işte o son nokta olmuş demekki ama iyi olmuş ayırmışsınız evlerinizi insanın kendi evi olması gibi bişey yok. ben gidiyorum anneme 2-3 gün sonra sıkılıyorum evime dönmek istiyorum. cahillikte herşey yapılıyor canım valla bizler bilinçli iken bazen diyorum gözü karartıp süt buharına maydanız buharına otursammı insan bir yerden bir şifa bulacağına inanınca..senin kaç günün kaldı canım?
çok sevindim canım Allah kucağına da almayı nasip etsin.
çok geçmiş olsun canım gerçekten atlattın benim arkadaşım da laparoskopi den bikaç ay sonra hamile kaldı 2 yada 3. ben de rahim filminden sonraki ay hamile kaldım. temizleniyor rahim yapışıklık varmış bak şimdi herşey daha kolay olur inşallah.
tiroid yetmezliği rahatsızlığına hoşgeldin tatlım :) 3.89 aslında henüz sırının altında bir değer sınır 4.2 ama yine de yüksek dedikleri gibi 2.5 altında olması gerekiyor ilacını her sabah kahvaltıdan yarım saat önce almalısın etkisini gösterebilmesi için. ben de 1 senedir ilaç kullanıyorum.kontrol altına aldım.bu arada sen devlette mi
tüp bebek yaptırıyosun canım hangi hastane?
maşallah canım. senin 2. aşılaman mı puregon falan kullandın mı hiç ondan fayda göremedin mi gonal f kuvvetli bir ilaç.
canım neden kafana takıyorsun hekim seçmek senin en doğal hakkın. kendin ve bebeğin için en doğru kararı sen verirsin beklemek de çileden çıkartıyor insanı gerçekten. tanıdğınız da varmış yardımcı olur size.
nazar değmesin canım imrendim şuan sana maşallah benim 12. günüm bak daha tık yok.kan tahlili ile takip etmesi güzel içi dolu mu boş mu ona bakacak demekki inşallah hepsi olgun dur.
sorma superisi şuan oturup bi büyük rakıyı bitirmek sonra da herşeyi unutmak istiyorum.efkarlıyım bu akşam çok.herne kadar takmıyorum desem de canım acıyor işte olmuyor düşünmeden edemiyorum eskisi kadar değil ama el mahkum işte iğneleri vurulup cuma yı bekleyeceğim. inşallah o güne çıkar yumurtam
sen ne diyosun ben tedaviye başladığımdan beri yaklaşık 1 seneyi aşkın zamandır öyleyim. ota b..ka ağlıyorum. hiç duygusal film sahnelerine gelemiyorum. bazen bişey izlemeye bile gerek kalmıyor aklımda kuruyorum sonra da oturup bir güzel ağlıyorum.