Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah cnm yaa okadar tedirginimki anlatamam eşim acaba psikolojik mi yapıyorsun diyor dedim yok hani bulantı fln olsa psikolojij diycemde bu bildigin kasık agrısı nasıl psikolojik yapayım bunu...

cnm jolly e kesinlikle katılıyorum..bence sen 11. günde test yaptırabilirsin..istersen cuma yaptır testi pazartesiye kadar nasıl bekliyceksin..ben salı sabahtan özelde yaptırıcam valla saglık ocagı ertesi gün veriyor sonucu ertesi güne kadar hayatta sabredemem :))
belirtiler bence hiçde önemli değil..demiştim benim 2. asılamamda cok belirtim vardı ama sonuc negatif oldu..belirtilere takılma bitanem..
inşallah rabbim sana iki tane melek nasip edecek..yada bir tane..bir olsun iki olsun yeterki bizimle olsun...:)))

bebeskoooooo ztbb nefrettt ediyommmm yaaaa tek embrio koycaklarmissssss:-(:-(:-(:-(

basbakana mektupp yazzz diyoio....offf..cuma tekrar gidicem ignelere dewammmmm bilmiyommcok sogudumm ordannn:-(:-:-(
bide pihtilasma testi verebilmek icin neler yaptim neler sonunda verdim ama...canimm guzel dusun senin uc adet embrion varr daha sanslisinnnn

kızlarr dün işlerim çok yoğundu giremedimm karakedii canım ağrılarının mükafatı bebiş olcak allahın izniyle canımmm.testi pazartesiyi beklicem canımm sende salı gidicen allahın izniyle
ikimizde inşalalh peş peşe güzel sonuçlar alcazz...
cansu canım eskiden 2 koyuyolarmış şimdi 1 e düşürmüşler aslında yazı yazmak lazım doğru diyolar başbakan 3 çocuk diyo 2 tüp bebek hakkı veriyo ve her birinde 1 ebriyo hakkı veriyoo bu nasıll devlett en az 2 ebriyo hakkı olmalı ve 1 ailenin 1 çocuğu olana kadar devlet hak vermeli türkiyede genç nesil azalıyo diye teşvik için çalışanlara ücretli izni 6 aya çıkarıyolar ben yazı yazcam hepimiz yazalımm bence ankara üniversitesi çok güzel özel bigi bide hiç gittinmi bilmiyorum ama dr çok ilgili çıkıp konuşuyosun seni dinliyo ben ağladım bak 3ad tensfer ederim dedi ettide :) ama kaç hücreli bilmiyorum her biri bugün arayıp öğrenecem canım yaa

Herkese günaydın, uzun zamandır yazmadım ama hergün girip okuyorum haberlerinizi.Okuduğum kadarıyla tedavide olan arkadaşlar var ve sonuç bekliyorlar.İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Mutlaka hamile kalacaksınız buna emin olun ve umudunuzu hiç kaybetmeyin. Beni merak eden varsa iyiyim.Artık, Allah izin verirs doğuma 5 buçuk haftam kaldı. Son zamanlar biraz daha zorlanıyorum. Hala çalışmaya da devam ediyorum doğum sonrası daha fazla oğlumla kalabileyim diye.Kuzumun eşyalarını hazırlıyoruz bu arada.Çok güzel telaşlar Allah herkese nasip etsin inşallah. Hep dualar ediyorum bebek için uğraşanlara. Allah kabul etsin. Şimdilik bizden bu kadar. İnşallah güzel haberler geldikçe tekrar yazarım burdan...

canlarım dün 1 tek embiryomun transferi yapıldııı çok şükürrr

Herkese günaydın, uzun zamandır yazmadım ama hergün girip okuyorum haberlerinizi.Okuduğum kadarıyla tedavide olan arkadaşlar var ve sonuç bekliyorlar.İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Mutlaka hamile kalacaksınız buna emin olun ve umudunuzu hiç kaybetmeyin. Beni merak eden varsa iyiyim.Artık, Allah izin verirs doğuma 5 buçuk haftam kaldı. Son zamanlar biraz daha zorlanıyorum. Hala çalışmaya da devam ediyorum doğum sonrası daha fazla oğlumla kalabileyim diye.Kuzumun eşyalarını hazırlıyoruz bu arada.Çok güzel telaşlar Allah herkese nasip etsin inşallah. Hep dualar ediyorum bebek için uğraşanlara. Allah kabul etsin. Şimdilik bizden bu kadar. İnşallah güzel haberler geldikçe tekrar yazarım burdan...

ahh canım yaa ne güzel telaşlardır kimbilir...rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah..bu güzel duyguyu bizlerede yasatsın...

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah önce bebeşko sonra ben sonrada sen hayırlı haberler verecegiz buradan...rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür...

ahh canım yaa ne güzel telaşlardır kimbilir...rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah..bu güzel duyguyu bizlerede yasatsın...

Canım hayırlı ugurlu olsun inşallah önce bebeşko sonra ben sonrada sen hayırlı haberler verecegiz buradan...rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür...

yaaaaaaaaaa inşşş ezan okuyuyor yarrim çok büyük sonsuz hazinesinden hapimizin yüzünü gülüdürüsün inşş

maşallah çok az kalmış canım rabbim sağ sağlım kavuştursun yavruna inşallah:16::16: hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum :16::16:

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :16::16:bu sefer son olsun meleğin gelsin inşallah :16::16::16:

maşallah çok az kalmış canım rabbim sağ sağlım kavuştursun yavruna inşallah:16::16: hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum :16::16:

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :16::16:bu sefer son olsun meleğin gelsin inşallah :16::16::16:

aminnnnnn inşşşşşşşş

tek tek tesekkur ederim.

Sakın üzme kendini tedaviden önce rahim röntgeni çektirmişmiydin yeni bir tedaviden önce sorunu bulsunlar.Umarım herşey istediğin gibi olur.

tesekkur ederim onurumsun. rahim filmi cektirdim bir sorun yoktu.

canım kan değerin 28 çıkmış aslında yükselmezmi burda bi arkadaşın 27 çıkmıştı yanılmıyosam yükselmişti çünkü 0 veya 1 çıkıyo tutmadığı zaman dr ne diyor bu duruma canımm

bebesko yukselir diye bir umudum yok zaten boyle baslayinca surekli yolunda gitmeyen birsey mi var diye dusunucem tabi hakkimizda hayirlisi. doktor yarin tekrar test yaptirmami soyledi sanirim degere gore birsey diyecek. ben biraz okudum bugun dis gebelik falan olabilir benzer durum yasayanlar var oyle olursa ameliyat olunuyormus ne biliyim tupler aliniyormus cok korkuyorum

canım hiç üzülme inşallah bebeğin en kısa zamanda kendiliğinden gelir..
ah superim uzulmedim inan sadece saglikla adet gorseydim baska bir ihtimal yasamadan...

charmss canimmm uxulme yilmak yok yola dewam ama sunu soyliycem sen genetik test ysptirdinmi bide pihtilasma test yapildimi.bugun ben pihtilasma icinde verdim onbesgune cikcakk .ilk bu testleri yaptir derimm

bende burda bir arkadas araciligiyla devlet hastanesinde halledebilecegimi ogrendim ve randevu aldim ama transfere iki gun kala haberim oldu. esim izin alamadigi icin gidemedik ilk is tekrar randevu alip yaptiricam aklimda o ama keske doktor isteseydi zamaninda ya da haberim olsaydi. neyse umarim simdi yaptirabilirim bi sorun cikarmarmaz devlet hastanesi

Canım napıyosun nasıl geçiyo günlerinnn az kaldı salıya rabbim hepimizin yüzünü güldürsün göbeklerimizi bebiş doldursun inşallahh :49::49::49:

Canım napıyosun nasıl geçiyo günlerinnn az kaldı salıya rabbim hepimizin yüzünü güldürsün göbeklerimizi bebiş doldursun inşallahh :49::49::49:

canım napıym yaa eltim dogum yaptı oraya gidip geliyorum işte bebişi seviyorum..ona bakıp bakıp rabbim bu güzellikten bir tanede bana nasip et diye sürekli dua ediyorum..
bugün agrım sızım olmadı sükür ama agrımın olmasımı iyi olmaması mı bilemedim valla..:(( biran önce salı gelsin istiyorum..sonucu öğreneyim istiyorum..hadi bakalım sende pazartesi ögreniceksin peşpeşe inşallah güzel haberleri yazıcaz buradan..

tek tek tesekkur ederim.

tesekkur ederim onurumsun. rahim filmi cektirdim bir sorun yoktu.

bebesko yukselir diye bir umudum yok zaten boyle baslayinca surekli yolunda gitmeyen birsey mi var diye dusunucem tabi hakkimizda hayirlisi. doktor yarin tekrar test yaptirmami soyledi sanirim degere gore birsey diyecek. ben biraz okudum bugun dis gebelik falan olabilir benzer durum yasayanlar var oyle olursa ameliyat olunuyormus ne biliyim tupler aliniyormus cok korkuyorum

ah superim uzulmedim inan sadece saglikla adet gorseydim baska bir ihtimal yasamadan...

bende burda bir arkadas araciligiyla devlet hastanesinde halledebilecegimi ogrendim ve randevu aldim ama transfere iki gun kala haberim oldu. esim izin alamadigi icin gidemedik ilk is tekrar randevu alip yaptiricam aklimda o ama keske doktor isteseydi zamaninda ya da haberim olsaydi. neyse umarim simdi yaptirabilirim bi sorun cikarmarmaz devlet hastanesi
canimm dewlet sorun cikartiyo yapmak istemiyo cunku bi kisinin dewlete maliyeti mesela pihtilasma testi icin besyuz tl imis ve dewlet bunu karsilamamak icin doktorlara cok gerekmedikce bu testu yapmayin diye baski yapiyomus bunu bana doktor dedii..canimcimm anliyorum ama banafa dher doktor arkafadiniz yapmami soyledi dedim
zaten dger testleri ozelde cebimden karsiladim deyince zar zor konsiltasyon yazdi genetige aslinda o doktorda bana demedi yaptirisan disarda yaptir i olyr demisti ..surekli niye cepten oduycrm dedim tup tutsada tutmasafa bu testler lazim ve yapipmali ama bu doktorlar nasil insanlar anlamis dglim hadtanin sagligi hic umurlarinda dgll yazikkk.aldiklari para haketmiyolarrrr.ozellikle dewleytekiler proflat doc.bicak parasi aliyo alt katta oprt ve asistanlar hasta bakiyoo dewlette uyuyoo..inanin suan tup bebek tedavim kimse bilmiyo bilseler bi tv cagircam ve hersyin ic yuzunu gostermek istiyorumm.sonrafa doktor dayak yiyo yesin efemdim hakediyo.neysee yaa kafani sisirdimm cokk dolmusumm

canım napıym yaa eltim dogum yaptı oraya gidip geliyorum işte bebişi seviyorum..ona bakıp bakıp rabbim bu güzellikten bir tanede bana nasip et diye sürekli dua ediyorum..
bugün agrım sızım olmadı sükür ama agrımın olmasımı iyi olmaması mı bilemedim valla..:(( biran önce salı gelsin istiyorum..sonucu öğreneyim istiyorum..hadi bakalım sende pazartesi ögreniceksin peşpeşe inşallah güzel haberleri yazıcaz buradan..

canım allah analı babalı büyütsünn bebişinizii..rabbim bizede vercek inşallah .bebişin iyice yerleşti demekki ağrıların kesildi canımm :16::16: benimde 3 gündür gögüslerim çok şişş rengininmi belirtisi bebişinmi anlamadımm canımcımm inşalalh bebişin belirtisidir :49::49::49:

bugün topik çok sessizz kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz :49::49::49:

canım allah analı babalı büyütsünn bebişinizii..rabbim bizede vercek inşallah .bebişin iyice yerleşti demekki ağrıların kesildi canımm :16::16: benimde 3 gündür gögüslerim çok şişş rengininmi belirtisi bebişinmi anlamadımm canımcımm inşalalh bebişin belirtisidir :49::49::49:

sagol bitanem oyle kucuk oyle tatliki... cnm insallah dedigin gibidir yerlesmistir beni hic birakmamistir benim goguslerimde hafif uclarinda agri vardi aciyordu ama dunden beri onlarda gecti benim normalde reglimdede goguslerim hic sismezdi zaten o yuzden gogusleri cok onemsemiyorum bilmiyorum onemsemelimiyim yaa.. canim senin bugun regl gunun olmadigina gore meleklerin seni birakmadi :))) hadi bakalim senin 5 benim son 6 gunum insallah hayirli haberler alacagiz bitanem

11 şubatta hamilelik testimi yaptırdım malesef 2.denememde hüsranla sonuçlandı ve yine negatif çıktı :( bana transfer edilen bebeğin tutunması için yararını gördüğünüz faydalı kürler ya da topikler önerebilir misiniz :( çok çaresiz hissediyorum kendimi gerçekten fikirlerinize, deneyimlerinize ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar... yine bu siteden okuduğum kadarıyla ananas, , çörek otu ve bal karışımı, arı sütü + polen+ ve bal karışımı vs gibi kürlerin bebeğin tutunmasında çok faydalı olduğu söyleniyor sizlerin bilgisi var mı bu konuda??

evet cnm hiç sorma arastıra arastıra bizde en ayrıntısına kadar ögrendik valla herseyi..:)))

merhaba arkadaşlar, bende geçen kasım ayında ilk tüp bebek denememi gerçekleştirdim fakat malesef ilk denemem negatif çıktı. bir ay ara verdikten sonra ikinci denememe başladım ve pazar günü yani ayın 10 da hamilelik testi yaptırıcam hayırlısıyla umarım bu defa güzel sonuçlar alırım. ben ve eşim hayırlısıyla kısmet olursa ikiz çok istiyoruz. iki defadır hep iki embryo veriliyor bana geçen sefer çok zor bir tüp bebek tedavisi geçirdim ama bu defa sanki daha iyi gibi hissediyorum kendimi. Allahım isteyen ve arzu eden herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli kollarına almayı nasip etsin inş.

Back
X