• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz
allah sabir versin sonra saglik cok uzuldum cok ama yine deniceksin biraz toparlan. iyi bir doktor bul bastan bu sefer her durum incelenerek... anne olucaksin ve bizimle paylasicaksin yakindir. allah yardimcin olsun

Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz

çok üzgünüm allah her şeyin hayırlısını sağlıklısını versin :((

iyi canım ne olsun, çok şükür herşey yolunda.
p.tesi kontrole gitmiştim, adetimin 4. günüydü, doktor rahim hala kalın dedi, p.tesi tekrardan gideceğim, duruma göre ya dondurulmuşlarla deneyeceğiz, ya da bir sonraki ay tekrardan kontrole gideceğim. sen de iyisindir inşallah canım. sen tekrardan denemeyi düşünüyor musun? bir de sana neden tutmamış olabileceğine yönelik bir açıklama yaptılar mı canım?

bende iyi olacam inşallah ara ara vuruyo işte neden olmadı diye düşüyorum
bende görüşmeye gittim ama muayene etmediler beni dosyamı tekrar inceledi dr herhangi bi terslik gözükmüyo dedi
yani rabbim ol dememiş zamanı gelmemiş
benim zaten 2 taneydi topu topu dondurulmuşum yok
tekrar denem için 2-3 ay ara vermelisiniz dedi dr
denem fikri karışık şu an cnm biraz toparlanmamız lazım galiba

günaydın arkadaşlar bizimde yarın ilk kontrolümüz var , umarım herşey yolunda gider ve bebegimle ilk tanışmamız bize bir ömür tatlı ve dünyanın en güzel anısı olarak kalır.
Dün saat 14 gibi wc ye gitmiştim sabahtan beri biraz agrım vardı bir anda içimden pıt diye bişey düştü :14:sanki tuvalet kagıdınından büyük bir parça koparmışsın suda ıslatıp buruşturmuşsun gibi sanki naylon gibi yalnız bir ucunda siyaha yakın kahve rengi toz kahve gibi sanıyorumki kan pıhtısı vardı devamında silindim durdum ama kan falan gelmedi biraz bekledim hemen İstanbuldaki doktorumu aradım taze kan gelmiyorsa sorun yok crinone jel içinde birikmiştir dedi.Şu anda gelen giden yok agrımda o parça çıkınca hafifledi ama korkudan canımı o wcde teslim ettim diyebilirim.Nasıl üzüldüm panik oldum anlatamam şimdi yarını iple çekiyorum herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum.Sizdende o güzel dualarınızı istiyorum.:16:

canım benim dr araman iyi olmuş benimde afedersin fındık kadar crinone jel geliyodu ağrın kanaman yoksa problem yoktur inşallah dualarım seninle rabbim evladını sana bağışalsın inşallah :54:

jollyy cik hayırlı olsun inşallah bu son olur arkadaşım bir daha bu süreçleri yaşamazsın

kız ben sana face de demedimmi :36: Dikkat et duphalac şurup al hatta doktoruna sor diye , bak jollyede aynı şurubu vermişler , banada aynısını verdiler. Bende deli gibi ilk gün almadım ama öldüm öldüm dirildim. şimdi çok rahatsız olursa içiyorum arada al bu şurubu çok faydasını göreceksin. :16::16::16:

o gün dedin ama dışarı çıkıp almaya üşendim :))) eşimde gece 10 da geliyor işten ama bugün iyim çok şükürr .senden gelende jeldir canım içini ferah tut sen yarın güzel haberlerle gelceksin inşalalhh.dünbende hastaneyi aradım hemşireye dedimki ben puregestonu koyarken sanki elimin etrafını etten duvar örülmüş gibi diyoki koyarken kendini kasıyorsundur kaslarındır o diyor :)))) sanki ben bilmiyorum 3 aşılama geçirdim 3.dede aynı ilacı kulandım hiçböyle bişe olmadı dedim halen yok kaslarındır diyo yawww :36::36::36::36:

canım allah sabır versin diyecek birşey yok malesef:50: rabbim tekrardan sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah :54:

Son düzenleme:

canım ne denirki bilmiyorum , allah bir daha yaşatmasın

canım bebeiklerini almışsın göbüşüne:49: hayırlı uğurlu olsun inşalllah rabbim bu kez ikiz anası olmayı nasip etsin inşallah :54:

bende iyi olacam inşallah ara ara vuruyo işte neden olmadı diye düşüyorum
bende görüşmeye gittim ama muayene etmediler beni dosyamı tekrar inceledi dr herhangi bi terslik gözükmüyo dedi
yani rabbim ol dememiş zamanı gelmemiş
benim zaten 2 taneydi topu topu dondurulmuşum yok
tekrar denem için 2-3 ay ara vermelisiniz dedi dr
denem fikri karışık şu an cnm biraz toparlanmamız lazım galiba

evet canım baştan başlanması gerektiğinde 2-3 ay ara vermek gerekiyor. çok sıkıntı yapıp sağlığına zarar verme lütfen.kendini hazır hissettiğinde denersin tekrardan.
hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun cnm.

canım almışsın bebişleri göbüşüne hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinle hepimiz çok sevinicez..şimdi geçsin günler :21::21:

Sağol şekerimm Evett geçsin günler bebislerimin varlığı test ile tescillensin :))

şimdi bunları sorgulamak belki yanlış ama ben hemşireye sordum duş alabilirsiniz normal hayata devam dedi
transferden sonra 1 saat yaklaşık yattım hastaneden çıktıktan sonra trafikte tam 2 saat arabada kaldım oturarak ertesi günde duş aldım ayrıca şurupta almadım
insan yinede sorgulamadan edemiyo kendini bi yerde hatamı yaptım diye
bana söylenen yarım saat yeterli saha sonra normal hayata devam dediler , sanki şimdi olsa 1 hafta kalkmadan yatarım gibi :14::14::14:

Olmayınca hep bir neden arıyoruz iste kendimizi rahatlatmak icin ama yok zamani gelmeyince hersey mükemmel bile olsa olmuyor iste :( Banada hemşire ilk 2 gun dinlenerek geçir ama sürekli yatma evin icinde azıcık gezin dedi. Sonrasında dışarı çıkabilirmisim. Duş icinde uzun olmadan kısa süreli alabilirsin dedi .Hastanede de 1 saat yattım. Yurt dısında transfer sonrasi yürüyerek dışarı çıkarıyorlarmış 5 dk bile yatirmiyorlarmis orda bile bebis sahibi olan bı suru insan var. Biz sadece kendimizi rahatlatmak icin dikkat ediyoruz. Sonrasında suçlu hissetmesek icin. Hayirlisi hepimiz icin ins. O vakit zaman yakin bir zamandır :16:

canım bebeiklerini almışsın göbüşüne:49: hayırlı uğurlu olsun inşalllah rabbim bu kez ikiz anası olmayı nasip etsin inşallah :54:

Evett bebeler su an benimle dolaşıp yapışacak bir yer tarıyorlar sanırım :) İns. Hayirlisiyla guzel sonuclar alırım :16:

canım çok üzüldüm gerçekten diyecek bişey bulamıyorum,hakkınızda hayırlısı olsun,benim çok yakın arkadaşımında hep düşüyordu sonra doktorunu değişti kan pıhtılaşması oluyormuş ama doktoru hiçbir önlem almamış başından ama şimdi 5 aylık hamile ve herşey yolunda.bende 3 aya yakın coraspirin kullandım.inşallah bir dahaki sefere olur canım bu arada kendini topla moralin yerine gelsin öyle başla tedaviye,k.i.b canım:34:

Cok gecmis olsunn :( Kurtaj psikolojik acıdan seni daha fazla yorabilirdi en azından tamamen temizlenmiş. Kısmet değilmiş:( Esinle ikiniz genetik testlerinizi yaptirmismiydiniz bilmiyorum ama bir araştırma hastanesinin genetik bolumune gidip bu kayıpları anlattığında bir suru test yapacaklardır. İns. Bundan sonraki seferde saglikla kavuşursun bebeğine :5:

jolly canım transferin gerçekleşmiş çok sevindim:52: bu aralar fazla giremiyorum evde temzilik falan kaçırmışım gelişmeleri,inşallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürür canım güzel haberini dört gözle bekliyorum......

mda yarın kontrolün var yalnış hatırlamıyorsam güzel haberlerle gel inşallah,kan pıhtısıda inşallah önemli bişey değildir jeldendir kalbini ferah tut:34:

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm gerçekten..inşallah en kısa sürede toparlanıp yeni tedaviye başlarsın ve tekrar tadarsın bu duyguyu..

Bebişin göbüşünde geziyorsun ohh ne güzel inşallah kocaman göbüşlü olursun :)))

hadi ara vermeyelim kızlar arka arkaya hamile haberlerine devam atak bekliyorum sizlerden :))))

jolly canım transferin gerçekleşmiş çok sevindim:52: bu aralar fazla giremiyorum evde temzilik falan kaçırmışım gelişmeleri,inşallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürür canım güzel haberini dört gözle bekliyorum......

Evett bebelerimle evde dinleniyoruz :)Cok sagol cnm .Sen ne temiz bir hatunsun öyle yaa temizlik hızına yetisemiyorumm ben senin :1: Günler geçiyor Cinar bebeyi kucağına almana cok az bir zaman kaldi cok heyecanlı :16:

Bebişin göbüşünde geziyorsun ohh ne güzel inşallah kocaman göbüşlü olursun :)))

hadi ara vermeyelim kızlar arka arkaya hamile haberlerine devam atak bekliyorum sizlerden :))))

Cok sağol cnmm Evett kocaman göbuslu olmak istiyorummm :16: Bende o araya girmek istiyorum boşluk bırakmak istemiyorum. :1:

Evett bebelerimle evde dinleniyoruz :)Cok sagol cnm .Sen ne temiz bir hatunsun öyle yaa temizlik hızına yetisemiyorumm ben senin :1: Günler geçiyor Cinar bebeyi kucağına almana cok az bir zaman kaldi cok heyecanlı :16:

canım heyecan dorukta artık,bizde hastalık gibi bişey temizlik bide doğumda yaklaşıyor diye bu aralar daha çok üstüne düşüyorum.eşim cinnet geçiriyor çalışırkende gece nöbetten dönerdim iş yapar öyle yatardım tabi sabah aynı saate yine işe gözlerim uykulu:1::1::1:adam acırdı bişeyi bozmayımda iş yapmasın diye...çok şikayetçi temizlik konusunda ama napim nolur nolmaz evim temiz olsunda diyorum.

bana bugün tam 7 gün oldu artılk yeter dedim süpürgeyi çalıştırdım temizliğe başladım :36::36: gün yaklaştıkça korkum artıyor hiç bi belirtim yok

günaydın arkadaşlar bizimde yarın ilk kontrolümüz var , umarım herşey yolunda gider ve bebegimle ilk tanışmamız bize bir ömür tatlı ve dünyanın en güzel anısı olarak kalır.
Dün saat 14 gibi wc ye gitmiştim sabahtan beri biraz agrım vardı bir anda içimden pıt diye bişey düştü :14:sanki tuvalet kagıdınından büyük bir parça koparmışsın suda ıslatıp buruşturmuşsun gibi sanki naylon gibi yalnız bir ucunda siyaha yakın kahve rengi toz kahve gibi sanıyorumki kan pıhtısı vardı devamında silindim durdum ama kan falan gelmedi biraz bekledim hemen İstanbuldaki doktorumu aradım taze kan gelmiyorsa sorun yok crinone jel içinde birikmiştir dedi.Şu anda gelen giden yok agrımda o parça çıkınca hafifledi ama korkudan canımı o wcde teslim ettim diyebilirim.Nasıl üzüldüm panik oldum anlatamam şimdi yarını iple çekiyorum herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum.Sizdende o güzel dualarınızı istiyorum.:16:

canım dün akşam bendede geldi kahverengi benimde devamı gelmedi dün bizim evlilik yıldönümümüzdü heralde hediye yolladı bizim velet ama ben durmadım bugün dok gittim normal dedi jel yapıyomuş ama ben birdaha olursa hafta sonu dedim ozaman progestan igne verdi sanırım beni rahatlatmak için

bu son kayıbın olur inşallah benim de 4 düşügüm var zeynep kamilde test yaptırdım kanpıhtıalşması var dedi doktor şimdi igne vuruluyorum rabbim enkısa zamanda acını dindirecek evlat verir sana

Back
X