• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol cnm yaa umarım hepimizin bebişleri bekletmeden gelirr :) bakalım bize ne dicek doktor muhtemelen rahim filmi ve testler
filan isticek ... bugün adet oldum ben de haftaya çarşambaya kadar biter ama önümüzdeki aya ancak aşılama tedavisine başlayabilir herhalde değil mi ? süreç nasıl oluyor ?

Tabi frahim filmi, eşinin sperm testi, senin adetinin ikinci günü hormon testi isteyecek, eşinin 3 gün cinsel perhiz yapıp testi yaptırması lazım onun için gelecek aya sarkar sanırım ama olsun sen bu ay adetinin görür kendini toparlarsın, yarın sen git hemen doktora, adetliyken ultrasonlar yumurtalıkların net görünüyor, onlara bakar, adetinin 6. günüde film cektirirsin, böyle böyle sende bizden olur gidersin:)) ama insallah en kısa zamanda bebişinle olursun

aminn canm yaaa o zaman ben yarın bi doktora gidip ultrasonda baktırıyım ve hormon testlerimi yaptırıyım en azından adetliyken oluyor çünkü hormon testleri bildigim kadarıyla ..çarşamba gunu de kendı doktoruma meriç karacana gider gosteririm artık planı yaparız inşallah ..sen hangi doktora gidiyosun ?

aminn canm yaaa o zaman ben yarın bi doktora gidip ultrasonda baktırıyım ve hormon testlerimi yaptırıyım en azından adetliyken oluyor çünkü hormon testleri bildigim kadarıyla ..çarşamba gunu de kendı doktoruma meriç karacana gider gosteririm artık planı yaparız inşallah ..sen hangi doktora gidiyosun ?

Ben denizlideyim, evet sen yarın hemen git istenen testleri hallet, gelecek aya azır olsun inşallah

nazarcım güzel habere hepimizin çok ihtiyacı var. inşallah HAMİLEYİMMMMM diye gelirsin hep birlikte kendimize geliriz.

eveeettt dun yalniz basima gittim asilamami yaptirdim geldim. ilk asilamamda canim cok yanmisti dun hic aci yoktu doktorda bu sefer adet gorme dedi yolladi :)))

canim acimadigi icin sanirim cok mutlu ayrildim doktordan. umarim devami gelir mutlulugun hem de hepimiz icin...

minikmelegim38 canım benimmm...inşallah inşallah inşallahh hayırlsıyla inşallahhhh..... çook içten söyledimm inan bakk..... :) hepimiz için söyledim:34:

charms hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahh canım benimm.. çok sevindim..bu olumlulukla hem daha iyi olur ben ce ve Allahın izniyle tutar da...:nazar: sen kend,ne dikkat et,süreçten hep haberdar et bizi.... ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİNN İNŞALLAHHHHH

canım bende aşılama yaptırdım ama benim gonal f ile olmuştu ve 75 ml ile başlamıştım daha sonra 150 ye çıkarmıştı doktorum eğer seninde ml arttırdıysa rahatlıkla istenilen büyüklüğe gelir panik yapma sakin ol stres daha çok etkiliyo ben yumoşlarla konuşurdum bi an önce büyüyün diye sözümü tutup büyüdüler ama son sözümü dinlemediler ve aşılamam tutmadı inş senin ki olumlu sonuçlanır ...

saol canım evet demin 125 cc vurdum son iki gun 100 cc vurcam bakalım buyucek mi...sen suan ne durumdasın ? devam ediyormusun asılamaya ?:nazar:

doa ben 2. aşılamamda bayağı sorun yaşamıştım.adetin 24.gününe sarkmıştı aşılamam.yumurtalar çok zor büyüdü çok zaman aldı.puregon 125 le başlayıp 150 sonrada 200 le devam ettim.5 tanede menogon vurundum ama maalesef sonucum negatif oldu.zaman önemli değil önemli olan yumurtanın hazır halini yakalamak...

anladım :) hayırlısı insallah mcan:**** cok saol destegi.n icin

senide allah nazarlardan korusun insallahhh .. hamilelik nasıl geciyor cinsiyeti ne bebisin ? :emir_bebek:

kızlarrr selam ben sitede yeniyim ..3 yıllık evliyim son 8 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı maalesef :(
haftaya çarşamba avrupa yakasında jinemed den randevu aldık eşimle gidicez aşılama için görüşücez ..
jinemede giden var mı acaba memnun kaldınız mı ????

hosgeldin canımm .... demekki henuz uygun zaman degilmis ... hayırlı olsun insallah asılaman sımdıden ..ben medical parka gidiyorum canım anadolu yakası

kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn

kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn

yetercim günaydın canım .... umarım eşinin sonuçları güzel çıkar ve bir an önce eski sağlığına kavuşur canım.. Allah şifa versin canım eşine , sana da güç takat versin arkadaşım... işi gücü bırak canım benim ... Allah yardımcınız olsun..

saol canım evet demin 125 cc vurdum son iki gun 100 cc vurcam bakalım buyucek mi...sen suan ne durumdasın ? devam ediyormusun asılamaya ?:nazar:

günaydın kızlar
doacım ben devam etmedim çünkü hem maddi hemde manevi olarak yoruluyorsun o yüzden tüp bebeğe geçicem ben zaten 2.aşılamayıda yapmış olarak gözüküyoruz çünkü ilaç yetmemişti bende eczaneden borçlu almıştım dolayısıyla 2. yi yapmıuş gibi görünüyorum devlette o yüzden ssk nın istediği her şartı taşıyorum şimdi merkez araştırıyorum ege yada istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıcam ikisininde fiyatları aşa yukarı aynı bakalım kısmet....
ama inş sende bunlara gerek kalamz ve hemencecik tutar...

charms hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahh canım benimm.. çok sevindim..bu olumlulukla hem daha iyi olur ben ce ve Allahın izniyle tutar da...:nazar: sen kend,ne dikkat et,süreçten hep haberdar et bizi.... ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİNN İNŞALLAHHHHH[/QUOTE]

aminnnnn tabiki haber vericem hergun giriyorum artik okuyorum bir de sevincli guzel haberler alsak tam super olucak:P

yetercim günaydın canım .... umarım eşinin sonuçları güzel çıkar ve bir an önce eski sağlığına kavuşur canım.. Allah şifa versin canım eşine , sana da güç takat versin arkadaşım... işi gücü bırak canım benim ... Allah yardımcınız olsun..

canım allah razı olsunnnnn

selam kızlar herkese sohbetler neguzel ılerlıyo ama eksıgımız cok suncum unutun bızlerı gelmıyosun artık nasıl gıdıyo hamıslık cınsıyet ne bıldır bunları lutfen bıze sorunada cevap vereyıım ben duymadım bızzat sahıt oldum ablamın arkadası 5 yıl ugrastılar bebek sahıbı olmak ıcın en sonunda asılamayla geldı oglu yanılmıyosam 4 sene sonra hıc beklemedıgı bı zamanda 2.cı oglu geldı ınsallah bızımde boyle olur bu sıpalar ugrastırdı 2.ler acısın halımızede ugrastırmadan bekletmeden gelsınler

amin canım inş daha önce geldim ama denk gelmedik sanırım cinsiyet erkek seninki nedir? birde ben çok fazla nete giremiyorum yaz ayları işler daha bi yoğun birde ağrılarım oluyor evdede pek nete giremiyorum zaten bütün gün pc başındayım zararlı diye evde açmıyorum birde ağrılarım oluyor vakit buldukça dinlenmeye çalışıyorum senin nasıl gidiyor hamilelik...

birde size bişey söylicem arkadaşlar kimse umudunu kaybetmesin bir tadığım var 4 yıldır tedavi oluyor dr aşılama dedi fakat bugun yarın hep ertelediler biraz daha bekleyelim diye sonra hiç ummadığı anda kendiliğinden hamile kaldı şok oldular bu gibi durumlar hepimize ümit olması dileğiyle...

seni anlayann birilerinin olması konusamasamda yazısmak okadar farklı ve iyi geliyor ki bana hepnizee tesekur ederim... mumkun oldugunca dusunmemeye calıscam..senınde asılaman hayırlı olsun canımmm:) benim 2. asılamam bu arada daha once 3 gebelik gecti basımdan klomenle hepside 6 haftalıkken kaybettim:( insallah bu puregon sasırtır beni hakkımda hayırlısı olumsuz sonuc olsada..

doa ben sitede yeniyim aslinda bebek sahibi olma konusunda da yeniyim dolayisiyla bilmiyorum ilaclar ne kadar etkili bebegin tutunmasinda? ya da bu senin sorununla mi ilgili? sebep her ne ise umut hep var dilerim bu sefer basari saglarsin kim mujde verse deli gibi sevinirim. hamile kalip kaybetmek eminim zordur simdi daha iyi anladim korkularini. ama bunlarin hepsi olasilik hamilelikte bir olasilik umarim ikincisi gelir basimiza:)

Beni hatırlayınınız varmı bilmiyorum bende kendimden bilgi vermek istedim.Bu cumartesi 2.aşılamamı oluyorum.Eşim bitkisel ilaç kullanıyordu baya bir faydasını gördük .Umarım herkes çok beklemeden bebeğine kavuşur sevgiyle kalın.

:16::16::16: Kızlaaaar ben geldimmm.mutlaka beni hatırlayanlar olacaktır aranızda. :23: Hala eski arkadaşlar burada ne güzeel.şöyle bir hızlıca okudum yazdıklarınızı.yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.

Bana gelince 2 aşılamam da tutmamıştı. Biliyorsunuz.artık bıraktım demiştim uzunca bir süre :( vee artık tüp bebek diyorum.bu ayın 20. Doktor randevum var.gelişmeleri yazarım. Hepinizin allah yardımcısı olsun. :49:

ikimizde aynı gün sonuç almıştık negatif bende bu ayın 22 de falan gidecem tüp bebeğe geçtik yine aynı zaman başlıyoz tesadüfe bak inşalalh bu defa hamileyiz diye yazarız canımmmmm :16::16::16::49::49::49::49:

ikimizde aynı gün sonuç almıştık negatif bende bu ayın 22 de falan gidecem tüp bebeğe geçtik yine aynı zaman başlıyoz tesadüfe bak inşalalh bu defa hamileyiz diye yazarız canımmmmm :16::16::16::49::49::49::49:

:16::16::16: Kızlaaaar ben geldimmm.Mutlaka beni hatırlayanlar olacaktır aranızda. :23: Hala eski arkadaşlar burada ne güzeel.Şöyle bir hızlıca okudum yazdıklarınızı.Yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.

Bana gelince 2 aşılamam da tutmamıştı. biliyorsunuz.Artık bıraktım demiştim uzunca bir süre :( Vee artık tüp bebek diyorum.Bu ayın 20. doktor randevum var.Gelişmeleri yazarım. Hepinizin Allah yardımcısı olsun. :49:

bebeşko, akrep...ercelfle bizde tüp yoluna girenlerdeniz..umarım hepimizin son tedavisi olurda bu sancılı süreç sona erer...

Bu arada arkadaşlar..mda listemizi güncellliyordu değilmi yanılmıyorsam..nerelerde haberiniz var mı// Listemiz olsa ne güzel olurdu..

bebeşko, akrep...ercelfle bizde tüp yoluna girenlerdeniz..umarım hepimizin son tedavisi olurda bu sancılı süreç sona erer...

Bu arada arkadaşlar..mda listemizi güncellliyordu değilmi yanılmıyorsam..nerelerde haberiniz var mı// listemiz olsa ne güzel olurdu..

ben 3 aşılama yaptırdım bu ilk tüp bebek denemem olcak inşlalh ilk tüple bebeğim gelir bana teyzesiii hepimiz kurban bayramında hamiş dolaşır ohh ne güzel olur vallaaa

Back
X