kizlarr merak ettim acaba sizde bu surecte annenizle araniz nasil benim durumdamisinizz.kizlarr inanin beni cileden cikartiyoooo yaa kafayi yiycen bi saat once sinirimdenn agladim bagirara bagira yaa hic yapmam.sorun su annem herseyime karisiyoo ya yani nasil anlatiyim sabah pilates yapiyom telde ariyoo ee spor yapmaa cocuk olsada duser belini incitme soyle boyle bilnis bilmis. sonucta bende dikkat ediyorum bi o bilmiyo herseyi .hergun cagriyo gel gel diye yarimsaatlik uzaklik var aramizda sen gel dyince disari soguk gelemem e ben nasil geliyim diyince sen kucuksun sen benim kizimsin geleceksin.bu nedemek simdi ya normalmi.sonra bana geliyo sunu soyle yap bunu boyle yap yanii tamam tamam diyorum sonra patlayinca bi sus diyince kusuyoo gidecem diyo ben gercekten biktin yaa napcamm yaa zaten kendi derdim bana yetiyoo yaa inan kafam hic kaldirmiyoo.ee sen beni dinlemedin bu zamana kadar ondan olmadi ya vu laflari duydukca beynim zionkluyo:-( annem cocuklarin ustune titreyen bi kadin ama bunu yalnis gosteriyo cok heyecanli olcakmi olmuycakmi tamam cok normol diyceksiniz ama bu surecte biraz rahat biraz bilincli biraz dedtek olan bi insan ariyo ben napmaliyimmm yoruldummm