Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım ben kısa protokol düm. E2 nin 4000 i geçmemesî gerekiyo o zaman yumurtala kalitesiz oluyo lurcin vücudun adet öncesi yeni yumurta üretmeyip varolanları kaliteli hale getirmesi için. Yumurta çok olunca kalite de düşüyor sen iğnene devam e canım mükafatını adettn sonra yöreceksin.

Nasıl yani canım anlamadım öadem değeri yükselen bir gebelik var nasıl yaşama şansı yok:(

yeterınce yuksek degıldı deger ılacları kestık oncekı gun dun de lekelenmeler basladı sanırım bugun kanamam olur.

Sevgili Peygamberimiz bir CUMA günü ashabìna sohbet ederlerken buyurdularki ''CUMA GÜNÜ EN AZ ON MÜMIN KARDESINE HAYIRLI CUMALAR DEMEK SIZE CENNET KAPISINI ARALAYACAKTIR'' cennetin kapìsìnì biraz daha aralamak ve EFENDIMIZ'in bir sünnetini daha ihya etmek dilegi ile. HAYIRLI CUMALAR..
Güzel ALLAH'ım hicbir anneye evlat acısı ve evlat hasreti cektırmesin... Hayırlı zamanda önce göbeğiniz sonra da kucağınız dolsun insALLAH Canlar... ♥ ♥

sevgili peygamberimiz bir cuma günü ashabìna sohbet ederlerken buyurdularki ''cuma günü en az on mümın kardesıne hayırlı cumalar demek sıze cennet kapısını aralayacaktır'' cennetin kapìsìnì biraz daha aralamak ve efendımız'in bir sünnetini daha ihya etmek dilegi ile. Hayırlı cumalar..
Güzel allah'ım hicbir anneye evlat acısı ve evlat hasreti cektırmesin... Hayırlı zamanda önce göbeğiniz sonra da kucağınız dolsun insallah canlar... ♥ ♥

yetercim sanada hayırlı cumalar test günün ne zaman canım seninnde az kaldı galiba

sağol canım perşembe gün

pazartesi ben salı karakedi perşembe sen 1 haftada allahın izniyle güzel haberlerle gelcez ..rabbim şu mübarek günde çocuk isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşalalh tez zamanda:16::16::16:

yeterınce yuksek degıldı deger ılacları kestık oncekı gun dun de lekelenmeler basladı sanırım bugun kanamam olur.

Senin de benim gibi olmuş o zaman canım benim de ilk denemem kimyasal gebelik oldu 55 di değerim sonra 82 oldu sonra da 72 ye düştü ilaçları kestik ertesi gün adet oldum:( tutunamadı bebeğim bana. Birkaç gün sonra adet olucam 1 ay dinlendim birtane daha embriyom va onu denicem Allah kısme ederse.

pazartesi ben salı karakedi perşembe sen 1 haftada allahın izniyle güzel haberlerle gelcez ..rabbim şu mübarek günde çocuk isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşalalh tez zamanda:16::16::16:

aminnnn inşşşşşşş rabbim hepimizin hasretini dindirsin ama ben grip oldummmm çok kötü sürekli hapşuruyorumm :18::18::18::18::18:ilaçta alamıyorum sadece portakal suyu içiyorum limon kaynatıp balla onu içiyorum

senin de benim gibi olmuş o zaman canım benim de ilk denemem kimyasal gebelik oldu 55 di değerim sonra 82 oldu sonra da 72 ye düştü ilaçları kestik ertesi gün adet oldum:( tutunamadı bebeğim bana. Birkaç gün sonra adet olucam 1 ay dinlendim birtane daha embriyom va onu denicem allah kısme ederse.

rabbim nasip edecek sanada inşalahh kucağına almayı sağlıklı ve hayırlı bi evlat olarak canımm dualarım sizinle.baksana bana bugün 11.günüm gel dedi hemşire çıkar gidemiyorum o kadar tırmışım ki negatifi görmekten rengli olmazsam pazartesi gidecm canımm

aminnnn inşşşşşşş rabbim hepimizin hasretini dindirsin ama ben grip oldummmm çok kötü sürekli hapşuruyorumm :18::18::18::18::18:ilaçta alamıyorum sadece portakal suyu içiyorum limon kaynatıp balla onu içiyorum

olsun canım meleğin rabbime emanet bişe olmaz ona allahın izniyle rabbim korur meleklerimizi:16::16:

Kızımm git ver kanını çatlıycaz hepimiz burdaaa :) Pazartesiyi bekleme . Nasılsa kanama olsada pzt yine gidip kan vermek zorundasın. Bari güzel bir h.sonu geçir rahatlaa :)
Hadi hadi bak mübarek cuma günüü :)

Haırlı cumalar bu arada herkese :)

kızlar selamlar

test günüme kadar 4444 salat-ı tefriciye okumak istiyorum..biliyorum biraz geç kaldım ama artık okuyabildiğim kadar okuyacagım..aranızda bana salat-ı tefriciye okuyabilicek olur mu acaba?Allah hepinizinden razı olsun...

Selammm; Bende okumuştum bunu sayıların çok önemi yok dediklerii için ( Bazı alimler :)) ) öyle sürekli aklıma geldikçe okudum. Ezbere bilirim . Senin içinde okurum okuyabildiğim kadar. Bitirdikten sonra sayısını söylerim olur mu ?

kızımm git ver kanını çatlıycaz hepimiz burdaaa :) pazartesiyi bekleme . Nasılsa kanama olsada pzt yine gidip kan vermek zorundasın. Bari güzel bir h.sonu geçir rahatlaa :)
hadi hadi bak mübarek cuma günüü :)

haırlı cumalar bu arada herkese :)

senin yazını okuyunca gidip kan veresim geldi :52::52::52: Ama malesef gidemem işyerinde benden başka kimse kalmadı kapatıp gidememde artık pazartesiye kaldı mecburen ..senin hamilelik takvimine dikakt ettimde canım kelebiğin ona göre doğarsa 07.07.2013 çok güzel 07.07 :16::16:
Canım sana 2 tane mi tansfer edilmişti :16:

senin yazını okuyunca gidip kan veresim geldi :52::52::52: Ama malesef gidemem işyerinde benden başka kimse kalmadı kapatıp gidememde artık pazartesiye kaldı mecburen ..senin hamilelik takvimine dikakt ettimde canım kelebiğin ona göre doğarsa 07.07.2013 çok güzel 07.07 :16::16:
Canım sana 2 tane mi tansfer edilmişti :16:

Hadi yaa neyse o zaman geç olsun güç olmasın diyelimm:) Bebeler hala seninle sonuçta. 7 temmuz yazıyo ama tüp olduğu için normal doğum yapmıyor dr'lar :( Benimde normal yapasım yoktu aslında ama böyle yasak olunca cazip geliyo şimdii yasakları severimm :) Sezeryan olursa daha erken gelmeye kalkmazsa 25-26 haziran gibi en geç alırlar bebişimi. Haziran bebesi olucak yani :) Bana 2 tane transfer edildi. Erkek olanı kesin yolda bıraktım diyorummmm :1: Kız olan cabbar çıktııı :))

canım allah razı olsun okumuşun yasin ni rabbim kabul etsin inşallahh .banada geçenki tüp bebek tedavimde 4444 salat-ı tefriciye okunmuştu dünde yasin okundu oku canım çok güzel şeyler bence dua kadar güzel bişey varmı yergök dua ile .bende okurum senin için 10 ad daha fazla okumak isterdim canım ama çalışıyorum ya allah şimdiden kabul etsinn seninkinide canım.akşam eşimle kayınvaldem bugün için teste gitmem konusnda çok ısracı oldular ama ben gitmek istemiyorum pazartesiyi beklicem bana kızacaklar ama gitmicem :14::14::14:

Canım Rabbim hepimizden razı olsun inşallah..sagol bitanem 10 tanede olsa benim için okuyor olman çok güzel Allah senden binlerce kere razı olsun..ya bende açıkcası bugün gitmen taraftarıydım ama senin kendini hazır hissettiğinde gitmen sanırım senin için en güzeli olucak..o yüzden eger pazartesi istiyorsan pazartesi git bitanem..

Sevgili Peygamberimiz bir CUMA günü ashabìna sohbet ederlerken buyurdularki ''CUMA GÜNÜ EN AZ ON MÜMIN KARDESINE HAYIRLI CUMALAR DEMEK SIZE CENNET KAPISINI ARALAYACAKTIR'' cennetin kapìsìnì biraz daha aralamak ve EFENDIMIZ'in bir sünnetini daha ihya etmek dilegi ile. HAYIRLI CUMALAR..
Güzel ALLAH'ım hicbir anneye evlat acısı ve evlat hasreti cektırmesin... Hayırlı zamanda önce göbeğiniz sonra da kucağınız dolsun insALLAH Canlar... ♥ ♥

Amin...HAYIRLI CUMALAR CANIM

sağol canım perşembe gün

yetercim seninde çok az kalmış...inşallah haftaya sırayla güzel haberler veririz...bu akşamda senin içn 1 tane yasin okuyacagım canım..sen gecen sefer yazdıgında ben tedavi sürecindeydim hastalanmıştım okuyamadım..bu akşamda inşallah bir yasini sana yollıycam rabbim kabul ederse...

Kızımm git ver kanını çatlıycaz hepimiz burdaaa :) Pazartesiyi bekleme . Nasılsa kanama olsada pzt yine gidip kan vermek zorundasın. Bari güzel bir h.sonu geçir rahatlaa :)
Hadi hadi bak mübarek cuma günüü :)

Haırlı cumalar bu arada herkese :)

Jolly canım valla ne güzel demişsin cidden catlıycaz meraktan:))) ayy ne güldüm...

Selammm; Bende okumuştum bunu sayıların çok önemi yok dediklerii için ( Bazı alimler :)) ) öyle sürekli aklıma geldikçe okudum. Ezbere bilirim . Senin içinde okurum okuyabildiğim kadar. Bitirdikten sonra sayısını söylerim olur mu ?

Bitanem Allah binlerce kere razı olsun..çok teşekkür ederim..olur tabi canım sayısını söylemen yeterli...çok sağol canım benim..

Hadi yaa neyse o zaman geç olsun güç olmasın diyelimm:) Bebeler hala seninle sonuçta. 7 temmuz yazıyo ama tüp olduğu için normal doğum yapmıyor dr'lar :( Benimde normal yapasım yoktu aslında ama böyle yasak olunca cazip geliyo şimdii yasakları severimm :) Sezeryan olursa daha erken gelmeye kalkmazsa 25-26 haziran gibi en geç alırlar bebişimi. Haziran bebesi olucak yani :) Bana 2 tane transfer edildi. Erkek olanı kesin yolda bıraktım diyorummmm :1: Kız olan cabbar çıktııı :))

Jolly canım tüp bebekte normal dogum yapmıyorlar mı?ben bun u hiç bilmiyordum..şimdi bizim bebişler tuttuysa bizlerinde mi normal yapma şansı olmıycak...

canım rabbim hepimizden razı olsun inşallah..sagol bitanem 10 tanede olsa benim için okuyor olman çok güzel allah senden binlerce kere razı olsun..ya bende açıkcası bugün gitmen taraftarıydım ama senin kendini hazır hissettiğinde gitmen sanırım senin için en güzeli olucak..o yüzden eger pazartesi istiyorsan pazartesi git bitanem..

Amin...hayırlı cumalar canım

yetercim seninde çok az kalmış...inşallah haftaya sırayla güzel haberler veririz...bu akşamda senin içn 1 tane yasin okuyacagım canım..sen gecen sefer yazdıgında ben tedavi sürecindeydim hastalanmıştım okuyamadım..bu akşamda inşallah bir yasini sana yollıycam rabbim kabul ederse...

Jolly canım valla ne güzel demişsin cidden catlıycaz meraktan:))) ayy ne güldüm...

Bitanem allah binlerce kere razı olsun..çok teşekkür ederim..olur tabi canım sayısını söylemen yeterli...çok sağol canım benim..

Jolly canım tüp bebekte normal dogum yapmıyorlar mı?ben bun u hiç bilmiyordum..şimdi bizim bebişler tuttuysa bizlerinde mi normal yapma şansı olmıycak...

aminnnn inşşşş yasin için teşekür ederimmmm

hadi yaa neyse o zaman geç olsun güç olmasın diyelimm:) bebeler hala seninle sonuçta. 7 temmuz yazıyo ama tüp olduğu için normal doğum yapmıyor dr'lar :( benimde normal yapasım yoktu aslında ama böyle yasak olunca cazip geliyo şimdii yasakları severimm :) sezeryan olursa daha erken gelmeye kalkmazsa 25-26 haziran gibi en geç alırlar bebişimi. Haziran bebesi olucak yani :) bana 2 tane transfer edildi. Erkek olanı kesin yolda bıraktım diyorummmm :1: Kız olan cabbar çıktııı :))

inşalah dediğin gibidir canım bebelerim benimledir şuan rabbim nasip etmiştir bu defa inşalahh..bende normal doğumdan tırsıyorum :)))) ama oda çok sağlıklı imiş karakedininde dediği gibi bizmde öyle şansımız yok o zaman napalım olsun bebişlerimz sağlıklı olsunda :) erkekler genelde yarı olda bırakır ya insanı :52::52: Ama kızlar sonuna kadar mücadale eder senin kelebeğinde annesi için mücadele etmiş canımm darısı benim kelebeğime veya kelebeklerime diyelimm :16::16::16:

Canım ben ilk aşılamamda teste gittim kan verdim olmadı 2 gün sonra rengi oldum son 2 aşılalamda gitmeden rengli oldum ilk tüp bebeğimdede teste gittim çıkmadı 2 gün sonra rengli oldunca bu defa insanın gidesi gelmiyor son rengli tarihlerim 3 ayınki şöyle ocak 20 aralık 24 kasım 25 ortalamsı hesaplarsan 19 şubat diyor hesaplayıcı o yüzden bekliyorum bakalım ne olcakk ..sende varmı bi beliriti falan farklı bişeler

Cansucumm ne yaptın tatlım ne dedi dr haber et merak ediyorum seniii :16::16::16:

Back
X