selam kızlar bende ilk aşılama tedavime başladım ..inşallahh sonu güzel olur...puregon 300 kullanıyorum 75m lson adetim 22 hazirandı ..adetimin 8.günü kontrole gittigimde en büyügü 11mm en küçügü 4mm 8-9 tane yumurtam vardı 2 gündür de 150ml vurunuyorum cok heyecanlıyımm yaa desteginize ihtiyacım var kızlarr..yarın tekrar kontrole gidecegim çatlatma ignesi verecek sanırım ..kafamı kurcalayan birsey var bu yumurtalar cok mu fazla bu yüzden ertelermi doktor ??kaç tane olması gerekiyo
canım merhaba ben de 2. aşılamam için puregon kullanıyorum. 11 mm olan yumurtan çok güzel ve daha 8. günündesin belli ki büyüyecek neden doktor dozu birden 150 ye çıkardı onu anlayamadım bu dozda da büyümeye devam edebilirdi birden doz arttırımı yapılınca yumurtalar sağlıksız büyüyorda. genelde büyümesi durunca dozu arttırıyolar. 75 le devam etmeliydin bence. umarım fazla büyümez doktoruna neden birden arttırdığını sorabilirsin gittiğinde. neticede zaten 11 mm olmuş daha da büyürdü bence o dozu arttırmasına gerek yoktu ki.