Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
== gayem07 4 tane okuyacak
== ben 4 tane okuyacam
== pelikan 3 tane okuyacak
== yeliz2 3 tane okuyacak
== dimple020 3 tane okuyacak
== seyhan12383 3 tane okuyacak
== superisi 3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okuyacak
==ecrin0134 3 tane okudu
== ercelf 3 tane okudu*
== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okuyacak

ayşe bende tamamladım yasinleri .listede güncellersin...

yasinleri okuduktan sonra bana özel mesaj atıp bildirirseniz çoook sevinirim..çünkü ben çalışıyorum ve her sayfayı okuyamıyorum mesajla kolay olacak.. mesajlarınızı bekliyorumm... ve ayrıca yasin okumak isteyen arkadaşlarda aynı şekil mesajla bildirsin bana ..hepinizi öpüyorum

herkese günaydın sağlıklı ve keyifli bir gün olur inşallah herkes için....

çok önemli...ayrıntılar var hem tedavinin kalitesi hemde merkez doktorlar ve hasta ilişkisi bakımından ..sağlıklı bir tedavi ve başarılı sonuçlar için çoğunu biliriz hepimiz ama hepsi birarada bir kez daha burayada aktardım üye olan olmayanlar faydalansın ..

masalcım, ne güzel bilgiler paylaşmışsın arkadaşım .. teşekkürler canım.. hepsi bildiğimiz , yaşadığımız fakat o karmaşada gözden kaçırdığımız şeyler... ellerine sağlık tekrardan... :54:

günaydın güzel anne adayları ve anne aday adayları.... positive enerji yüklü bir gün bizleri bekliyor olsun ... sevgiyle kalın....

günaydın canım , nasılsın ? umarım kötü bir şey yoktur.. tatil niyetli bir kaç günlüğüne ortalarda görünmmeişsindir arkadaşım ..

tşkr ederim iyiyim canım tatil nerdee :( işlerden canım çok yoğundu girmedim fırsat bulupta sen nasılsın canım ?

tşkr ederim iyiyim canım tatil nerdee :( işlerden canım çok yoğundu girmedim fırsat bulupta sen nasılsın canım ?

nem ve sıcaklar dışında iyiyim canım .. sıcak yine bir şey değil de nem felaket , nefes aldırmıyor hiç.. sana da işlerinde Allah kolaylık versin tatlım .. ramazandan sonra mı tedaviye başlayacaksın ?

nem ve sıcaklar dışında iyiyim canım .. sıcak yine bir şey değil de nem felaket , nefes aldırmıyor hiç.. sana da işlerinde Allah kolaylık versin tatlım .. ramazandan sonra mı tedaviye başlayacaksın ?
haklısın canım çok sıcak sizin birde nem felakettir tedaviye işte adet bi gelsin başlıcam canım zaten bir ay ara vermiştim aslında bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi gelcek gibi ama bakalım işte hayırlısı artık

yasinleri okuduktan sonra bana özel mesaj atıp bildirirseniz çoook sevinirim..çünkü ben çalışıyorum ve her sayfayı okuyamıyorum mesajla kolay olacak.. mesajlarınızı bekliyorumm... ve ayrıca yasin okumak isteyen arkadaşlarda aynı şekil mesajla bildirsin bana ..hepinizi öpüyorum

ayşeciğim bu listeden beni sil cnmm malesef okuyamıyacağım bu hafta çok tuhaf ve yoğun geçiyo
kendime gelemedim eve zaten 8 gibi gidiyorum bir türlü toparlanamadım bu hafta
kızımda rahatsızlandı dr gittik dün akşam güneş çarpması gibi bişey olmuş denizde :(
affedin beni diğer listede inşallah olurummmm :(

haklısın canım çok sıcak sizin birde nem felakettir tedaviye işte adet bi gelsin başlıcam canım zaten bir ay ara vermiştim aslında bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi gelcek gibi ama bakalım işte hayırlısı artık

hakkında hayırlsı neyse o olsun canım benim ... takma kafana gelir bugün yarın ... umarım bu defasında her şey yolunda gider mutlu sona kavuşursun tatlım..

ayşeciğim bu listeden beni sil cnmm malesef okuyamıyacağım bu hafta çok tuhaf ve yoğun geçiyo
kendime gelemedim eve zaten 8 gibi gidiyorum bir türlü toparlanamadım bu hafta
kızımda rahatsızlandı dr gittik dün akşam güneş çarpması gibi bişey olmuş denizde :(
affedin beni diğer listede inşallah olurummmm :(

geçmiş olsun Seyhancım.. umarım şimdi daha iyidir kızın ...
zaten dün bir arkadaş vardı okumak isteyen ismini tam hatırlayamadım da büyük bir ihtimalle Onurumsun olacak.. senin yerine diğer arkadaş okur olmazsa... sen kendini ne zaman hen bedenen hem zihnen hazır hissediyorsan o zaman katılırsın..

Son düzenleme:
günaydın Seyhancım .... nasılsın bakalım ? dün görünmedin ??

iyi olacağız inşallah benimde boğazım şişmişş ana sağlığı var burda bi gözüksem iyi olacak
bu hafya hastalık haftası gibi oldu allah beterinden korusun

kızlar bende pazartesi dr gittim yumlara baktı 15 mm olmuş ama sanırım biraz geç büyüdü
iğne vermiyorum dedi gün aşırı ilişki önerdi yumurtayı abartasız 15 dk arayarak buldu çok sinir oldu rahimin arkasında gibi bişeyler söyledi
ayak üstü anlattı bana çabuk çabuk çok yoğunlardı ama kafama takıldı benim yapışıklıktan felan bahsettti bende histeroskopi oldum dedim o başka bu başka dedi
bugün telle konuşacam verdiği cevaplar kafamı karıştırdı çünkü
eşimden sperm örneği istiyolar illa orda olması gerekiyomuş aslında sorun yok ama
ramazanda geldiği için yarın spermi verecek ve benim ilk ilişki günüme denk geliyoooo , yani bu ayda passsss

herşeyin hayırlısı sukut ile bekliyorummmm

iyi olacağız inşallah benimde boğazım şişmişş ana sağlığı var burda bi gözüksem iyi olacak
bu hafya hastalık haftası gibi oldu allah beterinden korusun

kızlar bende pazartesi dr gittim yumlara baktı 15 mm olmuş ama sanırım biraz geç büyüdü
iğne vermiyorum dedi gün aşırı ilişki önerdi yumurtayı abartasız 15 dk arayarak buldu çok sinir oldu rahimin arkasında gibi bişeyler söyledi
ayak üstü anlattı bana çabuk çabuk çok yoğunlardı ama kafama takıldı benim yapışıklıktan felan bahsettti bende histeroskopi oldum dedim o başka bu başka dedi
bugün telle konuşacam verdiği cevaplar kafamı karıştırdı çünkü
eşimden sperm örneği istiyolar illa orda olması gerekiyomuş aslında sorun yok ama
ramazanda geldiği için yarın spermi verecek ve benim ilk ilişki günüme denk geliyoooo , yani bu ayda passsss

herşeyin hayırlısı sukut ile bekliyorummmm

kafanda soru işareti kalmaması için arayı fazla uzatmadan telefonda da olsa aç konuş doktorunla .. her şeyin hayırlısı canım benim . zaten operasyonun üzerinden kısa bir süre geçti .. zaman kaybı olarak düşünme arkadaşım .. sabrın selamettir derler ya inşallah bizlerde bu sınanmalarımızın sonucunda göztermiş olduğumuz sabrımızın meyvesini sağlıkla kucaklarımızda buluruz ...

Back
X