• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydın herkese kızlar kardeslerımı ugurladık bırını dun gece bırınıde bu sabah cok uzgunum yıne sabahtan berı aglıyorum bu sefer ayrılık uzun surcek Allah nasıp ederse ta mayısta gelcekler ızıne 2 sıde oglusum bıle buyumus olcak nasıpse

güle güle kavuşun canım,ağlama üzme kendini inşallah su gibi geçer günler....

günaydınlar hayırlı cumalar olsun inşallah..

medids, canım rüyamda seni gördüm denizin ortasında bir teknedeymişsin üzerinde beyaz örgü bir bluz varmış keyfin yerindeydi gülücükler saçıyodun inşallah rüyam gerçek çıkar :16:

günaydınlar hayırlı cumalar olsun inşallah..

medids, canım rüyamda seni gördüm denizin ortasında bir teknedeymişsin üzerinde beyaz örgü bir bluz varmış keyfin yerindeydi gülücükler saçıyodun inşallah rüyam gerçek çıkar :16:

hayır olsun inşallah pericim :)) ne anlamı var ki acaba dur bir bakayım nette :)))

slm hanımlar biraz önce hastaneden geldim yumurtalarım toplandı 12 tane yumurtam toplanmış inşallah döllenirde pazartesi transferim var

sen bakma onun çelimsizliğine anne rahmi ilaç gibi gelir ona belki o da tutunur ama sağlıklı olsun da 1 tane olsun dimi canım hem ben duydum ki 2 tane koyunca birtanesi diğerinin tutunmasına yardımcı oluyomuş. kardeş dayanışması daha anne rahminde başlıyor baksana :) ben de 10 ekim gibi adetim gelecek. aurofertil e karar verdim. orda başlicam kısmetse..
umarım öyle olur ercelf canım hiç bırakmasınlar bizi

mda canım hoşgeldin böcüklerinle beraber :16::16: 9 gün sonunda o 2 böcüğünde senle olcak eminin canımmm dualrım seninle

teşekkürler bebeskom umarım seninde istediğin gibi güzel bir şekilde devam eder tedavin. bende ilk başladıgımda gonal f le başlamıştım il gün e2 87 di sonra 67 sonbrada 76 oldu umutlarım tükendi derken menagon veriler 2 to 1 su birden 106 oldu sonraki gün 315 derken opudan bir gün önce 980 di ki beni biliyorsun daha 480 in üzerinde e2 hiç görmemiştim.

mda cım cokk sevındım canım sneın cabalarını bılıyorum...
ınsallahh bu sefer sonucun guzel olucak ıcıme doguryor.
doner kullan dıyenlerede kapak olsun bu ıkı yumurta dedın gıbı ALLAHTAN umut kesmek yok kızlarrr yuolun basında olanlar ıcınde dıyorum..

mutlaka rabbım vercek ama kımısı uzak kımısı erken olucakk...

bu arada benım dosya kurula gıremedı kıst cıktı bu ay tedavı yok rahatım yoksa buyuk ıhtımal artık tupe gecıyodukkk...

kısmet nasıp ne dıyebılrımmmm
inşallah cansucum, devlette işler uzayabiliyor benimde devletten hakkım olmasına ragmen vazgeçme sebebim buydu biliyorsun allah yardımcın olsun

amanda amann kimler gelmiş,2 minnos annesi gelmiş , hosgelmiss:)) donor felanda neymiş cnm hiç onlara gerek kalmayacak merak etme bu yumurtalar hemen tükenmez öyle .ins . Cok yakında gobusun sis sis dolasicaksin:49::49:

evet canım ben geldim , çok özledim sizleri sıpalarımıda aldım geldim şu anda çok mutluyuz umarım bu mutlulugumuz ömür boyu sürer

slm hanımlar biraz önce hastaneden geldim yumurtalarım toplandı 12 tane yumurtam toplanmış inşallah döllenirde pazartesi transferim var

hayırlı olsun rukiyecim çok güzel bir haber bu hepsi olgun çıksın ve kaliteli yumurtaların olsun

Kızlar sonucum çıktı negatif kısmet değilmiş.

çok geçmiş olsun onurumsun.inşallah en kısa zamanda pozitifide görürsün...

Gunaydın herkese kızlar kardeslerımı ugurladık bırını dun gece bırınıde bu sabah cok uzgunum yıne sabahtan berı aglıyorum bu sefer ayrılık uzun surcek Allah nasıp ederse ta mayısta gelcekler ızıne 2 sıde oglusum bıle buyumus olcak nasıpse

yelizcim Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

rukiye geçmiş olsun opun yapılmış darısı hayırlısıyla transferinin yapılmasına...

canım geçmiş olsun ne güzel poun olmuş bitmiş bile darısı benim başıma inşlalah güzelce büyürlerde benimde transfarim aolur hayırlısı ile senin olcak bu defa ben öyle hissediyorum canım cebini yazmamışın özel msj yeri var yukarda ordan yazacan öptüm seni

teşekkürler bebeskom umarım seninde istediğin gibi güzel bir şekilde devam eder tedavin. Bende ilk başladıgımda gonal f le başlamıştım il gün e2 87 di sonra 67 sonbrada 76 oldu umutlarım tükendi derken menagon veriler 2 to 1 su birden 106 oldu sonraki gün 315 derken opudan bir gün önce 980 di ki beni biliyorsun daha 480 in üzerinde e2 hiç görmemiştim.

mda canım çok üzüldük artık gülme sırası bizdedir inşalalh güzel arkadaşım şubattan bu yana beraberiz artık hamiş olarak görüşmeye devam ederiz demi allahın izni ile böcüklerine iyi bak heeeee kızarım yoksa sana :16::16: Bunlar böcüklerin içindi canımmm

canimmm benim hayir dualarim seninle baskasi icin yurekten edilen dualar geri cevrilmez tup bebek biraz daha ugrasmali sanirim e2 toz su felan yabanciyim bunlara ama anlayabildigim kadar iste bende.. Bu menopur igne mi hap mi? Kac gun daha devam ed :16:ebe

doa82 canım sende bu defa hamişsin bence ayyyyy merakla beklicem haberini canımmmm

bebesko moralini bozma bol protein ye yükselir içini ferah tut

saol rukiyecim yicem canımmm

maşallah maşallah bebelere:) cnm genelde ilk gun embriyo olanların cogu kaliteli olup devam ediyor ama onu tam transfer gunu söylüyorlar. Taze transfer icin sıkıntı zaten yok ama kalanların hepsicigi dondurulamiyor onun icin ekstra kalite arıyorlar . Orta kalitelileride dondursanız olmaz mı dediğimde embriyolog cok düşük bir ihtimal icin hastalarımıza bosuna umit vermek istemiyoruz. 12 günlük bekleme suresi sonunda umutlarla bekleyip negatifi almalarına vicdanımız elvermez demişti. Sen dondurulucak kalitede olmayanlardan birini daha iste 2 tane koysunlar ziyan olmasin:))zaten merak etme seninde en az 5-6 dondurulmusun olur;) bugun 1. Gun olarak kabul edeceksin. Pazar olursa 4. Gun transferi olucak. Yumurta sayın iyi olduğu icin 6. Güne kadar yolun var zaten. Calışma konusuna gelince dr bana ertesi güne ise gidersin yatma sadece cok yormazsin kendini dedi. Zaten transferden sonra yatmanı istemiyorlar kan akısının olması ve embriyocugun beslenmesi gerekli. Ama sen izin alabiliyorsan al evde dolanırsın dışarı çıkıp cok yormadan kendini gezersin felan:)

amanda amann kimler gelmiş,2 minnos annesi gelmiş , hosgelmiss:)) donor felanda neymiş cnm hiç onlara gerek kalmayacak merak etme bu yumurtalar hemen tükenmez öyle .ins . Cok yakında gobusun sis sis dolasicaksin:49::49:

cnm yaa boyle durumlarda dr'lar ilaç değiştirebiliyorlar dr'un tabiki en iyisini bilecektir ama benim bir asilamada menegonla büyülemişti sonra gonal f'e geçmişti ve uçmuştu bu sefer yumoslar. Genelde tup tedavisindede gonal f ile coşturuyorlar sonrada menegon gibi ilaclarlada vurgunu yapıyorlar:) hiç moralini bozma ama illaki o yumoslar buyicek inatci olsalarda :16:

jollyy canım inşalalh pazartesi yükselmiş olur e2 hatat tavan yapmış olsun canımm dualarınız eksik etmeyin benimde dualrım sizlerle canlarım.sen halen bana anlatmadın senin tüp bebek olcktı ne oldu yapılmadı tutmadımı beklemedemisin anlamadım:36::36:

evet canım ben geldim , çok özledim sizleri sıpalarımıda aldım geldim şu anda çok mutluyuz umarım bu mutlulugumuz ömür boyu sürer

hayırlı olsun rukiyecim çok güzel bir haber bu hepsi olgun çıksın ve kaliteli yumurtaların olsun

Ayy şekerimm maşallah senin sipalarına e2 inde cok guzel yükselmiş dedimya benim Dr da Gonal fle bir basliyor sonra menegonu bastımı zaten uçuruyor :) E2 nin 300 olması 1 olgun yumurtacik demekmiş.senin 2 Yumostantam olarak sağlıklı sağlıklı büyümüş .Simdide içerde saglikla buyuyolardirr ins. :36:

jollyy canım inşalalh pazartesi yükselmiş olur e2 hatat tavan yapmış olsun canımm dualarınız eksik etmeyin benimde dualrım sizlerle canlarım.sen halen bana anlatmadın senin tüp bebek olcktı ne oldu yapılmadı tutmadımı beklemedemisin anlamadım:36::36:

Cnm yükselir sen hiç merak etme. Stres yapincada zaten ilk baslarda ağır aksak gidebiliyor İllaki yükselecek er yada geç o yumoslar büyüyecek :) Ben 2. Tup bebik tedavimi bitirdim. Yumoslarim toplandı ve bebiklerim donduruldu. Cok yumurta oluştuğu icin riskli durumdan dolayı transferim yapılamadı. Bebiklerim buzlukta su an beni bekliyorlar:)

mda çok sevindim inşallah bebişler güzelce tutunur bebişler hep seninle olur,inşallah bi aksilik çıkmazsa bende kasımda tüp bebek tedavisine başlayacağım,bebek haberi alan bütün arkadaşlar,hayırlı olsun,kucağınızada almak nasip olsun.

amin melekcim
bu sefer ikinci bir tedaviye gücüm yok gibi hep böyle oluyor gerçi sonradan denemeye karar veriyorum ama süreç çok yorucu ve stresli

umarım öyle olur ercelf canım hiç bırakmasınlar bizi

mda inşallah ikinci bir tedaviye gerek kalmaz ve bebeklerinin sana tutunduğunu öğreniriz.Allah herkesi farklı zamanlarda farklı şekillerde deniyor bizimde imtihanlarımız böyle ama emin ol hamile kalınca herşey bitmiyor asıl o zaman başlıyor .inşallah baştan sona sağlıklı bir hamilelik nasib olur sana...

mda ben cok guzel seyler hissediyorum guzel haberler vericeksin insallah:)))
bir haftadir sadece gozatabildim ev tasidigim icin neler oldu neler bitti ne cok ilerlemis sayfalar. ben bugun kontrole gidiyorum adetin 3. gunu. sanirim 3. asilama da olur bir hafta sonra allahtan hayirlisi. haydi kizlar elinizi cabuk tutun biran once hamis olun:)))

Back
X