Herkese hayırlı cumalar, bu sabah doktordaydım, rahimdeki kanama alanı yok olmuş, kesede büyümüş ama kesenin etrafında olması gereken parlak beyaz çizgi yokmuş, daha doğrusu çok azmış, bu da normal değilmiş, düşük riski hala devam ediyor iğnelere devam dedi.perşembeye tekrar çağırdı, beklemekten başka yapacak birşey yok dedi.Sanırım bir şeyler yolunda gitmiyor.Yani dr.un sölediklerinin yanında bir de böyle hissediyorum. Kısmet artık. Moralim biraz bozuldu ama dün şahit olduğum bir olay nedeni ile çok da üzmüyorum kendimi diyebilirim.Karşı apartmanada bir bayan var.tanışmıyoruz ama sürekli balkonda oturduğundan karşılaşıyoruz sık sık.Dün akşamda biz yemek yerken o da balkonda yerleri siliyordu,eşimin dikkatini çekmiş.Saçları yok bayanın,sanırım tedavi görüyodu. Neden saçları yok acaba diye sordu bende herhalde tedavi görüyor dedim.yemek yedik içeri girdik.yaklaşık 10 dk. geçti geçmedi.Bir ambulans geldi.Balkona çıktığımda kadına kalp masajı yapıyorlardı.Vefat etmiş. Çok üzüldük tabi.Belki de en son onu görenlerdeniz ve kadın balkonu silerken öldü.Bir anlık bir şey gerçekten ölüm ve buna şahit olmak çok sarsıcı.Çok uzun yazdım belki ama Allahın işaretleri işte bunlar.Bir şeye çok üzülmeyeceksin.Bir bakmışsın varsın bir bakmışsın yokk....
niyetim sizi de üzmek değil ama karışık duygular içindeyim paylaşmak istedi...