Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım endişelerini anlıyorum ama herzaman aynısı olacak diye bişey yok bu bebek sağlıkla doğacak inşallah buna inan değerin gayet güzel kimyasal falan olamaz sen şimdi yarın ikinci testini yaptır bak gör nasılda katlanacak değerin sonra tekrar baktırmana gerek bile yok:)
Hiç belirtin varmıydı sevde ilk 3 gün naptın mesela ilk gece merkezde mi kaldın? Birde otobüs yolculuğu yaptın sanırım işte rabbim ol deyince oluyor demekki bende kendimde belirti arıyorum ama bulamıyorum:((

Merhabalar, bir arkadaşımla birlikte sgk raporlu olarak tüp denemelerimizde pozitif sonuç aldık. İkimizin de elinde epey ilaç kalmıştı. İlaçlarımızın büyük bir kısmını sattık kalanların dökümü ise aşağıda yazıyor. Bu ilaçları yine satın aldığımız raporlu fiyatlarından elimizden çıkartmak istiyoruz. Yerimiz İstanbul Anadolu Yakasında. Kalan ilaçlarımız;

10 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)
1 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
4 adet menapur raporlu alınmadı eczane fiyatı 230 tl dir ben 145 tl ye vereceğim.
1 adet ovitrelle(raporlu fiyatı 40 tl)

tüm ilaçların skt ağırlıklı olarak 2014, ve 2015 tir. İlaçlarımızı soğuk zincir bozulmadan buzdolabında saklandı. ilgilenenler lütfen özel mesajla bağlantıya geçsin, telefonunuzu verirseniz arayıp bağlantıya geçebilirim.

Not: Kâr amacı güdülmemektedir. Pozitif sonuç aldığımız için elimizde olan ilaçlarımızı aldığımız fiyat üzerinden vermek istiyoruz.

anladim superim ben bu ay tupe baslicam orayla gorustum sonrasinda su doktor bu doktor bir suru sey okudum sadece merak ettim aramizda var mi orda tedavi goren neyse bebek allahtan, kismet olur insallah hem bana hem burdaki herkese. sen nasilsin enfeksiyon problemin duzeldi mi?

sana tavsiyem merkeze ve şeçeceğin doktoruna güven ve iyi araştır..içine sinmeyen biriyle başlama sakın tedavine..inşallah ilk denemende sende hamile kalırsın..ben iyi olmaya çalışıyorum enfeksiyon için antibiyotik içiyodum bugün bitiyo ama kasıklarımda ağrı var hala geçmedi sanırım biraz moralim bozuk..yarın kontrolüm var bakalım ne çıkıcak..

Canım endişelerini anlıyorum ama herzaman aynısı olacak diye bişey yok bu bebek sağlıkla doğacak inşallah buna inan değerin gayet güzel kimyasal falan olamaz sen şimdi yarın ikinci testini yaptır bak gör nasılda katlanacak değerin sonra tekrar baktırmana gerek bile yok:)
Hiç belirtin varmıydı sevde ilk 3 gün naptın mesela ilk gece merkezde mi kaldın? Birde otobüs yolculuğu yaptın sanırım işte rabbim ol deyince oluyor demekki bende kendimde belirti arıyorum ama bulamıyorum:((

Canım lütfen sende rahat ol..öyle vücudunu dinleme belirti olacak diye...bende hiç belirti olmadı nerdeyse:)) evet gece merkezde kaldım..oda akşam 19:00 da aldılar transfere doktor ameliyatta imiş..transferden sonra 4 saat yat dediler..tabi sıkışık olduğum için ancak 2 saat dayanabildim..lavabodan sonra hep yattım o gece...sabah ta eltime gittik..o gecede orta kaldık..ertesi gün arabayla döndüm evime...otobüsle değil..ve sonrasındada hiç yatmadım canım..doktorum hatta calış dedi de ben yine gittim rapor aldım..ama evde hiç yatmadım..ağır işler yapmadım sadece..ev süpürmedim mesela..yemek bulaşık bunları yaptım..benim 7-8. günlerde aynı adet ağrısı gibi hafif hafif bacaklarım ve başım ağrıyınca hah dedim..yine olmadı..hatta moralim cok bozuldu..sonrasında doğru dürüs bi ağrı olmadı..cok nadir bir iki belki belimin ortasında bi ağrı oldu o kadar..geçiçi..sıkıntı vermeyen..o da ayakta iken sadece...öyle herkezin dediği gibi gögüslerim şişmedi..hala şiş değiller..sadece son zamanlarda karnımda gaz şişkinliği gibi şişkinlik oldu..bilmiyorum progestan yapıyor diye düşündüm ben..onun dışında hiç bir şey yok canım..yap boz yaparak ve olabildiğince keyif yaparak geçirdim ...lütfen sende stres yapma ve vucüdünü dinleme..hiç bir belirti olmaması olmayacak anlamına gelmiyor..dediğim gibi şu anda bile hiç belirti yok bende...

canlarım ya..ne güzel şeyler yazmışsınız..şimdi öğrendim..146 sonuç...hemen yorum istiyorum..özellikle hamile arkadaşlardan..değer iyimi...düşükmü ..12.güne göre nasıl..???ay sevinemedim hala endişeliyim..........

ayyyy sevdemmmmm ya şükürki sabrının meyvesini aldın :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

değerinde çok güzel maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benimki aşılamaydı biliyorson değerim 14.gün 168 di sonra katlanarak devam etti:40:

ay inanmıyorum ya rabbime binlerce şükür:16::16::16: ayrıca kimyasalla uzaktan yakından alakası yok baya bildiğin bebiş o :49::49::49:

belkide bebişler bilemiyorum kafam dağıldı şuan:27: rabbiiiiimm tamamına erdirsin inşallah:16::16::16::16::16:allaha emanetsiniz kuzum :16:

haydi ercelf

haydi ercelf,,, haydiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiii:54:

bi bebikte sen patlat kuzum şimdide dualarımız seninle :16::16::16:

sana tavsiyem merkeze ve şeçeceğin doktoruna güven ve iyi araştır..içine sinmeyen biriyle başlama sakın tedavine..inşallah ilk denemende sende hamile kalırsın..ben iyi olmaya çalışıyorum enfeksiyon için antibiyotik içiyodum bugün bitiyo ama kasıklarımda ağrı var hala geçmedi sanırım biraz moralim bozuk..yarın kontrolüm var bakalım ne çıkıcak..

dogru diyosun ama benim icime sinecek ya da sinmeyecek hic bisey olmadi doktorla gorusmemde. muayne etti testlere bakti bi sorun yok dedi bes dakika surdu deneyelim olmazsa gencsiniz umutsuzluga kapilacak bisey yok dedi hepsi bu kalani hemsireyle konustuk. bakalim kismet
sana da gecmis olsun git bakalim kontrole ne dicekler

slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası

haydi ercelf

haydi ercelf,,, haydiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiii:54:

bi bebikte sen patlat kuzum şimdide dualarımız seninle :16::16::16:

Ay melek cim mesajını görünce tebessüm ettim çok hoşuma gitti tezauratın. :))))
İnşallah patlatıcam haftaya perşembe. Beni bekleyin anacığımmmmm :)))

Canım lütfen sende rahat ol..öyle vücudunu dinleme belirti olacak diye...bende hiç belirti olmadı nerdeyse:)) evet gece merkezde kaldım..oda akşam 19:00 da aldılar transfere doktor ameliyatta imiş..transferden sonra 4 saat yat dediler..tabi sıkışık olduğum için ancak 2 saat dayanabildim..lavabodan sonra hep yattım o gece...sabah ta eltime gittik..o gecede orta kaldık..ertesi gün arabayla döndüm evime...otobüsle değil..ve sonrasındada hiç yatmadım canım..doktorum hatta calış dedi de ben yine gittim rapor aldım..ama evde hiç yatmadım..ağır işler yapmadım sadece..ev süpürmedim mesela..yemek bulaşık bunları yaptım..benim 7-8. günlerde aynı adet ağrısı gibi hafif hafif bacaklarım ve başım ağrıyınca hah dedim..yine olmadı..hatta moralim cok bozuldu..sonrasında doğru dürüs bi ağrı olmadı..cok nadir bir iki belki belimin ortasında bi ağrı oldu o kadar..geçiçi..sıkıntı vermeyen..o da ayakta iken sadece...öyle herkezin dediği gibi gögüslerim şişmedi..hala şiş değiller..sadece son zamanlarda karnımda gaz şişkinliği gibi şişkinlik oldu..bilmiyorum progestan yapıyor diye düşündüm ben..onun dışında hiç bir şey yok canım..yap boz yaparak ve olabildiğince keyif yaparak geçirdim ...lütfen sende stres yapma ve vucüdünü dinleme..hiç bir belirti olmaması olmayacak anlamına gelmiyor..dediğim gibi şu anda bile hiç belirti yok bende...

Sağol sevde işte gerilmemeye güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum pozitif düşünüyorum inşallah tutmuştur diye ümit ediyorum. Bende de bel ağrısı ara sıra kasıklarda sızlama var ve göğüslerim hassas oldu bir iki gündür. Hayırlısı artık bakalım haftaya perşembe ye ne kaldı ki:))

canlarım ya..ne güzel şeyler yazmışsınız..şimdi öğrendim..146 sonuç...hemen yorum istiyorum..özellikle hamile arkadaşlardan..değer iyimi...düşükmü ..12.güne göre nasıl..???ay sevinemedim hala endişeliyim..........

sevde gözünaydın değerin çok güzel.bencede tek bebek vardır ama öemli olan sağlıklı bir şekilde hamileliğinin sürmesi...

Ay melek cim mesajını görünce tebessüm ettim çok hoşuma gitti tezauratın. :))))
İnşallah patlatıcam haftaya perşembe. Beni bekleyin anacığımmmmm :)))

inşallah kuzum bugün perşembe şu mübarek günlerde dua edicem:16::16::16::16::16:rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah :16::16:

bu heyecanlara yüreciğim dayanmıyor artık :1::1::1:hayırlı haberlerini bekliyoruz :54::54::54:

cok heyecanla ve sevinçle size bu haberi vermekten mutluluk duyarım...Elhamdülillah değerler katlanarak artmış,,rabbim istikamet versin..sağlıkla inşallah..burda özel hastane yok..acilden yaparlar ise cumurteside baktıracağım...Allah başta erçelfe..ve herkeze nasip etsin inşalahhhhhhhhhh

cok heyecanla ve sevinçle size bu haberi vermekten mutluluk duyarım...Elhamdülillah değerler katlanarak artmış,,rabbim istikamet versin..sağlıkla inşallah..burda özel hastane yok..acilden yaparlar ise cumurteside baktıracağım...Allah başta erçelfe..ve herkeze nasip etsin inşalahhhhhhhhhh

Değerin bir hayli artmış.Biz tek bebek sandık ama dediğin gibi ikiz galiba. Allah gönlüne göre versin inşallah. dediğin gibi darısı bekleyen arkadaşlara.Allah bebek isteyenlerin dileklerini boş çevirmesin.

Sevde maşallahhh kaç kat birden artmış canım ya ikizle geliyor galiba rabbim korusun. Sen merkezini aradın mı doktorunla konuştun mu kullanacağın ilaçlar konusunda bir süre daha onlardan bilgi alsan iyi edersin.

canım gozün aydın...
rabbım kucağına almayı nasıp etsın..bende asılamanın 12.gunu yaptıgım testte 43.31 çıkmıstı sanırsam senın ıkızler gelıyoooo..rabbım hayırlı saglıklı evlat etsın ıns

Amanınn ikiz dingiller geliyorr çokk sevindim :)) 3.ye hiç gerek yok bu vakkitten sonra aklını karıştırma. Direk 12 gün sonraya al randevunu git keseciklerinle tanışmaya :))

ikiz olsun en guzeli yeterki saglikla gelsinler cok iyi haber bu cok sevindim hatta bugun aldigim ikinci hamile haberi:P iyice heyecanlandim artik ben de adet olsam da baslasam tupe. haydi allahim tamamina erdirsin kuzucuklari kucagina aldigin gunleri de yasayalim:P dua et bize de

Canım kesinlikle ikiz bunlar. 14.günde bu değer çok fazla. benim aşılamanın 14. günü 92 çıkmıştı.

Back
X