İnş. cnm yaa bakalım bende meraktayım ve sabırsızanıyorum artık :) 1 ay ara verince adetten sonra yaklaşık 15-20.günlerde yapılıyor. Rahim içinde estrofem diye hap kullanılıyor. Birde vücuda yapıştırılan bantlardan var. Zaten bu ilaçları tüp bebektede opudan sonra kullanmaya başlıyorsun
Tedavi şekli sanki opu olmuşumda rahimi transfere hazırlıyorlar gibi .
Seninde rapor çıkmış. Heyecanlı günler başlasınn :) İnş. ilk denemede gelicek bebişinn
Cnm tedaviye başlar başlamaz folik asit,elevit,corasprin . Opudan sonra bunlara ek olarak estrofem,progestan,crinone jel, clexane 400 kan sulandırıcı iğne(hergün göbekten ),progestan iğne (her gün kalçacan ),bunların haricinde birde sadece 5 gün kullandığın antibiyotik ve p ile başlayan başka bir hap daha vardı ama onun adını unuttum :) Tam bir hap kolik oluyorsun yani :)
ben de ilk gebeliğimde 2. ayımdı klomen de doktorum estrofem verdi ay sonuna kadar iç dedi sonra da hamile olduğumu öğrendik kalp atışlarını duyana kadar devam ettim o ilaca bana iyi gelmişti. onu bırakıp progestana başladık sonra ama düştü işte sonra meleğim. bantları da ilk aşılamamda kullandım climara da kullandım estraderm de doktor hap miğdeye dokunur bunlar daha iyi hem kullanışlı falan demişti onlarda rahattı özellikle climara daha pahalıydı zaten ve yapıştımmı çıkmıyodu valla :) progestan iğnesini herkese vermiyolar sanırım ama bana verebilirler rahim anomalim olduğu çin bakalım ne gerekiyorsa yapmalarını isticem. Allah transfer gününü gösterirse...
canımmm ya...senin için cok heyecanlandım...ne güzel ekim sonuna bilemedim kasım başı güzel müjdeyi verirsin bizlere...Allahın izniyle hayırlısıyla tedavini gerçekleştirirsin inşallah..dualarım seninle..
oh oh..harika...risk ortadan kalkmış..büyümüşünüz ve daha cok büyürsünün inşallah...öpüyorum ..
sevde bugünlerde çok duygusalık ota çöpe ağlıyorum adet de olacağım onun da etkisi var başım ağrıyor ayaklarım ve göğüslerim şiş. heyecanlıyım bende herşeyin tedbirini almak istiyorum transferden sonra neler kullanıldığını falan sordum arkadaşlara bakalım gerekirse günde 10 tane progestan iğnesi olurum bebek için tüm acılara katlanırım. benim dualarım da seninle...
MDA canım benide listeye eklermisin bir ara istanbul tüpbebek 4yıldır ugraşıyorum tektüpüm var 2aşılama 1tüpbebek sonucu hamile

ben de doğuştan tek tüplüyüm canım. ilk gebeliğim kendiliğinden oldu 8. haftada düştü. sonra da 3 aşılama geçirdim 1.5 yıl geçti aradan birdaha gebe kalamadım kendiliğimden artık tüp işe yaramıyor sanırım içerde :) o yüzden biz de geldik dayandık tüp bebeğin kapısına kadar...
günaydın kızlar. benim tüp tutmadı diyebiliriz. dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım, tek çizgi çıktı. dün 9. gündü, ama 4. gün embriyosu olduğundan 10. günde diyebiliriz. zaten biliyorsunuzdur adet sancılarım hiç dinmemişti. bugünde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım, sonra geçti, gelen giden yok ama eli kulağında. tabi ki olsun isterdim ama olmadı diye de yıkım yaşamıyorum, zaten eşim çok esprili onun enerjisiyle moralimi bozmaya bile hakkım yok gibi:) hala beni hamile olarak görüyor:) belki de moralimin yerinde olması dondurulmuşların olması, sonuçta tekrardan iğne v.s. uğraşmayacağım. dün iğne yapmadım kendime, sadece karnımdaki bantlar duruyor, zaten karnım çok kötü oldu bu bantlardan-kıpkırmızı,alerji olmuş gibi ama geçecek inş. şimdi diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum, ben de dondurulmuş embiriyolarla ileriki günlerde güzel haberler veririm inş.
canım çok erken yapmışsın testi çıkmayabilir lütfen üzme kendini gününü bekle. ama hislerini anlayabiliyorum tabiki. inşallah yanılıyosundur canım ne diyim..
güzel bir carşamba olsun inşallah..güzel haberlerle dolu...aşılamamın 5. günü...zaman yine durdu sanki...günler geçmiyor..her ne kadar kendimi dinlememek istesemde aklım karnımda, belimde :)))zaman zaman belime ve bacaklarıma giren ağrılar moralimi bozsada idare ediyoruz yapacak bişey yok..kötü sona doğru hızla ilerlediğimi bilmek içimi açıtıyor adeta..
canım çok erken kendini ümitsizliğe kaptırıyosun. yapma böyle daha 5. gün çok erken. senin zaten erken oldu aşılaman bu kadar da erken adet olamazsın. daha adetinin kaçıncı günü ki??