bu topiği ve sizleri çok seviyorum. iyi ki varsınız.
ercelf...bende sizi....:)))))))iyiki herkes ayrı ayrı var.....:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünün en güzel dakikalarını bu mesajını okuyarak geçiriyorum.harikasın masalcım.inşallah masal gibi günlere kavuşursun...sabret canım sadece sabret mutlaka mükafatını göreceksin...
kızlar ya bişey sorucam şimdi benim yumurta daha meydanda yok 75 lik puregon kullanıyorum 12. günümde hala cortlamamıştı yarın 15. günüm yine kontrol var bakalım ne olacak. yumurta yok ama benim çoook akıntım varr hep derler akıntı varsa yumurtlama vardır diye.yani adetim bitip temizlendiğimden beri akıntım var son bikaç gündür de uzayan cinsten. bir arkadaşım yumurtlama olucaktır ozaman diyor ama ben artık inanmıyorum pek bu akıntı ilerine. genelde iğne kullandığım aylarda daha çok oluyor zaten akıntım. ama 12. günümden sonra oldu bu uzayan akıntı belki gerçekten de büyümeye başlamışmıdır benim inatçı yumurtam?
yine de umut işte hayaller kuruyorum geç büyür ama düzgün büyür 20 mm bir yumurtam olurmuş diyorum birde bununla tek yumurta ikizlerine hamile kalırmışım ve doğururmuşum diyorum. bunca acının üzerine valla ohhh balla kaymak gibi gelir dimi. nasıl bir ödül dür rabbimden o iki melek. ama tabiki 1 taneyi de çok istiyorummm. kızım olsa bu sıcak havalarda elbise giydirsem ona totosuna da dantelli kilot giydirsem.ahhhh ah.
aynen öyle hepimiz biliriz bu dönemlerde ne ararsan oluyor tam dediğin gibi...yok yok.....sonuç gününe kitlenme ben 15 gün nasıl geçti de bugüne geldim bak yarın test günü inan ki anlamadım bile bir gün olsun gün saymadım bu sefer...bu haftada adet sancıları acı çeksem de işime geldi aklımdan gitti aşılama 2.haftayıda bu sayede erittim...birşeylerle meşgul ol zamanı kovalamamak için çalışıyor olmasanda meşguliyet bul...bilmiyorum zevklerini ama kitap oku en iyi ilaç ...ya da ne bileyim puzzle al yapmaya başla...mutfak işi seversen bişeyler yap..yani yada arkadaşlarınla buluş bu konuyu konuşmadan... dvd izle komedi filmleri mesela...yani boşta durma canım o zaman haklı olarak gün sayarsın ve zaman geçmiyor gibi gelir....ev işleri yemek dışında kalan zamanını seni yormayacak meşguliyetlerle doldur bak göreceksin kendini çok daha iyi hissedeceksin...
su perim masal çok güzel yazmış sana. puzzle ve kitap gerçekten güzel bir fikir.
sıkma canını ne olur, şu an beklemekten başka çare yok nasılsa, o nedenle bebeğin seninle diye iyi düşün iyi olsun cnm, umudumuz sensin, mcan'ın hamile haberini almıştım çok duygulanmıştım, oturup ağlamıştım valla, inşallah sen ve diğer sonuç bekleyen arkadaşlarda bu ay yaşatırlar bize bu duyguyu cnm.
ercelf seni o kadar iyi anlıyorumki 2.aşılamada bende sürünmüştüm resmen adetimin 24.günü yapılmıştı aşılamam düşün artık halimi.ve ben senin gibi 75 ünite kullanmıyordum puregonu direk 125 le başlamıştım genede olmayınca olmuyor ama 3.aşılamada yine puregon kullandım adetimin 12.günü yapıldı aşılamam.inanılmaz derecede rahattım çünkü aşılamaya başlarken de aşılama sürecindede bi sonucuma iki üç gün kala bunalım takılmaya başladım adet oldum olacağım diye.yani rahat bırak kendini biliyorum çok zor ama asıl zoru başar tedavine en büyük katkıyı böyle yaparsın.hamileliğimi öğrendiğimizde doktorum bile dedi bana 3.aşılamada çok rahattın onun faydasını gördün diye.
GECİK....seninde sonucuna az kalmış hakkında hayırlısı olsun umarım eşin haklı çıkar canım...inşallah hamilesindir....
[QUOTE=ercelf;25285414
ERCELF....
canım ümitlendirmek istemem ama sanki içime sen hamilesin gibi doğuyor batmalar filan ve ardı arkası kesilmeyen adet sancıları göğüslerinde de bir değişiklik olsa tamam dicem. çünkü benim mesela adet olacaksam göğüslerim yumuşar.o kadar çok isterim ki senin adına çok da sevinirim. kaçıncı günün canım bugün?
yok güzelim umutlandır ne olacak ki sorumluluk almış olmuyorsun hoşuma gidiyor..sonuç negatif çıksa da hiç sorun olmaz.. göğüslerde sertlik hassasiyet var hayatım ama zaten her ay adet dönemimde de oluyor canım...
bugün 14.günüm test günüm yarın 15.günümde ... adet olamam gereken 28.günüm de yarın zaten ...adet gelmez ise yarın öğleden sonra yaptıracağım teşekkür ederim canımVİRÜS güzel kalbin ve temennilerin için öpüyorum seni de...
Çok sevindim canım duygularımı geçirebildiysem..ama bunda senin katkın çok fazla bilesin...dün gece aklıma geldin hep.sabırlıyım çok şükür mcancım sabırlı ve sonsuz inançlı....belki şimdi belki 2 ay belki 4 ay ama mutlaka bir gün olacak mcancım hiç yılmam arkadaşım merak etme...önce sabır..dediğin gibi ve inanç...hiçbir ay hiçbir olumsuz sonuç bana pes ettiremez...seni çok çok öpüyorum.....
evet canım bende kitaba sarmaya başladım puzzle çok yaptım birde çok uğraştırıyo ya şuanda önceliğim kitap okumakla film izlemek..evlenmeden önce çalışıyodum bazen diyorumki keşke çalışsam vakit çabuk geçer..çalışmayanlar iş ister çalışanlarda evde oturmak dimiinşallah canım umutlarınızı boşa çıkarmam sırayla hamile haberleriyle coşarız
![]()
HAYATIMDA BU SABAH İLK KEZ KONTROL DIŞI BİRŞEY YAPTIM.....UYANDIM MALUM GECE BENİ BİLGİSAYARIM VE SİTEMİZ DELİRTTİ GEÇ YATTIM SERSEM GİBİ SAAT 9.00 DA Kİ DURUŞMALARIMA YETİŞECEĞİM YATAKTA DOĞRULDUM KENDİMİ SEVMEK İSTEDİM....İÇİME BİR ŞEY DÜŞTÜ.....
ÇOK SAÇMA KOMİK BİLİYORUM KENDİME GÜLDÜM SONRA NOLUYO BANA BU SABAH DİYE...
KOLUMU ÖPTÜM AYYY BEN ...SONRA BİR DAHA SANKİ BEBEĞİMİ SEVİYORUM AY DEDİM ÇILDIRDIM HERALDE YARIN BEKLEYİŞ BİTİYOR KENDİME NEGATİF ALACAĞIM DİYE DESTEK Mİ OLMAK İSTEDİ RUHUM ACABA ŞEFKAT GÖSTERİYORUM HERALDE DEDİM...ÇOK MANYAKÇA Dİ Mİ...BENCE DE ÖYLE..İLK KEZ YAPIYORUM BU ARADA GENELDE SABAHLARI KENDİMLE KAVGA EDERİM BEN...
SONRA KASIKLARIMDA GARİP BİR BATMA..GARİP BİŞEY BU KADAR ADET SANCILARINDA İHTİSASLI BİRİ OLARAK ÇÜNKÜ ENDOMETRİOZUM BEN...AYRICA DİSMENOREM VAR...ben böyle bir batma yaşamadım hiç.....şuan da da hem adet sancılarım var..hemde alt karnımda ve kasıklarımda garip bir batma böyle söyleyince basit ve tanıdık geliyor biliyorum ama bana farklı geldi....
İşte böyle kızlar...bugünkü ruh ve fiziksel durumum budur....ya saçmalıyorum ya malum oluyor....içimde kalmasın dedim ..önümdeki günlerin planı belli biraz sağlamcıyım tüp bebeğe hazırım ama eğer planlarım alt üst olursa ne mutlu olurum....olmazsa devam....alayım yorumları.....hadi sizde bana yorum yapın bugün benim ihtiyacım varrrrrr
inşalllllah canım yaaaaa hissettiklerin bebiş belirtileridir.
tamam işte ne güzel yapmaya devam yaptıklarını.... aynen öyle düz saçlının kıvırcık sevmesi kıvırcık saçlının gidip fön çektirmesi gibi...:)))
masalcım canım senden bunları duymak benide inanılmaz mutlu ediyor.az önceki mesajında okudum tüp bebek planlarını.bunlar bana öyle tanıdık geldiki.bende hep bu şekildeydim ne de olsa tüp yapacağım kesinleşti diye başladım 3.aşılamaya.sadece 3. Hakkımı kullanıp kafamda soru işareti bırakmamak,formaliteyi tamamlamak için yaptırdım.tutmayacağından emin gibiydim 3-4 yumurtayla yaptırdığım aşılamalar tutmamıştıda tek yumurtamı tutacktı sanki...o yüzden aşırı rahattım sadece son iki-üç güne kadar o iğrenç bel ağrısı başlayıp kesin adet olacağım düşüncesi ne kadar ümitsiz olsamda ne çok yaraldı beni.zaten diğer aşılamalrda olan belirtiler bile olmadı bu defa göğüs uçlarım bile doğru düzgün acımadı bunları düşünüp mahvoldum ve test günü yaşadıklarım.hiçbiri inanılır gibi değildi.
Hani diyosun ya hiçbir ay hiçbir olumsuz sonuç bana pes ettiremez diye bu çok önemli 2.aşılamada negatifi aldığım gün kendi kendime demiştimki küllerimden yeniden doğacağım.eşimede mesaj attım merak etme ben çok iyiyim diye hatta ona dedimki ben infertiliteye yenilecek kadın değilim demiştim. Sende kendine bunu hep söyle oldumu.
bana söylediğin herşey.....desteğin....temennilerin....hepsini kulağıma küpe yaptım...bu yüzden seni çok anıyorum geçiriyorum içimden sevgiyle huzurla...mcan bir kez daha teşekkür ederim....bu konularda ve birbirimiz hakkında düşüncelerimiz duygularımız aynı paralelde canım hep burada ol bebeğin ve sen...:))) sağlıkla.
mda kuzum naber napıyorsun ilacının bitmesine kaç gün kaldı.
masall35 merhaba
Sait bey hakkında araştırma yaparken bir arkadaşın tavsiyesi ile bu topiği okumaya başladım ve her 2 doktor hakkında yazdıklarını okudum.. çok beğendim ve teşekkür ederim hiç üşenmeden yazmış olduğun için..
bende senin gibi endometroiz den amiliyat olmuştum 2007 yılında ondan önce bir düşüğüm olmuştu 1 ay sonra endometroizden amiliyat oldum ondan sonra çocuk olması için tedaviler 1 yıl sonra 2 . ye hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum.sonra genetik testler yapıldı faktör v leiden mutasyonu heterizigot taşıyıcısı ve anti antikor değerim pozitif olduğunu hamile kaldığımda kan sulandırıcı iğnelere başlancağı söylendi..anti antikor değerimin pozitif olduğu için ege ünv. ramotoloji bölümü Vedat İnal a gönderildim .. yılda bir kez kontrole gidiyordum son 1,5 senedir gitmiyorum..
daha sonra 2 yıl hamile kalamadım.. klomen kullanarak 2 yıl sonra hamile kaldım ama oda kimyasal gebelik oldu ve kendiliğinden düştü tepeceikte SEFA KURT a gitmiştim. 1 ay sonra bana aşılama yaptı tutmadı daha sonraki ay ben kendiliğimden hamile kaldım ama oda DIŞ GEBELİKMİŞ tam 10 gün hastanede yattım sonunda sağ tüpümde kese patladı beni acil amiliyata aldılar ve sağ tüpümğ aldılar toplam 4 kaybım oldu ama dış gebelik olayından okadar çok etkilendimki doktora gitmeye bebek tedavisi görmeye korkuyorum..
şimdi yaşım 29 dış gebelik amiliyatı olalı 1 yıl olucak . artık doktora gitmeye karar verdim ve bir tanıdğımız SAİT YÜCEBİLGİN e gitmemi tavsiye etti .. bende netten araştırma yaparken senin yazılarını arkadaşın sayesinde okudum..
SAİT BEY de karar kılmıştım çok riskli bir hastayım bütün hamileiklerimi erken dönemde tanı konmasına ve tedavi görmeme rağmen hamileliklerim kayıplarla sonuçlandı çok hassasım bu konuda ALLAHIM hepimiizn yüzünü en kısa zamanda güldürü inşallah
bu da biizm sınavımız herhalde ben bu yolda 2 kürtaj 2 amiliyat geçirdim ve sağ tüpümü kaybettim ve gerçekten dalında başarılı doktora ihtiyacım var SAİT BEY ede 7/24 ulasabilirmiyiz onu sorucaktım sana
biraz uzun oldu ama kusura bakma anılarım depreşti ve bunları yazarken bile tekrar o günleri yaşadım gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. cevaplarsa çok sevinirim
UMARIM sende sonucunu hayırlıysa pozitif olarak alırsın ve en kısa zamanda sağlıkla bebeğiniş kucağına alırsın
sevgiyle kal
iyiyim canım , takılıyorum kafama göre hiç bir şeyi düşünmüyorum evdede geçen tüp olumusuzundan sonra bebek konusunu konuşmayı yasaklamıştık artık 1 aydır evdede konuşulmuyor hatta öyleki geçen masall telefonda konuşurken onada söyledim, sanki ben 2. tüp bebegi yapmayacagım hiç içimde heyecan , kıpırtı yokpazartesi son ilacımı içecegim 2-3 gün içindede adet olurum hatta şu anda bile olacak gibiyim agrılarım var bu ay çokta şeffaf akıntım oldu sonrada başlarım herhalde ignelere ama şu anda çok rahatım inan belkide igneler başlayınca başlayacak bu heyecan bilmiyorum ki kendimi tanıyamıyorum. Bu ay hiç bir şeyi araştırıp didiklemedim, internetten bir üsürü şey okuyup kafamı doldurmadım, her akşam yürüyüşe çıkıyorum zaten işlerde yogun olunca pek bebek konularına takılmaya vaktimde olmadı . Birazda duruma alışıyorum galiba yavaş yavaş, olmayabilir düşüncesine adapte olmaya başladım