Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah canım ya..ne güzel yapmışsın...ne kadar büyümüş..ne kadar oldu şimdi..kaç haftayı doldurdunuz?benimde bugün kontrolum vardı..inanamadım 2 hafta da ne kadar büyümüş..tam 9+0 olduk teyzesi.maşallah süphanallah....günler akıp geçiyor..haftalar geçiyor..ama yinede sabırsızım..tam 2 ayı doldurduk cok şükür..3 ay bi bitse daha da rahatyacağım...Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...bebeşko, karakedi, bi de ercelfim sırada...hadi hayırlısı..

sağol canımmm benim biz iyiyiz çok şükür :54: 25.hafta bitmek üzere eskilerin deyimine göre 6,5 aylığız:1:
sizede kocaman bi maşallah süphanallah diyorum rabbim korusun ikinizide:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
zaman hiç geçmiyo gibi geliyo ama aslında çok çabuk geçiyor :16::16:
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğini sağlıcakla al koynuna:16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
günaydın cnm benim...inşallah bitanem inşallah hersey yolunda giderde meleğim anneciğine sıkı sıkı tutunur...zaman gecmek bilmiyor bir an önce yarın olsun istiyorum :))))

ay hadi hayırlısı bakalım :34:bebesko ile beraber doğurursunuzda,,,,kırklarınız karışır inşallah :16::16::16::16::16:rabbim hayırlı uğurlu eylesin :16::16::16:

3 bebişi duyunca dilimziden düşmeyen isim çetin tekin metin diyoruz :52::52::52:umutsuz ev kadınlardaki çocukların ismi ayy diyorum eşime 3 de erkek olmasın ya 2 kız 1 erkek olsun diyorum sanki 3de tutacakta:52::52::52: umut dünyası işte hayali bile güzel beni içimden geçen ikizzzzzzzzz rabbim 2 tane nasip eder inşalah bi oğlan bi kız :16::16: karakedicik meleğinde dediği gibi kırkımız karışır inşallahhhhh:16::16::16:

3 bebişi duyunca dilimziden düşmeyen isim çetin tekin metin diyoruz :52::52::52:umutsuz ev kadınlardaki çocukların ismi ayy diyorum eşime 3 de erkek olmasın ya 2 kız 1 erkek olsun diyorum sanki 3de tutacakta:52::52::52: umut dünyası işte hayali bile güzel beni içimden geçen ikizzzzzzzzz rabbim 2 tane nasip eder inşalah bi oğlan bi kız :16::16: karakedicik meleğinde dediği gibi kırkımız karışır inşallahhhhh:16::16::16:
canimm hicc belli olmazz belkii ucuz olur esinin dogumgunu hediyesi hazir yoldaa ne guzell canimm yaaa

ne kadar çok severim oysaki uykuyu işe giderken 5dk bal gibi gelir bana ama 2 gündür geceleri 4-5 defa lavaboya kalkıyorum ilaçlar yüzünden çok su içiyorum ya uykumda kaçıyor pazartesi iş başı var arıcam bu günlerimiii :34: eşimi işe yolcu ettim bende yatamadım tekrar sizlere yazayım dedim :16::16: karakedi canım 3 gün ebriyosu gayet güzel ve normal olanı sen rahat ol meleğin senle olcak allahın izniylee ..ercelf canım 3 aşılama 1 tüp bebek tedavimde 7 gün yattım desem inan sadece yemek ve lavabo için kalkıyodum ama olmadı bundada kesinlikle iş yapmıyorum ev temizliği falan çarşamba günleri eve kadın geliyo zaten temizlik için çalıştığım için o konuda rahatım sadece gezdim bol bol yürüdüm yürümek iyi olurmuş ama rahim kasları çalışır tutunmayı kolaylaştırrımış bak jollyy ye yurt dışına taile gitti transeferden sonra ama oldu rabbim ol desin yeterki sende bebeşini gelcek ay alcan demi canım göbüşüne :16: cansu canımm allah razı olsun aldım üçüzlerimi yanıma teyzesi bakalım kaçı benle kalacak hemşire tansferden hemen sonra 3 embriyo tansfer edildi gayet güzel tasnfer işmelimde güzel geçti hayırlı olsun dedi sende embriyolar kalitesizmi ondamı 3 yaptılar ama gayet güzel 3 de dedi hiç ağrım olmadı canım benim çok rahat geçti darısı sizlerin başına
canimm bence hicte kalitesizz dgllerdir bizim hastanedeki doktorlarin cikardigi bisii kanunmus yok kalitesizse transfer olurmus falan filan bu sefer klinik sefiyle goruscem
ben istiyom kardesim transfer ettsinler bakcak olan benim ..canim sewdeninki gini sebin beta hcg yuksek cikcak Allahin izniyle oyle yatma hareket ett kan dolasimi oldun gerci yatmiyormudsun..gerisi alllahaa kaldi canimm

merhaba arkadaslar ben ılk defa mart ayında asılama yapıcam aranızda asılama yapan varsa nasıl ılerlıyor surec neyapmamız gerek bılgılendırırsenız cok sevınıcem

canimm hicc belli olmazz belkii ucuz olur esinin dogumgunu hediyesi hazir yoldaa ne guzell canimm yaaa

canimm bence hicte kalitesizz dgllerdir bizim hastanedeki doktorlarin cikardigi bisii kanunmus yok kalitesizse transfer olurmus falan filan bu sefer klinik sefiyle goruscem
ben istiyom kardesim transfer ettsinler bakcak olan benim ..canim sewdeninki gini sebin beta hcg yuksek cikcak Allahin izniyle oyle yatma hareket ett kan dolasimi oldun gerci yatmiyormudsun..gerisi alllahaa kaldi canimm

canım allah razı olsun sanada ikizzzzzz versin inşalalhhhh 3ad olunca insanın aklına geliyo kalitesizlermiyidi ki acaba diye devlet hastanesi olunca ağızlarından iple laf alıyoz dr ve hemşirelerin rabbim görsün halimizi bize hayırlı sağlıklı 2şer ad evlat nasip etisn inşallahhh :16: sen ne durumdasın şuan canımm

slm kızlar güzel haberlerinizi okuyorum hadin gelsin kuzucuklar inşallah :16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
slm kızlar güzel haberlerinizi okuyorum hadin gelsin kuzucuklar inşallah :16::16::16::16::16::16::16:

sende dualarını eksik etme bizden canımm allahın izniyle bizde bebeklerimizi çınar bebek gibi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun ..bu arada çınar bebek nasıl yaramazmı uyku düzeni geldimi ikinizide kocaman öpüyorummmmm:16::16::16:

canım allah razı olsun sanada ikizzzzzz versin inşalalhhhh 3ad olunca insanın aklına geliyo kalitesizlermiyidi ki acaba diye devlet hastanesi olunca ağızlarından iple laf alıyoz dr ve hemşirelerin rabbim görsün halimizi bize hayırlı sağlıklı 2şer ad evlat nasip etisn inşallahhh :16: sen ne durumdasın şuan canımm

canım benım bugun 6. ıgnemıde vuruldum pazartesı gıdıcemm doktora lucrın ıgnesının 10. gunu gel dedı sanırım yumurta buyutme ıgnelerıne baslıycazzz...bu ıgne ıle yumurtaları baskılayıp kendı ıstedıklerı gıbı buyutceklermıs yumurtayı uzun protokol boyle merdıven gıbı upuzunnn bıseyyy:34:

ay hadi hayırlısı bakalım :34:bebesko ile beraber doğurursunuzda,,,,kırklarınız karışır inşallah :16::16::16::16::16:rabbim hayırlı uğurlu eylesin :16::16::16:

ahh canım benim nede güzel söylemişsin inşallah kırklarımız karısırız dediğin gibi bitanem yaa...

hadi bakalım canım inşallah öyle olucak karısıcak kırklarımız birbirine ..yarın büyük gün rabbim herkesin dualarını kabul eyler inşallah

inşallah bu sefer hepimiz çok güzel haberlerle gelicez canım benim..ben yürekten inanıyorum buna..

kızlar ben bugün temizlik yaptım bütün gün evi kırkladım resmen tüldü perdeydi örtüydü derken çok yoruldum dedim meleğim yarın evine mis gibi gelsin..tertemiz eve getireyim onu :))su saat oldu dedim size bir bakayımda öle yatayım..bana dua edin kızlar yarın biliyorsunuz transfer günüm..inşallah hiç bir aksilik olmaz meleğim annesini hiç bırakmıycak sekilde bana tutunup evine gelir...hepinizi öpüyorum..

canım benım bugun 6. ıgnemıde vuruldum pazartesı gıdıcemm doktora lucrın ıgnesının 10. gunu gel dedı sanırım yumurta buyutme ıgnelerıne baslıycazzz...bu ıgne ıle yumurtaları baskılayıp kendı ıstedıklerı gıbı buyutceklermıs yumurtayı uzun protokol boyle merdıven gıbı upuzunnn bıseyyy:34:

cansu cun hadi hayırlı olsun uzun protokol başlamışsın tedavine. inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla yapılır transferin.

ahh canım benim nede güzel söylemişsin inşallah kırklarımız karısırız dediğin gibi bitanem yaa...

hadi bakalım canım inşallah öyle olucak karısıcak kırklarımız birbirine ..yarın büyük gün rabbim herkesin dualarını kabul eyler inşallah

inşallah bu sefer hepimiz çok güzel haberlerle gelicez canım benim..ben yürekten inanıyorum buna..

kızlar ben bugün temizlik yaptım bütün gün evi kırkladım resmen tüldü perdeydi örtüydü derken çok yoruldum dedim meleğim yarın evine mis gibi gelsin..tertemiz eve getireyim onu :))su saat oldu dedim size bir bakayımda öle yatayım..bana dua edin kızlar yarın biliyorsunuz transfer günüm..inşallah hiç bir aksilik olmaz meleğim annesini hiç bırakmıycak sekilde bana tutunup evine gelir...hepinizi öpüyorum..

karakedi neden yordun kendini bebişler de dinlenmiş vücudu seviyolar canım sil süpür neyse de tül perde fazla girişmişsin sen canım yaaa bundan sonra yat dinlen bugün transferin var demek hayırlısıyla al bebeğini karnına. Allah yardımcın olsun canım.

canım geç olsun yavaş olsun sonu bebişş olsun inşalalhh rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşalalhh bugün rüyamda gördüm tutunmuş bebeklerim kanda pozitif çıkmış inanamıyorum görünceee ağladımm çok kan sonucumu :14::14::14: dur bakalım rüyam gerçekmi olcak

canım tahmin ediyorum şuan bebişini aldın sıcacaık göbüşüne dinleniyorsundurr oda annesine inşalalh ilk günden sımsıkı tutunmuşturr aminnnnnnnnnnnnnnn

kizlarr teseku ederim. basladik bi yola ALlah sonumuzu hayir etsinnnn..coraspirin yazdi bana siz ictinizmi eger icmediyseniz bende kesicem icmiycem icsemde transfer spnrasi iceyim diyorum sorarim doktora ama kimi icmis kimi icmemis napsammkii...

KARAKEDİ hadi bakalimmm hayirli olsunn simdi gerisi AlllAHa kaldi bol bol oku ufeeeee ....insallahhhh tutuncakjk morelli ollll

elcef cimmmm. kacgunun kaldi tedavi baslamana yaklastii diye hatirliyorunm

BEbeskoooo. durymlarr nasilll ohhh ne guzell ucuzlerinle rahat rahat durunn bol bol dua ediyom herkese isim isimm kabul olur insallahhh

canım geç olsun yavaş olsun sonu bebişş olsun inşalalhh rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşalalhh bugün rüyamda gördüm tutunmuş bebeklerim kanda pozitif çıkmış inanamıyorum görünceee ağladımm çok kan sonucumu :14::14::14: dur bakalım rüyam gerçekmi olcak

canım napıyosun nasılsın görüşemiyoruz nasıl geçiyo günlerin işe başladınmı.çetin tekin metine iyi bak

kizlarr teseku ederim. basladik bi yola ALlah sonumuzu hayir etsinnnn..coraspirin yazdi bana siz ictinizmi eger icmediyseniz bende kesicem icmiycem icsemde transfer spnrasi iceyim diyorum sorarim doktora ama kimi icmis kimi icmemis napsammkii...

KARAKEDİ hadi bakalimmm hayirli olsunn simdi gerisi AlllAHa kaldi bol bol oku ufeeeee ....insallahhhh tutuncakjk morelli ollll

BEbeskoooo. durymlarr nasilll ohhh ne guzell ucuzlerinle rahat rahat durunn bol bol dua ediyom herkese isim isimm kabul olur insallahhh

canım ben içiyorum coraspin her akşam 1ad bana tranferden sonra yazdılar ama sen iç canım dr yazdı ise bildiği bişe vardır bırakma sakınn .biz iyiz canımm bol bol geziyoruz çetin tekin metin le :52::52::52::52:

kizlaaar giremedim transferden beri nasilsiniz??? benim icin cok zor gecen bir hafta oldu cok uzuldum bir haber alip tam bu donemde aglamasam uzulmesem iyiydi:) ama hersey allahtan. test tarihim 18 subat duanizi eksik etmeyin noolur. insallah guzel haberler veririm sizlerden de ayni guzel haberleri duyarim.

canım napıyosun nasılsın görüşemiyoruz nasıl geçiyo günlerin işe başladınmı.çetin tekin metine iyi bak

evet canım görüşemez olduk annem geldiya oda konuyu bilmediği için kimseyle bu konu ile ilgili konuşamıyorumm bugün annemi dr götürdüm kont vardı sabah 8 de çıktık evden saat 12 de geldik tekrar bebişlerimin şansına sürekli dışardayım iyimi onlar için kötümü bilmiyorum canımm işe başlamadım canım pazartesi başlıcam allah kısmet ederse müsait bi zamanda arıcam seni ...çetin tekin metinde iyidir inşallah teyzesi hiç bi belirtim yok yine bugün 4.günümüzz bakalım hayırlısı

cansu cun hadi hayırlı olsun uzun protokol başlamışsın tedavine. inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla yapılır transferin.

karakedi neden yordun kendini bebişler de dinlenmiş vücudu seviyolar canım sil süpür neyse de tül perde fazla girişmişsin sen canım yaaa bundan sonra yat dinlen bugün transferin var demek hayırlısıyla al bebeğini karnına. Allah yardımcın olsun canım.

canım tahmin ediyorum şuan bebişini aldın sıcacaık göbüşüne dinleniyorsundurr oda annesine inşalalh ilk günden sımsıkı tutunmuşturr aminnnnnnnnnnnnnnn

iyi dilekleriniz için hepinize cok teşekkürler kızlar..

bugün saat 12 gibi transferim yapıldı kızlar 9 hücreli bir embriyo koydular göbişime..4 embriyom vardı biliyorsunuz 1 tanesi 5 hücrelide kalmış onu çöpe attılar 3 embriyo kaldı diğer 2 si donduruldu dondurulanlarda 8 hücreli kızlar..sıkısık aldıkları için biraz zorlandım ben bayagı sıkısık bekledim..allahtan transfer sırasında hiçbir aksilik olmadı acı sızı hiçbişi duymadım..yarım saat kadar yatırdılar cok yatırmadılar beni..sonra taburcu oldum test tarihim ayın 26 sı progestan iğneme ve folibol folik asite devam ediyorum ama jel fln başka bişi vermediler kızlar..bende gecen seferden kalan jeller var ben extra onlarıda kullansam mı acaba ne dersiniz???

şimdi 12 günün gecmesini bekliycez..günler gecmek bilmez artık :)))
bugün sağolsun hep annem baktı bana 3 gün yatıcam dinlenicem..inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunmuştur annesine ve hiç bırakmaz...

iyi dilekleriniz için hepinize cok teşekkürler kızlar..

Bugün saat 12 gibi transferim yapıldı kızlar 9 hücreli bir embriyo koydular göbişime..4 embriyom vardı biliyorsunuz 1 tanesi 5 hücrelide kalmış onu çöpe attılar 3 embriyo kaldı diğer 2 si donduruldu dondurulanlarda 8 hücreli kızlar..sıkısık aldıkları için biraz zorlandım ben bayagı sıkısık bekledim..allahtan transfer sırasında hiçbir aksilik olmadı acı sızı hiçbişi duymadım..yarım saat kadar yatırdılar cok yatırmadılar beni..sonra taburcu oldum test tarihim ayın 26 sı progestan iğneme ve folibol folik asite devam ediyorum ama jel fln başka bişi vermediler kızlar..bende gecen seferden kalan jeller var ben extra onlarıda kullansam mı acaba ne dersiniz???

şimdi 12 günün gecmesini bekliycez..günler gecmek bilmez artık :)))
bugün sağolsun hep annem baktı bana 3 gün yatıcam dinlenicem..inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunmuştur annesine ve hiç bırakmaz...

canım kapmışın gelmişin bebişini hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunmuştur annesine inşalalh hiçte bırakmazz 3 gün var aramızda sırası ile pozitif alırız inşalalhh canımmm neden 2 tane koymadılar embriyoda varmış maşalalhhh:16::16:

Back
X