Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar dün msj attım hepsi silinmiş sistemde arıza varmış belli bir saattekiler hepsi gitmiş herkezin:20:
bu topige uğrayamadım bayadır pazar günü öyle kötü şeyler attlattımki oluk oluk kanamam geldi tabri caizse ay dedim gitti bebek falan kalmadı bir anada oldu herşey pıhtı pıhtı şeyler döküldü:53::53: napıcağımızı şaşırdık iftara yakın kapalı tüp merkezini açtırdı saolsun drum bir baktık bizim minik orda pıt pıtlarıyla ay mucize sanki kahverengi lekelerim devam ediyor içerde kamana gözüküyor denildi dün tekrar başka dra gittmiştim bu hafta önemliymiş dikkat et kendine diye inş bişey olmaz:26: hepiniz iyisinizdir inş ramazan ayının hürmetine bebek isteyene bebek hamişlerede sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin rabbim:16: yasin okuyorsunuz bende okuyum dediştim güya kısmet olmadı lekelerim bitsin başlarım kanamadan önce bende 1yasin okuştum bagışlamadım kimseye kimeyse alabilirsin aysecim:34:

canım cok gecmıs olsun sen rısklı donemdesın tabı cok cok dıkkat etmen lazım Rabbım kuzunu sana bagılasın bıdaha boyle kotu seyler yasatmasın ınsallah kendıne ve bebısıne dıkkat et yat bol bol dınlen canım

canım yaa nedemek kendimi kıtır hissediyorum valla sen bizlere taş çıkarırsın kesinlikle..senin yaşın 36 ama ruhun gencecik canımm..bebeklerin vakti zamanı ne zamansa o zaman gelecek diyoruz ya evlilikte öyle demekki bizler ruh eşimizi çok çok erken bulmuşuz evlenmişiz..hem seninde yaşın çok değil büyütme kendini o kadar..inşallah ağustos ayında seninde hamile haberini alıcaz canım bizlerden önce seni anne yapıcaz biz :16:

bu güzel iltifatlar için çookk teşekkür ederim canım benim...elbette...herşey nasip kısmet hayırlı yazılar yazılmış olsun allah herkesin gönlüne göre dilediğini hayırlısıysa versin...demişsin ya demek ki bizler ruh eşimizi çok erken bulmuşuz diye.....

o zaman sana kendimi biraz daha tanıtayım...)) eşim benim ilk ve son aşkım oldu..biz 1990 tarihinde tanışıp ilişkimiz başladığında ben henüz 14 yaşımı yeni bitirmiştim..o da 16 yaşındaydı...hiç ayrılmadan...lise hayatımız arkasından üniversite arkasından benim yüksek lisans master'ım onun yüksek lisans ve doktorası askerliği işyerlerimizi açmamız derkennnn....tam tamına 22 yıldır birlikteyiz.....
bu 22 yılın 3.5 yılı nişanlılık 10 yılı evlilikle doldu...anlayacağın ben ruh eşimi 14 yaşımda buldum...ve hiç ayrılmadan 36 yaşıma geldim..
fakat tahsil hayatımız iş hayatımızı tamamlamayı bekleyip evlenebildik...nasıl amaa:))

Son düzenleme:
== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26 =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =2 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak

nihayet listeye girebilmişim...ellerine sağlık ayşe..teşekkür ederim.

tatlım liste var zaten ilk sayfada oradan takip edebilirsin.

GELDİM CANIM GELDİM malesef biz birazmı desem bayagımı desem geç kalmışız biz kıtır degil katur kutur olmuşuz artık ama ne güzel bak bu yaşta bebek sahibi olmak istiyorlar bizim gibi teyze olmadan :16:

ruhlarla idare edeceğiz artık hayatım biz bedenler eskidi......

kızlar dün msj attım hepsi silinmiş sistemde arıza varmış belli bir saattekiler hepsi gitmiş herkezin:20:
bu topige uğrayamadım bayadır pazar günü öyle kötü şeyler attlattımki oluk oluk kanamam geldi tabri caizse ay dedim gitti bebek falan kalmadı bir anada oldu herşey pıhtı pıhtı şeyler döküldü:53::53: napıcağımızı şaşırdık iftara yakın kapalı tüp merkezini açtırdı saolsun drum bir baktık bizim minik orda pıt pıtlarıyla ay mucize sanki kahverengi lekelerim devam ediyor içerde kamana gözüküyor denildi dün tekrar başka dra gittmiştim bu hafta önemliymiş dikkat et kendine diye inş bişey olmaz:26: hepiniz iyisinizdir inş ramazan ayının hürmetine bebek isteyene bebek hamişlerede sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin rabbim:16: yasin okuyorsunuz bende okuyum dediştim güya kısmet olmadı lekelerim bitsin başlarım kanamadan önce bende 1yasin okuştum bagışlamadım kimseye kimeyse alabilirsin aysecim:34:

çok geçmiş olsun...biranevvel kanamanın kesilip herşeyin normale dönmesini diliyorum rana..kendine özen göster..bol bol istirahat et canım

bu güzel iltifatlar için çookk teşekkür ederim canım benim...elbette...herşey nasip kısmet hayırlı yazılar yazılmış olsun allah herkesin gönlüne göre dilediğini hayırlısıysa versin...demişsin ya demek ki bizler ruh eşimizi çok erken bulmuşuz diye.....

o zaman sana kendimi biraz daha tanıtayım...)) eşim benim ilk ve son aşkım oldu..biz 1990 tarihinde tanışıp ilişkimiz başladığında ben henüz 14 yaşımı yeni bitirmiştim..o da 16 yaşındaydı...hiç ayrılmadan...lise hayatımız arkasından üniversite arkasından benim yüksek lisans master'ım onun yüksek lisans ve doktorası askerliği işyerlerimizi açmamız derkennnn....tam tamına 22 yıldır birlikteyiz.....
bu 22 yılın 3.5 yılı nişanlılık 10 yılı evlilikle doldu...anlayacağın ben ruh eşimi 14 yaşımda buldum...ve hiç ayrılmadan 36 yaşıma geldim..
fakat tahsil hayatımız iş hayatımızı tamamlamayı bekleyip evlenebildik...nasıl amaa:))

canımm inanılmaz bişey bu gerçektende..ne kadar güzel aşkınız bu kadar yıl hiç bitmeden artarak devam etmiş ve siz sonunda kavuşabilmişsiniz birbirinize..ilk aşkıyla evlenebilen nadir insanlar vardır ama sen gerçektende tanıdığım nadir insanlardan oldun..inşallah ömrünüzün sonuna kadar aşkınız ilk günkü gibi devam eder ve birbirinize hep aşkla dolu bakarsınız :16::16: tabi bu sürede çocuklarınızla beraber yaşlanırsınız onuda unutmayalım :34:

ranacım çok geçmiş olsun çok dikkat et bu dönemlerde kendine ve bebeğine..riskli dönemlerdesin çünkü..inşallah kanaman durur ve bebeğin içinde sağlıklı bir şekilde büyür..

tatlım liste var zaten ilk sayfada oradan takip edebilirsin.

GELDİM CANIM GELDİM malesef biz birazmı desem bayagımı desem geç kalmışız biz kıtır degil katur kutur olmuşuz artık ama ne güzel bak bu yaşta bebek sahibi olmak istiyorlar bizim gibi teyze olmadan :16:

ruhlarla idare edeceğiz artık hayatım biz bedenler eskidi......

kendinize haksızlık etmeyin bakayım :20:

çok teşekkür ederim yorumun için modern tıpa inancımız tbi ki sonsuz ama ne yapalım insan bi umut diyor işte özellikle bu erkek infertilitesinde doktorlar hiçbir tedavi yöntemi için yol göstermiyorlar bize varikosel dediler ameliyat olundu bitti profösörüne varana kadar gittik emin olmak için tmm sizin normal normalde diye gönderiyorlar tek bildikleri proxeed plus onuda verirken İSTERSENİZ kullanabilirsiniz diyorlar bence saçmalık istmekle olur mu gereli ise kullanılır oda zaten bi ilaç değil vitamin desteği olduğunu düşünüyorum ama bu bitkisel yöntemlerle sperm sayısında artış morfolojide iyileşme olan bir çok hastada var ama ben seni çok iyi anladım canım dediklerinde sonuna kadar da haklısın bazende insanların duygularını suistimal eden kötü niyetli insanlarda var ben geçen ay aktardan bi karışım almıştım içinde arı sütü bal polen keçi boynuzu vb....kara bişeydi günde 1 çay kaşığı bayanlarda da etkili olduğunu yazıyordu ama ben kullanmadım neyse eşim bu kürü kullandığı 1 ay içerisinde hem memnun kaldığını kendini iyi hissettirdiğini vucudunda çok çabuk etki gösterdiğini söyle ama alırken özellikle içindekileri okudum kimyasal herhangi bişey içermiyordu ve 1 ay sonra yaptırdığımız sperm analizinda 10 mil. artış oldu şimdi biz bunu göz ardı edebilirmiyiz? ve özellikle soruyorum araştırdığım kadarıya tabi ki dokor değiliz ama morfoloji nin aşılamada önemli olduğunu söylüyorlar hiçbir doktor bunu kaleme bile almıyor ya da bizim gittiğimiz doktorlarda bi sorun var sayıya bakıyorlar 25 mil. o bu ay çok ii .....Ama demek anlatmak istediğini çok iyi anladım ve sonuna kadarda haklısınn...:54:

CANIM BENİM HAKLISIN SEN DE...ELBETTE.. sadece bilgi edinebilmen için ülkemizde...sayılı merkezlerde uygulanabilen microtese teknolojisi hakkında nette biraz inceleme yapıp okuyabilir misin..ben burada yazmayayım görüntü kirliliği yapıp ..bana kalsa yazarım yazarken yorulmuyorum meslek olarak ta hergün sayfalarca dilekçe yazışma yapıyorum benim için sorun değil seve seve fakat bazı arkadaşlarımızın okurken yorulduğu söylüyor..tıbbi bilgileri detaylı sen bi araştır oku maksat bilgilenmek olsun hatta belki haberin dahi vardır..
senin eşinin sperm sayısı olarak 10 milyonu 25 milyonu bir tarafa bırak ki hiç kötü değil paşalar gibi baba olur.... menisinde tek bir tane spermi olmayan ağır erkek infertilitesi olan çiftlerde.....mikrotese teknolojisi ile testis de değişik yerlerinden doku örnekleri alıp cerrahi yolla mikroskopta 80 kat büyütüp bir tane spermi yaratıp çıkarıp o tek spermle...mikroenjeksiyon ile o erkekleri baba yapıyorlar rahimi olmayan kadınlarada ko-kültürle endometrial yapay rahim yaparak embriyoyu orada yaşatıp o kadınları anne yapıyorlar yeterki tek bir yumurta olsun...
yaşadığınız bölgelerde bulunan IVF merkezlerinin teknolojisi yada doktorların uzmanlığı bunlar için yeterli olmayabilir....
belli başlı yerlerde belli başlı isimler ve yüksek teknoloji ve donanımlı ekiplerle..çok ağır ciddi kısırlık nedenleri ancak ekart edilebiliyor en azından deneniyor....taktir Allah'tan...o yüzden lütfen..10 milyon 25 milyon diye sakın ha üzülme hiç olmayanlar ama anne baba olanlar var...yeterki doğru yerlerde doğru tedaviler yapılsın...sperm için kullanılan vitaminler ilaç dahi değil...sadece dediğin gibi destek..çalışmalar var bu konuda içen içiyor elbet bir umut diye ..yarar yada yaramaz..ama mesele sorun ağırsa gerekeni yaptırmak.

canımm inanılmaz bişey bu gerçektende..ne kadar güzel aşkınız bu kadar yıl hiç bitmeden artarak devam etmiş ve siz sonunda kavuşabilmişsiniz birbirinize..ilk aşkıyla evlenebilen nadir insanlar vardır ama sen gerçektende tanıdığım nadir insanlardan oldun..inşallah ömrünüzün sonuna kadar aşkınız ilk günkü gibi devam eder ve birbirinize hep aşkla dolu bakarsınız :16::16: tabi bu sürede çocuklarınızla beraber yaşlanırsınız onuda unutmayalım :34:

ayy canım benim...çok sağol superim...öyle oldu dile kolay 22 yıldır birlikte yaşadık çocukluğu gençliği hayatı beraber büyüdük herşeyi yaparken..amin inşallah canım güzel ve iyiniyetli dileklerin için tekrar teşekkürler derler ya hiçbirşeyimiz eksik değil sadece evlat özlemimiz var...tek eksiğimiz bu uzunnnn birlikteliğimizde artık benden ondan bir evlat...Allah verirse ne mutlu bize...kısmet olmaz ise de inşallah bir 22 yıl daha birlikte yaşlanırız...

Son düzenleme:

ayy canım okurken duygulandim ınan allahim bu birbirine aşık çiftin evini minicik bi bebekle taclandirsin mutlulukları kat ve kat katlansin ins ınan çok hak ediyorsunuz bir ömür boyunca birbirinize olan aşkınız sevginiz hiç bitmesin bunu gonulden diliyorum opuyorum canım :54:

canım çok geçmiş olsun allah seni ve bebeğini korusun bitanem dikkat et kendine allaha emanet ol :54:

canım çok geçmiş olsun allah seni ve bebeğini korusun bitanem dikkat et kendine allaha emanet ol :54:

tatlım bende senin çektireceğin yerde çektirmiştim filmimi anestezisiz çektirdim inan hiçbir acı hissetmiyosun kendini rahat bırak yeter..zaten kullandıkları alet acı çektirmiyo..3-4 dakikada bitecek hemen içini ferah tut..

canım ben anestezi olmadan çektirmiştim kendini sıkmazsan fazla zorlanmazsın tabi bünyeden bünyeye göre de değişir ama sen daha öncede çektirmişsin hiç korkma canım inş sonuçların güzl çıkar :16:

teşekkürler arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider.

MDA....NERDESİNNNNNN baksana bizim kızlar çıtır çıtır.....dimple 24 yaşındaaa...Allah'ım ben o yaşta evli bile değildim 3 değil 5 değil 10 değil....yaş farkımıza bak..12 yaş küçük benden dimple,, kızlar kendimi acaip kıtırr hissettim benim 36 ımı doldurmama 6 ayım kaldı...bir gün çocuğum olursa..çocukcağız 6 yaşındayken annesi doktor doktor tansiyon..şeker..şu bu geziyor olur... çocuk menopozumda büyüyecek iyi mi ...ben kariyer iş güç hayat derken..treni epey kaçırmışım...vahh bana vahlar bana yani...
dimple superim...sizleride erkenden evermişiz gencecik kızlar evli hanımlar olmuş ..inşallah erken anne olma isteklerinizde gerçeklerşir...beraber büyürsünüz

yaaa masalcım merak etme bende en büyüklerden biriyim .yaşım 36 .ama ben kendimi çok genç hissediyorum valla :1::1:eminim sende çok genç gösteriyorsundur....

ayy canım okurken duygulandim ınan allahim bu birbirine aşık çiftin evini minicik bi bebekle taclandirsin mutlulukları kat ve kat katlansin ins ınan çok hak ediyorsunuz bir ömür boyunca birbirinize olan aşkınız sevginiz hiç bitmesin bunu gonulden diliyorum opuyorum canım :54:
Canim,,,, samimiyetin duygu dolu temennilerin icin tesekkur ederim guzelim,, insallah Allah" in izniyle yuvam taçlanır bir ömür tükettik kalaninda artik bir parcamiz olursa tamamlanacagiz hepimizin her isteyenin kucagi dolsun saglikla...

teşekkürler arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider.

yaaa masalcım merak etme bende en büyüklerden biriyim .yaşım 36 .ama ben kendimi çok genç hissediyorum valla :1::1:eminim sende çok genç gösteriyorsundur....
Aaa akranım varmıs ya nihayet yalniz degiliz demek. Evt canim benimde yasimi hic gostermedigimi soylerler hep....bugune kadar iyi avantaj oldu umarim sonrasinda da birden cökmeyiz:)))

günaydın kızlar bende haberler güzel yumurtam büyümüş bu gece çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabahı da aşılamam var.çok şükür kızlar yapılacak sonunda 3. aşılamam. ve ümidim var açıkçası. 1 seneden beri ilk defa bu kadar erken ve güzel bir yumurtam büyüdü bugün 12. günüm ve ben iğne kullanmayı bırakıyorum bugün ilacım bile arttı..rahim duvarım da iyi çok şükür.dualarını eksik etmeyin kızlar. bu son aşılamam olsun.

Canimmm...uzun zamandır girmemiyordum...hangi ara başladın 3.ye..gecen ay büyülemişti..anlaşılan ara vermemişsin.cok şükür büyümüş bu sefer..ne kadar doz aldın bu sefer kısaca anlatasan canım..allahım su mübarek ay da sonuca ulaştırsın inşallah..tatilde çıkmadınız herhalde..biz hala koydeyiz..bekleme devam ediyor yani..benim aşılama taa Eylül'e kaldı..uzulmekten yoruldum artık..cok yıprandım..hayırlısı artık canım..umarım güzel haberlerini alırım..öpüyorum..

canım bence önümüzdeki hafta dimple020 arkadaşımıza okuyalım oda aşılama sürecinde şuanda..aşılaması yapılana kadar bitiririz..benim fikrim böyle..

canım senin gördüğün son liste değil onurumsun arkadaşmız ayrıldı aramızdan...olur dimple020 ye okuyalım

SUPERİM VE AYSECİM
çok teşekkür ederim canlarım benide düşündüğünüz için hepinizde iyiki varsınız :16::16::16:

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26 =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =2tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =1 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak

arkadaşlar yeni listemizi hazırladım yine eklediğim arkadaşlarımız oldu.. değişiklik olursa yarına kadar değiştiririm ..
birde bu hafta kime okuyalım onuda karar vermemiz gerekiyo..
bana gene 3 tane düşmüş memnuniyetle okurum ama kesin kime okuyoruz kararlaştıralım...

ranacım çok büyük geçmiş olsun.o haftalarda bende yaşadım lekelenme sorunu sonraki hafta kanama oldu ama çok şükür sağ salim bugünlere kadar gelebildik inşallah sende en kısa zamanda düzelirsin.bu arada iğne kullanıyormusun.benim lekelenmem olduğunda da kanamam olduğunda da acilde iğne yaptırdım doktorumun isteğiyle daha sonrada 3 tane reçeteme yazdı.zaten haftada bir vurulan bir iğne doktorundan mutlaka iste...

Back
X