günaydın arkadaşlar,
bugün çok üzgünüm canım çok sıkkın.Eşimin 1-2 senedir sol tarafında agrılar oluyordu, bir kez gece nefesi kesildi acile gitmiştik acildeki doktor bizi kardiyolojiye yönlendirdi.İzmir de özel bir hastahaneye gittik. ama sonrasında gittiğimiz kardioloji doktoru tüm tetkikleri yaptı sorun yok demişti.
Geçen gün gene bana ya benim sol tarafımdaki şah damarım bazen çok hızlı atıyor çok hissediyorum aklıma takılıyor ve halen halsizliğim ve baş agrılarım boyun agrılarım geçmedi dedi. Bizde dahiliyeye gittik oradan boyun doppleri ve akciger filmi istediler çektirdik dün kontrolü vardı eşimden acil olarak ekg çektirmesinide istediler ve sonuç olarak şah damarında aritmi varmış ekg de çok kötü çıktı sanırım önemliymişte yarın tekrar kardiolojiye gidecegiz ama ben o kadar kötüyümki anlatamam yeni tedavi öncesi çok mutluydum iki gündür eşimden gizli gizli aglıyorum ya ona bişey olursa ben ne yaparım canlarım . Allahım çok agrı sınavlardan geçiyorum bazen dayanamayacagımı hissediyorum artık .Çok üzülüyorum ne olur dua edin bize yarın kötü sonuç çıkmasın lütfen buna çok ihtiyacım var .
canım benim zaten geldimi hep üst üste gelir ama Allah beterinden esirgesin.aslında bunlar bizim kendimizi en çaresiz en mutsuz gördüğümüz zamanlarda Allahın bizlere bir uyarı işareti gibi.kendi tedavimde de ve şuan sizler için dua ederkende hep ettiğim bir dua vardır.Allahım bunu unutturacak dert verme diye.umarım eşininde durumu bir an önce düzelir gene en büyük derdiniz tüp süreci olur.Allah ömür boyu birbirinizden ayırmasın...
aşılaman hayırlı olsun inşallah Allah yüzüznü güldürür...Arkadaslar dün ikinci aşılamamı oldum Dr aşılamayı yapmadan önce biraz moralimizi bozdu ama neyse, esimin sperm sayısı ve hareketliliğiyle ancak tüp bebek yapılabilirmiş ( o zaman niye ikinci aşılamayı yaptınız diyecektim ilkindede aynı degerler vardı o na bakacaksa?!?!!!)neyse herseyin hayırlısı olacaksa böylede olur inşallah. Bu arada sperm sayısı ve hareketliliği artırmak için çay, yiyecek ne varsa alıp yemeyi düşünüyor esim onun morali çok bozuldu. Bu konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim