Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar bende ilk aşılama tedavime başladım ..inşallahh sonu güzel olur...puregon 300 kullanıyorum 75m lson adetim 22 hazirandı ..adetimin 8.günü kontrole gittigimde en büyügü 11mm en küçügü 4mm 8-9 tane yumurtam vardı 2 gündür de 150ml vurunuyorum cok heyecanlıyımm yaa desteginize ihtiyacım var kızlarr..yarın tekrar kontrole gidecegim çatlatma ignesi verecek sanırım ..kafamı kurcalayan birsey var bu yumurtalar cok mu fazla bu yüzden ertelermi doktor ??kaç tane olması gerekiyo

canım merhaba ben de 2. aşılamam için puregon kullanıyorum. 11 mm olan yumurtan çok güzel ve daha 8. günündesin belli ki büyüyecek neden doktor dozu birden 150 ye çıkardı onu anlayamadım bu dozda da büyümeye devam edebilirdi birden doz arttırımı yapılınca yumurtalar sağlıksız büyüyorda. genelde büyümesi durunca dozu arttırıyolar. 75 le devam etmeliydin bence. umarım fazla büyümez doktoruna neden birden arttırdığını sorabilirsin gittiğinde. neticede zaten 11 mm olmuş daha da büyürdü bence o dozu arttırmasına gerek yoktu ki.

canım merhaba ben de 2. aşılamam için puregon kullanıyorum. 11 mm olan yumurtan çok güzel ve daha 8. günündesin belli ki büyüyecek neden doktor dozu birden 150 ye çıkardı onu anlayamadım bu dozda da büyümeye devam edebilirdi birden doz arttırımı yapılınca yumurtalar sağlıksız büyüyorda. genelde büyümesi durunca dozu arttırıyolar. 75 le devam etmeliydin bence. umarım fazla büyümez doktoruna neden birden arttırdığını sorabilirsin gittiğinde. neticede zaten 11 mm olmuş daha da büyürdü bence o dozu arttırmasına gerek yoktu ki.

bugün 10. gün ercelff bilmiyorum ki niye öyle verdi bende heralde diger yumurtalarıda büyütmek için verdi diye düşündüm.. zaten kendi doktorum 75 vurdurmustu cuma kontrolde doktorum izinli oldugu için diger doktor yükseltti birden :18:cuma günü 8.günümdü:18: off yarın belli olacak bakalım ne oldu ne bitti içerde :18: off inşallahh olumsuz etki yaratmaz yaaa

sağol canım bende adet olcam galiba diye düşünüyorum ama bazende kendimi hamile gibi hissediyorum bazı belirtiler var onlar beni böyle hissetiriyorda olabilir bide şöyle düşünüyorum normalde ben 24 günde bir adet oluyorum ama bu sefer yumurtam geç gelişti ve ben 14. günü aşılama oldum yani aslında benim bugün adet günüm normaline göre acaba o yüzdenmi akıntım oluyo yani adet olmıcaksam bile günü diye akıntı olmuş olabilirmi?

canım inşallah bu kanama yerleşme kanamasıdır inşallah hamile haberini alırız en kısa zamanda..

GAYEM.... Canim dün ve bugün aklinda kaldigim ve yazilarinda aktardigin tüm duygularin temennilerin icin cok tesekkur ederim beni cok duygulandirdin.Birbirimizden destek almaya hep devam. Elimizden geleni yapiyoruz birgun olursa cok mutlu olacagiz ne guzel olur ama yolun sonunda olmazsada hayatin sonu degil ben hayatimida evliligimide cocuk odakli amacli kurmadim herkes gibi bende istiyorum son bir yildir bu arzu var bende ne gerekirse yaparim da ama yoksa kaderimde uzulsem de hayatin sonu degil elden bisey gelmez o yuzden henuz son noktaya varmadan caresiz kalip yollar tukenmis vakit dolmus gibi kahrolmanin anlami yok daha yeni basladik birtanem sen de hep boyle dusun . Kendine iyi bak.. Tüplere bir baslayalim bakalim onlar bize neler gosterip yasatacak.. Cok opuyorum seni...
MDA.... Canim bugun de tam mesaidesin Gün cabuk gecsin senin icin de aksam tatiline basla bir gun dahi olsa... Umarim yarin denize kavusursun.benim deniz plani yine hayal oldu onumuzdeki hsonuna insallah.. Davet ettigim misafir gelmeyince diger davetsiz sevimsiz misafir tamda dakik vakitte bu sabah kapimi calip gunaydin dedi... Yarin benim icinde bol bol süzül denizde:))
Annem iki gun once fenalasmis yine malum kalp krizi sonrasi hep tetikteyiz.. Hamileyimdir telas yapmasin diye bana haber bile vermemisler dun aksam ogrendim birazdan yola cikiyorum yanina gidecegim once saglik... Yuregim agzima geldi dun gece cokta ozledim uc haftadir gormedim hepinizi opuyorum gorusmek uzere...

canım benim annen için çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..birbirinizi görmeniz hem ona hemde sana çok iyi gelecektir..

kızlar nerdesiniz kimse kalmamış mda kıyamam canım sana çalışıyorsun hala :54: hafta sonu degerlendirmene bayıldım buarada çok şanslısın deniz yakınında benim yerimede at kulaçları:21::21: havuz varsa girme sakın .
kan testimi verdim geldim inş katlanmıştır degerim:26::26: tedaviden sonra ilkez dışarı çıkıyorum anneme geçtim balkon sefasındayım kulagım telefonda:52::52:
mavi58 bugün tatil yap canım bebeginde varmış göbüşünde:54:

cnm test sonucunu yazmamışsın inşallah değerin kat kat artmıştır belkide ikiz bebiş geliyodur inşallah :34:

Selam kızlar kac gundur gıremıyorum fazla vaktım olmuyo ama masalı gordum canım hem sana hemde annene gecmıs olsun ınsallah kotu bısey yoktur annen daha onemlı tabı sımdı cabuk toparlanır sızıde uzmez ınsallah bız bugun kontrole gıttık bebısım kocaman olmus bı hareketlı gormelısınız kıpır kpır masallah kızlar ıcım cok rahatladı saglıklı masallah 2lı testımızde yapıldı bugun salıya cıkcak sonucu ınsallah oda ıyı cıkarda ıyıce rahatlarım optum hepınızı kızlar mdacım kolay gelsın sanada ıyı hafta sonları herkese

canımcım ne güzel bebişini görmüşsün maşallah :16: inşallah 2li testin sonucuda güzel olacak meraklanma sen..

su perim güzel dileklerin için sağol canım yarın doktorumu arıcam salı günüde test için giderim artık gerçi çarşamba test günüm ama dayanamıcam artık ilk başlarda çok ümitsizdim ama bu son belirtiler beni biraz ümitlendirdi dünden beri midem bulanıyo bi tuhafım bu yaz gününde ayaklarım üşüyo neredeyse çorap giycem belkide erken ama psikolojikte olabilir az kaldı sonucu öğrencez artık bu arada lekelenmem bugün hiç olmadı kesildi hayırlısı diyorum artık allaha havale ettim kendimi

su perim güzel dileklerin için sağol canım yarın doktorumu arıcam salı günüde test için giderim artık gerçi çarşamba test günüm ama dayanamıcam artık ilk başlarda çok ümitsizdim ama bu son belirtiler beni biraz ümitlendirdi dünden beri midem bulanıyo bi tuhafım bu yaz gününde ayaklarım üşüyo neredeyse çorap giycem belkide erken ama psikolojikte olabilir az kaldı sonucu öğrencez artık bu arada lekelenmem bugün hiç olmadı kesildi hayırlısı diyorum artık allaha havale ettim kendimi

ara bakalım doktorun ne diyecek artık salı günü hayırlı haberlerini bekliyorum canım..kendini dinleme belirtilere bağlanma canım salı gününü bekliyorum senin adına heyecanlıyım :16:

ara bakalım doktorun ne diyecek artık salı günü hayırlı haberlerini bekliyorum canım..kendini dinleme belirtilere bağlanma canım salı gününü bekliyorum senin adına heyecanlıyım :16:

ayyyy sen böyle yazınca ben iyice heyecanlandım şimdi inşallah burdan bağıra bağıra yazarım hamileyim diye ve inşallah arkamdanda hemen senin güzel haberini alırız :))):16:

ayyyy sen böyle yazınca ben iyice heyecanlandım şimdi inşallah burdan bağıra bağıra yazarım hamileyim diye ve inşallah arkamdanda hemen senin güzel haberini alırız :))):16:

inşallah canımcım önce sen yaz bağıra bağıra sonrada ben bağırırım inşallahh hamileyimmmm diyee :52::52:

herkese iyi pazarlar kızlar nasılsınız herkes gezmede sanırım fazla bişey yazılmamış. benim yine yarın gergin kontrolüm var :) 18. günüm artık ya bu işin sonunda yumurta çatlicak yada ben çatlicam orta yerimden. doktor büyümedi deyip iptal ederse çok üzülürüm gerçekten inşallah öyle bişey olmaz.aşılaması 20. günden sonra yapılan başka kimler var benim gibi geç büyüyen?

Canim ya..gerilme ne olur...hoş..cokta haklisin ...umarım olusmustur , umarım her şey yolunda gider...öpüyorum çok...yarın bekliyorum haberlerini...

canım merhaba bende bu konuyu ilk defa bugün okudum inşallah hamilesindir...rabbim hayırlı bi evlat nasip eder inşallah
hayırlı haberini bekliyorum

günaydın hatunlar bu sabah pencereyi ben aralayım dedim baktım kimse yok :1: hepimize çook güzel mutlu ve bol hamiş haberli bir hafta diliyorumm :16:

günaydın bayanlar... umudumuza bol umut katan hafta olması dileğiyle... tedavi sürecinde olanların tedavilerinin iyi yönde ilerlemesini ; sonuç bekleyen arkadaşlarımızın da bir bir hamile haberlerini alacağız güzel hafta olur inşallah

Günaydın güzel bayanlar,sevinç haberleri ile dolu bol hamileli bir hafta diliyorum... :))

kızlar yarın teste gidiyorum doktoru aradım progestonum bitti yarına kullanmaya hapım yok normalde çarşamba test günüm ama hap olmadığı için dedim 1 gün için hap almayım eğer negatifse nasıl olsa o hapı kullanmıcam yarını heyecanla bekliyorum

kızlar yarın teste gidiyorum doktoru aradım progestonum bitti yarına kullanmaya hapım yok normalde çarşamba test günüm ama hap olmadığı için dedim 1 gün için hap almayım eğer negatifse nasıl olsa o hapı kullanmıcam yarını heyecanla bekliyorum

hakkında hayırlısı olur arkadaşım .. inşallah yarın güzel haberlerini duyarız..:49:

herkese merhabalarrr...

bugün test günümdü, 2 gündür kendimi olumsuz sonuç alcağıma o kadar inandırdım ki bugün hüsranla sonuçlanmasın diye. bunun aksine eşimde hamile olduğuma o kadar inandırdı ki kendini, onun bu inancına hayran kaldım. sabah hastaneye gittim kan vermek için, orda 2. aşımasını yaptıran bir arkadaşımla karşılaştım. aşılamadan önce hamile kalmış meğer ve o ekilde iğnelerini yaptırmış, aşılama yapmışlar. onun adına çok sevindim. bana sordu sonuç ne diye.? bende inanılmaz adet sancılarım var, test yaptırmaya geldim ama hiç umudum yok dedim. benmde sancılarım oluyordu sende hamilesin ozaman deyince yüzüm güldü, her ne kadar içim inanmasada onun o ihtimali düşünüp bana moral vermesine hamile olduğumu düşünmesine hayran kaldım. =) sonucum saat 14:30 da çıkcak, bu sefer sonucuma ben değil eşim bakıcak.. hayırlı sonuç olur umarım. beklemedeyim ve dün akşam hiç bir şey hissetmiyorken (heyecan dahi) bugün biraz korkuyorum, aşılamam tutmadı mı acaba diye :S her seferinde sonuca bakıp eşime ağlayarak söyledim ve bugün eimin bakıp beni güldürmesini istiyorum sanırm. duaya çok ama çok ihtiyacım var.. bu arada cuma gecesi pembe bir leke geldi benden, crinone jel kullanıyorum ve adet olduğumu sanarken o bir kere gelen hafif pembelik sonrası hiç bir şey gelmedi. ben adet geliyor diye kendimi inandırmaya çalışsamda içimden bir ses o yerleşme kanaması, içini farah tut diyor..bu pembe kanamadan eşime bile bahsetmedim, o çok ümitli halini bozmak istemedim :( neye inancağımı şuan hiç bilmiyorum. diyorum ya sadece bekliyorum ve hissettiklerimi paylaşıyorum.........

herkese merhabalarrr...

bugün test günümdü, 2 gündür kendimi olumsuz sonuç alcağıma o kadar inandırdım ki bugün hüsranla sonuçlanmasın diye. bunun aksine eşimde hamile olduğuma o kadar inandırdı ki kendini, onun bu inancına hayran kaldım. sabah hastaneye gittim kan vermek için, orda 2. aşımasını yaptıran bir arkadaşımla karşılaştım. aşılamadan önce hamile kalmış meğer ve o ekilde iğnelerini yaptırmış, aşılama yapmışlar. onun adına çok sevindim. bana sordu sonuç ne diye.? bende inanılmaz adet sancılarım var, test yaptırmaya geldim ama hiç umudum yok dedim. benmde sancılarım oluyordu sende hamilesin ozaman deyince yüzüm güldü, her ne kadar içim inanmasada onun o ihtimali düşünüp bana moral vermesine hamile olduğumu düşünmesine hayran kaldım. =) sonucum saat 14:30 da çıkcak, bu sefer sonucuma ben değil eşim bakıcak.. hayırlı sonuç olur umarım. beklemedeyim ve dün akşam hiç bir şey hissetmiyorken (heyecan dahi) bugün biraz korkuyorum, aşılamam tutmadı mı acaba diye :S her seferinde sonuca bakıp eşime ağlayarak söyledim ve bugün eimin bakıp beni güldürmesini istiyorum sanırm. duaya çok ama çok ihtiyacım var.. bu arada cuma gecesi pembe bir leke geldi benden, crinone jel kullanıyorum ve adet olduğumu sanarken o bir kere gelen hafif pembelik sonrası hiç bir şey gelmedi. ben adet geliyor diye kendimi inandırmaya çalışsamda içimden bir ses o yerleşme kanaması, içini farah tut diyor..bu pembe kanamadan eşime bile bahsetmedim, o çok ümitli halini bozmak istemedim :( neye inancağımı şuan hiç bilmiyorum. diyorum ya sadece bekliyorum ve hissettiklerimi paylaşıyorum.........

inşallah öğleden sonra bebeişinin annesine sıkı sıkıya bağlandığı haberini alırız canım ... eğer sonuç olumsuz olursa da üzülme arkadaşım .. hakkında hayırlısı olsun..

inşallah öğleden sonra bebeişinin annesine sıkı sıkıya bağlandığı haberini alırız canım ... eğer sonuç olumsuz olursa da üzülme arkadaşım .. hakkında hayırlısı olsun..

inşallah canım inşallah.. hem o saat hemen gelsin istiyorum hemde hemen gelmese diyorum. Yüzdük kuyruğuna geldik ama ne biliyim tekrar başa dönmekten korkuyorum saırım.bir yandanda üzülmek istemiyorum :S çok karışık işte.

inşallah canım inşallah.. hem o saat hemen gelsin istiyorum hemde hemen gelmese diyorum. Yüzdük kuyruğuna geldik ama ne biliyim tekrar başa dönmekten korkuyorum saırım.bir yandanda üzülmek istemiyorum :S çok karışık işte.

sonuçları beklerken gerilmemek elde olmuyor.. hele tedavi görüp anne olmayı çok arzularken...sen yinede metanetini koru canım ... güzel şeyler düşün ki güzellikler seninle olsun .. Allah yardımcın olsun ...

sonuçları beklerken gerilmemek elde olmuyor.. hele tedavi görüp anne olmayı çok arzularken...sen yinede metanetini koru canım ... güzel şeyler düşün ki güzellikler seninle olsun .. Allah yardımcın olsun ...

haklısın galiba canım, güzel şeyler düşünmem gerek. kesin sonucu öğrenmeden önce bu ay hayal kurmak için birkaç saatim kaldı belkide dimi =)

Back
X