iyi olacağız inşallah benimde boğazım şişmişş ana sağlığı var burda bi gözüksem iyi olacak
bu hafya hastalık haftası gibi oldu allah beterinden korusun
kızlar bende pazartesi dr gittim yumlara baktı 15 mm olmuş ama sanırım biraz geç büyüdü
iğne vermiyorum dedi gün aşırı ilişki önerdi yumurtayı abartasız 15 dk arayarak buldu çok sinir oldu rahimin arkasında gibi bişeyler söyledi
ayak üstü anlattı bana çabuk çabuk çok yoğunlardı ama kafama takıldı benim yapışıklıktan felan bahsettti bende histeroskopi oldum dedim o başka bu başka dedi
bugün telle konuşacam verdiği cevaplar kafamı karıştırdı çünkü
eşimden sperm örneği istiyolar illa orda olması gerekiyomuş aslında sorun yok ama
ramazanda geldiği için yarın spermi verecek ve benim ilk ilişki günüme denk geliyoooo , yani bu ayda passsss
herşeyin hayırlısı sukut ile bekliyorummmm
Seyhan.cım sana ve kızına gecmis olsun bu hava sartlarinda hasta olmamak elde degil,, durumunu okuyunca sormak istedim seni dün muayene eden dr kim? Ne demek o baska bu baska sey aciklamasi hic tatminkar gelmedi bana da oyle sacma sey mi olur haklisin aklinin karismasinda Buarada follikul konusunda ayni durumdayiz bu ay ki adetin 12. Gununde bende follikul bile goremediler hatta dedigin gibi dakikalar surdu bakmalari sende yine 15 ml olmus bende 10 ml di bi ise yaramadigi icin ameliyat olup bu ayi pas gectik zaten benim de zaman yaklastikca tek korkum yumurta gelistirememek hormon testlerinin tedaviye engel cikmasi baslayamayiz demeleri... Fsh e2 den korkuyorum ... Bizim isimiz zor seyhancim yas 36 ya birkac ay kalmisken... Yumurta kovalamak cok zor... Ve korku yaratiyor korkular stres yapiyor
Son düzenleme: