Arkadaşlar ben geldim herşey oldu bitti çok güzel geçti bir sorun olmadı 11 tane yumurtam toplandı sol yumurtalığımdan eşimden de örnek alındı bugün dölleyecekler bu gece döllenmelerini bekleyecekler yarın da 4 de embriyologlar arayı bilgi vereceklermiş kaçı döl tuttu diye sonrasında tutanlar embriyoskop a konulacak doktorum 5 ten fazla olduğu için yumurtalarım hem donduracağı için hem de 5. Güne gitmek istediği için kullanılmasını önerdi ben de istiyodum zaten tamam dedim. Yalnız rahim duvarı kalınlığım opu dan sonra 5.5 mm ölçülmüş

doktorumla konuştuk transferden sonra biraz ince dedi kalça bantı verdi climara çift taraflı yapıştırdık progestan iğnesi yazmışlar ilkini merkezde vuruldum bir antibiyotik birde kortizon içeren bir ilaç vucut transfer olursa embriyoyu yabancı birşey olarak algılayıp dışarı atmasın diye düşük dozlu bi ilaçmış vucudu hazırlamak için sanırım. Bunları 4 gün kullanıp bırakıcam cumartesi kontrole çağırdı eğer rahim duvarı kalınlaşmışsa ve 5. Güne gidebilirsek pazartesi yapıcaz transferini dedi hem rahiminde toparlanmasını beklemek adına 5. Güne gitmek istiyor sanırım bir de 11 yumoş olduğu için değerlendirmek istiyor. Şuan çok iyiyim lekelenmem oldu çok az onun haricinde çıkmayan bir gazım var şuan biraz şişkinliğim var

bunu atlattık çok şükür sırada hayırlısıyla döllenmeleri var sonrası da da transfer hayırlı ise o olsun belki bir sonraki aya kalabilir ama doktoruma güveniyorum 5.5 dan kaça kadar kalınlaşırki bilmem belki bîrdahaki aya kalması daha hayırlı olur.[/QUO
hayırlısı olsun canım.benimde bugün adetim başladı.yarın doktora muayeneye gidiyorum.uzun protokol tüp bebeğe başladık.şu an lucrin kullanıyorum.yarın ne verecek bilmiyorum.bende de biraz korku başladı.sendeki gelişmeleri takip ediyorum.umarım bunlar bize en kısa sürede bebiş olarak döner.