Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı güzel bi hafta olsun inşallah:16::16::16::16::16::16::16:

kimin gönlünde ne dilek varsa rabbim hayırlısı ile nasip etsin:49::49::49::16::16::16::16::16:

herkese hayırlı bir hafta diliyorum arkadaşlar bebeşko nun bugün transferi olacaktı inşallah hayırlısıyla alır göbüşüne meleklerini Allah yardımcısı olsun. darısı karakedi ve cansucuğumun başına ve ismini hatırlayamadığım nice tedavi olan arkadaşlarımızın. bu arada jolly de girmedi hhiç geçen hafta iyidir inşallah...

herkese hayırlı bir hafta diliyorum arkadaşlar bebeşko nun bugün transferi olacaktı inşallah hayırlısıyla alır göbüşüne meleklerini Allah yardımcısı olsun. darısı karakedi ve cansucuğumun başına ve ismini hatırlayamadığım nice tedavi olan arkadaşlarımızın. bu arada jolly de girmedi hhiç geçen hafta iyidir inşallah...

İyi haftalarrr :16:Burdayimmm iyiyiz bizz kelebegimle :) Bende Bebeskoyu merak etmiştim netti acep diye. Herhalde aldı bebislerinii dinleniyor su an :) Darısı dediğin gibi diger kızların basına.;)

amin bitanem iyi dileklerin için çok sağol

bana gelince kızlar bugün yumurtalarım toplandı 9 tane yumurta toplamışlar yarın arayıp kac tanesi kaliteli ve transferim ne zaman gercekleşicek haber vericekler..bugün kasıklarımda bayagı bir agrı ve kanamam oldu agrı kesiciden sonra şimdi biraz daha iyiyim..bakalım hakkımızda hayırlısı..bebeşkoyuda cok merak ediyorum umarım hersey yolunda gitmiştir...

herkese hayırlı bir hafta diliyorum arkadaşlar bebeşko nun bugün transferi olacaktı inşallah hayırlısıyla alır göbüşüne meleklerini allah yardımcısı olsun. Darısı karakedi ve cansucuğumun başına ve ismini hatırlayamadığım nice tedavi olan arkadaşlarımızın. Bu arada jolly de girmedi hhiç geçen hafta iyidir inşallah...

iyi haftalarrr :16:burdayimmm iyiyiz bizz kelebegimle :) bende bebeskoyu merak etmiştim netti acep diye. Herhalde aldı bebislerinii dinleniyor su an :) darısı dediğin gibi diger kızların basına.;)

bana gelince kızlar bugün yumurtalarım toplandı 9 tane yumurta toplamışlar yarın arayıp kac tanesi kaliteli ve transferim ne zaman gercekleşicek haber vericekler..bugün kasıklarımda bayagı bir agrı ve kanamam oldu agrı kesiciden sonra şimdi biraz daha iyiyim..bakalım hakkımızda hayırlısı..bebeşkoyuda cok merak ediyorum umarım hersey yolunda gitmiştir...

canlarım ben geldimm allahın izni ile herşey çok güzel geçti sabah 11:00 gibi gittik 11:30 da içeri aldılar bebeişlerimin çözülmesini bekledik dr.gelmedi derken tranferim 13:45 gibi oldu 6 ad bebeşiminde hepsini çözdürmişler 3 tanesi kaliteli çıkmış 3 nüde tranfer ettiler allahın izni ilede annelerine sımsıkı tutanacaklar 1 saat yattım hastenede eve gelmemiz 5 buldu çok yorgundum yemek yedim uyumuşum 23 şubatta test günümüz bakalım bebeşimin kaçtanesi benle olcak :52::52::52: Ilkkinde 1 embriyoidi bunda 3 olunca bu daha heyecenlı oldu dr tranferinde embriyolarında çok güzel oldu hayırlı olsun dedi 2tanesi yana yana gelmişlerdi 1 tanesi biraz aşagıda tek kaldı yavrularımmmm benimmm :16::16::16: Rabbim hepimize en kısa zmanda anne olmayı nasip edecek inşalalhh öpüyorum sizleri darısı diğer arkadaşlarımın başına.karakedi canım sanada geçmiş olsun maşallahh 9ad toplanmış hepsi döllenir inşallahh sonrada sana sımsıkı tutunurlar

canlarım ben geldimm allahın izni ile herşey çok güzel geçti sabah 11:00 gibi gittik 11:30 da içeri aldılar bebeişlerimin çözülmesini bekledik dr.gelmedi derken tranferim 13:45 gibi oldu 6 ad bebeşiminde hepsini çözdürmişler 3 tanesi kaliteli çıkmış 3 nüde tranfer ettiler allahın izni ilede annelerine sımsıkı tutanacaklar 1 saat yattım hastenede eve gelmemiz 5 buldu çok yorgundum yemek yedim uyumuşum 23 şubatta test günümüz bakalım bebeşimin kaçtanesi benle olcak :52::52::52: Ilkkinde 1 embriyoidi bunda 3 olunca bu daha heyecenlı oldu dr tranferinde embriyolarında çok güzel oldu hayırlı olsun dedi 2tanesi yana yana gelmişlerdi 1 tanesi biraz aşagıda tek kaldı yavrularımmmm benimmm :16::16::16: Rabbim hepimize en kısa zmanda anne olmayı nasip edecek inşalalhh öpüyorum sizleri darısı diğer arkadaşlarımın başına.karakedi canım sanada geçmiş olsun maşallahh 9ad toplanmış hepsi döllenir inşallahh sonrada sana sımsıkı tutunurlar

ayy canım benim hadi bakalım üçüzler mi geliyor yoksa ayyy cok heyecanlandım şimdi vallaa...inşallah üçüde sımsıkı tutunucak sana 23 subatta hayırlı haberleri alacagız canım...

bakalım benimde kaçtane döllenicek canım yarın arayıp söyliycekler transfer günümde belli olucak yarın..çok heyecanlıyım valla bende biran önce zaman gecsin bebeğimi içime koysunlar oda annesine sımsıkı tutunsun istiyorum...hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim onu bizlere nasip etsin canım...inşallah peşpeşe hayırlı haberler veririz...

Anamm kapmış üçüzleri gelmiş hatuna bakın hele :) Maşallahh maşallahh bebişlerin bir yada bir kaçı senin olucakk inşallahh . Kaç tane istiyorsan Allah gönlüne göre versinn:) Çok heyecanlı şimdi 23 şubata kadarr sayalımm bakalımmm :18: :)

Kara kedicikkk senin bebişlerde hayırlı uğurlu olsunnn. 1-2 alıp bir kaçınıda dondurursunuz bebişine kardeş olurlarr :) Bugün güzel haberlerini bekliyoruzz:)

Anamm kapmış üçüzleri gelmiş hatuna bakın hele :) Maşallahh maşallahh bebişlerin bir yada bir kaçı senin olucakk inşallahh . Kaç tane istiyorsan Allah gönlüne göre versinn:) Çok heyecanlı şimdi 23 şubata kadarr sayalımm bakalımmm :18: :)

Kara kedicikkk senin bebişlerde hayırlı uğurlu olsunnn. 1-2 alıp bir kaçınıda dondurursunuz bebişine kardeş olurlarr :) Bugün güzel haberlerini bekliyoruzz:)

sağol bitanem bende sabırsızlıkla bugün gelicek güzel haberleri bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı...evet öyle yapıcaz bakalım inşallah bu tutarsa diğerlerinide kardeşleri için saklıycaz :))) rabbim inşallah hayırlısıyla bu mutluluğu bizlerede tattırırsın...

ayy canım benim hadi bakalım üçüzler mi geliyor yoksa ayyy cok heyecanlandım şimdi vallaa...inşallah üçüde sımsıkı tutunucak sana 23 subatta hayırlı haberleri alacagız canım...

bakalım benimde kaçtane döllenicek canım yarın arayıp söyliycekler transfer günümde belli olucak yarın..çok heyecanlıyım valla bende biran önce zaman gecsin bebeğimi içime koysunlar oda annesine sımsıkı tutunsun istiyorum...hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim onu bizlere nasip etsin canım...inşallah peşpeşe hayırlı haberler veririz...

cnm inşallah senin transferinde hayırlısıyla gerçekleşir ve kavuşursun bebeğine..

hadi hayırlısı cnm inşallah 23ünde seninde güzel haberini alırız..allahım gönlünden ne geçiyorsa onu versin sana..

Çok güzel bekleyişler bunlar her anını unutma ilerde bebeğini kucağına aldığında anı olarak kalacak san ben çok heycanlıydım doğum yaparsın ama bebeğin küvezde kalırda hergün haber beklersin ya işte bu bekleyiş aynı bekleyiş :1:

cnm inşallah senin transferinde hayırlısıyla gerçekleşir ve kavuşursun bebeğine..

sagol bitanem çok teşekkür ederim...

Çok güzel bekleyişler bunlar her anını unutma ilerde bebeğini kucağına aldığında anı olarak kalacak san ben çok heycanlıydım doğum yaparsın ama bebeğin küvezde kalırda hergün haber beklersin ya işte bu bekleyiş aynı bekleyiş :1:

evet cnm gercekten cok güzel okadar heyecanlıyımki anlatamam inşallah bu heyecanın sonunda bizleri mutlu haberler bekliyordur...hiç unuturmuyum bitanem..biz onları çok özleyenleriz her anı gün gün aklımda...ve hepde kalacak...

Bu kadar güzel haber içinde bende vermek istiyorum benimde kızım olacak.Doktorum kıza benzettim dedi :21:

:16::16::16: jolly den sonra bir prenses haberide senden geldi..topiğimiz gün gectikce böyle güzel haberlerle daha güzel oluyor...rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eyler inşallah...

Bu kadar güzel haber içinde bende vermek istiyorum benimde kızım olacak.Doktorum kıza benzettim dedi :21:

Oleyy kızıma arkadaşş geldiii :)) Hadi bakalım hayırlı olsun. Tüp bebişlerde kızlar daha cabbar oluyormuş. Merkezde hemşire diyorki gebe takibi yaptığımız hastalardan %90'ı kız bekliyor :) Bu arada seninle konuşmuştuk bebek haraketleriyle ilgili benimki 16+3'te debiklemeye başladı giderekte şiddetini arttırıyor :)

kızlar şimdi merkezden aradılar 9 yumurtamdan 7 sine işlem yapabilmişler onlardanda sadece 4 tanesi döllenebilmiş...9 dan kaldı 4 :((( sizce sayı iyimi kızlar? arayan hemşire 4 te gayet güzel bir rakam canınızı sıkmayın dediler..acaba benim donucak embriyom kalıcak mı nasıl olucakki?kafam karıstı şimdi..transfer için gün içinde tekrar arıycaklarmış..bakalım hayırlısı..

amin bu hafta bizim için çok önemli aşılama yaptıran 4-5 kişiyiz sonuçlarımızı bu hafta alcaz meleklerimiz bizimledir inşallah
hayırlı sonuçlar olsun inşallah:16::16: benim bebeğimde 2. aşılamada geldi :16:koca kız oldu artık:16::16::16: sizdende güzel haberler bekliyoruz ......
mşallah 3 tane bebik :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:gelsin kelebekler çifter çifter inşallah :16::16::16::16::16::16:

maşallah bi minnak prenses daha:nazar::nazar::nazar: rabbim güzel yazılar yazsın bahtı açık olsun :16::16::16::16::16:

$Fotoğraf-0076_e3.webp$Fotoğraf-0075_e2.webpkızlar buda minik kızımın resimleri:16::16: teyzelerine uğur getirsin inşallah:16::16:

Back
X