Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben adetin 3.günü doktora gittim 4.günü purogen iğneye başlamıştım.sakin ol canım, sen hemen yarın doktora git daha fazla geç kalma:34:

cevap için teşekkür ederim cnaım sınırleım çok bozuk napcamı şaşımış durumayım eşimle konusup iyi bir doktor ayarlamam lazım sagol cnaım snınde az kalmıs maşallah ne güzel darısı bizim başımıza inş.

Arkadaşlar ben geldim herşey oldu bitti çok güzel geçti bir sorun olmadı 11 tane yumurtam toplandı sol yumurtalığımdan eşimden de örnek alındı bugün dölleyecekler bu gece döllenmelerini bekleyecekler yarın da 4 de embriyologlar arayı bilgi vereceklermiş kaçı döl tuttu diye sonrasında tutanlar embriyoskop a konulacak doktorum 5 ten fazla olduğu için yumurtalarım hem donduracağı için hem de 5. Güne gitmek istediği için kullanılmasını önerdi ben de istiyodum zaten tamam dedim. Yalnız rahim duvarı kalınlığım opu dan sonra 5.5 mm ölçülmüş:( doktorumla konuştuk transferden sonra biraz ince dedi kalça bantı verdi climara çift taraflı yapıştırdık progestan iğnesi yazmışlar ilkini merkezde vuruldum bir antibiyotik birde kortizon içeren bir ilaç vucut transfer olursa embriyoyu yabancı birşey olarak algılayıp dışarı atmasın diye düşük dozlu bi ilaçmış vucudu hazırlamak için sanırım. Bunları 4 gün kullanıp bırakıcam cumartesi kontrole çağırdı eğer rahim duvarı kalınlaşmışsa ve 5. Güne gidebilirsek pazartesi yapıcaz transferini dedi hem rahiminde toparlanmasını beklemek adına 5. Güne gitmek istiyor sanırım bir de 11 yumoş olduğu için değerlendirmek istiyor. Şuan çok iyiyim lekelenmem oldu çok az onun haricinde çıkmayan bir gazım var şuan biraz şişkinliğim var ;) bunu atlattık çok şükür sırada hayırlısıyla döllenmeleri var sonrası da da transfer hayırlı ise o olsun belki bir sonraki aya kalabilir ama doktoruma güveniyorum 5.5 dan kaça kadar kalınlaşırki bilmem belki bîrdahaki aya kalması daha hayırlı olur.

canım geçmiş olsun, inşallah toplanan yumurtalar güzel güzel döllenirler. doktorun bayaa ilgiliymiş, ne güzel hem 5.güne beklemek istiyor hem de embriyoskop kullanıyor.
rahmin kalınlaşmazsa da dondururlar 1 ay sonra denersin. bak jolly'ninde transferi ertelenmişti ama şimdi hamile:)

Arkadaşlar ben geldim herşey oldu bitti çok güzel geçti bir sorun olmadı 11 tane yumurtam toplandı sol yumurtalığımdan eşimden de örnek alındı bugün dölleyecekler bu gece döllenmelerini bekleyecekler yarın da 4 de embriyologlar arayı bilgi vereceklermiş kaçı döl tuttu diye sonrasında tutanlar embriyoskop a konulacak doktorum 5 ten fazla olduğu için yumurtalarım hem donduracağı için hem de 5. Güne gitmek istediği için kullanılmasını önerdi ben de istiyodum zaten tamam dedim. Yalnız rahim duvarı kalınlığım opu dan sonra 5.5 mm ölçülmüş:( doktorumla konuştuk transferden sonra biraz ince dedi kalça bantı verdi climara çift taraflı yapıştırdık progestan iğnesi yazmışlar ilkini merkezde vuruldum bir antibiyotik birde kortizon içeren bir ilaç vucut transfer olursa embriyoyu yabancı birşey olarak algılayıp dışarı atmasın diye düşük dozlu bi ilaçmış vucudu hazırlamak için sanırım. Bunları 4 gün kullanıp bırakıcam cumartesi kontrole çağırdı eğer rahim duvarı kalınlaşmışsa ve 5. Güne gidebilirsek pazartesi yapıcaz transferini dedi hem rahiminde toparlanmasını beklemek adına 5. Güne gitmek istiyor sanırım bir de 11 yumoş olduğu için değerlendirmek istiyor. Şuan çok iyiyim lekelenmem oldu çok az onun haricinde çıkmayan bir gazım var şuan biraz şişkinliğim var ;) bunu atlattık çok şükür sırada hayırlısıyla döllenmeleri var sonrası da da transfer hayırlı ise o olsun belki bir sonraki aya kalabilir ama doktoruma güveniyorum 5.5 dan kaça kadar kalınlaşırki bilmem belki bîrdahaki aya kalması daha hayırlı olur.

canım hakkında hayırlısı olsun inş... inş hersey dahada yolunda gidecek..
ben inanıyorum canım hayırlısıyla bebişine kavusucaksın....

canım benim ne desem boş biliyorum ama basımıza gelen herseye boynumuz kıldan incedir..
rabbimden sabır diliyorum..yıpratma kendini olurmu inş en yakın zamanda kavusursun yavruna ..toparlan gel aramıza allaha emanetsin

kızlar bu kötü haberi ben vermek istemezdim ama Mda bebeğini kaybetmiş malesef..çok üzüldüm duyduğum zaman..merak ettim mesajlaştık onunla..onun gelip söylemesini bekledim ama sanırım buraya girmek istemedi..diyecek bişey bulamıyorum malesef :43:

canlar belki hatırlarsınız adet olmadığımı yazmıştım yine geç kaldı demiştim pcoya bağlamıştım bunu biliyosunuz hep adet düzensizliklerim vardı..dün eczaneye ilaç almaya gittim test alayım bari nasıl olsa hamile değilim içim rahatlar dedim..eve geldim testi yaptım ve birden 2.çizgi çıkmaya başladı..inanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimi aradım ne olduğunu şaşırdı apar topar geldi doktora gittik..ve kan testi yaptırmama gerek kalmadan keseyi gördük :nazar: allahım hala inanamıyorum hamile olduğuma :16: sat 14 eylül adete göre 6,5 haftalık ama keseye bakınca doktor 4,5 hafta gibi görünüyo dedi haftaya kalp atışını duymak için gidicez kesin kaç hafta olduğumu o zaman söyleyecek..mucizem sürpriz yaptı bana teyzeleri allahım herkese yaşatsın bu duyguyu..:16::16: mda'nın haberinden sonra söylemek istemedim ama dayanamadım..

su perisi bugün verdiğin ilk haber gerçekten çok üzdü beni bikaç gündür iyice merak etmişti mda yı maalesef bugün haberini aldık.umarım ALLAH ONA YENİDEN BU DUYGUYU NASİP EDER.
ve senin hamileliğinede çok sevindim.inşallah kucağına almakta nasip olur.

nasılsın ..
doğumuna az kalmış hazırlıklar ne durumda

hadi bakalım hayırlısı canım:34:

bende idare ediyorum işte şikayetler arttı artık rahatlık yok anlayacağın,ayaklarım şişmeye başladı tombiş ayaklı oldum :9:
son 40 gün :18::18::18::18::18::18:
hazırlıklar tamamlandı sayılır bu hafta kendi çantamı hazırlayacağım sadece sonrasında hazırım anlayacağın...çınar bey hiç yerinde durmuyor gece gündüz hep hareketli olduğu için ağrılarım başladı kasıklarımda, belim desen aldı başını gidiyor,son ay çok zor geçiyor:25:

aman nazli bebekler iyi olsun anneler hepsini unutur nasilsa:P
neyseki bu donem sayili biticek az sabir... keyfini cikar tombik ayaklarinin bile bak hepimiz bu duygular icin siraya girdik. allah yardimcin olsun senin ve meleginin yaninda olsun biz burda heyecanla aralik ayini bekliyoruz

hayirli olsun simdiden :)

aşılama yaptıran arkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtlama iğnesi vurundunuz ve hangi iğneyi kullandınız bugun benim adetimin 4günü yarın doktora gitsem iğneye başlasam geç kalmış olurmuyum yardım kafayı yiyecem en sonundaaaa
ecrin ben de uc asilama yaptirdim hepsinde 3. gun kontrole gittim ve klomeni 3. gun kullanmaya basladim. genelde boyle baslaniyor farkli birsey duymadim. diger aya kalirsa da uzulme zaten o gelecegi tarihi biliyo :P

Arkadaşlar ben geldim herşey oldu bitti çok güzel geçti bir sorun olmadı 11 tane yumurtam toplandı sol yumurtalığımdan eşimden de örnek alındı bugün dölleyecekler bu gece döllenmelerini bekleyecekler yarın da 4 de embriyologlar arayı bilgi vereceklermiş kaçı döl tuttu diye sonrasında tutanlar embriyoskop a konulacak doktorum 5 ten fazla olduğu için yumurtalarım hem donduracağı için hem de 5. Güne gitmek istediği için kullanılmasını önerdi ben de istiyodum zaten tamam dedim. Yalnız rahim duvarı kalınlığım opu dan sonra 5.5 mm ölçülmüş:( doktorumla konuştuk transferden sonra biraz ince dedi kalça bantı verdi climara çift taraflı yapıştırdık progestan iğnesi yazmışlar ilkini merkezde vuruldum bir antibiyotik birde kortizon içeren bir ilaç vucut transfer olursa embriyoyu yabancı birşey olarak algılayıp dışarı atmasın diye düşük dozlu bi ilaçmış vucudu hazırlamak için sanırım. Bunları 4 gün kullanıp bırakıcam cumartesi kontrole çağırdı eğer rahim duvarı kalınlaşmışsa ve 5. Güne gidebilirsek pazartesi yapıcaz transferini dedi hem rahiminde toparlanmasını beklemek adına 5. Güne gitmek istiyor sanırım bir de 11 yumoş olduğu için değerlendirmek istiyor. Şuan çok iyiyim lekelenmem oldu çok az onun haricinde çıkmayan bir gazım var şuan biraz şişkinliğim var ;) bunu atlattık çok şükür sırada hayırlısıyla döllenmeleri var sonrası da da transfer hayırlı ise o olsun belki bir sonraki aya kalabilir ama doktoruma güveniyorum 5.5 dan kaça kadar kalınlaşırki bilmem belki bîrdahaki aya kalması daha hayırlı olur.[/QUO

hayırlısı olsun canım.benimde bugün adetim başladı.yarın doktora muayeneye gidiyorum.uzun protokol tüp bebeğe başladık.şu an lucrin kullanıyorum.yarın ne verecek bilmiyorum.bende de biraz korku başladı.sendeki gelişmeleri takip ediyorum.umarım bunlar bize en kısa sürede bebiş olarak döner.

canım benim hakkında hayırlısı olsun,herşey yolunda gider inşallah:16::16::16:güzel haberlerini bekliyoruz farkındaysan hamişler çoğalıyor:49::49::49::49: sırayla geliyor kuzucuklar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım 2side güzelmiş ama benim fikrimi sorarsan ben 2.yi daha çok beğendim :16:

sepetleride çok hoşuma gitti bide kargo ücretide onlara ait bana fiyatı çok uygun geldi.aslında kendim yapacaktım görünce vazgeçtim hazır gelsin dedim:9: tembelliğe kaçtım yani... darısı sizlere inşallah :16::16::16::16::16:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:İŞŞTE MUCİZE DİYE BEN BUNA DERİM :nazar::nazar::nazar:SEN OKADAR SPOR YAP ,,, DİYET YAP ,,DERKEN KONUVERMİŞ KELEBEK GÖBÜŞÜNE :49:HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI Bİ EVLAT OLSUN İNŞALLAH ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM
:54::54::54::54::54::54::54::54:

sağol canım ne güzel yazmışsın :16: valla o kadar emeğimin karşılığını almışımda haberim yokmuş :1: mucizem artık göbüşümde amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma..

su perisi tebrik ederim canım hamileymişsin allah tamamına erdirsin

teşekkür ederim amin inşallah..darısı seninde başına..

canım inan çok sevindim :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:ya rabbim hayırlı evlat etsin inş..
Mdaya ne oldu ya geçmişi okuyamadım..anlaşılan bebeğini kaybetti çok üzüldüm..allahım sabrını verir inş.

amin aysecim inşallah hayırlı bir evlat olur..darısı yakın zamanda başına inşallah

:nazar::nazar:çok sevindim canım allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar: olmayanlara enkısa zamanda nasipetsin

sağol tatlım amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma..allahım olmayanlarada versin inşallah en kısa zamanda dualarını kabul etsin..

Opun olmuş bile ercelf, maşallah tek yumurtalık ve 11 yumoş.Çok iyi bir sonuç.Anlattığın kadarıyla dr. un her ihtimali değerlendirip bütün önlemleri alıyor.Herşey yolunda gitsin inşallah ve senden de güzel haberler alalım.Önümüzdeki aya kalırsada sakın üzülme herşeyde bir hayır var çünkü dediğin gibi belki öylesi hayırlı olur.

canım arkadaşım senin adına o kadar sevindimmki halen inanamıyorum mücizen sana geldi tedavisizzzz çığlık atmak istiyorum ama işteyim :36::36::36::36::36::36: rabbim tamamına erdirsin inşalalhh bi ben kaldım şubattan kalan :43::43::43::43::43:

bebeskomm canımcım evet mucizem geldi bana hemde tedavisiz ilaçsız sürpriz yaptı annesine :49: amin canım inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider darısı tez zamanda başına inşallah..sen assolist olarak kapanışı yapıcaksın canım şubattan tek kalan olarak hiç üzülme :34: dualarımdasın canım arkadaşım..

ya ben artik fal bakmaya falan baslicam inan icime dogmustu olmicak adet demistim tebrik ederim cok guzel boyle surprizler...saglikla sihatle devam eder hersey insallah

amin canım çok sağol bencede kesinlikle fal bakmaya başla sen baksana içine doğmuş keşke önceden söyleseydin banada :1: darısı başına en kısa zamanda canım..

öncelikle periciğim..ne güzel bir haber bu ya...cok sevindim vallahi...meleğin dediği gibi sen kilo veremiyorum diye üzülürken şimdi harika bir haberle sevinç yaşıyorsun..Allah tamamına erdirsin inşallah ..darısı başımıza ya...artık bizde sevinelim..artık bitsin bu bekleyişşşşşşşşşşşşş
ercelff...naptın canım..opun nasıl geçti..rahim duvarın kaç mm oldu...cok merak ediyorum..gelir gelmez girebilirsen sevinirim...
ve mda cım...Allah sabırlar versin canım benim...acını öyle iyi anlıyoruz ki...telafi edecek bişey olmadığınıda biliyoruz...zaman ...tek ilacın bu olsa gerek..rabbim kolaylaştırsın..öpüyorum cok..

valla canım allahım bir yerden üzüyo bir yerden güldürüyo..sonunda benimde yüzüme güldü mucizemi verdi bana..amin inşallah tamamına erer sağlıkla..darısı en kısa zamanda başına..inşallah ilk tüp denemende bebeğine kavuşacaksın ve 2.kez annelik duygusunu tadacaksın..

su perisi bugün verdiğin ilk haber gerçekten çok üzdü beni bikaç gündür iyice merak etmişti mda yı maalesef bugün haberini aldık.umarım ALLAH ONA YENİDEN BU DUYGUYU NASİP EDER.
ve senin hamileliğinede çok sevindim.inşallah kucağına almakta nasip olur.

sağol mcan teşekkür ederim inşallah sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma..

Ben bugün ilk hamile kıyafetlerimi aldııımm. Hiç alışık değilim bol kıyafetlere ama oğluşum rahat etsin artık. Alışverişte kendimi pek özel hissettim.Bu da güzel bir duyguymuş.Artık topikte hep güzel haberler alalım, hamile olmayan kalmasın. Sonra bebeklerimizin cicilerini hamile kıyafetlerimizi falan konuşalım inşallah.

sepetleride çok hoşuma gitti bide kargo ücretide onlara ait bana fiyatı çok uygun geldi.aslında kendim yapacaktım görünce vazgeçtim hazır gelsin dedim:9: tembelliğe kaçtım yani... darısı sizlere inşallah :16::16::16::16::16:

bencede çok güzel canım ve fiyatıda çok uygun gerçektende..uğraşmana yorulmana değmez yani..kendinide çınarımızda yorma annesi :16:

Back
X