Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba
Mcan canım doğum yapmışsın hayırlı evlat olur inşallah:)
Benim de transferim oldu çok şükür 17 ocak test günüm dua edin mucizem bana gelsin.
Sevde cim maşallah 9 gün ne çabuk da geçmiş :) az kalmış sabret vücudunu dinleme belirti arama görürsün bak en az 1 tanesi tutunmuş olacak.
Jolly cim canım sonunda oldu transferim 2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuştu birini çözmüşler çözülen 6 hücreli olanmış hiç bozulmamış aynen transfer ettiler. Diğeri 8 hücreli olandı o duruyor hala. Biraz üzüldüm çözmeden anlayamıyolar mı hamgisinin kaç hücreli olduğunu? Dondurduktan sonra bilemiyoruz dediler çok yetersiz bir açıklama idi. Nasıl bilemezler?? Üzerlerine yazabilirlerdi. Yine de çok kafaya takmicam bunu eşim de hücre sayısına takılma diyor rabbim ol dedikten sonra..

transferin hayırlı olsun cnm inşallah 17 ocakta hayırlı haberini alırız..

canım gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah....

canım inşallah herşey istediğin gibi olur bbeğin bir an önce sana gelir inşallah..

ayşecim değerin inşallh yükselir canım çok güzel bir haber

superim geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah çabuk düzelirsin...

pek takip edemiyorun kızlar geçmişi okuyamıyorum fazla. oğlum biraz yaramaz gaz problemimiz var,yorum yazamadığım diğer arkadaşlar sizlerde aklımdasınız hamile olan yada tedavi aşamasındakiler.şimdi bile zor yazıyorum oğlum dizimde mızıldanıyor gaz çıkarmaya çalışıyor :1::1::1::1: arada girmeye çalışırım hepinizi çok merak ediyorum çünkü...:54::54::54::54:

sağol canım geçicek inşallah toparlanmaya çalışıyorum..çınar annesini yanında istiyo desene sürekli maşallah canım..vakit bulduğunda gel sürekli..

pek takip edemiyorun kızlar geçmişi okuyamıyorum fazla. oğlum biraz yaramaz gaz problemimiz var,yorum yazamadığım diğer arkadaşlar sizlerde aklımdasınız hamile olan yada tedavi aşamasındakiler.şimdi bile zor yazıyorum oğlum dizimde mızıldanıyor gaz çıkarmaya çalışıyor :1::1::1::1: arada girmeye çalışırım hepinizi çok merak ediyorum çünkü...:54::54::54::54:

Yerim ben o gazmani :) Hersey biraz daha oturmuştur simdi degil mı. En azından evli evine köylü koyüne bebisinle başbasa kalabilmissindir :1: 1-2 ay sonra bisey kalmaz bebisin gazinida çıkarmayı öğrenir her gun daha kolay gecer ;)

bıraz gec haber verdım ama ben hamıleyım..
rabbım hepinize nasıp eder ıns dualarımdasınız

Ben zaten dün seni tebrik etmiştim kesin hamilesin diye :) Hayirli olsun tekrardan deger guzelcene katlanmış sanırım ;)

mcan84 hayırlı olsun canım çok sevindim .:nazar:

aysecim negüzel haberler bunlar.:nazar:

ercelfim transferin hayırlı olsun canım :nazar:

canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip eder inşallah.darısı bizlerin başına inşallah canım..

Kızlar merhaba
Benim de transferim oldu çok şükür 17 ocak test günüm dua edin mucizem bana gelsin.
Sevde cim maşallah 9 gün ne çabuk da geçmiş :) az kalmış sabret vücudunu dinleme belirti arama görürsün bak en az 1 tanesi tutunmuş olacak.
Jolly cim canım sonunda oldu transferim 2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuştu birini çözmüşler çözülen 6 hücreli olanmış hiç bozulmamış aynen transfer ettiler. Diğeri 8 hücreli olandı o duruyor hala. Biraz üzüldüm çözmeden anlayamıyolar mı hamgisinin kaç hücreli olduğunu? Dondurduktan sonra bilemiyoruz dediler çok yetersiz bir açıklama idi. Nasıl bilemezler?? Üzerlerine yazabilirlerdi. Yine de çok kafaya takmicam bunu eşim de hücre sayısına takılma diyor rabbim ol dedikten sonra..

ercelf canım transferin hayırlı ugurlu olsun inşallah güzel haberlerini alacagız 17 ocakta..:49::49:

canım cok sevındım cok merak etmıstım senı Rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah ercelf hayırlısı olsun transferınn olmus sendende guzel haberlar beklıyoruz dınlen bol bol dıkkat et kendıne

canım cok sevındım cok merak etmıstım senı Rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah ercelf hayırlısı olsun transferınn olmus sendende guzel haberlar beklıyoruz dınlen bol bol dıkkat et kendıne

Yeliz senin doğum ne zaman.Takvimde 39. haftada görünüyorsun.normal doğum yapmayacaksan günün bellidir herhalde.İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini alırsın kucağına.Allah kurtarsın...

Yerim ben o gazmani :) Hersey biraz daha oturmuştur simdi degil mı. En azından evli evine köylü koyüne bebisinle başbasa kalabilmissindir :1: 1-2 ay sonra bisey kalmaz bebisin gazinida çıkarmayı öğrenir her gun daha kolay gecer ;)

aynen öyle oldu canım çok stres yaşadım,şimdi rahatım karışan falan yok.inşallah çabuk geçer bu gaz olayı....

Yeliz senin doğum ne zaman.Takvimde 39. haftada görünüyorsun.normal doğum yapmayacaksan günün bellidir herhalde.İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini alırsın kucağına.Allah kurtarsın...

sagol canım hepımız alırız ınsallah bebıslerı saglıkla kucagımıza normal dogum olcak nasıpse canım bakalım beklıyoruz pasamızın keyfını arık tetıkteyız 16 ocaga kadar gelır heralde

Kızlar merhaba
Canım hayırlı olsun transferin .. Son bi kaçgün endişeli geçecek elbet ama lütfen şu süreci olabildiğince huzurlu geçirmeye çalış .. Dediğin gibi Rabbim nasip ettikten sonra 6hücreli 2.kalite .......Muamma.. ben sormayı unuttum benimkiler kaç hücreliydi??? Sorsa m bilsem ne değişecekse...Herhalde 2.kalite dediklerine göre 8hücreli değildir .. Amaan napalım bizim elimizde değil ki ... Yaradanın hikmeti hepsi bu .. Bende şükür 10u tamamladım önceden olsa 50kez idrar testi yapardım ama korkuyorum yapamıyorum ... Acı da verse bu süreç yaşanacak .... Son 2 günümmmm

Canım ne güzel bi haber Rabbim tamamına erdirsin inşallah...

Herkese günaydın İyi bir hafta diliyorum herkese :)))

Sevde canım sonucunu öğrenmene az kalmış inş.emeklerinin karşılığında bebeğin sana gelir.

Ercelf canım tranferin yapılmış hiç bir şeyi kafana takma bebeğine odaklan inş.17 ocakta güzel sonuçlarla gelirsin bize :)))

Mcan doğum yapmışsın tebrik ederim.Prensesini kokla bizim için de fırsat bulunca doğum hikayeni anlatmayı unutma :)))

Ayşecim hamileymişsin senin adına çok sevindim.Darısı isteyen herkesin başına inş.

herkese merhabalar.beş gün önce doğum yaptım .çok şükür sağlıklı bir kızım oldu.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu hepiniz için ayrı ayrı dua ettim inanın hastanede...

coook tebrik ederim allah saglikli sansli uzun bir omur nasip etsin op benim icin minigi koklaya koklaya ohh missss:P

kizlaaaar 4 negatif asilamadan sonra tup bebege karar verdik aslinda doktor daha fazla beklemeyin dedi dogal yollardan umut kesildi. tedaviye baslamak icin adet olmayi bekliyorum bu hafta sonuna olurum sanirim. Hem heyecanliyim hem endiseli ama bu topic benim ilk goz agrim ne sorduysam cevap buldum 7 aydir cok sevindim cok uzuldum haberlerle. simdi yeni bir surec basliyor Allah bana da bebek yolunda olan sizlere de sans versin.

1 aydir girsem de cok detayli okuyamiyorum ama anladigim kadariyla yeni arkadaslar da katilmis. umarim guzel haberler artar

Arkadaslar herkese bısey sormak ıstıyorum,tup bebege nasıl karar verdınız acaba? yanı butun umutlarınız tukendıgındemı ?yoksa zaman kaybetmekten korktugunuzdamı? Doktorlara bu soruyu soramıyorsun cunku kucuk bır talıhsızlk veya olumsuzlukta hemen tup bebek dıyorlar? karar asamasındayım ,ne yapmam gerek bılemıyorm

bu kararı veren arkadaslarım yardımcı olabılırlermı?

Tek tek ısım ısım yazamadım ama hepinizden allah razı olsun ..rabbım hepinize de nasip etsın ıns..

aynen canım işlerine gelmedikleri için çıkarmıyolar.bana 2 aşılama yapıldıktan sonra rapor çıkaralım dediler,g.antepte yaşıyorum ve en iyi hastanesine gidiyorum,birazda dr una bağlı,benim dr um iyiydi 3.aşılama için iğneleri değiştirmek için rapor çıkaracaktı,inşallah karşına anlayışlı,iyi bi dr çıkar

aynen canım işlerine gelmedikleri için çıkarmıyolar.bana 2 aşılama yapıldıktan sonra rapor çıkaralım dediler,g.antepte yaşıyorum ve en iyi hastanesine gidiyorum,birazda dr una bağlı,benim dr um iyiydi 3.aşılama için iğneleri değiştirmek için rapor çıkaracaktı,inşallah karşına anlayışlı,iyi bi dr çıkar

evet canımm aynen oyle . benım doktor ermenı yaa ısım olmaz devlette dıyor manyak herif:)))
ınsallah canımmm daha ben hıc asılama yaptırmadımm. ıgne tedavısı gordumm sadece olmadı subatta asılama dusunuyoruz pkoluyum ben maaleseff senın sorun ney canımmm allah ıns bıran once bızlerede yasattsın o duyguyu cooook zorr pskolojık olarak yıprandım artık 2 bucuk senedır:5:

Merhaba arkadaşlar,

erceftcim canım çok sevindim yapılmış transferin. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
sevdecim senin yolun dahada kısa inşallah ilk müjdeyi senden alırız.
ayşecim çok sevindim hayırlı olsun. sağlıkla kucağına almak nasip eder allah inşallah
mcan canım hemşehrim. çok sevindim. rabbim sana ve meleğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. duaların için allah razı olsun.

selam kızlar . sevde canım 2 güncügün kalmış canım hadi az kaldı .ercelf canım transferin yapılmış hayırlsı olsun . inşallah ikinizdende güzel haberler bekliyorum inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunur size çok öptüm .

Back
X