Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Seelam kızlar nezamandır yazmıyodum sıze ama okudum hep takıp ettım sızı jolyy mınıkmelegım bebıslerınız hayırlı olsun saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım mavı neguzel almıssın kuzunu kucagına ınsallah bızede nasıp olur ogunler hıkayenı okurken agladım ınankı bıze gelınce bız cok ıyıyız kızlar su haftayıda atlatıkmı artık gerısı cabuk gelır ınsallah ozlemısım sızlerı optum hepınızı ıyı geceler

Selamm cnm nerelerdesin yahuu hoşgeldinn. Minigi büyütmüşsün masallahhh :nazar:profildeki resimde seninkinin resmimi yoksam yerim onu ben . Cok teşekkür ederiz. İns. 36-37 haftalari göreceğimiz günlerde gelir. Seninde doguma cok az bir zaman kalmış. Yeni yılın ilk bebekleri Mcan ve senin olucak. Heyecanla guzel haberlerinizi bekliyoruzz:16:

Evet maalesef orta kalite embriyolar yüzde 30 civarında gebelik ihtimali .. Üç veya iki tane koymak daha kuvvetli ihtimal imiş tek Embriyoya göre.. 3üz olma ihtimali yüzde sadece 5 oranında .. İyimi oldu nasıl oldu bilmiyorum saat 19 da bitti işim hastanede yatıyorum sabahlayacagim ..Artık ne gelirse rAziyim .. Hayırlısını diliyorum

Selamm cnm nerelerdesin yahuu hoşgeldinn. Minigi büyütmüşsün masallahhh :nazar:profildeki resimde seninkinin resmimi yoksam yerim onu ben . Cok teşekkür ederiz. İns. 36-37 haftalari göreceğimiz günlerde gelir. Seninde doguma cok az bir zaman kalmış. Yeni yılın ilk bebekleri Mcan ve senin olucak. Heyecanla guzel haberlerinizi bekliyoruzz:16:
merhaba canım obenım kuzum ıste kocaman oldu bıle ınsallah azkaldı kucagımıza almaya saglıkla sende alırsın ınsallah kucagına darısı tum ıstıyenlerın basına 2013 bızım yılımız olcak ınsallah senınkının cınsıyetı nezaman bellı olcak heycanlımısın

Evet maalesef orta kalite embriyolar yüzde 30 civarında gebelik ihtimali .. Üç veya iki tane koymak daha kuvvetli ihtimal imiş tek Embriyoya göre.. 3üz olma ihtimali yüzde sadece 5 oranında .. İyimi oldu nasıl oldu bilmiyorum saat 19 da bitti işim hastanede yatıyorum sabahlayacagim ..Artık ne gelirse rAziyim .. Hayırlısını diliyorum

Anmam 3 bebe kaptın hee:) Benim sana verdigim ornegi hatırlıyorsun değilim kız Simdi 3 'üzere hamile :1: Hayirlisi cnm yaa ins. İçlerinden 1 tanesi senin kuzun olur :16:

merhaba canım obenım kuzum ıste kocaman oldu bıle ınsallah azkaldı kucagımıza almaya saglıkla sende alırsın ınsallah kucagına darısı tum ıstıyenlerın basına 2013 bızım yılımız olcak ınsallah senınkının cınsıyetı nezaman bellı olcak heycanlımısın

Ay yerim onun tombak yanaklarını cok tatli nasılda poz vermis kerata :) İns. 2013 hepimiz icin Ugurlu olur :16: Gecen hafta ikili test icin gittim söylenmiycem haftaya gel %100 olarak söyliycem cinsiyeti dedi bakalim c.tesi gidicez valla heyecan hiç bitmiyor:)

Sevdecimmmmmm ne. guzell. bi hsberrr insallahhh sana tutunurlarr birakmazlarr..neden hastanede yatiyosun hani eltinde yaticaktin..

canım transferin hayırlı olsun 2-3. kalite olması hiç önemli değil allahım verdikten sonra..inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız..

Süper bi haber bence bu işallah seni hiç bırakmazlar:nazar:

3 tane bırakanların ellerine sağlık.

Canım,hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin veya bebişlerin sana tutunurlar. :)) güzel haberlerini bekliyoruz :)))

Hepinize günaydınlar...

Hafta sonu ve yeni yıla giriyoruz ne mutlu bizlere :)))

2013 yılında dilediğiniz her şey olur umarım, 2013'te anne olmayan kalmasın inşallah :)))

sevdecim kaç gündür girmedim topiğe bi baktımki bebelerini almışsın bile:52::52::52::52::52::52::52:

inşallah hayırlı olur canıııımmm:16::16::16::16:

bu cuma günü hürmetine dua edicem senin için:16::16::16::16::16:

9 aysonra 4 tane melek annesi olcaksın inşallah:16::16::16::16::16::16::16:

Ay yerim onun tombak yanaklarını cok tatli nasılda poz vermis kerata :) İns. 2013 hepimiz icin Ugurlu olur :16: Gecen hafta ikili test icin gittim söylenmiycem haftaya gel %100 olarak söyliycem cinsiyeti dedi bakalim c.tesi gidicez valla heyecan hiç bitmiyor:)

canım maşallah baya büyümüşsünüz kuzucuğunla :nazar::nazar: rabbim esirgesin ikinizide :16:

sen dra gitmeden ben bi tahmin yapayım :1:bence bebişşin pipili olcak tabi öncelik hayırlı ve sağlıklı olması :16::16:

kızlar merhaba,

ılk tup bebek denememı yaptıracagım ıstanbul avrupa yakasında onerebecegınız tup bebek merkezı varmı acaba?

bırde nette 3 yıl evlılık kosulu ıstendıgı yazıyordu. 5 ay daha beklemek zorunda mı kalacagım yoksa ıstedıgım zaman yaptırabılırmıyım?

kızlar merhaba,

ılk tup bebek denememı yaptıracagım ıstanbul avrupa yakasında onerebecegınız tup bebek merkezı varmı acaba?

bırde nette 3 yıl evlılık kosulu ıstendıgı yazıyordu. 5 ay daha beklemek zorunda mı kalacagım yoksa ıstedıgım zaman yaptırabılırmıyım?
3 yılın dolmadıysa, 2 aşılaman varsa ve negatifse bunu evrakla kanıtla aşılama yapan doktorundan alabilirsin evrağını, tüp bebek raporu çıkarabilirsin, eşinin son 3 ay içinde spermioğramı, senin hormon tahlillerin(son 6 ay), hsg filmin yeterli oluyormuş rapor için, ben araştırdım bende çıkaracağım rapor, sgk anlaşmalı olan yerlerde var, olmayanlarda var tüp bebekte, haberleşelim arkadaşım, bu topiğe yazarsan takip edebilirim seni.

CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUM:50::50::50: HER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK :40::40::40::40:ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA :10::10::10::10:.. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK:40::40::40::40: (bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ :32::32::32::32::32:ÇOK MUTLU OLDUMMMM :32::32::32::32::32:(son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ:16::16::16::16::16::16::16: VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU :14::14::14::14::14:ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM :43::43::43::43::43:ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM:21::21::21::21: .... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ:nazar::nazar::nazar::nazar: BİR SIKINTI YOK DEDİİ :nazar::nazar::nazar::nazar:PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER:49::49::49::49::49: VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:BU GÜNDE KÖYE GİDİYORUMMMM BİR KAÇ GÜN GELMEYECEĞİZ

merhaba hanımlar. öncelikle tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun. inşallah allahım bu cumalar yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmaz bizi bebeklerimize kavuşturur. gerçekten bebek hasreti çok zor okadar zor bir sınavki ama allah sabrınıda veriyor. ben 4 buçuk yıllık evliyim ve tüplerim tıkalı çıktı hemen tüp bebek yaptık blastokist yani 5 gün embiriyosu olduğu halde tutmadı.4 ay sonra dondurulmuş 5 gün embiriyomu kesin tutacak umuduyla denedim malesef. okadar yattım iş yapmadım malesef allah yazmayınca olmuyor. 10 milyar paramız gitti ama olmayınca olmuyormuş ağladım ağladım sustum. bazen bütün bunların bir kabus olduğunu düşündüm ama bu forumları okuyunca yanlız olmadığımı anlayınca rahatladım. yıkılmak yok dedim gücümüzün yettiği yere kadar deniyeceğiz eşimle karar aldık. allah eşimden razı olsun hep destek oldu beni teselli etti hep. onun omzunda çok ağlamışımdır. hatta donmuş embiriyo tutmadığında beraber ağladık. eşimin ağlaması beni kahretti arkadaşlar dedimki ben bu adamın kucağına bebeğini vericem. baş koydum buyola ekimde laproskopi oldum tüplerim açıldı şimdi ocak ayında aşılamamvar özelde. gece gündüz hemkendime hem size dua ediyorum. forumda bulduğumbütün duaları ediyorum. allah kabul etsin yılmayın bıkmayın olmadı birdaha deneyin. umut bitmiyor. dimdik durun allah sabredenlerin mükafatını veriyor eninde sonunda. bu forumda bebeği olmayankalmayacak inşallah. o negatifler insanı daha güçlü yapıyor. 2013 e bebekleimiz karnımızda gireriz inşallah sevgiler...

merhaba hanımlar. öncelikle tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun. Inşallah allahım bu cumalar yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmaz bizi bebeklerimize kavuşturur. Gerçekten bebek hasreti çok zor okadar zor bir sınavki ama allah sabrınıda veriyor. Ben 4 buçuk yıllık evliyim ve tüplerim tıkalı çıktı hemen tüp bebek yaptık blastokist yani 5 gün embiriyosu olduğu halde tutmadı.4 ay sonra dondurulmuş 5 gün embiriyomu kesin tutacak umuduyla denedim malesef. Okadar yattım iş yapmadım malesef allah yazmayınca olmuyor. 10 milyar paramız gitti ama olmayınca olmuyormuş ağladım ağladım sustum. Bazen bütün bunların bir kabus olduğunu düşündüm ama bu forumları okuyunca yanlız olmadığımı anlayınca rahatladım. Yıkılmak yok dedim gücümüzün yettiği yere kadar deniyeceğiz eşimle karar aldık. Allah eşimden razı olsun hep destek oldu beni teselli etti hep. Onun omzunda çok ağlamışımdır. Hatta donmuş embiriyo tutmadığında beraber ağladık. Eşimin ağlaması beni kahretti arkadaşlar dedimki ben bu adamın kucağına bebeğini vericem. Baş koydum buyola ekimde laproskopi oldum tüplerim açıldı şimdi ocak ayında aşılamamvar özelde. Gece gündüz hemkendime hem size dua ediyorum. Forumda bulduğumbütün duaları ediyorum. Allah kabul etsin yılmayın bıkmayın olmadı birdaha deneyin. Umut bitmiyor. Dimdik durun allah sabredenlerin mükafatını veriyor eninde sonunda. Bu forumda bebeği olmayankalmayacak inşallah. O negatifler insanı daha güçlü yapıyor. 2013 e bebekleimiz karnımızda gireriz inşallah sevgiler...

arkadaşım okadar güzel yazmışsın ki gözlerim doldu bende 2,5 senelik evliyim çatlatma iğnesi denedik olmadı aşılama denedik sonuç yine negatif inş ocak sonunda yıne aşılama yaptırıcaz inş allahım busever yardımcı olur hayırlısıyla.burdaki yorumları okuyunca umut oluyor bana

kızlar merhaba,

canım ben istanbul tüp bebekte yaptırdım şuanda 16 haftalık hamileyim 3yıl konusuna gelince onu raporla tüp bebek yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir inşallah enkısa zamanda bebeşin gelir göbüşüne

3 yılın dolmadıysa, 2 aşılaman varsa ve negatifse bunu evrakla kanıtla aşılama yapan doktorundan alabilirsin evrağını, tüp bebek raporu çıkarabilirsin, eşinin son 3 ay içinde spermioğramı, senin hormon tahlillerin(son 6 ay), hsg filmin yeterli oluyormuş rapor için, ben araştırdım bende çıkaracağım rapor, sgk anlaşmalı olan yerlerde var, olmayanlarda var tüp bebekte, haberleşelim arkadaşım, bu topiğe yazarsan takip edebilirim seni.

pbsc canım merhaba,cevabın ıcın tesekkur ederım. doktora onumuzdekı hafta gıdıcem randevu oncesı spermıgram getır dedı doktor .randevuya gıdınce ayrıntıları yıne yazarım canım.

3 sene olayına gelınce bende sorun yok ama esım sperm sayımı 0 cıktı.yanı sperm uretımı yok. bu gıbı durumlarda 3 yıl sartı aranmıyormus forumda okumustum ama ben yınede yaptırıp bılen varsa sormak ıstedım. yanı soylekı sayı dusukse yasal sureyı beklmeek dogal yolla gebe kalmak lazım.ama zaten sperm uretımı yoksa beklemeye gerek yokmus..asılama ıcınde sperm gereklı olmadıgı ıccın deneme sansım bıle olmadı:(((.bende buraya yazılanlar kadar bılıyorum ama onumuzdekı hafta mutlaka ısın aslını ogrenır yazarım.

Back
X