Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kk nın güzel anneleri,hamişleri ve hamiş adayları uzun suredır kk uyesıyım ama topikinize ilk kez yazıyorum.bizde 1,5 yılı askın süredir bebiş istememize ragmen kısmet olmadı aşılama düşünmeye basladık acaba sizler ne zamandan snra asılama dusundunuz? süreç nasıl gecti ne kdar sonra olumlu yanıtlar aldınız beni aydınlatmanınızı rica edıyorum sizden simdiden tesekkur ederim cevaplarnz ıcın:)

MDA....NERDESİNNNNNN baksana bizim kızlar çıtır çıtır.....dimple 24 yaşındaaa...Allah'ım ben o yaşta evli bile değildim 3 değil 5 değil 10 değil....yaş farkımıza bak..12 yaş küçük benden dimple,, kızlar kendimi acaip kıtırr hissettim benim 36 ımı doldurmama 6 ayım kaldı...bir gün çocuğum olursa..çocukcağız 6 yaşındayken annesi doktor doktor tansiyon..şeker..şu bu geziyor olur... çocuk menopozumda büyüyecek iyi mi ...ben kariyer iş güç hayat derken..treni epey kaçırmışım...vahh bana vahlar bana yani...
dimple superim...sizleride erkenden evermişiz gencecik kızlar evli hanımlar olmuş ..inşallah erken anne olma isteklerinizde gerçeklerşir...beraber büyürsünüz

yalnız değilsin arkadaşım ben de varım 34 ün bitmesine ramak kaldı :) ama hala 34 diyorum :))
canımcım nerden açtım şu yaş mevzusunu bilemiyorum valla :) hepsi su perisinin avantarını sormakla geldi başıma :)) olsun canım bizler de yaşımızı göstermediğimiz için şanlıyız ... treni kaçırmadık hayatım daha önümüzde çok uzun yıllar var Allah nasip ederse...

yüzyıldır bilinen infertilite için insanlık tarihinde keçiboynuzundan tutunda daha ne bitkiler otlar karışımlar ..ağaçlara dilek asıp ..bebeği olunca dilek dilediğim için oluyor diye inanan düşünen milyonlarca insan geldi geçti ve hala var malesef...

hiçbirinin çare olduğu olacağı bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler değil..üreme problemi olan çiftlerde erkek yada kadın infertilitesi için modern tıp bilimsel gerçek iken...neolur bunlarda umut olacağı inancına kapılmayın..şayet bunları yiyip içip o sırada hamile kalan bebeğine kavuşan oluyor ise yada değerlerinde olumlu yönde değişiklik yakalayan tanıdıklarımız duyduklarımız dinlediğimiz hikayeler ....yaptıkları eylemlerden değil...olması gerektiği zaman geldiği için...Yaradan verdiği için...tesadüften başka şey değil....bu benim görüşüm düşüncem...düşüncemin nedeni de modern tıp bilim ve ilime olan inancım...ama tüm yapan arkadaşlarıma insanlara en azından sağlıklı destekler için saygı duyuyorum...arı sütünden bal dan polenden propolisten incirden bademden soğandan zarar gelmez zamanında ve dozunda yenilen bu tür şeyler...başta insan sağlığına bedenlerimize faydalı fakat üreme kabiliyetini arttırmaz...en basit açıklama yolu...şayet öyle olsaydı...bilim adamları doktorlarımız..gonalf ve diğer tüm ilaçlar iğneler tedaviler yerine hepimize bir torba keçiboynuzu verip yollarlardı...yada kavonoz kavonoz karışımlar....
bugüne kadar tanıdığım tüm profösör ve doktorlar okuduklarım araştırdıklarım tek şey söylüyorlar...sorun yoksa zamanı var...sorun var ise zaten tıpta tedavisi var. macera aramayın...bitkilerle otlarla doğurganlık sağlanıp kısırlık tedavi edilmez...
LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE MADDİ KAYIPLARA UĞRAMAMAK VE KENDİNİZE EZİYET ETMEYİN DİYE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞIYORUM...ama sağlık için sağlıklı beslenme ve destekler için elbette dediğim gibi gıdalar karışımlar zamanında dozunda yenilir de içilir de ....bebek te sağlıklı vücutta çok daha iyi beslenip büyür..ama üreme kaynağı değiller...umarım ne demek istediğim doğru anlaşılır...
ağzına , kalemine sağlık arkadaşım ... bu kürlerin faydasının görüldüğü gibi ilerleyen dönemlerde de olumsuz etkisini görülüyormuş.

kızlar dün msj attım hepsi silinmiş sistemde arıza varmış belli bir saattekiler hepsi gitmiş herkezin:20:
bu topige uğrayamadım bayadır pazar günü öyle kötü şeyler attlattımki oluk oluk kanamam geldi tabri caizse ay dedim gitti bebek falan kalmadı bir anada oldu herşey pıhtı pıhtı şeyler döküldü:53::53: napıcağımızı şaşırdık iftara yakın kapalı tüp merkezini açtırdı saolsun drum bir baktık bizim minik orda pıt pıtlarıyla ay mucize sanki kahverengi lekelerim devam ediyor içerde kamana gözüküyor denildi dün tekrar başka dra gittmiştim bu hafta önemliymiş dikkat et kendine diye inş bişey olmaz:26: hepiniz iyisinizdir inş ramazan ayının hürmetine bebek isteyene bebek hamişlerede sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin rabbim:16: yasin okuyorsunuz bende okuyum dediştim güya kısmet olmadı lekelerim bitsin başlarım kanamadan önce bende 1yasin okuştum bagışlamadım kimseye kimeyse alabilirsin aysecim:34:

arkadaşım geçmiş olsun çokk.. umarım en kısa zamanda bu süreci hayırlsıyla atlatırsınız bebişinle.. bol bol istirahat edip dinlen ... dualarımız seninle...

bu güzel iltifatlar için çookk teşekkür ederim canım benim...elbette...herşey nasip kısmet hayırlı yazılar yazılmış olsun allah herkesin gönlüne göre dilediğini hayırlısıysa versin...demişsin ya demek ki bizler ruh eşimizi çok erken bulmuşuz diye.....

o zaman sana kendimi biraz daha tanıtayım...)) eşim benim ilk ve son aşkım oldu..biz 1990 tarihinde tanışıp ilişkimiz başladığında ben henüz 14 yaşımı yeni bitirmiştim..o da 16 yaşındaydı...hiç ayrılmadan...lise hayatımız arkasından üniversite arkasından benim yüksek lisans master'ım onun yüksek lisans ve doktorası askerliği işyerlerimizi açmamız derkennnn....tam tamına 22 yıldır birlikteyiz.....
bu 22 yılın 3.5 yılı nişanlılık 10 yılı evlilikle doldu...anlayacağın ben ruh eşimi 14 yaşımda buldum...ve hiç ayrılmadan 36 yaşıma geldim..
fakat tahsil hayatımız iş hayatımızı tamamlamayı bekleyip evlenebildik...nasıl amaa:))

masalcım , okurken çok etkilendim .. su perisinin de yazmış olduğunu ilk aşkıyla evlenen ender insanlar arasındasın .. benimde hayalimin hep bu yöndeydi ... ama son aşkımla Allah'ım nasip etti bana ..:))
umarım bu mutluluğunuzu Allah daim etsin ve tez zmanda bebeklerinle taçlandırmak nasip etsin arkadaşım..

günaydın canım arkadaşlarım .. gününüz iyi, mutlu, huzurlu geçmesi dileğiyle.... iyiki varsınız...:54:

günaydın kk nın güzel anneleri,hamişleri ve hamiş adayları uzun suredır kk uyesıyım ama topikinize ilk kez yazıyorum.bizde 1,5 yılı askın süredir bebiş istememize ragmen kısmet olmadı aşılama düşünmeye basladık acaba sizler ne zamandan snra asılama dusundunuz? süreç nasıl gecti ne kdar sonra olumlu yanıtlar aldınız beni aydınlatmanınızı rica edıyorum sizden simdiden tesekkur ederim cevaplarnz ıcın:)

aramıza hoşgeldin mademarica.ben aşılamaya tedaviye başladıktan 7-8 ay sonra geçtim.3.aşılamada hamile kaldım.aşılamaların süreci değişik oluyor çünkü vücudun ilaçlara verdiği cevaba göre ilerliyor herşey yani her aşılamanın süreside,maliyetide, kullandığın ilaç miktarıda,gittiğin kontrolde farklı oluyor.

günaydın Mcancım, bu hafta Dimple arkadaşımıza okunmasına karar verilmiş.. bilgine canım...

aramıza hoşgeldin mademarica.ben aşılamaya tedaviye başladıktan 7-8 ay sonra geçtim.3.aşılamada hamile kaldım.aşılamaların süreci değişik oluyor çünkü vücudun ilaçlara verdiği cevaba göre ilerliyor herşey yani her aşılamanın süreside,maliyetide, kullandığın ilaç miktarıda,gittiğin kontrolde farklı oluyor.

cevabın ıcın tesekkur ederim canım. dediğim gibi biz 1,5 yılı askın süredir deniyoruz.doktorum süre vermıstı hiçbir olumlu cevap alamadan gectı.snra esıme sperm testı yapıldı yanlzca hareketlerı bı mıktar dusuk cıktı sonra ben mayıs ayında hgs cekındım ondada bır pürüz cıkmadı doktorum bakalım bıdahakı ay ne yapablrz dedı takvımde uygulayabılırz asılamada yapablrz dedi bende arastırmalarmda hsg sonrası sansın yukseldıgını duydugumdan bıraz bekleyelm dedım ama 2 ay gectı bısey yok bı dahakı ay yapılablceklere bakıcaz ama asılama hakkında pek bilgim yoktu:( aydınlanmak ıstedim cok uzun anlattım:)

kızlar dün msj attım hepsi silinmiş sistemde arıza varmış belli bir saattekiler hepsi gitmiş herkezin:20:
bu topige uğrayamadım bayadır pazar günü öyle kötü şeyler attlattımki oluk oluk kanamam geldi tabri caizse ay dedim gitti bebek falan kalmadı bir anada oldu herşey pıhtı pıhtı şeyler döküldü:53::53: napıcağımızı şaşırdık iftara yakın kapalı tüp merkezini açtırdı saolsun drum bir baktık bizim minik orda pıt pıtlarıyla ay mucize sanki kahverengi lekelerim devam ediyor içerde kamana gözüküyor denildi dün tekrar başka dra gittmiştim bu hafta önemliymiş dikkat et kendine diye inş bişey olmaz:26: hepiniz iyisinizdir inş ramazan ayının hürmetine bebek isteyene bebek hamişlerede sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin rabbim:16: yasin okuyorsunuz bende okuyum dediştim güya kısmet olmadı lekelerim bitsin başlarım kanamadan önce bende 1yasin okuştum bagışlamadım kimseye kimeyse alabilirsin aysecim:34:

canım benim çok geçmiş olsun ama ranacım senin özellikle dikkat etmen lazım bu başına ilk gelen degil biliyorsun lütfen dinlen arkadaşım yat gerekirse hiç kalkma yemene içmene dikkat et kuzucum

günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri çok kötüyüm dünden beri geçmeyen migren ağrısıyla uğraşıyorum 2 tane ilaç içmeme rağmen geçmedi biraz sonra eşim gelip beni acile götürecek iğne yada serum alıcam anca böyle toparlanırım çünkü..sonra görüşürüz..

Kizcelerimmm nasıyorsunuz bakimm özledim valla sizlerii:16: Sicaklarla aram fena bide üstüne oruç ise gidesim yok yahuu:) Bu aralarda pek giremedim iyice herseyden soyutlarım kendimii tedaviye az bir süre kala enerji toplamya ihtiyacım vardı. Agustosta başlamamız gerekiyordu ama ramazan dolayısıyla ertelemek istedim Eylül'e kalacak kısmete bakalimm. Bu sefer olsun yahuu aminn:16: Sizlerde ne var ne Yokk nazli bebelerr sıcak havaalani geçmesini bekliyorlar gelecekler hepimize merak etmeyinn:1:
yahu sen nerelerdesin şekerim ya , daha geçen gün azydım jolly yok nered diye onuda sistem silmiş almış götürmüş. Çok merak ettim tedaviye de az kalmış süpersin umarım bu son ollur bizi yalnız bırakma

bu güzel iltifatlar için çookk teşekkür ederim canım benim...elbette...herşey nasip kısmet hayırlı yazılar yazılmış olsun allah herkesin gönlüne göre dilediğini hayırlısıysa versin...demişsin ya demek ki bizler ruh eşimizi çok erken bulmuşuz diye.....

o zaman sana kendimi biraz daha tanıtayım...)) eşim benim ilk ve son aşkım oldu..biz 1990 tarihinde tanışıp ilişkimiz başladığında ben henüz 14 yaşımı yeni bitirmiştim..o da 16 yaşındaydı...hiç ayrılmadan...lise hayatımız arkasından üniversite arkasından benim yüksek lisans master'ım onun yüksek lisans ve doktorası askerliği işyerlerimizi açmamız derkennnn....tam tamına 22 yıldır birlikteyiz.....
bu 22 yılın 3.5 yılı nişanlılık 10 yılı evlilikle doldu...anlayacağın ben ruh eşimi 14 yaşımda buldum...ve hiç ayrılmadan 36 yaşıma geldim..
fakat tahsil hayatımız iş hayatımızı tamamlamayı bekleyip evlenebildik...nasıl amaa:))
Waouuuuuuvvvvvv tam masal gibi olmuş :21::21::21::21::21::21::21:

günaydın topiğin güzel bayanları.....:16:
Gününüz aydın neşeniz bol umutlarınızın gerçek olSUN
SU GİBİ BERRAK BİR GÜN GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE....
Eki Görüntüle 472136

günaydın canım arkadaşlarım .. gününüz iyi, mutlu, huzurlu geçmesi dileğiyle.... iyiki varsınız...:54:

günaydın hepinize şekerler , umarım çok güzel bir gün olsun ben bu hafta çok yoruldum iş yerinde yalnızdım bittim hafta sonu yaklaştıkça mutlulugum artıyor.:16:

günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri çok kötüyüm dünden beri geçmeyen migren ağrısıyla uğraşıyorum 2 tane ilaç içmeme rağmen geçmedi biraz sonra eşim gelip beni acile götürecek iğne yada serum alıcam anca böyle toparlanırım çünkü..sonra görüşürüz..

geçmiş olsun canım benim .. umarım en kısa sürede ağrılarından kurtulursun .. dikkat et kendine.. haberlerini bekliyor olacağım..

günaydın hepinize şekerler , umarım çok güzel bir gün olsun ben bu hafta çok yoruldum iş yerinde yalnızdım bittim hafta sonu yaklaştıkça mutlulugum artıyor.:16:

günaydın canım benimm... son 2 gün .. :)) çalışırken perşembe ve cuma en sevdiğim günlerdi :)) umarım haftasonun güzel geçer arkadaşım..

canım merhaba
normal koşullarda 6-12 ay a kadar hamilelik oluşmadıysa ve doktorunuz aşılamayı uygun gördüyse aşılamaya geçilir ama bazen bu süreci ilaçla ve normal ilişki ilede çözebiliyorlar. Doktorunla irtibatta olman ve ona güvenmen çok önemli.Ve tabiki iyi bir doktor bulmanda çok önemli

pericim canım çok geçmiş olsun bilirim çok pistir o agrı umarım hemen igne ile atlatırsın.Gelincede karanlıkta yatmayı dene birebir geliyor igneden sonra

günaydın canım benimm... son 2 gün .. :)) çalışırken perşembe ve cuma en sevdiğim günlerdi :)) umarım haftasonun güzel geçer arkadaşım..

evet canım az kaldı ama benim birde cumartesi var :50: olsun bakalım geçip gidecek nasılsa .Sen nasılsın

pericim canım çok geçmiş olsun bilirim çok pistir o agrı umarım hemen igne ile atlatırsın.Gelincede karanlıkta yatmayı dene birebir geliyor igneden sonra

evet canım az kaldı ama benim birde cumartesi var :50: olsun bakalım geçip gidecek nasılsa .Sen nasılsın

iyim canım.. klimalardan dolayı biraz kırıklığım var üzerimde .. klimasız da nefas alınmıyor maalesef :( açıncada böyle çarpılıyorum :)

iyim canım.. klimalardan dolayı biraz kırıklığım var üzerimde .. klimasız da nefas alınmıyor maalesef :( açıncada böyle çarpılıyorum :)

evet tatlım malesef hep aynı benimde arabir bogazım şişer gibi oluyor aman diyorum kendime . Bide oruç olunca sıcak hiç çekilmiyor.

evet tatlım malesef hep aynı benimde arabir bogazım şişer gibi oluyor aman diyorum kendime . Bide oruç olunca sıcak hiç çekilmiyor.

Allah kabul etsin canım ... bu sıcaklarda zor valla.. dikkat et kendine bak tedavi önce kollamalısın ...

canım sorma o mutluluk bende de var :32: işlerinde kolay gelsin canım :54:
superim çok geçmiş olsun bitanem off çok felaket oluyor o ağrı inş çabuk geçer canım geçmiş olsun :54:
canım o klimalar yok mu ahh ahh insanı dayak yemişten beter ediyor 2 gündür kafamı tutamıyorum resmen sersem gibi yapıyor sanada geçmiş olsun canım :71:

günaydın kızlar bende haberler güzel yumurtam büyümüş bu gece çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabahı da aşılamam var.çok şükür kızlar yapılacak sonunda 3. aşılamam. ve ümidim var açıkçası. 1 seneden beri ilk defa bu kadar erken ve güzel bir yumurtam büyüdü bugün 12. günüm ve ben iğne kullanmayı bırakıyorum bugün ilacım bile arttı..rahim duvarım da iyi çok şükür.dualarını eksik etmeyin kızlar. bu son aşılamam olsun.

canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. geliyor inşallah bebişin sana. dularım seninle. dikkat et kendine çok sıcak hastalanma.

Back
X