• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşbuldum melekcim...doğru demişler tıbben de teknik olarak ta transfer edildiği an hamilesin evet ...tüp bebeği diğer yardımcı üreme tekniklerinden ayıran en büyük özelliği bu yoksa opuya kadar mantık işlem aynı opuyla beraber bambaşka tabi..mucize gibi..insan kendini transfer sonrası zaten ilk günler hamile olarak görüyor da sonra işte sonuç günüyle birlikte adet belirtileri başlayınca anyayı konyayı anlamaya başlıyorsun...ah canım ikiz anası ne güzel bir cümle okuyunca göze kalbe nasıl keyifli geldi de keşke keşke ..mekekcim şimdi olmadıysada en kısa zamanda olur inşallah sağlıkla olsun kucağıma gelsin de birgün varsın ikiz olsun başım üstüne.... .

canım bu karamsarlığını sebebini anlamış değilim:20::20: bende her adetten önce hamilelik belirtilrini okurdum,, adetle aynı belirtilermiş,,ayırt edmessinki... tabi ben bu duyguyu bilemiyorum ama hamile kalanlar öyle diyor ..sen takılma bunlara ikiz olmasını ben senden daha çok istiyorum inan bi taşla iki minik kuş hesabı:34:sen gönlünü ferah tut rabbim neylerse güzel eyler :54:

delim benim....atlatırsın hiçbişicikler olmaz beni demorolize eden üzen yada umutsuzluğa sürükleyen transfer gecesi yüksek ateş enfeksiyonu ile en önemli günlerde bir hafta boyunca hasta olmaktı....,,, yoksa emin ol yine sendelemezdim...moralimi bozan hastalık oldu anlayacağın..su gibi geçecek inşallah sağlam dur sen sempatik hayata gülümseyerek bakan bir kişiliksin yaşam sevincin gayet güzel...bu tedavide de kendi,ne eğlenecek neşeli tarafından bakacak birşeyler bulacağından hiç şüphem yok ....güzel olsun inşallah arkadaşım..

atlatacağız tabiki çok şükür sağlığımız yerindeeeee :48::48::48:

hoşbuldum melekcim...doğru demişler tıbben de teknik olarak ta transfer edildiği an hamilesin evet ...tüp bebeği diğer yardımcı üreme tekniklerinden ayıran en büyük özelliği bu yoksa opuya kadar mantık işlem aynı opuyla beraber bambaşka tabi..mucize gibi..insan kendini transfer sonrası zaten ilk günler hamile olarak görüyor da sonra işte sonuç günüyle birlikte adet belirtileri başlayınca anyayı konyayı anlamaya başlıyorsun...ah canım ikiz anası ne güzel bir cümle okuyunca göze kalbe nasıl keyifli geldi de keşke keşke ..mekekcim şimdi olmadıysada en kısa zamanda olur inşallah sağlıkla olsun kucağıma gelsin de birgün varsın ikiz olsun başım üstüne...

bugün bana moralin alası oldun sen emin ol...sonuç ne olursa olsun ben hep hızla yola devam edenlerdenim biliyorsun ...vakit kaybı yok..sağlık elverdikçe problem yoksa tabiki...önce bir vururum dibe...sonra hemen su üstüne...yapım bu ..karalar bağlayacağımki aydınlığı çabuk ve kolay bulayım...
bu arada bir kez daha başından beri tedavimin gösterdiğin destek sık sık araman sorman herbir emeğin için çok teşekkür ederim gayecim..allah razı olsun .

canım benim arkadaşlar ne içindir... bunun için teşekküre gerek yok... çünkü bizi bizden başka anlayan yok... çektiklerimizi bilmeyen yanında bulunuyryor sağ olsunlar ama bizi bizim gibi anlayamıyorlar... sizler benim gönül bağı olan dostlarımsınız... ve şu an için çocuksuzum ama bir sürü tırtıl yeğenlerim var :))

canım benim arkadaşlar ne içindir... bunun için teşekküre gerek yok... çünkü bizi bizden başka anlayan yok... çektiklerimizi bilmeyen yanında bulunuyryor sağ olsunlar ama bizi bizim gibi anlayamıyorlar... sizler benim gönül bağı olan dostlarımsınız... ve şu an için çocuksuzum ama bir sürü tırtıl yeğenlerim var :))

yerim senin tırtıllarınıııı :125::125::125::125:

Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.

(Bakara Suresi, 216 )

melekcim senin sonucunu öğrenmemene ne kadar kaldı canım ? umarım bu sfer kocaman kocaman harflerle 8 harflik o sözcüğü yazrak bize müjdelersin :....

yerim senin tırtıllarınıııı :125::125::125::125:

ahhh o tırtılları ucundan bucağından bir yakalayabilsem ye teyzesii :))) içim kıpır kıpır oldu yazrken bile... yazması bile o kadar keyif verirken o anları görmek kim bilir beni ne yaparr :1:

ahhh o tırtılları ucundan bucağından bir yakalayabilsem ye teyzesii :))) içim kıpır kıpır oldu yazrken bile... yazması bile o kadar keyif verirken o anları görmek kim bilir beni ne yaparr :1:

pipisini korumak lazım ozaman senden :1::1::1:
masal bak dikkat et gayenin tırtıllarda gözü varrrr :24::24:

şimdilerde güzin ablacılık yapıp herkese teselli cümleleri yazıyorum ama 3 gün sonra beni kim teselli edcek :1:kelin merhemi olsa hesabı oldu bu:1::1::1:

Son düzenleme:
canım ben perşembe günü öğrencem sonucumu:26:

haydi bakalım az kalmış .. hiç bir belirtilere takılıp kendine stresse sokma canım ...

pipisini korumak lazım ozaman senden :1::1::1:
masal bak dikkat et gayenin tırtıllarda gözü varrrr :24::24:

kız ben kendi oluşacak tırtılımdan bahsettim :)) masalınkine kıyamam :))
niye ilk p... dedin ?? yoksa içine mi doğdu :))

seni çok iyi anlarım canım benimde ablamın 1.5 yaşında bi oğlu var oda 4 yıl sonra aşılama ile geldi kıymetlimiz bizim :nazar:bende içime kalbime soksam genede içim rahat etmez o kadar çok seviyorum yani bazen annesi de oğlunu severken kaybediyo kendini :37:

ablam :minik kuşum benim ben pipini yiyim babanda kaysını yesin olurmu .....diyor
eniştem :yok ben kaysı yiyemem kayısı mideme dokunuyo diyo :1::1::1:işte oğlumuzu böyle enteresan ve iğrenç bi şekilde seviyoruz:54::54::16::16:

haydi bakalım az kalmış .. hiç bir belirtilere takılıp kendine stresse sokma canım ...

kız ben kendi oluşacak tırtılımdan bahsettim :)) masalınkine kıyamam :))
niye ilk p... dedin ?? yoksa içine mi doğdu :))

bacağını yada kolunu yşyemiyeceğine göre aklıma ilk pipi geldiiii :1::1:
ama ilk çocukklarınız bence kız olmalııı ikinciler pipili olsun :1:

seni çok iyi anlarım canım benimde ablamın 1.5 yaşında bi oğlu var oda 4 yıl sonra aşılama ile geldi kıymetlimiz bizim :nazar:bende içime kalbime soksam genede içim rahat etmez o kadar çok seviyorum yani bazen annesi de oğlunu severken kaybediyo kendini :37:

ablam :minik kuşum benim ben pipini yiyim babanda kaysını yesin olurmu .....diyor
eniştem :yok ben kaysı yiyemem kayısı mideme dokunuyo diyo :1::1::1:işte oğlumuzu böyle enteresan ve iğrenç bi şekilde seviyoruz:54::54::16::16:

sevilmez mi hiç?? ne zorluklarla ne aşamalardan geçerek dünyaya getirdiler onu ? kıymetli olcak tabii teyzesi.. Allah analı baalı büyütmek nasip etsin...sağlıklı , uzun ömürler naisp etsin..
yakındır inşallah bizlerinde ''buldumcuklarımıza'' kavuşmamız...

sevilmez mi hiç?? ne zorluklarla ne aşamalardan geçerek dünyaya getirdiler onu ? kıymetli olcak tabii teyzesi.. Allah analı baalı büyütmek nasip etsin...sağlıklı , uzun ömürler naisp etsin..
yakındır inşallah bizlerinde ''buldumcuklarımıza'' kavuşmamız...

allah razı olsun canım sağol gerçekten sorunlu bi hamilelikti ama şükürki bi problem yok:55: inşallah canım artık kendi çocuklarımızı severiz :16::16:

kızlar cerrahpaşada aiılama yaptıranlar var mı _ nasıl bi yer acaba aşılama konusunda iyiler mi ? ben 15 de cerrahpaşada aşılama için tedaviye başladım ama kafam karışık güvenilir mi die ???

Back
X