Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimm dewlet sorun cikartiyo yapmak istemiyo cunku bi kisinin dewlete maliyeti mesela pihtilasma testi icin besyuz tl imis ve dewlet bunu karsilamamak icin doktorlara cok gerekmedikce bu testu yapmayin diye baski yapiyomus bunu bana doktor dedii..canimcimm anliyorum ama banafa dher doktor arkafadiniz yapmami soyledi dedim
zaten dger testleri ozelde cebimden karsiladim deyince zar zor konsiltasyon yazdi genetige aslinda o doktorda bana demedi yaptirisan disarda yaptir i olyr demisti ..surekli niye cepten oduycrm dedim tup tutsada tutmasafa bu testler lazim ve yapipmali ama bu doktorlar nasil insanlar anlamis dglim hadtanin sagligi hic umurlarinda dgll yazikkk.aldiklari para haketmiyolarrrr.ozellikle dewleytekiler proflat doc.bicak parasi aliyo alt katta oprt ve asistanlar hasta bakiyoo dewlette uyuyoo..inanin suan tup bebek tedavim kimse bilmiyo bilseler bi tv cagircam ve hersyin ic yuzunu gostermek istiyorumm.sonrafa doktor dayak yiyo yesin efemdim hakediyo.neysee yaa kafani sisirdimm cokk dolmusumm
sagol bitanem oyle kucuk oyle tatliki... Cnm insallah dedigin gibidir yerlesmistir beni hic birakmamistir benim goguslerimde hafif uclarinda agri vardi aciyordu ama dunden beri onlarda gecti benim normalde reglimdede goguslerim hic sismezdi zaten o yuzden gogusleri cok onemsemiyorum bilmiyorum onemsemelimiyim yaa.. Canim senin bugun regl gunun olmadigina gore meleklerin seni birakmadi :))) hadi bakalim senin 5 benim son 6 gunum insallah hayirli haberler alacagiz bitanem
cansucum tup bebek tedavisi basli basina sorun. psikolojik olarak da fiziksel olarak da bu denli yorucu ve masrafli bir tedavide zaten daha basarili olmak icin bu tekkikler en basta istenmeli ve yapilmali. sinirlari daha genis olmali bu kadar ozellere bagimli hale gelmemeliyiz. maddi olarak insanlar yoktan var edip dusuyorlar bebek pesine. yani sen isyan ve elestirinde sonuna kadar haklisin. ben sag saglim adet gorup oyle testleri yaptirmakla ugrasicam suan acelem yok. bakalim basarabilcek miyim?
neyse sizler hayirlisiyla pozitif sonuclari alin bunlar hep unutulacak. allahim yaninizda olsun bebeklere tez elden kavustursun![]()
benn vurdayimmm siz nerdesinizzz;-);-)bebeskooo kizzz hadii adet olmadin cokk sukurr insallahh olmasin
rabbim öyle büyükki ummadığımız bir anda bize mucizelerini gösterir,kızlar inşallah hepiniz için olumlu olur sonuçlar![]()
olmadım canımda olcam diye bekliyom niyeyseee.bugün hastaneyi aradım dedimki bana ayın 11 de taranfer yapıldı 3 ad embriyo bunların kaç hücreli olduğunu merak ediyorum dedim dedilerki 30dk sonra ara dosyana bakalım aradım embriyolarınızın 3 de a kalite yani dedim 1.kalite dedi 3demi dedim evet dedi ben yinede inanmıyorum kalitesizler diye 3ad yaptılar diyorum ne dersin cansucummm
slm kızlar nasılsınız,bugün sabah aşı yaptırdık hemde 3 yerden,oğluşuma çok üzüldüm allahtan hemen sustu,şimdi uyutuyorum yaramazı yarın kuran okunacak hazırlık yapmam lazım,ama hiç halim yok yorgunum biraz....[/QUOT
mavicim insallah bizde senin gibi annelin tadini cikartirizz..dualarini eksik etme
bence doktorun vicdanina kalmis bisi buu...ucude a kalite boyle bi konuda kimse yalan soyliyemez vee soylesee zaten hemsireler soyledi hayir ucude kotu diyee..cnm bugun adet olmazsan cok sukur hamilesin
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız charms arkadaşımız olumsuz sonuç almış sanırım çok geçmiş olsun birdahaki sefere yüzü güle inşallah benim de adetime 4-5 gün kaldı ve korkmaya başladım kızlar yeminle stres bastı adetim bile yaklaşsın istemiyorum bugün yine yüp bebekle hamile kalan bir arkadaşım arık 5. Ayında kanamayla doktora gitmiş bebek iyi ama yaşadıklarını duyunca korkulaım kat kat arttı ben sanırım 2. Denemeden çok korluyorum ama zaman geçiyor kaçmal da biryere kadar benim için de dua edin.
kizlar ben galiba hasta olucam cok mutsuzum((
evet haklısın aslında son gün çok ağlamıştım dr ye rahim kalınlığım düşünce o etkili oldu belkide veya ben bunu ücretli yaptırdım dondurulmuş uygun oluyo diye devletteki hakkıımı kullanmadım olaki tutmazsa ilaçlı hakkım kalsın diye belkide o yüzden allah razı olsun yinede sözünde durmuş dr bakalım canım sonucum ne olcak ....sen ne durumdasın kont ne zaman tekrar canımm
Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız charms arkadaşımız olumsuz sonuç almış sanırım çok geçmiş olsun birdahaki sefere yüzü güle inşallah benim de adetime 4-5 gün kaldı ve korkmaya başladım kızlar yeminle stres bastı adetim bile yaklaşsın istemiyorum bugün yine yüp bebekle hamile kalan bir arkadaşım arık 5. Ayında kanamayla doktora gitmiş bebek iyi ama yaşadıklarını duyunca korkulaım kat katelcefc arttı ben sanırım 2. Denemeden çok korluyorum ama zaman geçiyor kaçmal da biryere kadar benim için de dua edin.