• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beni hatırlayınınız varmı bilmiyorum bende kendimden bilgi vermek istedim.bu cumartesi 2.aşılamamı oluyorum.eşim bitkisel ilaç kullanıyordu baya bir faydasını gördük .umarım herkes çok beklemeden bebeğine kavuşur sevgiyle kalın.

inşşalh bebeğin gelir sana bu aşılamayla benim eşimde tribestan kullanıyo bu ay faydası var diyo ama bilmiyom arttık :))) senin eşin ne kullandı ilacın ismi neydi canımm

inşşalh bebeğin gelir sana bu aşılamayla benim eşimde tribestan kullanıyo bu ay faydası var diyo ama bilmiyom arttık :))) senin eşin ne kullandı ilacın ismi neydi canımm

İşallah canım isteyen herkesinki olsun.Benim eşim evicap e vitamini ve zinco C birde biz takviye kullanıyoruz keçi boynuzu polen bal ceviz birkaç ot karışımı falan.

herkese merhaba ben iki aşılamadan sonra tüp bebege geçtim salı günü sagda 10mm solda da 10mm,ve6mm üç yumurtam vardı bugün kontrole gittim sadece soldaki 9mm olmuş diyerleri uyuyo dedi doktor puregon 300 ve menogon 2toz 2su kullanıyodum puregonu kesti menogonu 6toz 2su yaptı bilgisi olan varmı lütfen

kızlar hadin bakalım herkesten olumlu güzel haberler geliyor... gelsin bebişler ardı ardına innnnnnnnnnşallahhhhhhhhhh:16::16::16: hepinize dua ediyorum herzaman ''bize verdiğin mucizeyi onlarada ver allahım diye'' ..........tüp yolunda, aşılama yolunda yada normal yolla inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün hepinizin...:16::16::16::16::16::16::16::16: allah nasip ederse doğumda hepiniz için dua edeceğim....

Son düzenleme:
Beni hatırlayınınız varmı bilmiyorum bende kendimden bilgi vermek istedim.Bu cumartesi 2.aşılamamı oluyorum.Eşim bitkisel ilaç kullanıyordu baya bir faydasını gördük .Umarım herkes çok beklemeden bebeğine kavuşur sevgiyle kalın.

canım hatırlamazmıyız...hakkınızda hayırlısı olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bu aşılamada güzel haberlerini bekliyoruz...:34:

selam kızlar nasılsınız pek fazla yazamadım ama yazdıklarınızı okudum hep bi son sayfalara bakamadım masal dan haber var mı transferden sonra yazdımı bilemiyorum onu çok merak ediyorum. su perim sen de gittin mi doktora artık gelsin inşallah şu adetin.
ben de yarın zeynep kamil e gidiyorum 3. günüm ultrasonum yapılacak inşallah gitmiştir folikül kistlerim kızlar tam 7 günlük adet gecikmesine sebep oldular. sonra dosyamı kurul a vereceğim ilaç raporumun çıkması falan 3 hafta sürecekmiş daha. ama ekim adetime yetişiyor. ilaçlarımı alıp beklicem 1 hafta daha adetime kadar. ben de merkez araştırmaya başladım. yarın ilk adımı atıcam anadolu yakasında eurofertil tüp bebek merkezi var yarın görüşmem var saat 10.30 da telefon görüşmemiz çok sıcak geçti ilk görüşmemiz sadık bey ile olucak ücretsiz bir görüşme olacak ve tüm tahlillerimi götürücem. raporlu hastalardan 1500 tl alıyorlarmış. bakalım içime sinerse orda başlayacağım.

selam kızlar nasılsınız pek fazla yazamadım ama yazdıklarınızı okudum hep bi son sayfalara bakamadım masal dan haber var mı transferden sonra yazdımı bilemiyorum onu çok merak ediyorum. su perim sen de gittin mi doktora artık gelsin inşallah şu adetin.
ben de yarın zeynep kamil e gidiyorum 3. günüm ultrasonum yapılacak inşallah gitmiştir folikül kistlerim kızlar tam 7 günlük adet gecikmesine sebep oldular. sonra dosyamı kurul a vereceğim ilaç raporumun çıkması falan 3 hafta sürecekmiş daha. ama ekim adetime yetişiyor. ilaçlarımı alıp beklicem 1 hafta daha adetime kadar. ben de merkez araştırmaya başladım. yarın ilk adımı atıcam anadolu yakasında eurofertil tüp bebek merkezi var yarın görüşmem var saat 10.30 da telefon görüşmemiz çok sıcak geçti ilk görüşmemiz sadık bey ile olucak ücretsiz bir görüşme olacak ve tüm tahlillerimi götürücem. raporlu hastalardan 1500 tl alıyorlarmış. bakalım içime sinerse orda başlayacağım.

kızlar mda çok uzun zamandır girmiyor mu bana mı öyle geliyor merak ettim onu.

ercelf...cim. iyiakşamlar burada uzun kalacak kadar sağlığım iyi değil ama yinede birkaç dakika açıp topiğimize bakayım derken senin de tesadüfen son mesajlarını gördüm şimdi cevaplamadan kapatmak istemedim.. on gün kadar hiç giremedim,,malum tedavim devam ediyordu istanbul 'da sağolsun gayem,,seyhan haberleri ilettler zaten benden sizlere 8 eylül de geçtiğimiz cumartesi transferim yapıldı tamamladık şükür döneceğim artık evime derken transferin ertesi akşamı malesef yüksek ateş ve diyare ile yatağa düştüm o geceyi sabahlayarak geçirdik ertesi gün izmire perişan halde döndüm ve döndüğümden beri ateş rahatsızlığı ile mücadelem devam ediyor..çok yorgun bitkin düşürdü beni mecbur olmasam evden çıkmayacağım halim yok ama hergün progestan iğne vurdurmaya gidiyorum o iğnelerin ağrısı sancısı çilesi ayrı dert zaten ateş hastalığından gözüm onu bile görmez oldu bir haftadır..test günüme kadar ilaç veremiyorlar bebek varsa diye bende sabırla bekliyorum neticeyi..
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum grip değilim hiçbir şekilde boğaz ağrım nezlem yok sadece yüksek ve sürekli inip çıkan ateş ..sürekli su gibi aşırı terleme dolayısı ile de halsiz bitkin düşme iştahımda kapandı tabi..umarım biran evvel iyileşirim iş güç te yasak hastayım diye serildim kaldım yani..ilaç kullanabilseydim bukadar sürmezdi enfeksiyon bekliyoruz bakalım.....

aşılamalarda ve doğal aylarda yaşadıklarım gibi elbette hiçbir belirti olmayacak dönemi gereği olması gereken ayaklarımda adet sızlamaları başladı o ağrılarda her halükarda olabilecek ağrılar progestan hergün 2 ampul 50 mg iğne çok yağlı yan etkisi ızdırabı fazla ağır bir iğne o yüzden onun sıkıntısı adet ağrılarını geçti..:)) hamile değilsem de yiyoruz işte bu iğneleri boşuna ....ama tabi ya hamileysem tarafı dikkate alınıyor

mda..ya gelince kendisi benim transfer olacağım dönemde geçtiğimiz cuma tedavisine başladı istanbulda o yüzden topikte yok..ben transfere girmeden opu sonrası gelmişti istanbula denk geldi buluştuk orada..tedaviyi devir teslim ettim :)) haberleşiyoruz sürekli tedavisine devam ediyor zaman gösterecek gelişmeleri tedavinin seyrini foliküllerin büyümesini bekliyorlar biraz başlangıçta ağır lardı ama ben inanıyorum ki atağa kalkacaklar inşallah..merak ettiniz diye yazıyorum annesi ile geldi istanbula zaten bir akraba-tanıdıklarının yanında ikame ediyorlar yalnız değil..sabırla neticeye doğru ilerliyor ercelfcim.

gayem...(sesim çıkmazsa telefonun ucundasın sağolasın arkadaşım).......seyhan.(başla artık tedavine bekleme lütfen )
superim (ah bir adetin gelse artık perimcim ya).......
mavi_58.......(çınar oğluşum nasıl?)..........ebereris.......hestia......medids(şirinem senin tedaviyede az kaldı ..)
melek.....ayşecik:))) ilaçlarınla çalışmaya devam evde:))....
mcan84(tek prenses sende aman koru kolla bu gelecek oğlanlardan)......cy_76.......yeliziz( tekmeci oğlun siyah kuşağa geçti mi)........
ercelf......leylacım.....rana.......nazarboncuğu......hepinize transferim sonrası yazdığınız mesajlar için çok teşekkür ederim.

jollyy..opun ben transferdeyken yapıldıysa şu sıralarda senin transferinin yapılmış olması lazım çoktan umarım sen iyisindir herşey yolundadır ..sakın benim gibi hasta olma umutlarım baltalandı benim bu hastalıkla...:((

test günüm geldiğinde elbette neticeyi de paylaşacağım az kaldı.... bilenler biliyor ben bu topiğe yazabilmek adına bu sosyal ağa kulübe üye olmuştum başkaca bir topik platform hiç girmedim hiç yazmadım ve hiç okumadım dahi... giriş yapınca direk bizim topiğe giriyorum işim bitince direk çıkıyorum..info bilgilerim ve aktivitelerimi inceleyenler görmüştür zaten .. bağlarım ilişkilerim mcan arkadaşımızın topiğini takip ederek ve oraya girerek başladı o kapanıp bu topiğe devrolunca hepimiz.. burasıyla da aynı kişilerle devam etti...çok güzel insanlar tanıdım :))sanal ağ iletişimine sıcak bakmam ama bu topik ve benim bu davranışım istisnam oldu..iyiki de yapmışım.

beni tanıyan arkadaşlarım olumlu olumsuz her şeyi açık yüreklilikle samiöiyet ve olgunlukla paylaşacağımı bilir ...neticem menfi de olsa sizlere bildirip paylaşırım ..sonrasını ise neticeye göre konuşuruz zaten bol bol...

topiği özlemişim hepinizi ancak çok şaşırdım ilk girince bu gece....hatta ne yaptığımı anlatayım linki tıkladım girdim baktım hiç tanımadığım adını ilk kez okuduğum yabancı nickler....e olacak tabi bizlerde böyle girdik varolanlara yabancıydık o zaman ama hani 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil...vs aradaki mesajlarda hiç bildiğim arkadaşlarım yok ay dedim ben yanlış topiğe daldım kafa kalmadı tabi tedavinin...ateşli hastalığın hezimeti..çıktım bir daha baştan girdim baktım durum aynı allahtan o sırada ercelf...in mesajları düştü de dedim bizim topik sadece toplu yeni giriş olmuş çokkkk eskiler de geri gelen uğrayan olmuş...yada hemen bir soru sorup cevap almak için giren çıkan olmuş ...hani küçüklerin kalabalık bir parkta çarşıda kaybolunca duyduğu panik gibi bir ara panikledim resmen:))))))) yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum mesajlarınızı hiç okuyamadım çok uzun geçmiş ancak ben yazabiliyorum direk bu gece..eğer kalırda topikte gitmez iseniz zamanla tanırım sizi de....

kızlar..ayrı ayrı isimlerinizi yazdım ama unuttuğum olmuşsa kırılmasın bu kafayla bu kadar sayfa sonrası ancak bu kadar...hepinizi öperim görüşmek dileği ile sağlık sevgi ile kalın...

DOĞUMUN ÖLÜMÜN ZAMANI PLANLANMAZ BİZ SADECE BİLMEDEN YAŞIYORUZ ARADa GEÇEN HAYATI ......
NEZAMAN NE GELİR NE GİDER MEÇHUL..
MÜHİM OLAN EN ZOR OLAN ERDEM.....HERŞEYİ KABULLENEBİLMEK..
ALLAH HİÇKİMSEYE YAŞADIĞI SÜRECE KATLANAMAYACAĞI KALDIRAMAYACAĞI DERT VERMESİN...HER OLUMSUZLUK GÖZYAŞININ ARDINDAN HEP GÜZELLİKLER İYİLİKLER GELSİN AMA İLLE DE ÖNCE DAİMA SADECE SAĞLIK OLSUN.

iyi uykular....

gayem...(sesim çıkmazsa telefonun ucundasın sağolasın arkadaşım).......seyhan.(başla artık tedavine bekleme lütfen )
mavi_58.......(çınar oğluşum nasıl?)..........ebereris.......hestia......medids(şirinem senin tedaviyede az kaldı ..)
mcan84(tek prenses sende aman koru kolla bu gelecek oğlanlardan)......cy_76.......yeliziz( tekmeci oğlun siyah kuşağa geçti mi)........
ercelf......leylacım.....rana.......nazarboncuğu......hepinize transferim sonrası yazdığınız mesajlar için çok teşekkür ederim.

jollyy..opun ben transferdeyken yapıldıysa şu sıralarda senin transferinin yapılmış olması lazım çoktan umarım sen iyisindir herşey yolundadır ..sakın benim gibi hasta olma umutlarım baltalandı benim bu hastalıkla...:((

test günüm geldiğinde elbette neticeyi de paylaşacağım az kaldı.... bilenler biliyor ben bu topiğe yazabilmek adına bu sosyal ağa kulübe üye olmuştum başkaca bir topik platform hiç girmedim hiç yazmadım ve hiç okumadım dahi... giriş yapınca direk bizim topiğe giriyorum işim bitince direk çıkıyorum..info bilgilerim ve aktivitelerimi inceleyenler görmüştür zaten .. bağlarım ilişkilerim mcan arkadaşımızın topiğini takip ederek ve oraya girerek başladı o kapanıp bu topiğe devrolunca hepimiz.. burasıyla da aynı kişilerle devam etti...çok güzel insanlar tanıdım :))sanal ağ iletişimine sıcak bakmam ama bu topik ve benim bu davranışım istisnam oldu..iyiki de yapmışım.

beni tanıyan arkadaşlarım olumlu olumsuz her şeyi açık yüreklilikle samiöiyet ve olgunlukla paylaşacağımı bilir ...neticem menfi de olsa sizlere bildirip paylaşırım ..sonrasını ise neticeye göre konuşuruz zaten bol bol...

topiği özlemişim hepinizi ancak çok şaşırdım ilk girince bu gece....hatta ne yaptığımı anlatayım linki tıkladım girdim baktım hiç tanımadığım adını ilk kez okuduğum yabancı nickler....e olacak tabi bizlerde böyle girdik varolanlara yabancıydık o zaman ama hani 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil...vs aradaki mesajlarda hiç bildiğim arkadaşlarım yok ay dedim ben yanlış topiğe daldım kafa kalmadı tabi tedavinin...ateşli hastalığın hezimeti..çıktım bir daha baştan girdim baktım durum aynı allahtan o sırada ercelf...in mesajları düştü de dedim bizim topik sadece toplu yeni giriş olmuş çokkkk eskiler de geri gelen uğrayan olmuş...yada hemen bir soru sorup cevap almak için giren çıkan olmuş ...hani küçüklerin kalabalık bir parkta çarşıda kaybolunca duyduğu panik gibi bir ara panikledim resmen:))))))) yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum mesajlarınızı hiç okuyamadım çok uzun geçmiş ancak ben yazabiliyorum direk bu gece..eğer kalırda topikte gitmez iseniz zamanla tanırım sizi de....

kızlar..ayrı ayrı isimlerinizi yazdım ama unuttuğum olmuşsa kırılmasın bu kafayla bu kadar sayfa sonrası ancak bu kadar...hepinizi öperim görüşmek dileği ile sağlık sevgi ile kalın...

DOĞUMUN ÖLÜMÜN ZAMANI PLANLANMAZ BİZ SADECE BİLMEDEN YAŞIYORUZ ARADa GEÇEN HAYATI ......
ALLAH HİÇKİMSEYE YAŞADIĞI SÜRECE KATLANAMAYACAĞI KALDIRAMAYACAĞI DERT VERMESİN...HER OLUMSUZLUK GÖZYAŞININ ARDINDAN HEP GÜZELLİKLER İYİLİKLER GELSİN AMA İLLE DE ÖNCE DAİMA SADECE SAĞLIK OLSUN.

iyi uykular....

canım günaydın,
öncelikle çoook çokkk geçmiş olsun, gerçekten kötü olmuş kaldı ki idrar yolu enfeksiyonu ilaçsız atlatılması işkence olabilecek bir rahatsızlık:( Allah'ım sana güç versin cnm.
topiğe evet cnm eskilerden gelenler oldu, bebesko,onurumsun gibi. açıkçası insan tedavi görmediği süreçte yazacak birşeyi de olmadığından ya okuyup çıkıyor ya da tamamen uzak kalmayı yeğliyor. ama geri dönüşlerin olması güzel bir şey.
bu bekleme sürecinin senin için çabuk geçmesini diliyorum güzel haberlerini bizlerle paylaşman nasip olur inşallah.

iyi uykular....

duygulandım bu satırları okuyunca..masalcım..Allah yardımcın olsun.umarım rabbim emeklerini cektiğin sıkıntıların karşılığını umutlarının temennisi bir bebekle sona erdirir..erdirirde dönüp arkana baktığında iyikide çekmişim bunları diyebilecek güçte ve moralde olursun..hepimiz zor yollardan geçiyoruz..engellleri zorlukları teker teker aşıyoruz...ercelf bilir..klomen topiginde idik bizler öncesinde..uzun süren aşamalarla artık geride bıraktık o dönemleri..şimdi sizlerleyiz..ve aynı klomendeki birbirine bağlı dostlukları burda da görmek çok güzel..ama işte evet yılların yorğunluğu ve bıkkınlık buradan uzaklaştırabiliyor insanı, yada ister istemez kaçış gibi görebiliyor...hayat imtihanlarla dolu..biz şimdi burda tüp tedavisine başlayarak yeni adımlar atacağız...sağlık sıhhat ve afiyet versin rabbim ..selamet versin hepimize...güzel haberlerini almak umudunu taşıyorak selam ve dua ile...................

MASALCIM HOŞGELDİN canım benim çok güzel özetledin şu SON sözlerinle :54:bu hasta haline rağmen yinede girdin haber verdin bize:54: seni merak etmiştik:38: gaye bize haber veriyodu ama senin yazmanı özlemişiz:34: rabbim bu zor zamanlarda yardımcın olsun inşallah:16: biran önce iyileşki bebişlerlede ilgilen,,, rabbim acil olarak bol bol şifalar versin arkadaşım hakıında hayırlısI olsun,,,,,, 3 ÜNÜZDE RABBİME EMANETSİNİZ:34::55::55::49:

Son düzenleme:

iyi uykular....

tedavin hayırlı olsun ve sonuda güzel olsun inşallah..
burda eskilerden gelen ben olyom sanırım:ssz:
ama ben msj yazmasamda bu topik aboneliklerimin arasında ve her yeni msjda girip okuyup çıkıyorum ..
gebeliklere sevinip negatif sonuçlara üzülüyorum ve şimdi 3. aşılama ile msjlarımıda paylaşıyorum bilgide alıyorum saolsun arkadaşlar bilenler hmn cvplıyorlar soruları ..insan kimseyle paylaşamadığını gelip kendini anlayabilecek kendi ile aynı yolda yürümüşlerle ve yürüyenlerle paylaşıyor ..
rabbim bu yolda herkezin yüzünü güldürsün..

bugün benm aşılama günüm belli olcak arkadaşlar e2 testi verdim sonucu nu alcam folikülmetriye görede gün netleşecek..
bu kez biraz daha umutluyum nedeni ise metformin kullanmaya başladım ve diğer ikisi klomenle iken bu aşılama iğne ile işte umut dünyası rabbim emeklerimizi çabalarımızı boşa çıkarmasın..
amin..

doktordan geliyorum 2. aşılama için ilaçlara başlamıştım 9. günüm ve 1 17mm , 2 tane 13mm var 13ler büyürmü dersiniz...

mrb güzellikler...... hepinizin cuması mübarek olsun allahım bu mübarek günde gönlünüzden ne geçiriyorsanız ne diliyorsanız allahım gönlünüze göre versin hepinizi öpüyorum :16::16::16:
$304005_484706084882285_913971807_n.webp

hoşgeldin canım gayemcimden haberlerini aldım hep artık sevinçli güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağız hastaymışsın geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlıkla mutlulukla kal :49::49: haberini alcaz inşşşşşşşşşşşş :54:16::16::16:

selam kızlarrrr 2 gundur giremedim foruma , soyledigim gibi asilama oncesi hormon testlerimi yaptırdım ..
çarşamba günü de doktor randevum var aşagıda çıkan sonuçlarımı yazdımm kızlarrr nolur yorumlarınızı bekliyorumm nasıl sizce ???
bu şekilde aşılama prosedürüne geçer mi hemen ?? :):)

adetimin 3. gunu bugun yaptırdım bu testi bu arada
lh 5.54
fsh 4.25
progesteron 0.83
total testosteron 0.43
e2 48.92
free t3 2.95
free t4 1.35
tsh 2.83

arkadaşım özelden msj gönderemiyorum
benim ilk tüp denememde tuttu. bende yumurta rezervi eşimde hareketlilik ve ciddi morfoloji sorunu vardı. 2 embriyo transfer edildi ikiside tuttu.
bence söylenilenden önce test yapma. dayanamayıp yaptığın testi de erken olduğu için çok ciddiye alma. zamanı geldiğinde kan testi yaptır. ben bana söylenilen tarihten 1 gün önce kan testi yaptırdım değerim çook yüksek çıktı. bu değerden de ikisinin de tuttuğu tahminini yapmıştık.
herşeyin bi vakti var. umarım senin içinde o vakit gelmiştir.allah yardımcın olsun.

arkadaşım bende epeydir giremedim çook şeyler kaçırmış olduğumu gördüm sonucunu merakla bekliyoruz umarım senin yüzünü güldüren bizi sevindiren haberler verirsin
mda yı da merak ettim tedavisi nasıl geçtiki

Back
X