kizlar herkese selamlar
ben 2gun once sogan kuru yapmaya basladim esimede keciboynuzu yapiorum bizim forumda diger forumlarda ve ibrahim saracoglunun sitesinde benim gibi pco hastasi olup ilk kez sogan kuru uygulayan okudugum hemen hemen herkes hamile kalmis kiminin 2-3 basarisiz asilamasi var kimisi 4 yildir ugrasiyor...okuduklarim bana umut oldu acikcasi bende basladim...sogan kurunun ardindanda incire basliyacagim sogan rahimdeki herseyi temizliyormus incirde yumurtalarin gelisip catlamasini sagliyormus. keciboynuzu kurude sperm kalitesini arttirip sayiyida artirmaya yardimci oluyormus.sadece pcolulara dehil miyomu olanlarin bircogunada iyi gelip miyomlari yok olurken ayni zamandada hamile kalmislar. kizlar bence hepimiz deniyelim rabbim buyuk ne olacagi belli olmaz..cepten giriyorum linki ekliyemedim ama forumda sogan kuruyle hamile kalan varmi topiginden yorumlari okuyabilirsiniz.insallah sifa olurda bizde belki ilk uygulamamizda hamile kaliriz.denemekten zarar gelmez kizlar bence denemekte fayda var..ben baslayali 3 gun oldu gelismeleride paylasicam mutlaka sizinleee
kızlar topikte size bahsettiğim soğan kürü bölümü linkini ekliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html
bende şimdi çörekotu bal tarçın kullanıyorum, adete 10 gün kalada soğan kürü yapacağım, eşimde zaten takviye makviye bişeyler kullanıyor çok şükür.....
gelelim asıl konuya arkadaşlar, eşim tüp bebek tedavisini kabul ettiğini söyledi, zaten öncedende kabul etmişti fakat süre bel,irsizliği vardı, şimdi yakın bi zamana aldık fakaaat şöyle bir problemimiz çıktı:
bulunduğum il itibariyle kadın tüp bebekçi yok, ee bende bayan (eşimde) dr istiyoruz bu yüzden diyarbakır dışı bir merkeze gitmek istiyoruz, yani mecburuz:),,,,eşim aşılama gibi bişey 1 günlük, veya 2 günlük bişey zannediyormuş tüp bebek sürecini, bende 15 gün kesin olacağını söyledim(sürecide tam araştırmadım bilmiyorum doğrusu), eşim 15 gün duyunca biraz karamsarlaştı çünkü, aileden kimse duysun istemiyor, il dışına çıkıncada (kendi işimizde çalıştığı için eğitim var falanda diyemez il dışına çıkmak için) herkes anlar bilir, kimse duymadan nasıl halledebiliriz diye düşünüyorum yaaa:)
kardeşlerim istanbulda, benim il dışında kalmam fazla problem olmaz fakat eşimi neyapcaz bilmiyorum:)):44: