Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocişimizide özlemişizzzz
bu tedavilerinizde nedense sana ve mdaya güvenim sonsuz inşallah herşey çok güzel olacakkkkkkk
wooowwww diyorummm amanın bune güzel laflarrrr
bende tedaviye başlayınca bak hepsinden istiyorum ona göreeee![]()
merhaba canım nerelerdesin sen bakayım yoklamada eksiktinSelam kızlar nasılsınız??
umarım hepiniz iyisinizdir..
tanışmalar görüşmeler olmuş ne güzel..bende merak ediyorum sizleri..
masalcım çok güzel haberlerle gel bizlere nolurrrrr
bu arada yakında bi izmir yapma olasılığım var...belki duydunuz belki duymadınız..mustafa yaşar diye bi akapunktur uzamanı var..bitkisel ilaçlarla tedavisi mevcuttur..yakın iki tanıdıgım bebek için gitmişlerdi ve 5 ay sonunda hamile kaldılar..sanırım bizde deniyecegiz ..
birazda izmiri gezeriz ilk kez geliyoruz kaçırmamak lazım güzelliklerini..
herkescikler kendine iyi baksın...
günaydın kızlar nasılsınız bugun temizlige başladım halıları yıkamaya verdım yarın gelecak bugunden koltukları falan itiyorum altlarını siliyorum aşılamanın 5. günündeyim birsey olurmu kızlar
inşallah canım işlerin hep rast gitsin mulu haberlerle dönmek nasip olsunçok teşekkürler canım inşallah ogün bi gelsinde ayın 5 ine aldım bileti Hataya adetim 10 u gibi ama daha erken olur diye erkenden gidiyorum:) Allahım hepimize nasip eder inşallah o güzel duyguyu tatmayı..
sanada güaydın figencim,
olur tabi tatlım azıcık dikkat etsene ey allahım kızdım bak şimdi sopa ile kovalıcam seni![]()
günaydın kızlar nasılsınız bugun temizlige başladım halıları yıkamaya verdım yarın gelecak bugunden koltukları falan itiyorum altlarını siliyorum aşılamanın 5. günündeyim birsey olurmu kızlar
günaydın canım sanada mutluluklarGUNAYDİNLARRRRRRRRRR
HEPİNİZE GUZEL MUTLU HAFTASONLARİ DİLİYORUM...
Yeni bir aya daha basladik hepimiz icin hayirlisi olsun..rabbim guzel haberler duymayi nasip etsin..
aa ne demek canım elbette ben sen tedaviye başlamadanda söylerim , fıstık
merhaba canım nerelerdesin sen bakayım yoklamada eksiktin
akapunkturdan şifa bulan var tabi ama bende hep medids gibi düşündüm sanki tıp daha çözümsel geldi , gerçi nasıl çözümse halen sonuca ulaşamadık amabencede denenebilir.
off hemde nasıl baksana şimdiden etrafında bir sürü yakışıklı var.şimdiden bi sürü talibi olacak kızımın desenize...
günaydın burcu ,herkese günaydın kızlar
2 gündür hastanedeydik dün geldik şükür kayınpederim sağ salim çıktı ameliyattan ve gözüde gayet iyi tabi daha 1 ayı bulurmuş tam olarak görmesi dua eden herkese çok tşk ederim
bu arada kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz tam tamına 5 yılı doldurduk ama eşim şehir dışında keşke yanımda olsaydı da güzel bi kutlama yapabilseydik...
günaydın kayıp güzel ,günaydınlarr mutlu güzel haftasonu geçirmeniz dileğiyle.....![]()
güzel, mutlu dolu haftasonu geçirmeniz dileğiyle günaydınlar...
herkese günaydın kızlar
2 gündür hastanedeydik dün geldik şükür kayınpederim sağ salim çıktı ameliyattan ve gözüde gayet iyi tabi daha 1 ayı bulurmuş tam olarak görmesi dua eden herkese çok tşk ederim
bu arada kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz tam tamına 5 yılı doldurduk ama eşim şehir dışında keşke yanımda olsaydı da güzel bi kutlama yapabilseydik...
günaydınlarr mutlu güzel haftasonu geçirmeniz dileğiyle.....![]()
güzel, mutlu dolu haftasonu geçirmeniz dileğiyle günaydınlar...
merhaba Figen .. neden bu dönemde kendini yoruyorsun canım ? doktorlar bu süreçte normal hayatınıza dönün diyorlar ama kendimizi ve bedenimizi yoracak işler yapmamızı önermiyorlar canım .. bence bırak temizliği.. ağır kaldırıyorsun yapma canım ya .. hadi şu andan itibaren bırak otur dinlen lütfen ... bak zaten ne aşamalardan geçiyoruz,stressi ayrı maddiyatı ayrı yüklendiğin hormonlar apayrı.. bırak temizliği istirahat et... ev işini her zaman yaparız... ilerde ''keşke'' lere sebebiyet vermemek için bırak işi gücü..
canım temizlik için acele etmeseydin keşke daha 5.günündesin,bu süreç tamamlanana kadar beklemen daha iyi olurdu,tedbir senden takdir allahtan denirya,dikkat et kendine fazla yorma kendini...
Günaydın kızlarrrr
masalımm güzel haberlerini bekliyorum cnmmmm
sağolasın cnm benimmm
ne durumdasın bakimmm yok oldun yine sennn ne zaman istanbul
çok tşk ederim güzel dileklerin için hele 3 kişi kutlarsınız dedin ya içimin yağları eridi o günleri görücek miyiz diye?
inş allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin.....
günaydın kayıp güzel ,
bak ne güzel oldu ,iyiki buradasın
günaydın şekerim , nasılsın
canım bıraktım şimdi dinlenıyorum yarın koçiş izinli ona yaptırayım agır işleri kayınvalidem var ama pek faydası yok ben yapıyorum o bakıyo şunu yap bunu yap desem yamarda bende onu edemıyorum
günaydın topicimizin neşesi , nasılsın.
ignelere devam canım lucrin kullanıyorum kutu içinde 14 ad var . Zaten bana 13 gün igne vuruluyorsun 14. gün ise vurulmadan burada olacaksın demişlerdi. Ama arada adet olabilirsin olursanda hemen adetin 2. veya 3. günü randevu alıp bize gelmelisin dediler. İlk gün biraz akıntımda kan vardı ama sonra geçti aradım söyledim o degil bayagı adet olman lazım dediler. Artık olmasımı iyi , olmamasımı bilmiyorum bekliyorum![]()