Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar dokturmussun yıne ben gelmeyelı masal neguzel seyler hısetmıssın ınsallah yarın sonucun pozıtıf olur superım canının sıkılması cok normal evde oturmak sıkıyo bazen ınsanı havada sıcak tuz bıber oluyo ustune bıraz daha sabır canım guzel sonucu alınca unutucaksın tum sıkıntıları ınsallah optum hepınızı kızlar

canım benim en iyisini yapıyorsun akışına bırakmak en iyisi.çünkü hiçbirşeyi değiştirmeye gücü yetmiyor insanın en az hasarla atlatmaya çalış kendin içinde eşin içinde yapabileceğin en büyük iyiylik bu.umarım 2. tedavin daha olumlu geçer.herşey gönlünce olur inşallah

öyle tabiki arkadaşım , bende herşeyi oluruna bırakmak istiyorum bu yüzden allahım kaderimize yazdıysa biz istemesekte olur, biz elimizden geleni yapacagız ve dua edecegiz, O ki yoktan var eden degilmi?

Selam kizlar. bu gun asilamamin 6-ci gunu. adet agrilarim var. Goyuzlerim cox sismis ve agriyor. akintimda cooook. Adet olacagim gibi ancaq henuz erken. Sizde paylasin fikirlerinizi lutfen

canım merhaba sanırım masal ayrıldı ama bende sait beyin hastasıyım, öncelikle Sait beyin kan pıhtılaşması konusunda iyi bir hekim oldugunu düşünüyorum bende öyle bir sorun yok en azından şimdilik ama burada mpb arkadaşımızında hemen hemen seninle aynı sıkıntıları var sanırım oda Sait beyin hastası ve şimdi hamile hemde aşılama ile hamile kaldı onunlada irtibata geçebilirsin.

teşekkür ederim cevabın için zaten mpb bana önerdi bu sayfayı sağolsun .. onunla kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini düşürenler topiğin de tanıştık..
sen hala tedavimi görüyorsun Sait beyde ..

kızlar öyle güzel duygular içindeyimki:52::52: test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye:53: şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.

teşekkür ederim cevabın için zaten mpb bana önerdi bu sayfayı sağolsun .. onunla kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini düşürenler topiğin de tanıştık..
sen hala tedavimi görüyorsun Sait beyde ..

evet canım ben hala tedavi görüyorum benim sorunum sizinkinden farklı bende rezerv azlıgı var

kızlar öyle güzel duygular içindeyimki:52::52: test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye:53: şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.

canım ne güzel bir haber bu böyle çok sevindimmm allahım sonuna kadar devamını getirsin inşallah..sonunda mutlu bir haber aldık uzun zaman sonra :64: :64:

Binbirgece...Merhaba cnm,,,
öncelikle bugüne kadar yaşadığın tüm rahatsızlıklar...kayıpların....ameliyatların için çok büyük geçmiş olsun...genç yaşta kadın hastalıkları ve kayıplar epey yıpratmış olmalı seni...Zor zamanlar gelmiş geçmiş..Tekrar harekete geçerek tedaviye başlamak istemen çok güzel bunca şeyden sonra...Yaşın da hiç geç değilken avantajının bu olmasını dilerim.Umarım seninde çektiğin tüm sıkıntılardan sonra kucağına alabildiğin bir hamilelik yakın zamanda gerçekleşir sağlıkla.
Yazılarımı takip etmişsin ..beğenin için teşekkür ederim.Sait Bey ile randevu alıp tanışır isen zaten tüm bu yaşadıklarını burada sıraladığın gibi ona anlattığında senin tabirinle riskli bir hasta olmanı başta o anlayacaktır...Mutlaka takiplerinde kendisine ulaşma imkanı illaki bulursun...Benim kendisine hiçbirzaman ulaşamamak sorunum.... hastası olduğum dönemlerde olmadı..ne zaman görüşmek istesem sekreterini aradım dönmesini istedim ilk fırsatında döndü direk görüştüğüm zamanlarda olmuştur..Ancak şu var ki..benim Sait Bey..le aramda ailem olsa da...her hastasının her acil durumunda gerekeni yapacağından ilgisiz kalmayacağından şüphe etmem..neticede işleri hepsinin bu aslında...Hakkında hayırlısı olsun canım umarım Sait Bey yada bir başkası ...sana iyi gelir vesile olur çok zor ve acı tecrübeler yaşamışsın...bir daha asla yaşamamanı diliyorum.Sait Bey..doğru adreslerden biridir...Senin durumunda biri asla düz bir jinekolog la devam etmemeli zaten..sevgiler.

Son düzenleme:

canımmmmm,
çok mutlu oldum hayatım hemde nasıl anlatamam , ne güzel süpriz yaptın bize umarım bu seferki hamileliğin sonuna kadar devam eder.:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

international hospital yeşilköy fiyatı 1600tl
1.600 sadece asılamamı yoksa ılaclar dahılmı canım???
cnm bende memoriale başladım orayı sana tavsiye edebeilirim bi gör beğeneceksin bence
fiyat çok yüksek o ne öyle

memoriale neredekı canım ve fıyat nekadar ılaclar dahıl bılgılendırırsen sevınırımm:7:
[/QUOTE]

bahceciye gitmeyin de nereye giderseniz gidin para tuzagıdır ve doktorlar diil hemsireler ilgilenir sizinle,
tüp denemesini bahceci fulya da yaptım ben,evet basarısız oldu ama ondan diil,psikolojimi bozdular benim..
bide şimdi buradakilerle konustukca görüyorum ki bizden nekadar fazla paraalr almışlar

hadı yaa genelde cok met edıyorlar orayı ama hemsırelerın ılgılenmesı kötü doktora para verıyorsun sonucta .kısmet canım allah hepımızın yardımcısı olsunn

Son düzenleme:

Daha bu sabah hatırını sordum yazdım sana yarın için...bak sen bizim kız gidip yaptırıp gelmiş bile....ÇOKKKK TEBRİK EDERİM GÖZÜNÜZAYDIN OLSUN AİLECEKKK sağlıkla devamını dilerim ACEPP İKİZ Mİ....??? Kİ

Daha bu sabah hatırını sordum yazdım sana yarın için...bak sen bizim kız gidip yaptırıp gelmiş bile....ÇOKKKK TEBRİK EDERİM GÖZÜNÜZAYDIN OLSUN AİLECEKKK sağlıkla devamını dilerim ACEPP İKİZ Mİ....??? Kİ

canım aynı müjdeyide senden yarın bekliyoruz inşallahhhh

canım hayırlı olsun ınsallah rabbım kucagına almayıda nasıp eder:nazar:

canım hayırlı olsun ınsallah rabbım kucagına almayıda nasıp eder:nazar:

aynı performansı superisi ve masall35 den bekliyoruz bakalım hadi kızlar rana85 ayagını sürüdü başlayın artık dökülme :52:
rana 2 tanemi konmuştu allahım acaba ikiz olabilirmi , bu arada topicimizin ilk tüp bebek annesi :49:

aynı performansı superisi ve masall35 den bekliyoruz bakalım hadi kızlar rana85 ayagını sürüdü başlayın artık dökülme :52:
rana 2 tanemi konmuştu allahım acaba ikiz olabilirmi , bu arada topicimizin ilk tüp bebek annesi :49:

inşallah canım önce masaldan alalım o güzel haberi devamınıda ben getiririm inşallahh

Back
X