• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
heyecan dorukta bizde oğluşumla büyüyoruz doğumunu nasıl düşünüyorsun.. benimde bel fıtığım var ama belimden çok kaburga batması oluyor ve sırtım ağrıyor beni zorluyor bayağı..

canım büyük bir ihtimal sezeryan benimki,benimde sırtım çok ağrıyor sanki kaburgalarım batıyor çok fazla oturur pozisyonda kalmıyorum o yüzden... karnımız büyüdükçe baskı artıyor hem bel hemde sırtımız ağrıyor,ben çok zorlanıyorum belimdende allah yardımcımız olsun :16:

Rabbım tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın inşAllah..

kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk..bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve sonuç olarak hiç kilo verememişim :43: o kadar spor yapıp diyete uyuyorum ama olmuyo..bunun sebebide pko tabiki..hayatımı mahvetti ne kilo vermeme izin veriyo,ne hamile kalabilmeme..bütün vücudumu psikolojimi altüst ediyo..bıktım artık bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü bu hastalıktan..daha ne kadar çabalamam lazım bilmiyorum çok kötüyüm yaa :43::43:

superim lütfen moralini bozba tatlım okadar kilo verdin bu zamana kadar azmettin inşallah sen yine veririsin sana inanıyorum biliyosun moralinin iyi olması çok önemli,şimdi kaç kilosun ???

Kızlar cumartesi günü ilk tüp bebek için randevu aldım çok heycanlıyım.Eşime randevu aldığımı söylediğimde okadar mutlu olduki.Sanki çocuğumuz olmuş kadar sevindi hayaller kurmaya başladı.Ben şöyle severim şöyle öperim.Allahım yardım et ne olur hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Eşime o mutlu haberi vereceğim günü bekliyorum.

hayırlı olsun canım benim de tüp raporum çıktı 10 ekim adetimle başlicaz bende de çok heyecan var Allah utandırmasın. benim kocamda çok heyecanlanıyor. nefesii kesiliyor :)

kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk..bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve sonuç olarak hiç kilo verememişim :43: o kadar spor yapıp diyete uyuyorum ama olmuyo..bunun sebebide pko tabiki..hayatımı mahvetti ne kilo vermeme izin veriyo,ne hamile kalabilmeme..bütün vücudumu psikolojimi altüst ediyo..bıktım artık bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü bu hastalıktan..daha ne kadar çabalamam lazım bilmiyorum çok kötüyüm yaa :43::43:

azimle eden betonu delermiş perim sakın sakın pes etme pko için bitkilsel şeyler denersen belki daha kolay kilo verebilirsin canım. ayrıca ne kilolular yeri geliyor hamile kalıyor Allah yeterki vercem desin sen elinden geleni yapıyosun bence.

nasılsınız hepinizi özledim yaa...
bu arada mda nın testi cuma günü mü

ayse ben de seni merak ediyordum sen nasılsın ne zaman test yapıcaksın :)

slm kızlar nasılsınız,bende yuvarlanıp gidiyorum işte zor günler başladı.önümüzdeki hafta kendi hazırlığımı ve bebeğimin çantasını hazırlicam artık dursun köşede diyorum ne olur ne olmaz ben hazır olayımda...çünkü 38.haftaya kadar allahtan bişey olmazsa doğum yapacağım gün belirlenecek hayırlısıyla....

az kalmış canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çantanı hazırla evet şimdiki bebişler pek bi aceleci. inşallah 40 a kadar durur çınar paşa :)

Sağol canım, biz zaten otelde olacağız. Ben sadece senin sonuç gününde orda olacağım için bir anlam yüklüyorum sanırım buna :) İnsan iyi şeyler olsun istiyor işte:)) Heyecanın olmaması bir anlamda iyi çünkü günler saatler geçip gitmek bilmiyor..

hestia canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ne kadar korkuyordun yeni öğrendiğinde hatırlıyorum şimdi bak korkulu günler geride kaldı senin cinsiyetin belli olmuşuydu canım?

canım takvıme gore aramızda 1gun var ben cumartesı gıttım doktora 692 gram 30 santımdı oglum sen nezaman gıttın doktora ve senın oglun nekadardı

yeliz cim sen nasılsın hamilelerimize bir hal hatır sormak istedim hep okuyorum mesajlarını askerleriniz var sanırım Allah hayırlı tezkere nasip etsin. senin de erkekmiydi bebiş..

ben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar :nazar::nazar::49::nazar::nazar:
Kan testimi gec yaptirdim bugun ancak kendime geldim
Beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan

ben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar :nazar::nazar::49::nazar::nazar:

canım tebrik ederim çok sevindim gerçekten sonunda sende hamileler arasına katıldın..kendim hamile kalmış kadar oldum valla..sağlıkla kucağınada alırsın inşallah..

ERCELF canım, iyiyiz Allaha şükür.Çok sık göremiyorum tabi bebişi dr. randevusundan randevuya.İyidir diye umuyorum bende.Evet çok endişeliydim çünkü dr. başta çok korkuttu beni.Kürtaja bile hazırlamıştım kendimi ama sonra başka dr. a gidince rahatladık. Şimdi daha az tedirginim ama doğuma kadar devam edecek bu endişeler. Hamile kalmakla bitmiyormuş.İnşallah sende anlayacaksın. Tüp raporun çıkmış.Çok uğraştın ama sonunda raporu elde ettin.Eşinin ve senin heyecanlanmanız öyle normalki.Tüpte başarı şansı çok yüksek direk embriyoyu yerleştiriyorlar.İnşallah herşey yolunda gider ve ilk denemenizde kocaman bir POZİTİFİ görürsünüz.

canım moralini bozma ltf diyeceğim ama bu mümkün değil biliyorum:( kilolar gerçekten gebe kalamamakta önemli rol oynuyormuş ama sen önceki denemende ne güzl kilolar vermiştin eminim yine başaracaksın, sonrası da kendiliğinden gelecek inş.
benim de eşimin amcası dün vefat etti:( daha 44 yaşındaydı. bende bugün işe başladım. sana diyorum ama benim de moralim pek yerinde değil, kasık ağrılarım var çok, adet olacak gibi, yani hep böyle olur...akşama da eve misafir gelecek belki yani cenaze için şehir dışından gelenler var, herkese dağılacaklar sanırım. ben de bu halde, nasıl olacak bilmiyorum, kasık ağrılarım zaten moralimi bozdu, gelenler olursa iyi ağırlamak isterdim ama şu durumda kötü oldu:(

Canım sıkma canını ilk başta bukadar hızlı vermenin nedeni yağlar eridi.Şuan eminimki vucudun direniyor ve buna daha fazla direnemiyecek.3 kilo veremezsin ama 1 kilo 1 kilo verirsin.Bu verdiğin kilolar artık kas olur.Neden üzülüyosunki yağların gitmiş.Asıl kilolara geçmişsin.Sıkma sakın canını kendimizi herşey için çok yıpratıyoruz.

superim lütfen moralini bozba tatlım okadar kilo verdin bu zamana kadar azmettin inşallah sen yine veririsin sana inanıyorum biliyosun moralinin iyi olması çok önemli,şimdi kaç kilosun ???

hayırlı olsun canım benim de tüp raporum çıktı 10 ekim adetimle başlicaz bende de çok heyecan var Allah utandırmasın. benim kocamda çok heyecanlanıyor. nefesii kesiliyor :)

azimle eden betonu delermiş perim sakın sakın pes etme pko için bitkilsel şeyler denersen belki daha kolay kilo verebilirsin canım. ayrıca ne kilolular yeri geliyor hamile kalıyor Allah yeterki vercem desin sen elinden geleni yapıyosun bence.

ayse ben de seni merak ediyordum sen nasılsın ne zaman test yapıcaksın :)

az kalmış canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çantanı hazırla evet şimdiki bebişler pek bi aceleci. inşallah 40 a kadar durur çınar paşa :)

hestia canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ne kadar korkuyordun yeni öğrendiğinde hatırlıyorum şimdi bak korkulu günler geride kaldı senin cinsiyetin belli olmuşuydu canım?

yeliz cim sen nasılsın hamilelerimize bir hal hatır sormak istedim hep okuyorum mesajlarını askerleriniz var sanırım Allah hayırlı tezkere nasip etsin. senin de erkekmiydi bebiş..

destekleriniz için hepinize teşekkür ederim biraz daha iyiyim ama bu kistlerin gitmeyişi,bebeğimin olmayışı çok yıpratıyo beni..napalım benimde sınavım böyle demekki allahta beni böyle sınıyo..tedavilerdende soğudum zaten aldığımız hormonlar daha fazla kilo yapıyo..karşılığını almış olsam üzülmücem ama yapacak bişey yok malesef..

canım tebrik ederim çok sevindim gerçekten sonunda sende hamileler arasına katıldın..kendim hamile kalmış kadar oldum valla..sağlıkla kucağınada alırsın inşallah..

Aminnnnnn aminn canim benim herseyin zamani var iste en kisa zamandada sana nasipetsinn canim arkadasim:emir_bebek:

Ben tahmin etmiştim ama.Sadece buraya girip sonucu bekliyordum.Çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.Değerinde 2'ye 3'e katlasın. Namazını da Allah kabul etsin şimdiden...

Ben tahmin etmiştim ama.Sadece buraya girip sonucu bekliyordum.Çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.Değerinde 2'ye 3'e katlasın. Namazını da Allah kabul etsin şimdiden...

Aminnnn hestia,ben hala saskinim diyorumki suan demekki buyuzden bikac gundur bel agrisi kasik agrisi cekmisim kuruuntu degilmis allah isteyen herke tez zamanda hayirlisi ileee saglikla versin insallah boyle devam eder ,deger sonucunu kiyaslamak istedim baktim foruma bisey bulamadim, az mi normal mi diye?

tebrikler cnm..eşine güzel bir doğum günü hediyesi oldu demek ki:)

yeliz cim sen nasılsın hamilelerimize bir hal hatır sormak istedim hep okuyorum mesajlarını askerleriniz var sanırım Allah hayırlı tezkere nasip etsin. senin de erkekmiydi bebiş..[/QUOTE]

canım bız ıyıyız cok sukur oglusum gelıyo hayırlısıyla askerlerımız var kardesım ve kuzenım askerde sagol canım hayırlısıyla gelırler ınsallah senınde tedavın hayırlı olsun canım ınsallah melegın gelır enkısa zamanda

Doacım hayırlısı olsun ınsallah degerın katlanır ve saglıkla alırsın bebegını kucagına degerın az degıl bence canım bende yaptırdıgımda 100 du ve doktorum tekrarlatmadı bana senın hayırlısyla hersey guzel olur canım ınsallah

Doacım hayırlısı olsun ınsallah degerın katlanır ve saglıkla alırsın bebegını kucagına degerın az degıl bence canım bende yaptırdıgımda 100 du ve doktorum tekrarlatmadı bana senın hayırlısyla hersey guzel olur canım ınsallah

Aminn yelizcimm,insallah katlanir dedigin gibi ,cuma bi daha yapcam kan,seninkine yakin sayilir:)

Aminn yelizcimm,insallah katlanir dedigin gibi ,cuma bi daha yapcam kan,seninkine yakin sayilir:)

evet canım yakın benımkıne degerın takvım cok yakısmıs buarada Allahım ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hamıle kalmak kadar bu sureyı saglıkla gecrmek tamamlamakda onemlı kendıne cok dıkkat sormak ıstedıgın bısey olursa cekınme lutfen

Doa82 Cnm hayirli olsun bebiss cok sevindim valla hamsiler artmaya başladı bu ayda bereketli gecicek ins. Bekle cok yakında yetişiriz sana:)
Cy76 Sekerim kasik ağrıları cok normal kötüye yormayalım ins. bebisin seninledir. Basınız sagolsun bu arada :( Ne kadar plan yapmakta transferden sonra söyle yapicak diye irademiz dısında birşeyler çıkıyor iste. Ama olucak olduktan sonra ne yaparsak yapalim o bebis oraya yerleşir ;)
Superim morelini bozma. Diyet yapanlar hep ara ara bazi donemlerde kilo vermeyip bünyenin durduğunu söylüyorlar. Seninde bu ay durma ayindir belki. Bundan sonraki aylar bu sekilde devam edersen eminim kilo vermeye devam edeceksin. :16:

hayırlı olsun canım bize ışık oldun rabbim kucagna almayı nasip etsin darısı hepımizin başına insallah

cnm sen metfromin kullanıyormusun çok fayda ediyor pkoda hem yumurtlamaya hem kilo vermeye..

tebrikler doa rabbim kucağına almayıda nasip etsin...

ben de bugün iğnelerime başladım puregon 50 ..
4. ve artık son aşılama startını verdik ALLAHım yardım etsin...

Back
X