Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kanı verdim öğleden sonra 3 gibi cıkar dediler..nöbetçiyim bugün erken çıkamadım işten..off..olmaz şimdi saat 15:00

canım bencede hamilesin kızların söylediği gibi 2.çizgi net gözüküyo..kan testinide yaptırda hayırlı haberini alarak sevinelim hepimiz..

Canlarım foto çektim bakın ikinci çizgi net değilmi??

amanın sevdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kuzucuğum maşallah biz şimdidien halaya başalyalım bebişin geldi bence :49:benim değerim 168 iken bile böyle çizgi çıkmamıştı:34:

hayal meyal bi çizgi vardı

maşallah:nazar::nazar: çok net ayy şimdi kim 3 e kadar bekliycek çok helecanlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:52:

Sevdecim canım çok net bir ikinci çizgin var bir an önce 3 olsun da yüksek bir kan değeri haberi ver bize :))) kızların dediği gibi sanırsam bireden fazla bebişin var :)))

merakla seni bekliyoruz :)))))

arkadaşlar öncelikle güzel dilekleriniz için hepiniz ayrı ayrı teşekkürler. kızım 1 ocakta sezeryan ile doğdu.genel anestezi oldu.adını damla koyduk.masaya yatınca inanın tek tek hepiniz için dua ettim . bebekte bende çok şükür gayet sağlılı atlattık herşeyi.ve ertesisabah taburcu olduk.bu sıralar bayağı yoğun geçiyor bebekle birbirmize alışmaya çalışıyoruz.çok farklı çok özel bir duygu.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.

bu arada ayşe hamileymişin tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.
ercelf umarım 17 ocakta pozitif haberini alırız.
sevde inşallah sonucun pozitiftir yarın güzel haberini paylaşrsın.
ve son olarak yeliz normal doğum istiyormuşun umarınm sağlıkla kucağına alırsın sende...
jolly,hestia,onurumsun inşallah sağ sağlim sizlerinde doğum hikayelerini okumak nasip olur

canım tebrık ederım senı yavrun gelmıs dunyaya..saglıklı huzurlu bı hayat dılıyorum sızlere..
allah razı olsun canım cuma dr a gıdecegım hayırlısı rabbımden ama hamıle kalmakla bıtmıyo korkularım aynen devam edıyo..rabbım kımseyı uzmesın herkese evlat sevgısını tattırsın

Canım hayırlı olsun transferin .. Son bi kaçgün endişeli geçecek elbet ama lütfen şu süreci olabildiğince huzurlu geçirmeye çalış .. Dediğin gibi Rabbim nasip ettikten sonra 6hücreli 2.kalite .......Muamma.. ben sormayı unuttum benimkiler kaç hücreliydi??? Sorsa m bilsem ne değişecekse...Herhalde 2.kalite dediklerine göre 8hücreli değildir .. Amaan napalım bizim elimizde değil ki ... Yaradanın hikmeti hepsi bu .. Bende şükür 10u tamamladım önceden olsa 50kez idrar testi yapardım ama korkuyorum yapamıyorum ... Acı da verse bu süreç yaşanacak .... Son 2 günümmmm

Canım ne güzel bi haber Rabbim tamamına erdirsin inşallah...

canım allah razı olsun ıns bugun senınde hayırlı haberını alırız

canım transferın hayırlı olsun ıcımden bı ses 17 ocakta bıze guzel haberler vereceğiini soyluyorrrr

kanı verdim öğleden sonra 3 gibi cıkar dediler..nöbetçiyim bugün erken çıkamadım işten..off..olmaz şimdi saat 15:00

İnsan beklerken saatleri bırak dakikalar bile geçmez şimdi..Ama bugün senden güzel haberler alacağız diye düşünüyorum.İdrar testinde bunu gösteriyor.Hayırlısı olsun...

canım transferın hayırlı olsun ıcımden bı ses 17 ocakta bıze guzel haberler vereceğiini soyluyorrrr

Ayse cim sağol canım inşallah ben de hayırlı haber veririm. Senin de zaten en kısa sürede hamile kalacağından emindim çünkü hiçbir sorunun yoktu ve rahattım kardeşinde hamile beraber doğurmak nasip olacak size:)
Umarım senin de hislerin doğru olur bnim bebeğim de tutunur..

canlarım ya..ne güzel şeyler yazmışsınız..şimdi öğrendim..146 sonuç...hemen yorum istiyorum..özellikle hamile arkadaşlardan..değer iyimi...düşükmü ..12.güne göre nasıl..???ay sevinemedim hala endişeliyim..........

canlarım ya..ne güzel şeyler yazmışsınız..şimdi öğrendim..146 sonuç...hemen yorum istiyorum..özellikle hamile arkadaşlardan..değer iyimi...düşükmü ..12.güne göre nasıl..???ay sevinemedim hala endişeliyim..........

Tebrikler sevdee, hamilesin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sonucun 12. güne göre gayet güzel.Sanırım tek bebek. Sağlıklı olsunda varsın tek olsun...

Tebrik ederim canım bende hestia gibi düşünüyorum tek bebek veeeeee hamilesin :)))

çok çok sevindim. :))))))))))

Sevde cimm canım öncelikle tebrik ederim nihayet hamilesin rabbime şükürler olsun Allah kucağına almayı nasip etsin değerin çok güzel maşallah bence de tek bebek ama ikiz de olabilir bilemiyorum ama üçüz değil muhtemelen :) o zaman daha yüksek bir değerin olurdu. Canım hiç vakit kaybetme doktorunu ara ilaçları ı düzenlesin zor kavuştun dikkat et güzel arkadaşım sen de çok emek harcadın dağları aştın bu bebek için Allah kucağına almayı nasip etsin.

canıııııııımmmmmm nihayet nihayet tebrikler canım çooooooookkk sevindim allah saglıkla dogurmayı anası babası kardeşiyle uzun ömür yaşamayı nasip etsin inşallah . ay sevde canım çok sevindim dikkat et agır şeyler yapma korumak için ekstra çaba sarfet pregesteronu sakın bırakma ilk haftalar çok önemli ay canım benim tekrar tebrikler sıra elifte hadi bakalım mucccckkk

:nazar:Sevdecim hamilesin hayırlı olsun değerin bence çok iyi bebek tek gibi allahım ona uzun ömür nasip etsin

Sevdecimmmm canimmm benimm hayirlii olsunn bakk bebecinn geliyoo;-);-)cokk sukurr cokk mutluu oldumm

canım tebrikler bugünleri gösteren ALLAHıma binlerce şükürler olsun:nazar:- 146-:nazar: 12 güne göre maşaalah subanallah endişe yok endişelenince ayetelkürsi oku geçiyo

Back
X