• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar nasılsınız bugun temizlige başladım halıları yıkamaya verdım yarın gelecak bugunden koltukları falan itiyorum altlarını siliyorum aşılamanın 5. günündeyim birsey olurmu kızlar

kocişimizide özlemişizzzz :17::17::17::17:
bu tedavilerinizde nedense sana ve mdaya güvenim sonsuz inşallah herşey çok güzel olacakkkkkkk

wooowwww diyorummm amanın bune güzel laflarrrr
bende tedaviye başlayınca bak hepsinden istiyorum ona göreeee :1::1::1:

aa ne demek canım elbette ben sen tedaviye başlamadanda söylerim , fıstık :34:

Selam kızlar nasılsınız??
umarım hepiniz iyisinizdir..
tanışmalar görüşmeler olmuş ne güzel..bende merak ediyorum sizleri..
masalcım çok güzel haberlerle gel bizlere nolurrrrr

bu arada yakında bi izmir yapma olasılığım var...belki duydunuz belki duymadınız..mustafa yaşar diye bi akapunktur uzamanı var..bitkisel ilaçlarla tedavisi mevcuttur..yakın iki tanıdıgım bebek için gitmişlerdi ve 5 ay sonunda hamile kaldılar..sanırım bizde deniyecegiz ..
birazda izmiri gezeriz ilk kez geliyoruz kaçırmamak lazım güzelliklerini..
herkescikler kendine iyi baksın...
merhaba canım nerelerdesin sen bakayım yoklamada eksiktin :34:
akapunkturdan şifa bulan var tabi ama bende hep medids gibi düşündüm sanki tıp daha çözümsel geldi , gerçi nasıl çözümse halen sonuca ulaşamadık ama :50: bencede denenebilir.

günaydın kızlar nasılsınız bugun temizlige başladım halıları yıkamaya verdım yarın gelecak bugunden koltukları falan itiyorum altlarını siliyorum aşılamanın 5. günündeyim birsey olurmu kızlar

sanada güaydın figencim,
olur tabi tatlım azıcık dikkat etsene ey allahım kızdım bak şimdi sopa ile kovalıcam seni:36::36::36:

çok teşekkürler canım inşallah ogün bi gelsinde ayın 5 ine aldım bileti Hataya adetim 10 u gibi ama daha erken olur diye erkenden gidiyorum:) Allahım hepimize nasip eder inşallah o güzel duyguyu tatmayı..
inşallah canım işlerin hep rast gitsin mulu haberlerle dönmek nasip olsun

çok tşk ederim güzel dileklerin için hele 3 kişi kutlarsınız dedin ya içimin yağları eridi o günleri görücek miyiz diye?
inş allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin.....

sanada güaydın figencim,
olur tabi tatlım azıcık dikkat etsene ey allahım kızdım bak şimdi sopa ile kovalıcam seni:36::36::36:

ya canım benimde içim yanıyor ama mecbur yapıyoz işte dikkat ediyorum agır bişeyler kaldırmıyorum inş birşey olmaz

cnm ya rabbim ol dedikten sonra bişey olmaz tabikide
ama tedbirde bizdennn durdun durdunn şimdimi temizlik yapıyosunnn :1:

aa ne demek canım elbette ben sen tedaviye başlamadanda söylerim , fıstık :34:

merhaba canım nerelerdesin sen bakayım yoklamada eksiktin :34:
akapunkturdan şifa bulan var tabi ama bende hep medids gibi düşündüm sanki tıp daha çözümsel geldi , gerçi nasıl çözümse halen sonuca ulaşamadık ama :50: bencede denenebilir.

sağolasın cnm benimmm
ne durumdasın bakimmm yok oldun yine sennn ne zaman istanbul

canım temizlik için acele etmeseydin keşke daha 5.günündesin,bu süreç tamamlanana kadar beklemen daha iyi olurdu,tedbir senden takdir allahtan denirya,dikkat et kendine fazla yorma kendini...

şimdiden bi sürü talibi olacak kızımın desenize...
off hemde nasıl baksana şimdiden etrafında bir sürü yakışıklı var.

herkese günaydın kızlar
2 gündür hastanedeydik dün geldik şükür kayınpederim sağ salim çıktı ameliyattan ve gözüde gayet iyi tabi daha 1 ayı bulurmuş tam olarak görmesi dua eden herkese çok tşk ederim
bu arada kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz tam tamına 5 yılı doldurduk ama eşim şehir dışında keşke yanımda olsaydı da güzel bi kutlama yapabilseydik...
günaydın burcu ,
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun uzun uzun seneler hep kalabalık bir aile olarak huzurlu , sevgi dolu yıllar sizin olsun

merhaba Figen .. neden bu dönemde kendini yoruyorsun canım ? doktorlar bu süreçte normal hayatınıza dönün diyorlar ama kendimizi ve bedenimizi yoracak işler yapmamızı önermiyorlar canım .. bence bırak temizliği.. ağır kaldırıyorsun yapma canım ya .. hadi şu andan itibaren bırak otur dinlen lütfen ... bak zaten ne aşamalardan geçiyoruz,stressi ayrı maddiyatı ayrı yüklendiğin hormonlar apayrı.. bırak temizliği istirahat et... ev işini her zaman yaparız... ilerde ''keşke'' lere sebebiyet vermemek için bırak işi gücü..

herkese günaydın kızlar
2 gündür hastanedeydik dün geldik şükür kayınpederim sağ salim çıktı ameliyattan ve gözüde gayet iyi tabi daha 1 ayı bulurmuş tam olarak görmesi dua eden herkese çok tşk ederim
bu arada kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz tam tamına 5 yılı doldurduk ama eşim şehir dışında keşke yanımda olsaydı da güzel bi kutlama yapabilseydik...

nice yıllara , tekrar geçmiş olsun

günaydınlarr mutlu güzel haftasonu geçirmeniz dileğiyle.....:16::16::16:

günaydınnnn

güzel, mutlu dolu haftasonu geçirmeniz dileğiyle günaydınlar...

günaydınnn cnm benimmm

bu ne kalabalıkkkk bugünnn :16:

merhaba Figen .. neden bu dönemde kendini yoruyorsun canım ? doktorlar bu süreçte normal hayatınıza dönün diyorlar ama kendimizi ve bedenimizi yoracak işler yapmamızı önermiyorlar canım .. bence bırak temizliği.. ağır kaldırıyorsun yapma canım ya .. hadi şu andan itibaren bırak otur dinlen lütfen ... bak zaten ne aşamalardan geçiyoruz,stressi ayrı maddiyatı ayrı yüklendiğin hormonlar apayrı.. bırak temizliği istirahat et... ev işini her zaman yaparız... ilerde ''keşke'' lere sebebiyet vermemek için bırak işi gücü..

canım bıraktım şimdi dinlenıyorum yarın koçiş izinli ona yaptırayım agır işleri kayınvalidem var ama pek faydası yok ben yapıyorum o bakıyo şunu yap bunu yap desem yamarda bende onu edemıyorum

canım temizlik için acele etmeseydin keşke daha 5.günündesin,bu süreç tamamlanana kadar beklemen daha iyi olurdu,tedbir senden takdir allahtan denirya,dikkat et kendine fazla yorma kendini...

maviciğimm şu alttaki bebek gelişim tablosundan yapamadan gidersem gözüm açık gidecem :43: hergün okuyorum sizin tablolarınızı maşallahhh

Günaydın kızlarrrr
masalımm güzel haberlerini bekliyorum cnmmmm

sağolasın cnm benimmm
ne durumdasın bakimmm yok oldun yine sennn ne zaman istanbul

günaydın topicimizin neşesi , nasılsın.
ignelere devam canım lucrin kullanıyorum kutu içinde 14 ad var . Zaten bana 13 gün igne vuruluyorsun 14. gün ise vurulmadan burada olacaksın demişlerdi. Ama arada adet olabilirsin olursanda hemen adetin 2. veya 3. günü randevu alıp bize gelmelisin dediler. İlk gün biraz akıntımda kan vardı ama sonra geçti aradım söyledim o degil bayagı adet olman lazım dediler. Artık olmasımı iyi , olmamasımı bilmiyorum bekliyorum:24:

çok tşk ederim güzel dileklerin için hele 3 kişi kutlarsınız dedin ya içimin yağları eridi o günleri görücek miyiz diye?
inş allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin.....

Allah inşallah bizlere de nasip edecek canım benim yakın zamanda .... isteyenlere aratmadan nasip etsin bizlere de tedavilerimizde başarıyla sonuçlandırıp kavuştursun meleklerimize...

günaydın kayıp güzel ,
bak ne güzel oldu ,iyiki buradasın

günaydın şekerim , nasılsın

günaydın canım benim ... iyiyim arkadaşım sen nasılsın ? bu sabah uyuyaklamışım geç kaldım biraz uyku mağdurluğu var üzerimde :) senin nasıl gidiyor ? kontrolün ne zaman ?

canım bıraktım şimdi dinlenıyorum yarın koçiş izinli ona yaptırayım agır işleri kayınvalidem var ama pek faydası yok ben yapıyorum o bakıyo şunu yap bunu yap desem yamarda bende onu edemıyorum

sen şu andan itibaren bırak işi gücü canım benim .. geç karşısına kayınvalidenin istirahat et.. bu durumda kendini yormak istemediğini belirt birazda naz yap belkim o zaman kendi yapar :)

günaydın topicimizin neşesi , nasılsın.
ignelere devam canım lucrin kullanıyorum kutu içinde 14 ad var . Zaten bana 13 gün igne vuruluyorsun 14. gün ise vurulmadan burada olacaksın demişlerdi. Ama arada adet olabilirsin olursanda hemen adetin 2. veya 3. günü randevu alıp bize gelmelisin dediler. İlk gün biraz akıntımda kan vardı ama sonra geçti aradım söyledim o degil bayagı adet olman lazım dediler. Artık olmasımı iyi , olmamasımı bilmiyorum bekliyorum:24:

hayırlısı bakalımmm sende tonguç beyle konuşuyosun dimi
bende adetimle beraber başlayacam artıkk bir an önce başlasın ve bitsin istiyorum omuzlarımdaki yük kalksınnn

Back
X