Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah başka dert kahır vermesin hepimize... çekilecek , çözümü kolay dertler olsun...
yolun Antalya ya düşerse beklerim :)

canım davetin için çok teşekkür ederim neden olmasın inanır mısın geçen yaz antalyaya defalarca iş için geldim ağır cezada dosyam vardı 3-4 kez duruşmalara geldim dedeman otelde kalmıştım gelişlerimde tek başıma nasılda sıkılmıştım akşamları ...tanışmış olsa idik buluşur yüzyüze tanışırdık...inşallah bir daha yolum düşerse canım çok sağol...

canım davetin için çok teşekkür ederim neden olmasın inanır mısın geçen yaz antalyaya defalarca iş için geldim ağır cezada dosyam vardı 3-4 kez duruşmalara geldim dedeman otelde kalmıştım gelişlerimde tek başıma nasılda sıkılmıştım akşamları ...tanışmış olsa idik buluşur yüzyüze tanışırdık...inşallah bir daha yolum düşerse canım çok sağol...

ne demek canım canı gönülden söyledim valla .. :) :64:bunu söylediğin çok iyi oldu .. bundan sonraki gelişini dört gözle bekliyor olacağım :))

ben sana söyledim daha aşılamanı olmadan kalbimden geçen ayrı..hepimiz birbirimiz için iyi ve güzel dileklerde bulunuyoruz benim senin için hissiyatım bu...
umarım hislerim doğru çıkar...kendim için de utanayım superim...yanaklarım alı al moru mor olsun diiyeyim bari senin gönlün olsun canım arkadaşım...hiçbirşey hissetme hayatım eğer vaktin olurda ilk tanıştığımız eski topiğimize gidip bir arşiv yoklaması yaparsan nisan ayı aşılama yaptıranları mcan'ın topiğini.....o bereketli ayda hamile kalmış arkadaşlarımızın...yeliz....mcan......roseenur....mpb.....sun1.....benim gibi adet sancılarından sürünmeyip aksine hiç belirtim yok diyenleri hafif hissedenleri ....hatta mcan..ın hamile kaldığı 3.aşılamasında özellikle en hafif en az belirtileri yaşadığını görecek hatırlayacaksın...İnşallah güzelim sen de en az adet belirtileri ile önümüzdeki haftanı tamamlar....HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİR BENİ DE DOĞRULAMIŞ OLURSUN....

sağol canım benim gönlünden geçeni biliyorum..ben senin bu aşılamanın sonucunu senden daha çok merakla ve hevesle bekliyorum inanki..her zaman bir umut var biliyosun..hamileliğin belirtileri herkeste aynı olmuyo adet belirtilerinin aynısı doğru ama çoğu insan adet olucam dediğinde sürprizle karşılaşıyo..benim gönlümden de hamile olman geçiyo tabiki..eğer olmazsada İNŞALLAH ilk tüp bebek deneyiminde bebek haberini alırız canım..benim gönlüm seninle allah en kısa zamanda gönlüne göre vericek inşallah ben inanıyorum canımcım :54:

hanımlar.. hepinize günaydın..şimdi ben nereden başlayayım diye biraz bakınayım geçmişe o kadar dedim ben gelmeden coşmayın diye 431.sayfada bıraktım pazartesi gecesi bugün çarşamba sabahı maşallah bir günde 10 küsür sayfa ilerlemiş önce günaydınımı atayım dedim..

SEYHAN...CIM çok geçmiş olsun güzelim okuduğum kadarıyla histeroskopini olmuşsun ..yaşadığın üzere gözünde büyütüp bu kadar korkacak birşey yokmuş..
ameliyatların en kolayı bunlar..keşke tüm ameliyatlar bu kadar kolay olsa...sana bu konularla ilgili soru sorduğunda özel mesaj olarak uzun uzun anlattıklarımı hatırladım da bir an bak oldu bitti bile en iyisini ve gerekeni yaptın umarım ikinci evladına en kısa zamanda kavuşursun...dün istanbuldaydım ben döndüm yağmur yağmış bukadar olur....

SUPERİM.....hatırlarsan aşılama olduğum ilk hafta olmayacak şeylere olmadık yerlerde gözlerimin dolduğunu sonra manasızca da bir deli sevinci gelip gülmeye başladığımı burada 10 gün kadar önce paylaşmıştım daha evvel ki aşılamam da da bol bol yazmıştım.Çok normal yaşadıkların hepsinin nedeni hormon takviyeleri...
geçecek hayatım ta ki...bebeğini kucağına alana dek...

MCAN........canım adet moduna iyice girmişsin demişsin bana....biliyorum ki hepimizin biran evvel hamile kalmasını dilediğin için bana umut vermeye çalışmışsın...
canım benim çok saol...yalnız kendin de başka bir arkadaşa ilk iki aşılamanda her tür adet ağrısını yaşamış olmana rağmen hamile kaldığın 3.aşılamanda en az en hafif belirtileri yaşadığını da belirtmişsin...insanın bilgileri..tecrübeleri...ve kendini bedenini çok iyi tanıması kadar güzel bir duygu yok arkadaşım.Ben de kendim için herkesten çok isterdim 2.aşılamada hamile kalayım ne tüp bebeğe ne aylarca süren tedavi ve sıkıntılara katlanmak zorunda kalmayayım ancak şuan yaşadığım adet belirtilerim hamile kalmış bir kadının hissettiği adet belirtilerinden çok uzak...mense bir hafta kala başlayan tüm sıkıntılarıma şuan itibarı ile 2 en çok 3 gün kala başgösteren yüzümde çıkan içten beze ve sivilceleri...uyandığımda yatakta kıvranmama sebep olan alt karın bölgesinin ve belimin tamamen yara gibi ağrıması ..bacaklarımın sızlaması iştahsızlaşmam vs vs...
herbiri düzenli olarak gelen ve zamanı da gelmiş bulunan adetimin bağıra bağıra habercisi...14 yaşımdan 35 yaşıma kadar bu hiç değişmedi.daha önceki hamileliğimde ...
hamile kalmış olmama rağmen elbette ki dönemi gereği yaşdığım adet belirtilerim kalmadığım aylardakine nazaran hiçbir zaman bu denli değildi.
O yüzden canım arkadaşım uzun lafın kısası.....ne yarın ne cuma ne cumartesi kan testi kesinlikle yaptırmayacağım bu kez..Kendimi demorolize olmaktan korumak istiyorum.
Şuan gayet huzurlu mutlu ve iyiyim bir önceki negatif aşılamam da da aynen olduğum gibi...şayet çok küçük bir ihtimal olurda ben yanılırsam pazartesine kadar mens başlamaz ise işte o zaman elbette ki gerekeni yaptırırım.Benim aşılamalarla ilgili serüvenim tamamlanmıştır.Yapmam gerekeni yaptım...Allah ne zaman ne şekilde neyi nasip kısmet ederse kabullenmek ...iyiyse sevinmek değilse katlanmak boynumun borcu.Hayatlarımızı planlayacak yönlendirecek güce sahip değiliz ne de olsa gerçek bu.
Çok öpüyorum seni canım.....

YELİZ.........canım geçmiş olsun tiroid hastalıkları hormonsal rahatsızlıklar olduğu için takip şart canım sakın ihmal etme sıkılıpt kontrollerini düzenli yaptır. eğer çalışan biri olsaydın senelerdir..emin ol her sabah erkenden kalkardın kimse senin uyumak istediğini anlamaz güzelim dün sabahın beşinde yollara düştüm sen kimbilir kaçıncı rüyandaydın....kendine iyi bak canım.
canım ıhmal etmıyorum tahlılerımı merak etme ben 2 senedır calısmıyorum evlendıkten sonra esım calısmamı ıstemedı evlenmeden once 10 sene calıstım bende hemde hıc ara vermeden tekstılde butun gun ayakta kostur kostur erken kalkmak nedır ıyı bılırım yanı hamıle kaldıgımdan berı bukadar cok uyuyorum evet dun 12de kalktım
sende kendıne ıyı bak

sağol canım benim gönlünden geçeni biliyorum..ben senin bu aşılamanın sonucunu senden daha çok merakla ve hevesle bekliyorum inanki..her zaman bir umut var biliyosun..hamileliğin belirtileri herkeste aynı olmuyo adet belirtilerinin aynısı doğru ama çoğu insan adet olucam dediğinde sürprizle karşılaşıyo..benim gönlümden de hamile olman geçiyo tabiki..eğer olmazsada İNŞALLAH ilk tüp bebek deneyiminde bebek haberini alırız canım..benim gönlüm seninle allah en kısa zamanda gönlüne göre vericek inşallah ben inanıyorum canımcım :54:

daha önce 9 hafta kadar bir hamilelik yaşadım bitanem biliyosun...yıllar geçti ama hiç unutmadım hamile kaldığımda neler hissettiğimi bedenimde ne olduğunu......
çokk teşekkür ederim superim güzel arkadaşım..inşallah canım çokk öpüyorum seni canım benim..

canım ıhmal etmıyorum tahlılerımı merak etme ben 2 senedır calısmıyorum evlendıkten sonra esım calısmamı ıstemedı evlenmeden once 10 sene calıstım bende hemde hıc ara vermeden tekstılde butun gun ayakta kostur kostur erken kalkmak nedır ıyı bılırım yanı hamıle kaldıgımdan berı bukadar cok uyuyorum evet dun 12de kalktım
sende kendıne ıyı bak

bak bunu bilmiyordum çalışmışsın zamanında yeter boşver ....öyleyse tadını çıkart canım hamilesin zaten bol bol uyu dinlen sıcaklar bittiğinde gez..hazır çalışmazken hamileliğinin tadını çıkart canım..... eşini dinlemişsin iyi yapmışsın bak bebek de geliyor şimdi...kendi ellerinle büyütürsün büyük avantaj... hem çalışıp hem hamile olan doğurupta daha 15.gün koşturanlar kendi büyütemeyip hep çalışanlarla dolu hayat öyle zor ki onlar için herşey.ama bu sıcaklarda mecbur kalmadıkça çıkma evden.

bak bunu bilmiyordum çalışmışsın zamanında yeter boşver ....öyleyse tadını çıkart canım hamilesin zaten bol bol uyu dinlen sıcaklar bittiğinde gez..hazır çalışmazken hamileliğinin tadını çıkart canım..... eşini dinlemişsin iyi yapmışsın bak bebek de geliyor şimdi...kendi ellerinle büyütürsün büyük avantaj... hem çalışıp hem hamile olan doğurupta daha 15.gün koşturanlar kendi büyütemeyip hep çalışanlarla dolu hayat öyle zor ki onlar için herşey.ama bu sıcaklarda mecbur kalmadıkça çıkma evden.
bız evlendıgımız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz bırazda oyuzden calısmak ıstemedım bende bebısımı kendım buyutmek ıstıyorum mumkun oldugunca zaten sıcaklarda nefes almak cok zor mumkun oldugunca cıkmıyorum bas agrılarım tutuyo hemen en guzelı evde oturmak canım bebısımle bol bol dınlenıyoruz

seyhancım çok geçmiş olsun canımmm inşallah bundan sonra bebişin bişeye gerek kalmadan gelir göbüşüne.

canım geçmiş olsun ... hangi ara operasyona karar verdin de oldun :)) umarım bundan sonra pürüzsüz bir şekilde meleğine kavuşursun canım.. dikkat et kendine...

sağoll cnm benimm mecbur karar verdim oldum :1:

seyhancım çok geçmiş olsun canımmm inşallah bundan sonra bebişin bişeye gerek kalmadan gelir göbüşüne.

çok sağol cnm inşallahhh hepimiz bir an önce kavuşuruzzz
sen nasılsın varmı belirti felan ?

cnm senden bana histeroskopi ile ilgili özel msj gelmedi evet istemiştim senden ama karışıklık oldu sanırımmmm önemli değill

evet küçük bir işlemdi ama aynı normal bir ameliyat prosüdürleri işlendi , ameliyathaneye girmek bayılıp ayılmakkk şu an hatırlamak istemiyorum bile :50::50::50::50:

naptın diye cok merak ettim...yazdığını okudum canım..henüz gelişmemişler anladığım kadarıyla...bencede doktoruna güven..birden bire aşırı doz uygulayınca sağlıksız oluyor işte..zaten bizim hamile kalamayışımız hep bu yüzden..yumurtalıklar zor da olsa büyüyor ama malesef doğal olmadğı için ya büyümüyor yada sağlıksız irileşiyor...ben ankadayım canım..ben de bu -8ay yine bi haltlar karıştırdım ve yine boyumun ölçüsünü aldım...izine ayrılmadan 7-8 gün önce kırmızılar geldi..ve ben biliyorsun izinden dolayı aşılama yaptıramayacaktım..ama yine rahat durmadım doktora gidip bari klomen kullanayım dedim..güya ay boşa gitmesin..yeni bir doktor gelmişti bayburta..onagittim..2 yıl içerisinde dağınık olarak klomen kullandığım için 7.kezin bir sıkıntı olmayacağını söyledi..7,kez kullanıyorum yani...günde 2 tane ile 5.günde başladım ..gayet güzel bi şekilde..izine cıkmadan gittim baktırdım 9,günümde bi tane 9-10 mm civarında bi yumurtam olduğunu söyledi...bir tanecik yani..bide şimdiye kadar hiç duymadığım bişey söyledi..2 gün sonra gel yumurtanın sağlıklı olup olmadığına tahlil le bakalım dedi..ama ben veremedim kanı..izine cıktık..yani geçen cuma hem kontorl ederiz hemde tahlil yaparız dedi..neyse..bende ankaraya gelince gidemedim tabi..ama burda cuma günü hemen soluğunu bi kadın doğumcunun yanında aldım..kontrol gününü aksatmayım diye...bide ne olsa beğenirsin..benim yumurta olmuş 28-30 mm civarında sağlıksız iri bir yumurta..ağlaya ağlaya geri döndüm..bununla olmaz dedi doktor...inanamıyorum ya...3 gün önce 10 olan birden 3 e katlamış...ilaç alsan büyüyor sağlıksız oluyor..almasan büyümüyor...moralim cok bozuldu..ders olsun dedim kendime..eylülde düzenli aşılama yaptıracağım..bu kadar net..yapılabilecek bişey yok yani...öyle işte gülüm..dediğin doğru..hangi bi işimiz doğru gittiki bu sefek gitsin...elimi nereye atsam kuruyor...öpüyorum ..ben yine bakacağım ara ara..umarım soldaki yumurtan büyür canım..

sevde canımmm seni gördüğüme çok sevindim tatilde olduğunu bildiğim için uğramıyor olmanı anlıyorum canım bol bol dinlen ve sen ne yaptın öyle bakalım. düşür artık şu klomeni yakandan :) aynen valla ders olmuş sana almışsın boyunun ölçüsünü. 2 sana fazla gelmiştir kuzum 1 kullanman yeterdi bence. ben de bazen tepem atıyo alayım içiyim diyorum ama aman diyorum sonra kendi kendime. canım zorla kist sahibi olucaksın yani rahat dur biraz gez toz eylülde başlarsın yine emi. ben de yaz dı sıcaktı demeden aşındırıyorum gebze-üsküdar yollarını benimle birlikte eşimde teleş oluyor izin konusu çok sıkıntılı. okuyabildin mi yazdıklarımı bilmem 1 hafta gecikmeli adet olmuştum hatırlarsan sonra gittim başladık puregon a 75 ile. bu sefer tüp bebek bölümü takip ediyor. uzman bir doktor var çok iyi. infertilite de yapılan 1. aşılamamı inceledi dosyadan doz arttırımını erken yapmışlar biz sabırlı olucaz 75 le devam edicez dedi dün 12. günümde ona rastlayamadım başka bir doktor vardı ultrasonda o da daha bişey yok cuma gel dedi :( cuma da 15. günüm oluyor. umarım dediği gibi olur. küçük de olsa beliren bir yumurtam olur. geç büyüsün ama sağlıklı büyüsün. bir de artık ben tutmasından geçtim yapılsın da öyle yada böyle ben atlatayım da isterse tutmasın 2 aşılama şart tüp bebek için ya iptal edilirse:( en büyük korkum o. herşey çöpe gider o zaman. daha ne kadar çile çekicez biz sevde üzerime kimler doğurdu kimler..kendine çok iyi bak ara sıra yaz bana ben hep burdayım artık. sevgiyle kal.

canım ben ege üniversitesi infertilite servise gidiyorum.aslında değerler arasında tsh bana verilen sonuç kağıdın da 0,35-5,5 arası diyor ama hamilelik için 2,50 ve altı olmalıymış hergün yeni şeyler öğreniyoruz işte...

Doktor bana gebelik oluşmamasının bir nedeni de bu olabilir dedi...

elbette canım benim hamileliğimin 7. haftasında 5.2 idi hemen ilaca başladık ama kaybettim işte bebeğimi herşeye etken. vücudun trafosu denilebilr.

kuzum çok panik olmuşsun tıpkı benim gibi , benim tüp bebekte aynı durum başıma geldi benim yumurtalarda bir türlü ortaya çıkmak istemediler, ama sonradan 2 tane ufukta göründü , birde ben günde 600 doz gonal-f kullandım düşün yani. Hiç kafana takma ve canını sıkma kişi bünyesi her ay farklı tepki verebiliyor. Bu ay olmazsa bir dahaki ay olur üzülüp iyice hormonlarını baskılama lütfen

mda cım sorma kafamın içi kazan gibi az önce de umutsuzca vurdum bugünkü dozumu cuma yı beklicem artık. inşallah öyle yada böyle yapılır bu aşılama. ama yine de geç olsun sağlıklı bir yumurta olsun belki de tutar diye ümidim de yok değil. sevosevo yumurtalıkları güçlendiren bitkisel ilaçlardan bahsetmişti canım sen bilirsin neydi onlar?

kızlar ya moralim çok bozuk hiç elim kolum kalkmıyor. iş bile yapmadım sadece yemek koydum bi tencere.kayınvalidem oturya açağırdı görümcem de gelecekmiş etli dolma yapmış hiç gitmek istemiyorum yüzüm gülmüyor insan istemiyorum anladı zaten dün kadıncağız keyfin yok gibi yavrum ne oldu dedi uykusuzum dedim :( biliyor tedavi gördüğümü çok da anlayışlılar sağolsunlar ama onlara bile kötü gidiyor diyemiyorum iyi güzel yumurtlamam diyorum:( evde oturursam da kurucam kafamda daha beter olucak. en iyisi öğlen namazını kıldıktan sonra atayım kendimi dışarı. öpüyorum sizi kendinize iyi bakın.

kızlar ya moralim çok bozuk hiç elim kolum kalkmıyor. iş bile yapmadım sadece yemek koydum bi tencere.kayınvalidem oturya açağırdı görümcem de gelecekmiş etli dolma yapmış hiç gitmek istemiyorum yüzüm gülmüyor insan istemiyorum anladı zaten dün kadıncağız keyfin yok gibi yavrum ne oldu dedi uykusuzum dedim :( biliyor tedavi gördüğümü çok da anlayışlılar sağolsunlar ama onlara bile kötü gidiyor diyemiyorum iyi güzel yumurtlamam diyorum:( evde oturursam da kurucam kafamda daha beter olucak. en iyisi öğlen namazını kıldıktan sonra atayım kendimi dışarı. öpüyorum sizi kendinize iyi bakın.

evde oturup daha fazla kurup canını sıkacağına git kayınvalidene .. hem açılırsın hem de değişiklik olur senin için.. çok fazla geriyorsun kendini.. sen gerdikçe kendini tedavin istediğin biçimde gitmiyor canım ... az biraz beynini sıkıtılarından arındır arkadaşım .. her şey beyinde bitiyor bizler için... Alla' a emanet ol..

cnm senden bana histeroskopi ile ilgili özel msj gelmedi evet istemiştim senden ama karışıklık oldu sanırımmmm önemli değill

evet küçük bir işlemdi ama aynı normal bir ameliyat prosüdürleri işlendi , ameliyathaneye girmek bayılıp ayılmakkk şu an hatırlamak istemiyorum bile :50::50::50::50:

evet güzelim ben sana histeroskopi ile ilgili bir mesaj atmadım çünkü ben histeroskopi geçirmedim herhangi bir karışıklık yok...ben sana tedaviye dahi başlamadan yaşadığın korkularını seninle paylaşırken özelden yazıştık hatırlarsan kendi yaşadığım ameliyattan bahsettim hem topikte anlattım medids sorduğu için laparoskopi ameliyatını ayrıntılarıyla hem sana mesajda bahsettim o mesajları kastettim...neyse sonuçta sen de oldun bitti...eh be bitanem senin canın acık kıymetli sanki o kadar büyütme bunları Allah kötü hastalık büyük ameliyatlar kaza bela vermesin ben 4-5 saat ameliyatta kaldım 2 kez geçmiş yıllarda benim tümörüm vardı kötü huylu çıkmadı diye sevinçten aylarca çektiğim acıları unutmuştum Allah sağlık versin bunlar hikaye...bunların hepsi sadece bebeğe kavuşmak için yapılan müdahaleler...geçti gitti zaten tekrar geçmiş olsun..daha beterini büyüğünü göstermesin sana hiçbirzaman...öpüyorum seni canım

Son düzenleme:
Masall merhaba.sana sormak istediğim şeyler var.yardımcı olabılırsen çok sevinirim..
33 yaşında 2 yıllık evlıyım.ege de 1 yıl neyım oldugunu araştırdılar.1 kez de aşılama oldum ama tutmadı. ve sonunda Sait yücebilgin yumurta rezerv azlığı teşhisi koydu ve hemen tüp bebek yapalım dedi.
2 kez muayene ettı ve bana çok sıcak beni rahatlatan bir doktor gelmedı.çok asık suratlı ve hadı kalkın gıdın der gıbı bakıyor.rahat rahat konusamıyorsun.içime pek sınmedı.
bugun Erol beyın ege de tüp bebek bölüm başkanı oldugunu öğrendim ve ondan da persembe için randevu aldım.bızım sıkıntımız sanırım senınle aynı.yumurta rezerv azlıgı.bana bır yol goster nolur.nasıl bır doktordur erol bey.sana aşılama yapmıs mesela sorunumuz aynı olmasına rağmen.
Şimdiden teşekkürler....

bu konuda sana ayrıntılı olarak yazacağım bu akşam...daha öncede aynı doktorlar hakkında soru soranlar oldu madem sen de sordun vesile olsun iş günü bitsin uzun uzun anlatacağım canım umarım tekrar topiğe girer okuma şansı bulursun.

mda cım sorma kafamın içi kazan gibi az önce de umutsuzca vurdum bugünkü dozumu cuma yı beklicem artık. inşallah öyle yada böyle yapılır bu aşılama. ama yine de geç olsun sağlıklı bir yumurta olsun belki de tutar diye ümidim de yok değil. sevosevo yumurtalıkları güçlendiren bitkisel ilaçlardan bahsetmişti canım sen bilirsin neydi onlar?
hiçte umutsuz olma bizden daha kötü durumda olanlarda var, şükredelim halimize.Ben sadece DHEA alıyorum canım başkada bitkisel ilaç kullanmuyorum
çık çabuk dışarıya kafanı dagıt azıcık ohhh bak mis gibi dolmada varmış hem kayınvalidende çok anlayışlıymış benimkisi duysa bugün olay çıkartır

bu konuda sana ayrıntılı olarak yazacağım bu akşam...daha öncede aynı doktorlar hakkında soru soranlar oldu madem sen de sordun vesile olsun iş günü bitsin uzun uzun anlatacağım canım umarım tekrar topiğe girer okuma şansı bulursun.

ben topikte yeniyim ,bende izmir deyim .
benimde rezerv az ve bir tüp tıkalı ,bilinen sorunlar bunlar,direk tüp denedik.Biri taze emb transferi biri dondurulmus ,ilki sonuc negatif ikincisi kimyasal gebelikle sonuclandı..
şimdi beklemedeyim.gecenlerde ege ye gittim ama eşim yanımda yoktu ona bakmadan sanada bakılamaz dediler..oysa eşimde hic sorun yok kac defa bakıldı..yani yandı randevu yine alayım bari..,

ben tutmama nedenini merake diyorum ,ikiside saglıklı embryoydu ..

kendimi tanıttım :)

Masal'cım sen laporoskopi olmussun anladıgım kadarıyla,neden suphelenerek yaptılar canım .
benim doktor cukulata kistin yok olsa gorurduk diyor ,ama endometrius u göremeyiz diyor..onu anca lapo da görürürz diyor...
hani onun tek belirtisi sabcılı adet ve ilişkide agrı diyor..
şimdi benim adetimde bigun falan sancım oluo ama,o herkesde oluo ..
ilişkidede ole dayanılmaz bişey yok..yani bu tüp sürecinde ilişkiyi unuttuğumuzdan ilk yapısta acıdı biraz ama o bahsedilen daha yogun bir agrıdır sanırım.

sende ne vardıda lapo istediler canım?
bide zormuş laporoskopi,nekadar sürüyor..

evet güzelim ben sana histeroskopi ile ilgili bir mesaj atmadım çünkü ben histeroskopi geçirmedim herhangi bir karışıklık yok...ben sana tedaviye dahi başlamadan yaşadığın korkularını seninle paylaşırken özelden yazıştık hatırlarsan kendi yaşadığım ameliyattan bahsettim hem topikte anlattım medids sorduğu için laparoskopi ameliyatını ayrıntılarıyla hem sana mesajda bahsettim o mesajları kastettim...neyse sonuçta sen de oldun bitti...eh be bitanem senin canın acık kıymetli sanki o kadar büyütme bunları Allah kötü hastalık büyük ameliyatlar kaza bela vermesin ben 4-5 saat ameliyatta kaldım 2 kez geçmiş yıllarda benim tümörüm vardı kötü huylu çıkmadı diye sevinçten aylarca çektiğim acıları unutmuştum Allah sağlık versin bunlar hikaye...bunların hepsi sadece bebeğe kavuşmak için yapılan müdahaleler...geçti gitti zaten tekrar geçmiş olsun..daha beterini büyüğünü göstermesin sana hiçbirzaman...öpüyorum seni canım

canımm benimm..gel izmire yakından gör beni yada ben geleyim sana güzelliğini göreyim:))teşekkürler..

cnm benim canım kıymetli değilde ilk defa bu tür bişey yaşadığımdan sanırım çok şükür hiç bir şey görmedim şimdiye kadar
sanada çok geçmiş olsun bu arada çok haklısınnn

yakında sen bana geleceksin gibi ne dersin :1:

Back
X