geçmişi çok okuyamadım ama hiçkimseyi pas geçmek istemiyorum bilmeden,,,
topikten numaramı bildiği için ayrıca cep telefonumdan bana ulaşan mesaj bırakan arayan tüm arkadaşlarım....gayem...kaç kez aradın sağol arkadaşım...seyhan neveercare telefonuma bıraktığınız mesajlar...topikte bana yazan tüm arkadaşlarım .....superim.....mcan....medids....dimple...melek....mavi....jollyy....yeliziz....burcu.....sardunya...nimesay....ercelf.....
hestia...elyasa....unuttuğum varsa yazarken kusuruma bakmayın yaşadıklarım şu süreç ne kadar güçlü ve aklı başında hareket etsem de yoruyor...hepinize teşekkür ederim başsağlığı dilekleriniz ve hakkımda tedavimdeki iyi niyetli dilekleriniz desteğiniz için....
gayem size aktardı biliyorum ...onunda yazdığı gibi opuda sadece 2 adet yumurta alındı opuya yani son güne kadar e2 değerim ve ultrason muayenelerim çok güzel gitmesine rağmen opudan önceki çatlatma iğnelerinden sonraki aradaki gün e2 değerimde biraz düşüş başladığı için opuya risk li hasta olarak girdim ,,sorunsuz geçti hafif adet sancısına benzer ağrılardan hiç bahsetmiyorum bile...ben çok ağrılar çektim bir senedir umrumda bile değil bunlar devede kulak...bugün aldığım habere göre bir yumurta da döllenme var diğerinde herhangi bir belirti yok kültürde izlenmeye devam ediliyor nasip kısmet bakalım beklemeye devam.....her anı beklemekle geçiyor tedavilerin zaten...napalım bekleyeceğiz bulana kadar bir gün..
opu sonrası kalçadan iki ampul hergün progestan iğne verildi 4 gün süreyle kortizon ve antibiyotik her gün coraspirin şeklinde reçetem...şimdilik tabi bakalım transfere girebilecek olursam gebelik testine kadar devam bu ilaçlar kısmet olmaz ise sonuç sonrası kesilecek ilaçlar..inşallah umut edecek bir embriyom olur transfer edilebilir ...
mda...dün gece geldi istanbula şimdi size mesajımı tamamlayıp evden çıkıyorum onun yanına hastaneye gidiyorum tedaviye başlamak için ilk muayenesini oldu sabah...birazdan kan testi sonuçlarını alacak hastanede buluşacağız onu görmek için gidiyorum sanırım akşama kadar beraber oluruz...ondan da size bol selam iletiyorum şimdiden...
ayşecim....ailen ve senin yaşadığınız bu oaly nedeni ile geçmiş olsun diliyorum umarım huzuru bulursunuz en yakın zamanda herşey yoluna girer...merak etmiştik seni...kendine dikkat et..
tekrar yazabilene dek hepinizi ayrı ayrı öpüyorum jollyy ..cim cumartesi opuya girecek olursan şimdiden bol kısmetli hayırlar diliyorum haberlerini alırım zaten şirine:))
hoşçakalın....sağlıkla sevgiyle....