• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yorgunluk halin kesin havadandır cnm, maalesef istanbul'un havası da nemli, dinç kalkamıyoruz. yat dinlen , ama bazen çok yatmakta kötü yapıyor insanı:( geçer sıkıntı yapma.
niye ki yaaa, sen kasım gibi düşünmüyor muydun cnm? ben mi yanlış hatırlıyorum? kasım aralık ocak...farketmez gerçi yeter ki gelsin bebişler.

geçsin bir an önce canım ya ruh gibi geziniyorum gerçekten..ben kasım gibi düşünüyorum tabi doğru hatırlıyosun ama kasımda çok misafir ağırlıcam annemler,abim falan gelcek yatılı o yüzden 1 ay daha ertelemek zorunda kalabilirim hiçbilmiyorum..geç olsun bizim olsun ne diyeyim :54:

canım ben başından beri folbiol kullanıyorum opudan 1 gün sonrada coraspine başladım halen devam kanam olursa bırak dediler ama allaha şükür şimdilik bişey yok. Bencede önlem alınmalı bazı arkadaşlarımız bunun için igne oluyorlardı

evet tatlımalttan bakılıyor önemli olan adetliyken bakılması zaten , vallahi bir şekilde oluyor artık o günleri hatırlamak istemiyorum.

anladım canım folbiol ben de içiyorum benim 1 düşüğüm var ya o yüzden belki coraspin değil de kan sulandırıcı iğne verebilirler hem ben de isticem iğne çok korkuyorum çünkü rahim anomalim olduğu için düşük ve erken doğum riskim herşey yolunda gitse de hep var. belki progestanın bile iğnesini verebilirler. bebek için herşeye katlanırım. zaten rahimin desteklenmesi için ne gerekiyorsa yapın dicem doktora :) bugünde sıkıntı basıyo bana adetim gelicek artık sanırım..mda senin adına çok seviniyorum masalı da çok özledik onunla da paylaşmışsındır elbet çok selamlarımızı ilet onu da çok özledik dönecek mi aramıza ?

İnş. cnm yaa bakalım bende meraktayım ve sabırsızanıyorum artık :) 1 ay ara verince adetten sonra yaklaşık 15-20.günlerde yapılıyor. Rahim içinde estrofem diye hap kullanılıyor. Birde vücuda yapıştırılan bantlardan var. Zaten bu ilaçları tüp bebektede opudan sonra kullanmaya başlıyorsun ;)Tedavi şekli sanki opu olmuşumda rahimi transfere hazırlıyorlar gibi .
Seninde rapor çıkmış. Heyecanlı günler başlasınn :) İnş. ilk denemede gelicek bebişinn ;)

Cnm tedaviye başlar başlamaz folik asit,elevit,corasprin . Opudan sonra bunlara ek olarak estrofem,progestan,crinone jel, clexane 400 kan sulandırıcı iğne(hergün göbekten ),progestan iğne (her gün kalçacan ),bunların haricinde birde sadece 5 gün kullandığın antibiyotik ve p ile başlayan başka bir hap daha vardı ama onun adını unuttum :) Tam bir hap kolik oluyorsun yani :)

ben de ilk gebeliğimde 2. ayımdı klomen de doktorum estrofem verdi ay sonuna kadar iç dedi sonra da hamile olduğumu öğrendik kalp atışlarını duyana kadar devam ettim o ilaca bana iyi gelmişti. onu bırakıp progestana başladık sonra ama düştü işte sonra meleğim. bantları da ilk aşılamamda kullandım climara da kullandım estraderm de doktor hap miğdeye dokunur bunlar daha iyi hem kullanışlı falan demişti onlarda rahattı özellikle climara daha pahalıydı zaten ve yapıştımmı çıkmıyodu valla :) progestan iğnesini herkese vermiyolar sanırım ama bana verebilirler rahim anomalim olduğu çin bakalım ne gerekiyorsa yapmalarını isticem. Allah transfer gününü gösterirse...

canımmm ya...senin için cok heyecanlandım...ne güzel ekim sonuna bilemedim kasım başı güzel müjdeyi verirsin bizlere...Allahın izniyle hayırlısıyla tedavini gerçekleştirirsin inşallah..dualarım seninle..

oh oh..harika...risk ortadan kalkmış..büyümüşünüz ve daha cok büyürsünün inşallah...öpüyorum ..

sevde bugünlerde çok duygusalık ota çöpe ağlıyorum adet de olacağım onun da etkisi var başım ağrıyor ayaklarım ve göğüslerim şiş. heyecanlıyım bende herşeyin tedbirini almak istiyorum transferden sonra neler kullanıldığını falan sordum arkadaşlara bakalım gerekirse günde 10 tane progestan iğnesi olurum bebek için tüm acılara katlanırım. benim dualarım da seninle...

MDA canım benide listeye eklermisin bir ara istanbul tüpbebek 4yıldır ugraşıyorum tektüpüm var 2aşılama 1tüpbebek sonucu hamile:nazar::49:

ben de doğuştan tek tüplüyüm canım. ilk gebeliğim kendiliğinden oldu 8. haftada düştü. sonra da 3 aşılama geçirdim 1.5 yıl geçti aradan birdaha gebe kalamadım kendiliğimden artık tüp işe yaramıyor sanırım içerde :) o yüzden biz de geldik dayandık tüp bebeğin kapısına kadar...

günaydın kızlar. benim tüp tutmadı diyebiliriz. dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım, tek çizgi çıktı. dün 9. gündü, ama 4. gün embriyosu olduğundan 10. günde diyebiliriz. zaten biliyorsunuzdur adet sancılarım hiç dinmemişti. bugünde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım, sonra geçti, gelen giden yok ama eli kulağında. tabi ki olsun isterdim ama olmadı diye de yıkım yaşamıyorum, zaten eşim çok esprili onun enerjisiyle moralimi bozmaya bile hakkım yok gibi:) hala beni hamile olarak görüyor:) belki de moralimin yerinde olması dondurulmuşların olması, sonuçta tekrardan iğne v.s. uğraşmayacağım. dün iğne yapmadım kendime, sadece karnımdaki bantlar duruyor, zaten karnım çok kötü oldu bu bantlardan-kıpkırmızı,alerji olmuş gibi ama geçecek inş. şimdi diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum, ben de dondurulmuş embiriyolarla ileriki günlerde güzel haberler veririm inş.

canım çok erken yapmışsın testi çıkmayabilir lütfen üzme kendini gününü bekle. ama hislerini anlayabiliyorum tabiki. inşallah yanılıyosundur canım ne diyim..

güzel bir carşamba olsun inşallah..güzel haberlerle dolu...aşılamamın 5. günü...zaman yine durdu sanki...günler geçmiyor..her ne kadar kendimi dinlememek istesemde aklım karnımda, belimde :)))zaman zaman belime ve bacaklarıma giren ağrılar moralimi bozsada idare ediyoruz yapacak bişey yok..kötü sona doğru hızla ilerlediğimi bilmek içimi açıtıyor adeta..

canım çok erken kendini ümitsizliğe kaptırıyosun. yapma böyle daha 5. gün çok erken. senin zaten erken oldu aşılaman bu kadar da erken adet olamazsın. daha adetinin kaçıncı günü ki??

Arkadaşlar aşılama sonucumu öğrendim, sonuç negatif, hamile arkadaşları tebrik ederim, umutlarım yıkıldı, bir daha toplayana kadar aranızda olmuyacağım bu aralar bebek, aşılama, tüp bebek vs. duyacak gücüm yok, aşılama cok acılı geçti, bugüne kadar ümitliydim hastada olmadım, kötü yıkıldım, şimdi birde kiste dönüşmesin diye dua edip hasta olmayı bekleyeceğim, herkese selamlar, kendinize iyi bakın, umudumu toplayana kadar Allaha emanet olun

Arkadaşlar aşılama sonucumu öğrendim, sonuç negatif, hamile arkadaşları tebrik ederim, umutlarım yıkıldı, bir daha toplayana kadar aranızda olmuyacağım bu aralar bebek, aşılama, tüp bebek vs. duyacak gücüm yok, aşılama cok acılı geçti, bugüne kadar ümitliydim hastada olmadım, kötü yıkıldım, şimdi birde kiste dönüşmesin diye dua edip hasta olmayı bekleyeceğim, herkese selamlar, kendinize iyi bakın, umudumu toplayana kadar Allaha emanet olun

canım geçmiş olsun, tedavi sürecinde değilken uzak kalmak istemen çok normal. inşallah yeni tedavin başlayana kendi toparlarsın, sen de iyi bak kendine.

çok geçmiş olsun canım,biraz zaman ver kendine düzelirsin, ummadığın bir anda mucizen sana gelir merak etme,inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

geçmiş olsun canım. zaman herşeyin ilacıdır. en kısa zamanda toparlanman dileği ile...

arkadaşlar aşılama sonucumu öğrendim, sonuç negatif, hamile arkadaşları tebrik ederim, umutlarım yıkıldı, bir daha toplayana kadar aranızda olmuyacağım bu aralar bebek, aşılama, tüp bebek vs. Duyacak gücüm yok, aşılama cok acılı geçti, bugüne kadar ümitliydim hastada olmadım, kötü yıkıldım, şimdi birde kiste dönüşmesin diye dua edip hasta olmayı bekleyeceğim, herkese selamlar, kendinize iyi bakın, umudumu toplayana kadar allaha emanet olun

allah en yakın zamanda evlat sevgisini tattırsın inş canım ..üzme kendini...

Nasılsınız inş.hersey yolundadır..inş. Yakın zamanda burası hamileler topiği olur ...aminnn:1::1::1:

Bu tedavin iyi olumlu sonuç verir inş..ama içimde olacağına dair güzel duygular var inş. Hamileyim haberini alacağız canım

ah canım benim ya...insan sabırsızlanıyor tabi..bir an önce sonucu görmek istiyor..tüp sürecini bilmiyorum ama 9. Gün cok erken gibi geldi bana..."4. Gün embriyosu oldu " ne demek onuda anlayamadım gerçi...yıkım yaşamaman ve kendini her türlü sonuca hazırlaman takdire şayan canım..umudumuz hiç bir zaman bitmesin inşallah..tabiki üzüleceğiz ama eminim bu sıkıntıların sonucu selamate varıcak...hepimizin allah muradını versin...

canım inş olumlu sonuçlar alırsın..hayırlı haberini bekliyoruz canım

canım kan tahlilim için cumayı beklemem lazım-çünkü 12 si demişlerdi bana, perşembe yaptırırm diyordum normalde ama cumya kadar adet olmazsam yaptırırım tabi.zaten merkez arayıp soruyor sonuç ne oldu diye.

çok şükür evet canım bir de eşimin moraliyle ilgilenmek gibi bir durum sözkonusu olmuyor. gerçekten ben de büyük şans olarak görüyorum, kendisi bu konuyu elbet bir gün çözeceğiz, ben çok takılmıyorum, öyle ya da böyle olacak diyor, yeter ki maddi güç ve sağlık olsun...ama 12'den vuracağımız günler gelir elbet cnm,çok sağol...

canım sakın kan testi yapmadan ilaçları bırakma benim pazartesi test yapmam lazımdı cumartesi yaptım benim jelim kahverengi gerigeliyodu merkezi aradım test yaptır dedi bence test yapmadan ilaçlarını bırakma

Bu tedavin iyi olumlu sonuç verir inş..ama içimde olacağına dair güzel duygular var inş. Hamileyim haberini alacağız canım

sağol canım Allahtan hayırlısını istiyorum. sen ne yapıcaksın adetin geldiğine göre bence ara vermeden tekrar başla. benim klomenle ara vermeden 2. ayımda gelmişti ilk meleğim. sadece 8 hafta kalmıştı ama göbüşümde..

sağol canım allahtan hayırlısını istiyorum. Sen ne yapıcaksın adetin geldiğine göre bence ara vermeden tekrar başla. Benim klomenle ara vermeden 2. Ayımda gelmişti ilk meleğim. Sadece 8 hafta kalmıştı ama göbüşümde..

canım dün dr a gittim dr tekrar klomen verdi iğne kullanmayacak gerek yok dedi herşey yolunda gidiyo dedi takdr allahın ...inş bu defa evladına kavuşacaksın canım

Bugün çok sessiz zaten canım sıkılıyooooo bebişlerim pazar gününden beri hastanede :)))))))))))))) buluşsaydık artıkkk özledim onlarııı

geçsin bir an önce canım ya ruh gibi geziniyorum gerçekten..ben kasım gibi düşünüyorum tabi doğru hatırlıyosun ama kasımda çok misafir ağırlıcam annemler,abim falan gelcek yatılı o yüzden 1 ay daha ertelemek zorunda kalabilirim hiçbilmiyorum..geç olsun bizim olsun ne diyeyim :54:

canım yalnız değilsin. bende senin gibi hiçbir tedavi uygulamadan bekleme sürecindeyim. kendimi kolay kolay hazır hissedemem heralde yeniden bişeylere başlamak için. allah yardımcımız olsun.

MDA canım benide listeye eklermisin bir ara istanbul tüpbebek 4yıldır ugraşıyorum tektüpüm var 2aşılama 1tüpbebek sonucu hamile:nazar::49:

ben gecen baharı kaçırmıştım canımm inşalalhh bu baharda yüzüm gülecek allahın izniyle.ben şubattat 1.aşılamayı yaptırdım olmadı martta 2.aşılamayı yaptırdım olmadı nisanda ara vereyim 3.aşılama için dedim ve ara verdim o ay çok beretli hemen hemen herkes hamişti 3.aşılamamı mayısta yaptırdım oda olmadı bu ayda çok bereketli inşallah banada bu ay nasip olcakkk

canım inşallah sende bu bereketten nasibini alırsın. bizim mutluluğumuzuda katlarsın 3 e 5şe

Bugün çok sessiz zaten canım sıkılıyooooo bebişlerim pazar gününden beri hastanede :)))))))))))))) buluşsaydık artıkkk özledim onlarııı

Amanda aman bebelerini mı özledin sen:) Onlarda bizi özlesin azıcık bunca zaman biz bekledik Simdi onlar beklesin belki bu sefer biz kıymetli oluruz :)

canım dün dr a gittim dr tekrar klomen verdi iğne kullanmayacak gerek yok dedi herşey yolunda gidiyo dedi takdr allahın ...inş bu defa evladına kavuşacaksın canım

anladım canım pes etmek yok iğneye gerek olmaması da çok güzel demekki klomen yeterli geliyor bu ay kavuşucaksın inşallah meleğine. rabbim hepimize hayırlısını versin.

ay canım ya kıyamam ben sana ben daha başlamadan sanki hamileymişim gibi hissediyorum farkettim ki daha transfer bile olmadan daha iğnelere bile başlamadan ben bu uzanma esneme gerinme hareketlerinden gece uykumda bile kaçınmaya başladım uyanırken farkediyorum karnımı sıkmamaya germemeye çalışıyorum. nasıl bir psikoljidir bu :) 2 bebik mi alacaksın canım göbüşüne diğer kaliteli bebiklerini ne yapacaksın??

canım yalnız değilsin. Bende senin gibi hiçbir tedavi uygulamadan bekleme sürecindeyim. Kendimi kolay kolay hazır hissedemem heralde yeniden bişeylere başlamak için. Allah yardımcımız olsun.

Canım inşallah sende bu bereketten nasibini alırsın. Bizim mutluluğumuzuda katlarsın 3 e 5şe

amin canımm aminn sadece ben değil bekleyen herkes hayırlısı ile biran önce anne olsun allahım ne olur yarabbimmm aminnnnnnnnnn

amanda aman bebelerini mı özledin sen:) onlarda bizi özlesin azıcık bunca zaman biz bekledik simdi onlar beklesin belki bu sefer biz kıymetli oluruz :)

demi ama ben 4 yıldır özlüyorum onları bekliyorum sabırla artık kavuşalım be teyzesii :43::43::43::43:

anladım canım pes etmek yok iğneye gerek olmaması da çok güzel demekki klomen yeterli geliyor bu ay kavuşucaksın inşallah meleğine. Rabbim hepimize hayırlısını versin.

Ay canım ya kıyamam ben sana ben daha başlamadan sanki hamileymişim gibi hissediyorum farkettim ki daha transfer bile olmadan daha iğnelere bile başlamadan ben bu uzanma esneme gerinme hareketlerinden gece uykumda bile kaçınmaya başladım uyanırken farkediyorum karnımı sıkmamaya germemeye çalışıyorum. Nasıl bir psikoljidir bu :) 2 bebik mi alacaksın canım göbüşüne diğer kaliteli bebiklerini ne yapacaksın??

benimde trasferim olmadan turşu canım istiyo kaç gündür aşırı turşu yiyorum :1::1::1::1::1::1: Hamiş olsak napardık acaba canım benimmmm..canım 1ad ama cuma günü dr çok rica edicem 2 olsun diye inşalalh kabul eder canım ya devlet hastanesi ya yaşımda 29 olduğu için 1 diyolar bakalım cuam ne olcak

Back
X