Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hoşgeldin yoktun uzun zamandır en son durumun ne merak ettim seni..

hoşbulduk canım teşekkürler. bir değişiklik yok, eşim 19 unda gitmişti, haliyle 2. aşılama rafa kaldırıldı , 17 sinde dönüyor, ama bu yeni işinde ne olduğu belli değil, tekrardan dönmesini istemiyoruz, ya bırakacak ya da bakalım ne olacak. ben dedim boşver bırak gel, iş bulmak kolay değil tabi ama uzakta da olmak çok zor. eğer ki temelli gelirse hemen çalışmalara başlarız inşallah:) sen nasılsın cnm, şimdi 3. için adetini bekliyorsun değil mi?

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okudu

== superisi =3 tane ben okudum
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu
==mda = 2 tane okudu
== sardunya =2 tane okudu
== sincap08 =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu

== berra35 = 2 tane mcan84 okudu
==neevercare =2tane okudu
==masall35 =2tane okudu
==doydo =2tane okudu
==dimple020 = 3 tane okudu

hoşgeldiniz arkadaşlar ... sizlerlede bir kaç gündür denk gelemiyorduk.. sizleri görmek güzel kızlar ..
Mdacım yine her zamanki gibi yoğunluk yaşıyormuşsun canım ... Allah kolaylıklar versin sana canım ... yıllık izinde inşallah tedavindeki güzel gelişmeler eşliğinde yorgunluklarının acısını çıkartırsın .. ama eşinle bu yoğunluğunun arasındaki romantik kaçamağınıza imrenmedim değilim valla: nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin canım...

evet canım bizde tam böyle bişey istiyormuşuz serinlik ,sessizlik, doga bambaşkaydı.Gelin sizlerle de gidelim.

aaa ne kadar cazip bir teklif bu :)) benden de süper yol arkadaşı olur hiç durmadan konuşurum :)) ikizler burcuyum ne de olsa :))

ama daha pazartesi iş başı yaptım maalesef :(( bu yazı kapattım ben anlayacağın anca pazar günler ara kaçamaklar yapabilirim :))

çok teşekkür ederim canım sana iyi yolculuklar dilerim tekrar dikkatli kullan :)) arada gel ama özleriz :)))

:)))) çok güldüm medids sen de hep gül...eşimde ikizler burcu...ikizler ve ben balık...bilirim çok konuşursunuz fakat tek bir şartla keyfiniz yerinde ise...:)))) tek başıma olunca çok uyukluyorum artık sakız müzikle idare edeceğim sağol güzelim

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okudu

== superisi =3 tane ben okudum
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu
==mda = 2 tane okudu
== sardunya =2 tane okudu
== sincap08 =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu

== berra35 = 2 tane mcan84 okudu
==neevercare =2tane okudu
==masall35 =2tane okudu
==doydo =2tane okudu
==dimple020 = 3 tane okudu

ayşecim ben yanlış görmediysem minikmeleğimin annesi okudu yasinleri bir iki mesaj sonra yazmıştı minikmeleğim bi daha bak istersen

Hata olmasın diye düzelteyim dedim :))

:)))) çok güldüm medids sen de hep gül...eşimde ikizler burcu...ikizler ve ben balık...bilirim çok konuşursunuz fakat tek bir şartla keyfiniz yerinde ise...:)))) tek başıma olunca çok uyukluyorum artık sakız müzikle idare edeceğim sağol güzelim

Benim keyfim hep yerinde bakma sen bana, ara ara bunalım girerim ama çaktırmam pek :))) bangır bangır bağıran müziklerden aç :))

Herkese hayırlı cumalar, bu sabah doktordaydım, rahimdeki kanama alanı yok olmuş, kesede büyümüş ama kesenin etrafında olması gereken parlak beyaz çizgi yokmuş, daha doğrusu çok azmış, bu da normal değilmiş, düşük riski hala devam ediyor iğnelere devam dedi.perşembeye tekrar çağırdı, beklemekten başka yapacak birşey yok dedi.Sanırım bir şeyler yolunda gitmiyor.Yani dr.un sölediklerinin yanında bir de böyle hissediyorum. Kısmet artık. Moralim biraz bozuldu ama dün şahit olduğum bir olay nedeni ile çok da üzmüyorum kendimi diyebilirim.Karşı apartmanada bir bayan var.tanışmıyoruz ama sürekli balkonda oturduğundan karşılaşıyoruz sık sık.Dün akşamda biz yemek yerken o da balkonda yerleri siliyordu,eşimin dikkatini çekmiş.Saçları yok bayanın,sanırım tedavi görüyodu. Neden saçları yok acaba diye sordu bende herhalde tedavi görüyor dedim.yemek yedik içeri girdik.yaklaşık 10 dk. geçti geçmedi.Bir ambulans geldi.Balkona çıktığımda kadına kalp masajı yapıyorlardı.Vefat etmiş. Çok üzüldük tabi.Belki de en son onu görenlerdeniz ve kadın balkonu silerken öldü.Bir anlık bir şey gerçekten ölüm ve buna şahit olmak çok sarsıcı.Çok uzun yazdım belki ama Allahın işaretleri işte bunlar.Bir şeye çok üzülmeyeceksin.Bir bakmışsın varsın bir bakmışsın yokk....
niyetim sizi de üzmek değil ama karışık duygular içindeyim paylaşmak istedi...

cnm sen sakın moraliniz bozma bebeğine dokun hisset onu o şuan seninle unutma ve hep seninle olacağını düşün..herşey iyi olucak inşallah..komşun için çok üzüldüm başın sağolsun..1 dakika sonra ne olacağımız malum hayatta artık kötü olan herşeyi düşünmeyi bırakıp iyiye odaklanmamız lazım..sevdiklerimizin kıymetini daha çok bilelim..

kızlar buzdolabım sonunda geldi eskisinden daha iyi soğutuyor ama servise gittiği için heryerlerini ellemişler :) kirlenmiş çok dolabım hiç sevmem ölye başka insanların ellemesini pis pis elleriyle ellemişler dolabımı hep bi güzel cifledim parlattım akşam biraz alışveriş yaptık eşimle şimdide çıkıp sebze ve meyve alıcam yemek yapıcam. oh be dünya varmış.
bu arada dünden beri kasık ağrılarım arttı aniden girip çıkıyor. hayır olsun inşallah. 10. gün bugün. az kaldı az :)

tatlım gözünaydın kavuşmuşsun buzdolabına sonunda..ama sen yinede kendini yormadan yapsaydın temizlik işini 2 dakika duramıyon sende :1: bak 10 gün geride kalmış inşallah sonunda güzel haberler alıcaz senden :16:

almasanda ugra tatlım ama söke den degil selçuktan çık buraya ugra tekrar sökeye geçersin o zaman daha kısa olacak emin ol.:16::16::16: aayyy heyecanlandım şimdi bak

tabi ya selçuğu unutmuşum e sen işte olacaksın pazartesi..dur bakalım pazartesi olsun yoldayken ararım zaten seni konuşuruz canım benim,,

hoşbulduk canım teşekkürler. bir değişiklik yok, eşim 19 unda gitmişti, haliyle 2. aşılama rafa kaldırıldı , 17 sinde dönüyor, ama bu yeni işinde ne olduğu belli değil, tekrardan dönmesini istemiyoruz, ya bırakacak ya da bakalım ne olacak. ben dedim boşver bırak gel, iş bulmak kolay değil tabi ama uzakta da olmak çok zor. eğer ki temelli gelirse hemen çalışmalara başlarız inşallah:) sen nasılsın cnm, şimdi 3. için adetini bekliyorsun değil mi?

doğru söylüyosun cnm iş bulmakta zor gerçekten..uzaktada olmak zor inşallah en kısa zamanda herşy yoluna girer sizde başlarsınız yeni tedaviye hayırlısıyla..ben iyiyim canım 3.tedavi için adet olmayı bekliyorum işte 11inde günü ama gününde gelirmi bilmem..bakalım 3.de olcakmı yoksa banada tüp yollarımı gözükecek..

öncelikle ayse canım minikmeleğim yasinlerini annesine okuttu ve haberini de verdi ben mesajını okudum. özel mesaj atmadıkları için böyle oluyor. dimple ne ara okudu? kızcağız daha önce okudu haber etti de biz mi kaçırdık ? o zaman eksik kalmıyor canım. benim okumama gerek yok dimi ??

Yeni buzdolabi olmus artik o :-) bi daha bozulmaz ins cok zor olmali :-) kasik agrilarin ins tutunma agrisidir canim.lutfen dikkat et kendine.azicikk kalmis ne guzel.tam test tarihin ne zman peki?

normal adet tarihim 10 ağustos cuma. aşılamanın 15 günü 8 ağustos çarşamba doluyor ama ben adetimin geçmesini beklicem canım.

Gözün aydın buzdolabın gelmiş. Az kalmış sonuca.Kasık ağrılarını hiç dert etme.Hatta aniden girip çıkması iyiye işaret bence. İdrar renginde koyulaşma varmı hiç dikkat ettinmi.Benim ikisinde de olmuştu.Bu hamilelikte en büyük ipucunu o verdi zaten. Dediğin gibi hayır olsun inşallah.Merakla bekliyorum sonucunu.

canım benim de asitli sanki ilk defa bazen koku oluyor yoğun sanırım ben çok su içerim normalde o yüzden hiç idrarımın rengi koyulmaz hep açık renktir ama bu sefer koyu sanki ve kokulu :) ay çok ayıp yaa açık açık yazdım :D

buzdolabın gelmiş hoşgelmiş :)) evde olmazsa olmazlarda ilk sırada buzdolabı :))

inşallah kasık ağrın mutlu sonla biter emeklerin umutların boşa çıkmaz inşallah :)))

inşallah canım. bu arada benden sonra kimlse sonuç alacak sırasıyla ?

canım tatil yapacak olmana çok sevindim git annenin yanına hasret gider gir koynuna anne sıcaklığı kadar hiçbişey yoktur..bu tatil inşallah sana çok iyi gelicek bol bol ye iç,denize gir..ama bizleride unutma olurmu arada kendinden haber ver..iyi tatiller şimdiden canımcım :16:

canım benim de asitli sanki ilk defa bazen koku oluyor yoğun sanırım ben çok su içerim normalde o yüzden hiç idrarımın rengi koyulmaz hep açık renktir ama bu sefer koyu sanki ve kokulu :) ay çok ayıp yaa açık açık yazdım :D

inşallah canım. bu arada benden sonra kimlse sonuç alacak sırasıyla ?

Yok ya ayıp olmaz.Belirti bunlar.Bendede çok su içemem rağmen koyuydu ve dediğin gibi kokuluydu.Hatta iki arkadaşımın daha transferi olmuştu onlarda da aynı durum vardı.Onlarda hamile çıktı.Umutlandırmak istemiyoruma ama benim gördüğüm en büyük belirti bu. 2. dede aynısı oldu.İnşallah hamilesindir canım yaa.

iyi tatiller masalcımmmmm :) bizim için de bol bol yüz. keşke biz de vakit ayırabilsekkkkk ama marmaris tatilimizi iptal ettik tedavi yüzünden ve iyiki de etmişiz. koskoca 1 senede adam gibi bir yumurta gelişti o da rezervasyonun ilk gününe denk geldi o gün çatlatma iğnesi vuruldum iyimi :p ee gitmiceksiniz diyor işte bebek bensiz gitmek yok ben gelicem diyor belki de :) herşey nasip işi. senin tatil yapabilmene çok sevindim canım. iyi dinlenmeler.

Yok ya ayıp olmaz.Belirti bunlar.Bendede çok su içemem rağmen koyuydu ve dediğin gibi kokuluydu.Hatta iki arkadaşımın daha transferi olmuştu onlarda da aynı durum vardı.Onlarda hamile çıktı.Umutlandırmak istemiyoruma ama benim gördüğüm en büyük belirti bu. 2. dede aynısı oldu.İnşallah hamilesindir canım yaa.

nasip canım ya inşallah ama belirtiler nankör oluyor biliyosun ben hiç takılmıyorum eskiden olsa sayardım şugün bu oldu bugün böyle oldu falan diye şimdi takılmıyor çok değil ama 1-2 kez koyu olduğunu ve özellikle gece yada çok tuttuğumda kokulu olduğunu farketmiştim. artık hakkımızda hayırlısı.

aysecim haber bekliyorum canım yetişmediyse okuyayım diken üstündeyim inan. işlerime bakamıyorum.

nasılsın canım görüşemedik bir süredir işlerin yoğunmuş allah kolaylık versin cnm..buarada eşinle yaptığın kaçamağada imrendiğimi belirteyim :34:

Back
X