Selam kızlar mavıcım cınarın ıyıymıs cok sevındım massallah kocamanda olmus Rabbım nazardan korusun ınsallah dogum yaklastıgı ıcınmı daha erken gıdıyosun vanım anlamadım bırsuru test falan ama olsun kuzular ıyı olsunda herseye katlanıyoz bız kızlar bızde bugun kardeslerımın yemın torenıne gıttık aman Yarabım o neguzel bıseydıya cok etkılendım vala Rabbım hepsıne sag salıım gelmek nasıp etsın ınsallah bızım ogluslarımızada nasıp etsın Rabbım eskı komsumuzun ogluda bıngol saldırısında sehıt olmus cenazesı var bugun anasına babasına sabır versın Rabbım soylencek baska soz yok
saol canımcım,günler yaklaştı o yüzden muayne günlerim azaldı.şeker yükleme testim var.eşimle kan uyuşmazlığı olduğundan her ay kan testi yapılıyor yarın da tekrarlanıp iğnesini vurulacağım.valla testler mestler bitmiyo yelizcim maalesef dediğin gibi katlanıyoruz onlar iyi olsun yeterki.
yemin törenleri çok duygulu oluyor ben eşimle 2003 de nişanlandım,2005 de askere gitti yemin törenine gittim ailesiyle ağladım çok duygulandım,allahım askerlerimizi başımızdan eksik etmesin onların sayesinde rahat yatıyoruz,ama devletimiz kıymetini bilmiyo.güle güle kavuşun canım sağ sağlim gelmeleri nasip olsun...