Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım foto çektim bakın ikinci çizgi net değilmi??
arkadaşlar öncelikle güzel dilekleriniz için hepiniz ayrı ayrı teşekkürler. kızım 1 ocakta sezeryan ile doğdu.genel anestezi oldu.adını damla koyduk.masaya yatınca inanın tek tek hepiniz için dua ettim . bebekte bende çok şükür gayet sağlılı atlattık herşeyi.ve ertesisabah taburcu olduk.bu sıralar bayağı yoğun geçiyor bebekle birbirmize alışmaya çalışıyoruz.çok farklı çok özel bir duygu.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
bu arada ayşe hamileymişin tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.
ercelf umarım 17 ocakta pozitif haberini alırız.
sevde inşallah sonucun pozitiftir yarın güzel haberini paylaşrsın.
ve son olarak yeliz normal doğum istiyormuşun umarınm sağlıkla kucağına alırsın sende...
jolly,hestia,onurumsun inşallah sağ sağlim sizlerinde doğum hikayelerini okumak nasip olur
Canım hayırlı olsun transferin .. Son bi kaçgün endişeli geçecek elbet ama lütfen şu süreci olabildiğince huzurlu geçirmeye çalış .. Dediğin gibi Rabbim nasip ettikten sonra 6hücreli 2.kalite .......Muamma.. ben sormayı unuttum benimkiler kaç hücreliydi??? Sorsa m bilsem ne değişecekse...Herhalde 2.kalite dediklerine göre 8hücreli değildir .. Amaan napalım bizim elimizde değil ki ... Yaradanın hikmeti hepsi bu .. Bende şükür 10u tamamladım önceden olsa 50kez idrar testi yapardım ama korkuyorum yapamıyorum ... Acı da verse bu süreç yaşanacak .... Son 2 günümmmm
Canım ne güzel bi haber Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
kanı verdim öğleden sonra 3 gibi cıkar dediler..nöbetçiyim bugün erken çıkamadım işten..off..olmaz şimdi saat 15:00
canım transferın hayırlı olsun ıcımden bı ses 17 ocakta bıze guzel haberler vereceğiini soyluyorrrr
canlarım ya..ne güzel şeyler yazmışsınız..şimdi öğrendim..146 sonuç...hemen yorum istiyorum..özellikle hamile arkadaşlardan..değer iyimi...düşükmü ..12.güne göre nasıl..???ay sevinemedim hala endişeliyim..........
canlarım ya..ne güzel şeyler yazmışsınız..şimdi öğrendim..146 sonuç...hemen yorum istiyorum..özellikle hamile arkadaşlardan..değer iyimi...düşükmü ..12.güne göre nasıl..???ay sevinemedim hala endişeliyim..........