Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım her hafta bi arkadaşımıza evlat sahibi olabilmesi için yasini şerif okuyup dua ediyoruz istersen bu hafti düzenleyeceğim listeye eklerim seni

Ne güzel ya Allah hepinizden razı olsun, ekle ekle canım 3 tane okurum iftardan sonra, şu anda işyerinde dilim dönmüyor cok sıcakkk ama iftardan sonra 3 ünüde okurum Allahın izniyle...

biliyorsunuz ki yarın perşembe okunan yasini şerifleri yarın topluyorum..okuyanlar mesajla bildirsin okumayanlar da duyurulur:1:...mesajla bildirirseniz çok sevinirim..

canım her hafta bi arkadaşımıza evlat sahibi olabilmesi için yasini şerif okuyup dua ediyoruz istersen bu hafti düzenleyeceğim listeye eklerim seni

Ne güzel ya Allah hepinizden razı olsun, ekle ekle canım 3 tane okurum iftardan sonra, şu anda işyerinde dilim dönmüyor cok sıcakkk ama iftardan sonra 3 ünüde okurum Allahın izniyle...

tamam canım yeni listeyi düzenleyince sana kaçtane düşerse onu okursun canım allah sendende razı olsun

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26 =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =2tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =1 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak

arkadaşlar yeni listemizi hazırladım yine eklediğim arkadaşlarımız oldu.. değişiklik olursa yarına kadar değiştiririm ..
birde bu hafta kime okuyalım onuda karar vermemiz gerekiyo..

canım yanlış bilgilendirmiş olmayayım sen yasin okumaya cuma başlarsın ..cumadan cumaya okuyoruz. eğer okumayan arkadaşlar olursa aramızda paylaşıp okuyoruz okumayan olursa sendende yardım isteyebilirim canım

canım yanlış bilgilendirmiş olmayayım sen yasin okumaya cuma başlarsın ..cumadan cumaya okuyoruz. eğer okumayan arkadaşlar olursa aramızda paylaşıp okuyoruz okumayan olursa sendende yardım isteyebilirim canım

Her zaman hazırım, Allah kabul etsin, bu mübarek günler hürmetine, hepimiz tez vakitte bebişlerimize kavuşalım inşallah

aysecim ben yasini bu akşam muhakkak okurum.Beni diğer ki yasin listesinden çıkarırsan sevinirim.Artık kadınlar kulübüne giremeyeceğim .Listede benide değişiklik yapabilirsiniz.Kendinize iyi bakın.

== ben =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
== ercelf =2 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak

arkadaşım nedn gidiyorsun bilmiyorum ama üzüldüm..birde yasini okudum diye haber veremeyeceksin sanırım okudu diye kaydedicem mutlaka oku canım

== ben =2 tane okuyacak
== mcan84 =2tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
== ercelf =1 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak

arkadaşlar yeni listemizi hazırladım yine eklediğim arkadaşlarımız oldu.. değişiklik olursa yarına kadar değiştiririm ..
birde bu hafta kime okuyalım onuda karar vermemiz gerekiyo..

canım bence önümüzdeki hafta dimple020 arkadaşımıza okuyalım oda aşılama sürecinde şuanda..aşılaması yapılana kadar bitiririz..benim fikrim böyle..

aysecim ben yasini bu akşam muhakkak okurum.Beni diğer ki yasin listesinden çıkarırsan sevinirim.Artık kadınlar kulübüne giremeyeceğim .Listede benide değişiklik yapabilirsiniz.Kendinize iyi bakın.

neden girmiyosun bir daha foruma cnm noldu kötü bişeymi oldu..

canım bence önümüzdeki hafta dimple020 arkadaşımıza okuyalım oda aşılama sürecinde şuanda..aşılaması yapılana kadar bitiririz..benim fikrim böyle..

canım senin gördüğün son liste değil onurumsun arkadaşmız ayrıldı aramızdan...olur dimple020 ye okuyalım

günaydın herkese tekrardan
arkadaşlar kimin hangi tedavi aşamasında olduğunu takip edemiyorum ya da aklımdaysa bile yoğunluktan unutuyorum... bi listelense mi tekrardan en azından o tarihlerde kimin üzerine yoğunlaşmamız gerektiğini daha iyi bilirim,(biraz tembellik bu benim yaptığğım ama olsun) herkese güzel bir gün diliyorum öptüm hepinizi
tatlım liste var zaten ilk sayfada oradan takip edebilirsin.

MDA....NERDESİNNNNNN baksana bizim kızlar çıtır çıtır.....dimple 24 yaşındaaa...Allah'ım ben o yaşta evli bile değildim 3 değil 5 değil 10 değil....yaş farkımıza bak..12 yaş küçük benden dimple,, kızlar kendimi acaip kıtırr hissettim benim 36 ımı doldurmama 6 ayım kaldı...bir gün çocuğum olursa..çocukcağız 6 yaşındayken annesi doktor doktor tansiyon..şeker..şu bu geziyor olur... çocuk menopozumda büyüyecek iyi mi ...ben kariyer iş güç hayat derken..treni epey kaçırmışım...vahh bana vahlar bana yani...
dimple superim...sizleride erkenden evermişiz gencecik kızlar evli hanımlar olmuş ..inşallah erken anne olma isteklerinizde gerçeklerşir...beraber büyürsünüz

GELDİM CANIM GELDİM malesef biz birazmı desem bayagımı desem geç kalmışız biz kıtır degil katur kutur olmuşuz artık ama ne güzel bak bu yaşta bebek sahibi olmak istiyorlar bizim gibi teyze olmadan :16:

kuzucum ne oldu canını sıkan bişey mi oldu anlatsana

kızlar dün msj attım hepsi silinmiş sistemde arıza varmış belli bir saattekiler hepsi gitmiş herkezin:20:
bu topige uğrayamadım bayadır pazar günü öyle kötü şeyler attlattımki oluk oluk kanamam geldi tabri caizse ay dedim gitti bebek falan kalmadı bir anada oldu herşey pıhtı pıhtı şeyler döküldü:53::53: napıcağımızı şaşırdık iftara yakın kapalı tüp merkezini açtırdı saolsun drum bir baktık bizim minik orda pıt pıtlarıyla ay mucize sanki kahverengi lekelerim devam ediyor içerde kamana gözüküyor denildi dün tekrar başka dra gittmiştim bu hafta önemliymiş dikkat et kendine diye inş bişey olmaz:26: hepiniz iyisinizdir inş ramazan ayının hürmetine bebek isteyene bebek hamişlerede sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin rabbim:16: yasin okuyorsunuz bende okuyum dediştim güya kısmet olmadı lekelerim bitsin başlarım kanamadan önce bende 1yasin okuştum bagışlamadım kimseye kimeyse alabilirsin aysecim:34:

Kizcelerimmm nasıyorsunuz bakimm özledim valla sizlerii:16: Sicaklarla aram fena bide üstüne oruç ise gidesim yok yahuu:) Bu aralarda pek giremedim iyice herseyden soyutlarım kendimii tedaviye az bir süre kala enerji toplamya ihtiyacım vardı. Agustosta başlamamız gerekiyordu ama ramazan dolayısıyla ertelemek istedim Eylül'e kalacak kısmete bakalimm. Bu sefer olsun yahuu aminn:16: Sizlerde ne var ne Yokk nazli bebelerr sıcak havaalani geçmesini bekliyorlar gelecekler hepimize merak etmeyinn:1:

Back
X