• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim sen doktorlara bakma rabbim istedikten sonra onların sözleri havada kalır nerden biliyorlar tüp bebekte şansın olmayacağını sana umutsuzluktan başka bişey vermemişler.iyice moralini bozmuşlar sen bu arada eşine hergün harnup pekmezi içir spermlere çok faydası var..ben doktorun adını öğrenince sana özelden mesaj atarım...

Tamam canım hemen giderken alıp içereyim, proxeed kullandık 3 ay ama hic br faydası olmadı hayırlı olsun ve sizden Allah razı olsun

canım ağlama hiç güçlü ol,ben ege ünv.tüp bebeği öneririm hem hemşireleri hem doktorlar çok ilgili,geçen ay ortası dosyamı teslim ettim heyete girip onaylanacak tüp bebek için

duyduğuma göre egenin tüp bebek pozitif oranı oldukça yüksekmiş üzülme hiç içini ferah tut zamanı gelince olucak inşallah...

o zaman kendimi toparlayıp bir an önce izmire gidiyorum, bellim olur belki orada karsılasırız, ben burdan haber ederim, inşallah cok ugrastırmazlar hemen tüp bebek raporum cıkar

başka seçeneğin yoksa güvenmek zorundasın canım sen direk yarın mı oluyorsun operasyonu arkadaşım Allah yardımcın olsun. durumunuz varsa denemekten başka çare yok canım. tüp bebeği de aynı yerde mi deneyeceksin özel bir merkez mi burası?

ulun bey biraz daha sert diye duydum süleyman beye göre. çok yoğun bir merkez türkiyenin heryerinden gelen hastaları var. arkadaşım telefonla arayıp bilgi almış hiç ilgilenmemişler negatif elektrik almış. ama bu başarı oranlarını değiştirmez tabiki. bilmiyorum düşünüyorum ben de umut eurofertil bir de medicine asya arasındayım.

canım üniversite araştırma hastanesine git mutlaka eşinin sperm sayısı düşükse direk şart aramadan tüp bebek yaparlar. rapor çıkart devletten sonra belki izn falan kullanıp özel bir merkeze gidersin raporla daha uyguna geliyor öyle denersin. üzülme herieyin bir çaresi var canım ama zaman kaybetme.

ayşe cim merhaba neler gelmiş öyle başına canım çok büyük geçmiş olsun işlerin tatlıya bağlanmasına sevindim memleket neresiydi ben de merak ettim.

Kızlar valla o kadar iyisinki Allah sizden razı olsun valla doktorlardan daha bilgili ve güç veriyorsunuz, o zaman ilk işim hemen izmire araşıtrma hastanaesine gitmek size burdan bilgi veririm

kızlarrr birsey sorcam;
puregon ignemi 6 da vurulmam gerekiyordu bugun 3. gunum ve yemek yapmaya daldım ve unuttum 7de vurdum doktor saati gecmesin demisti :((( sizin hic saati kacırdıgınız oldumu ? 1 gun etkiler mi kızlar

kızlarrr birsey sorcam;
puregon ignemi 6 da vurulmam gerekiyordu bugun 3. gunum ve yemek yapmaya daldım ve unuttum 7de vurdum doktor saati gecmesin demisti :((( sizin hic saati kacırdıgınız oldumu ? 1 gun etkiler mi kızlar

ilkkez olunca boyle insan tedirgin oluyorr

canım evet yarın ofishisteroskopiye gireyeceğim...narkozlu...hem teşhis hem tedavi yani..bakıp gördüğünü alıcak ordan ,,kurtulacağım Allahın izniyle...evet aynı yerde aynı doktorum la devam edeceğim..yarın parçayı alınca tüp için start vereceğiz inşallah..burası erzurum kapsamlı bir özel hastanesi canım..zaten başka doğru dürüst yok..doktorda cok iyi diyorlar..doğunun diğer illerinden de geliyorlar adama....bakalım canım..eğer bu operasyondan sonra ekime hazır olursun derse seninle birlikte başlayacağız tüp için..yok bir ay daha dinlen derse kasıma kalır..hayırlısı artık..şu yarın ı bi atlatsam...

sevgili masal..yazını okuyunca içim titredi ve heyecanlandım...umarım her şey gönlünçe olur ve güzel bir bebek haberi verirsin bize..bizde yeni tüp bebek tedavisi adayları olarak moralle ve motivasyonla başlarız ...öpüyorum seni..

Allah yanında yar ve yardımcın olsun canım. benim de adetim gecikti yine geçen ay aşılamadan sonra lekelenmem olmasına rağmen erkenden 25. günümde gelmişti adetim. bugün de 31. günüm gelen giden yok 1 hafta 10 gün önce kasık ağrılarım oldu hep adetim yaklaşıyor dedim ve de son aşılamadan kalan folikül kistlerim vardı onlar da yaparmış kasık ağrısı tecrübeli kızlar kistlerin geçiyor ağrı olur dediler. şimdide tamamen geçti ağrılarım hiç adet olacak gibi de değilim yine gecikicek sanırım. operasyondan sonra bence 1 adet dönemi geçmesi yeterli inşallah beraber başlarız canım :) ben de zeynep kamil de yaptırmicam sanırım özel merkez arıyorum ya umut tüp bebek te yada evime yakın diye medicine hospital de yaptırıcam bana ekstradan 2000 tl ye malolucak ama durumundan dolayı içimin sindiği özel bir yer olsun istiyiyorum. zaman geçmek bilmiyor biliyomusun yine 1 aydır rahattım 2. ayı yani önümüzdeki ayı da kendim istedim dinlenmek için ama 1 ay yetiyor sabırsızlanmaya başladım adetim gelince 3. günü gidicem z.k ya ultrasonum yapılamadı folikül kistlerimden dolayı. onu da tamamlayınca dosyamı teslim edicem eylül ün ortasında çıkacak raporum sonra ilaçlarımı alıp ekim adetimi beklicem. eylül 5 di adet günüm ama bugün 6 sı hala gelmedi. böyle olunca birdahaki ayki de gecikiyor. neyse artık sağlık olsun beklicez.

kızlarrr birsey sorcam;

canım 1 günden bişey olmaz ama birdaha dikkat et ben telefonumun alarmını kuruyorum öyle çok rahat oluyorç

canım 1 günden bişey olmaz ama birdaha dikkat et ben telefonumun alarmını kuruyorum öyle çok rahat oluyorç[/QUOTE]

ayy cok sukur birazda olsa rahatladım :) saatimi kurmustum ama tekrarr yapmamısım yeniden kurcam simdi..baska birsey daha var canım ; hemsire gosterdi nasıl vurcagımı ilk o yaptı ben onun yaptıgı yerden dogru devam ediyorum gobek deliginin YUKARSI OLMAYACAK ve 3 parmak sag sol ve alta herhangi biryere vurabılırsın dedii_?

tam 3. parmagımın hemen altına vuruyorum ...guluyorum halimee yaaa :9: acemi caylakk ben :)

Allah razı olsun duan için inan çok ihtiyacım var bu duaya huzurumuz kaçtı.allah yardım etsin .. Dilerim allah tedavini hayırlı kılar sonunda sağlıklı bi evladın olur inşallah

Canım benimde bugün 31.günüm ve adet oldum şok oldum genelde hep gecikiyo.sanırım havuç ve incir kürünü faydası oldu

kızlarrr birsey sorcam;

canım bende 1 saat geç kaldım birkere ,unutmuştum doktor bişey olmaz demişti olmadıda endişelenme

ah ah bende görebilecekmiyim bu rahatsızlıkları:1: artık midem bulansın istiyorum ,,yüz üstü yatamayayım istiyorum inşallah,şişip balon gibi olmayı istiyorum :1:manyakmıyım neyim acep :1:

göreceksin sende canım benim inşallah allahım sizide sevindirecek yuvanızı şenlendirecek inşallah :16::16::16::16:

canım Allah yardımcın olsun muhakkak uzan istirahat et kendini yoracak işler yapma hafif yürüyüşler yap rennie gibi hafif miğde ilaçları hatta şurubu miğdeyi rahatlatmaya yarıyormuş doktorunla konuş. bebeğinin hareketlerini de dinle artık günde 10 kez hareket etmesi gerekirmiş. bundan sonrası da çabucak geçsin inşallah canım.

saol canım rennie içiyorum hamileliğimin başından beri kullanıyorum ama bu batma olayı bebek yukarı çıktıkça oluyormuş midem sıkışıyor galiba...önceden fırıldak gibi koşan heryere yetişen ben şimdi ağırlaştığımdan dolayı penguenlere döndüm :1::1::1:bebğimin hareketlerine gelince bizimki hiç durmuyo ki akşama kadar çok hareketli maaşallah bir tek yorgun olduğumda yavaşlıyor.hatta eşimle konuşuyoruz hiperektifmi olacak yoksa diye :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar benim şikayetler yavaş yavaş başladı 2 haftadır sırtım ağrıyor karnım büyüdü artık midem falan batıyor az bişey yiyim .oturamıyorum fazla hep uzanmak zorunda kalıyorum sırt ağrımdan dolayı o yüzden nette fazla kalamıyorum.her akşam eşimle yürüyüş yapıyoruz biraz rahatlatıyor son aylarda nasıl olcam rabbim yardımcım olur inşallah,belim derken şimdide sırt ağrımda eklendi...

cnm bunlar tatlı sıkıntılar maşallah oğluşun içinde sağlıklı bir şekilde büyüyo..inşallah daha kötü olmadan sağlıklı bir şekilde alırsın oğlunu kucağına..çok dikkat et kendine yorma çok dinlenmeye çalış cnm..

geçmişi çok okuyamadım ama hiçkimseyi pas geçmek istemiyorum bilmeden,,,
topikten numaramı bildiği için ayrıca cep telefonumdan bana ulaşan mesaj bırakan arayan tüm arkadaşlarım....gayem...kaç kez aradın sağol arkadaşım...seyhan neveercare telefonuma bıraktığınız mesajlar...topikte bana yazan tüm arkadaşlarım .....superim.....mcan....medids....dimple...melek....mavi....jollyy....yeliziz....burcu.....sardunya...nimesay....ercelf.....
hestia...elyasa....unuttuğum varsa yazarken kusuruma bakmayın yaşadıklarım şu süreç ne kadar güçlü ve aklı başında hareket etsem de yoruyor...hepinize teşekkür ederim başsağlığı dilekleriniz ve hakkımda tedavimdeki iyi niyetli dilekleriniz desteğiniz için....

gayem size aktardı biliyorum ...onunda yazdığı gibi opuda sadece 2 adet yumurta alındı opuya yani son güne kadar e2 değerim ve ultrason muayenelerim çok güzel gitmesine rağmen opudan önceki çatlatma iğnelerinden sonraki aradaki gün e2 değerimde biraz düşüş başladığı için opuya risk li hasta olarak girdim ,,sorunsuz geçti hafif adet sancısına benzer ağrılardan hiç bahsetmiyorum bile...ben çok ağrılar çektim bir senedir umrumda bile değil bunlar devede kulak...bugün aldığım habere göre bir yumurta da döllenme var diğerinde herhangi bir belirti yok kültürde izlenmeye devam ediliyor nasip kısmet bakalım beklemeye devam.....her anı beklemekle geçiyor tedavilerin zaten...napalım bekleyeceğiz bulana kadar bir gün..
opu sonrası kalçadan iki ampul hergün progestan iğne verildi 4 gün süreyle kortizon ve antibiyotik her gün coraspirin şeklinde reçetem...şimdilik tabi bakalım transfere girebilecek olursam gebelik testine kadar devam bu ilaçlar kısmet olmaz ise sonuç sonrası kesilecek ilaçlar..inşallah umut edecek bir embriyom olur transfer edilebilir ...

mda...dün gece geldi istanbula şimdi size mesajımı tamamlayıp evden çıkıyorum onun yanına hastaneye gidiyorum tedaviye başlamak için ilk muayenesini oldu sabah...birazdan kan testi sonuçlarını alacak hastanede buluşacağız onu görmek için gidiyorum sanırım akşama kadar beraber oluruz...ondan da size bol selam iletiyorum şimdiden...

ayşecim....ailen ve senin yaşadığınız bu oaly nedeni ile geçmiş olsun diliyorum umarım huzuru bulursunuz en yakın zamanda herşey yoluna girer...merak etmiştik seni...kendine dikkat et..

tekrar yazabilene dek hepinizi ayrı ayrı öpüyorum jollyy ..cim cumartesi opuya girecek olursan şimdiden bol kısmetli hayırlar diliyorum haberlerini alırım zaten şirine:))

hoşçakalın....sağlıkla sevgiyle....

canım benim hoşgeldin opunun zorda olsa iyi geçmesine sevindim..artık o 1 embriyonun sana masalın olarak geri dönmesini bekliyoruz hayırlısıyla seninle beraber..inşallah herşey çok güzel olucak..sonunda güzel haberlerini alıcaz canım..dikkat et kendine sağlıcakla kal..

çok haklısın canım. 1 tane olsun bizimle olsun. inşallah masalcım ve joll tüp bebek için bizelere yol gösterici anne adayları olacaklar. arkası inşallah ercelft, sevde, superisi ve bizlerle devam edicek. bu arada maşallah çok tatlısın.

inşallah canım hayırlısıyla hepimiz arka arkaya hamile kalıcaz ve kavuşucaz meleklerimize..

günaydın kızlar ,

İzmir kapalı bir sabaha uyandı bugün, hepinize mutlu bir gün diliyorum :)))

günaydın arkadşlar..
dün itibari ile 3. aşılama startı verildi ve puregon iğnemi olmaya başladım ..rabbim hayırlısını versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...daha önce ki iki aşılamam klomenle idi inşallah iğne güzel sonuçlar verir..
allahım yardım etsin bizlere inşallah..

günaydın arkadşlar..
dün itibari ile 3. aşılama startı verildi ve puregon iğnemi olmaya başladım ..rabbim hayırlısını versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...daha önce ki iki aşılamam klomenle idi inşallah iğne güzel sonuçlar verir..
allahım yardım etsin bizlere inşallah..

hayırlısı olsun canım inşallah bu aşılama ile bebeğine kavuşursun.. :)

canım dünde buralarda değildin,kötü bir şey yoktur umarım. Merakta bırakma bizi....

Back
X