Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben ilk aşılamamda teste gittim kan verdim olmadı 2 gün sonra rengi oldum son 2 aşılalamda gitmeden rengli oldum ilk tüp bebeğimdede teste gittim çıkmadı 2 gün sonra rengli oldunca bu defa insanın gidesi gelmiyor son rengli tarihlerim 3 ayınki şöyle ocak 20 aralık 24 kasım 25 ortalamsı hesaplarsan 19 şubat diyor hesaplayıcı o yüzden bekliyorum bakalım ne olcakk ..sende varmı bi beliriti falan farklı bişeler

yok cnm yaa sadece biraz tuvalete sıkısınca kasıklarım çok agrıyor o kadar başka hiçbişi yok gögüslerim şişmişti azcık onlarda indi..olmadı diye çok korkuyorum..bel agrım var biraz ama onuda buna bağlamıyorum genel oldugunu düşünüyorum..

sende hiç belirti fln var mı peki canım?

rabbim nasip edecek sanada inşalahh kucağına almayı sağlıklı ve hayırlı bi evlat olarak canımm dualarım sizinle.baksana bana bugün 11.günüm gel dedi hemşire çıkar gidemiyorum o kadar tırmışım ki negatifi görmekten rengli olmazsam pazartesi gidecm canımm

keşke gitseydin ya varsa gerçekten çıkardı ama olsun geç olsun güç olmasın bikaç gün daha bekle ki daha yüksek bir değer ile karşılaş. aslında istersen yarın yada pazar sabahı ilk idrarınla bir idrar testi yapabilirsin. test günün de yaklaştığı için çok sorun olmaz nasıl olsa artık öğreneceksin. ben kan verdikten sonra eve gelip yapmıştım eğer yoksa da negatif çıksın kanda sıfır ı görmeden önce alıştırayım kendimi diye. hadi bakalım inşallah tutar canım.

yok cnm yaa sadece biraz tuvalete sıkısınca kasıklarım çok agrıyor o kadar başka hiçbişi yok gögüslerim şişmişti azcık onlarda indi..olmadı diye çok korkuyorum..bel agrım var biraz ama onuda buna bağlamıyorum genel oldugunu düşünüyorum..

sende hiç belirti fln var mı peki canım?

benimde sadece gögüslerim şiş oda rengli olcam zamanda şişer zaten o yüzden ayırt edemiyorum :53::53:

keşke gitseydin ya varsa gerçekten çıkardı ama olsun geç olsun güç olmasın bikaç gün daha bekle ki daha yüksek bir değer ile karşılaş. aslında istersen yarın yada pazar sabahı ilk idrarınla bir idrar testi yapabilirsin. test günün de yaklaştığı için çok sorun olmaz nasıl olsa artık öğreneceksin. ben kan verdikten sonra eve gelip yapmıştım eğer yoksa da negatif çıksın kanda sıfır ı görmeden önce alıştırayım kendimi diye. hadi bakalım inşallah tutar canım.

canım sen idrar testi yapınca çıkmışmıydı 2.çizgii.canım zaten tutmadıysa ben rengli olurum en geç pazara kadar .inşallah buz bebeklerim tutunmuştur annesine sımsıkı :49::49::49:

Sende hiç belirti fln var mı peki canım?

canım ben günlük olarak şu ilaçları alıyorum sen hangilerini alıyosun

estrofem 1x4
corospin 1x1
peretnol 1x1
nac 1x3
progeston 1x3 yumuşak kapsul 200m olandan

cumartesi pazar hastanelerin labaratuarlari acik yaptirabilirsin testini. ayrica gun gun degerleri takip etmek de onemli 12. gun testini kacirma derim ben tabi 12. gunun haftasonu diye anladim yanlis diilsem. hem belki de cok sevinicez:52:

d

estrofem 1x4
corospin 1x1
peretnol 1x1
nac 1x3

cnm ben sadece folibol folik asit kullaniyorum birde progestan igne baska ilacim yok hergun igne zor oluyor bayagi ama bebisim icin katlaniyorum iste bakalim

cumartesi pazar hastanelerin labaratuarlari acik yaptirabilirsin testini. Ayrica gun gun degerleri takip etmek de onemli 12. Gun testini kacirma derim ben tabi 12. Gunun haftasonu diye anladim yanlis diilsem. Hem belki de cok sevinicez:52:

canımm ayın 11 de tarferim yapıldı 23 şubatta test yaptır dediler devlet hastaneside açıkmı oluyo canım ben devlet hastanesinde yaptırdım çünkü..inşalalhh çok sevinecez canımmm dualarınız eksik etmeyin bizden :16::16::16:

d

cnm ben sadece folibol folik asit kullaniyorum birde progestan igne baska ilacim yok hergun igne zor oluyor bayagi ama bebisim icin katlaniyorum iste bakalim

bana günlük 4 ad estrofeme devam dedi canımm ilk tüp bebeğimdede günlük 1 ad idi bunda bi ara düştü ya rahim duvarı kalınlığım ondan galiba canımm

canımm ayın 11 de tarferim yapıldı 23 şubatta test yaptır dediler devlet hastaneside açıkmı oluyo canım ben devlet hastanesinde yaptırdım çünkü..inşalalhh çok sevinecez canımmm dualarınız eksik etmeyin bizden :16::16::16:

devlet hastanesinde de acile gidip yaptirabilirsin bence birseyler uydurursun. ben evime yakin kucuk bir ozel hastane vardi oraya sormustum hem sgk anlasmasi vardi hem de 24 saat acikti labaratuari. bence bekleme ozel de olsa yaptir bizim sabirsizligimiz disinda dedigim gibi degeri gun gun ogren :)) dualarim seninle insallah sevindicez

kizlar bugun dedim gibi kontrolum vardi.kan ultrosan verdim ve e2 33KUSUR DEDİ İYİ DEDİ AMA HALA LUCRİN DOZU DUSURMEDİ DEVAM 15MG ENJEKTE ETCEM.PAZARTESİ YİNE GİDİCEMM KONTROLE VE DOKTORA NİYE DOZ DUSMEDİ DİYE SORMAMİSİM .AYY SASKİN Bİ ORDEK OLUYORUM DOKTOR YANİNDA SADECE ADET HALA GELMEDİ DİYE TAKMİSİM ONU SORDUM DURDUM;-)ve kirmizilar geldi simdi dedigi gibi bugun yarin gelir demmisti.het neysee kizlar benim havadislerim bunlarr sizinkileride bi okuyup cvp yazarim.aksam bi bassagligi icin ziyaret var ora gitcez.offff bilmiyorum ama kizlar surekli aglayasim var ya....her neysee hastanede bebesko ve karakedinin yeterim.sonucunu dusundum durdum..dedim ya bugun cok karisigimm

kızlar merhaba nasılsınız tedavide olan arkadaşların tedavileri hayırlı olsun pazartesi ve salı günü bizi 2 sürpriz bekliyor bebeşko ve karakedi inş bebekleriniz size sımsıkı tutunmuştur ve çok yüksek değerlerle kendilerini belli ederler canlarım.
bende pazartesi günü doktordaydım bu defa üniversite hastanesine gittim yani doktorumu değiştirdim şunu anladım ki üniversite hastaneleri daha kalabalık ve daha sabırlı olmak gerekiyor sabah 8:30 da girdim 12:30 da anca çıkabildim adetimin 16. günüydü ve sol tarafta 16 mm bi yumurtam oluşmuştu doktorumuz 10 gün boyunca gün aşırı birliktelik yapın adet olursan da bu tetkikleri yaptır getir aşılamanı başlatalım dedi.pazartesi 16 mm idi yani yumurtam ve şu 5 günlük zaman diliminde salı gecesi ve perşembe gecesi birliktelik yaşadık inş tutturabilmişizdir gerçi daha 5 gün var doktorun dediğine göre ama bugünde yani biraz önce sok tarafımda hafif bi ağrı oldu sizce bu çatlama ağrısı mı yoksa eğer tuttutabildiysek bebeğin yerleşme ağrısı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar yardım bekliyorum...

devlet hastanesinde de acile gidip yaptirabilirsin bence birseyler uydurursun. Ben evime yakin kucuk bir ozel hastane vardi oraya sormustum hem sgk anlasmasi vardi hem de 24 saat acikti labaratuari. Bence bekleme ozel de olsa yaptir bizim sabirsizligimiz disinda dedigim gibi degeri gun gun ogren :)) dualarim seninle insallah sevindicez

aslında bugün öğrenmiş olsaydım bebeğim benleyse eşime süper doğum günü hediyesi olcaktı özeli aradım 58 tl dedi çok istedi 20-30 deseydi yaptıracaktım cumarteside çalışıyorum ben o yüzden devlet hastanesinde koşturacak zamanım yok insanı hafta içi sinir ediyolar hafta sonu naparlar :50::50:

kizlar bugun dedim gibi kontrolum vardi.kan ultrosan verdim ve e2 33kusur dedi iyi dedi ama hala lucrin dozu dusurmedi devam 15mg enjekte etcem.pazartesi yine gidicemm kontrole ve doktora niye doz dusmedi diye sormamisim .ayy saskin bi ordek oluyorum doktor yaninda sadece adet hala gelmedi diye takmisim onu sordum durdum;-)ve kirmizilar geldi simdi dedigi gibi bugun yarin gelir demmisti.het neysee kizlar benim havadislerim bunlarr sizinkileride bi okuyup cvp yazarim.aksam bi bassagligi icin ziyaret var ora gitcez.offff bilmiyorum ama kizlar surekli aglayasim var ya....her neysee hastanede bebesko ve karakedinin yeterim.sonucunu dusundum durdum..dedim ya bugun cok karisigimm

sende haberler güzel canım yükselmiş e2 bak tedavinin sonunda rabbim meleğini kucağına almayı nasip edecek...bende bugün gidemedim kanvermeye casaretimi kıramadım kaldım pazartesiye anlıcan

bana günlük 4 ad estrofeme devam dedi canımm ilk tüp bebeğimdede günlük 1 ad idi bunda bi ara düştü ya rahim duvarı kalınlığım ondan galiba canımm

cnm bana ondan hic vermedi gerekli gormedi heralde transfer zamani rahim duvarim kacti onuda hic sormadim ben

kızlar merhaba nasılsınız tedavide olan arkadaşların tedavileri hayırlı olsun pazartesi ve salı günü bizi 2 sürpriz bekliyor bebeşko ve karakedi inş bebekleriniz size sımsıkı tutunmuştur ve çok yüksek değerlerle kendilerini belli ederler canlarım.
Bende pazartesi günü doktordaydım bu defa üniversite hastanesine gittim yani doktorumu değiştirdim şunu anladım ki üniversite hastaneleri daha kalabalık ve daha sabırlı olmak gerekiyor sabah 8:30 da girdim 12:30 da anca çıkabildim adetimin 16. Günüydü ve sol tarafta 16 mm bi yumurtam oluşmuştu doktorumuz 10 gün boyunca gün aşırı birliktelik yapın adet olursan da bu tetkikleri yaptır getir aşılamanı başlatalım dedi.pazartesi 16 mm idi yani yumurtam ve şu 5 günlük zaman diliminde salı gecesi ve perşembe gecesi birliktelik yaşadık inş tutturabilmişizdir gerçi daha 5 gün var doktorun dediğine göre ama bugünde yani biraz önce sok tarafımda hafif bi ağrı oldu sizce bu çatlama ağrısı mı yoksa eğer tuttutabildiysek bebeğin yerleşme ağrısı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar yardım bekliyorum...

inşallah tavan yapan bthcg ile gelirim pazartesi sizlere yazarım rabbim bu defa kızlar hamileyimmmi yazmayı nasip edecek banada:16::16: Ve bekleyen tüm arkadaşlarıma .senin bence şuan çatlama ağrısı canımm çalışmalara devam bebişe az kalmışş

aslında bugün öğrenmiş olsaydım bebeğim benleyse eşime süper doğum günü hediyesi olcaktı özeli aradım 58 tl dedi çok istedi 20-30 deseydi yaptıracaktım cumarteside çalışıyorum ben o yüzden devlet hastanesinde koşturacak zamanım yok insanı hafta içi sinir ediyolar hafta sonu naparlar :50::50:

bak simdi ben kardesimle o kadar gonulden dua ettim ki basta sana isteyen tum kizlara ama oyle gonulden ki bu sefer olucak insallah 1-2 gun gec de olsa hediyen bebek olucak esine :)

canım sen idrar testi yapınca çıkmışmıydı 2.çizgii.canım zaten tutmadıysa ben rengli olurum en geç pazara kadar .inşallah buz bebeklerim tutunmuştur annesine sımsıkı :49::49::49:
Benim çıkmıştı canım idrar testinde

estrofem 1x4
corospin 1x1
peretnol 1x1
nac 1x3
Pogesteron u fitil olarak mı kullanıyosun canım pretnol ve nac ne için?

Estrofem genelde dondurulmuş tedavilerinde kullanılıyo canım.

Bnce sen kendi hastane nin acil polikliniğine git pazar günü nasılsa orda tüp yaptırmadın mı test günüm de acil de ver kanını sonuç 2 saate çıkar.

kizlar bugun dedim gibi kontrolum vardi.kan ultrosan verdim ve e2 33KUSUR DEDİ İYİ DEDİ AMA HALA LUCRİN DOZU DUSURMEDİ DEVAM 15MG ENJEKTE ETCEM.PAZARTESİ YİNE GİDİCEMM KONTROLE VE DOKTORA NİYE DOZ DUSMEDİ DİYE SORMAMİSİM .AYY SASKİN Bİ ORDEK OLUYORUM DOKTOR YANİNDA SADECE ADET HALA GELMEDİ DİYE TAKMİSİM ONU SORDUM DURDUM;-)ve kirmizilar geldi simdi dedigi gibi bugun yarin gelir demmisti.het neysee kizlar benim havadislerim bunlarr sizinkileride bi okuyup cvp yazarim.aksam bi bassagligi icin ziyaret var ora gitcez.offff bilmiyorum ama kizlar surekli aglayasim var ya....her neysee hastanede bebesko ve karakedinin yeterim.sonucunu dusundum durdum..dedim ya bugun cok karisigimm

canım hadi bakalım yavas yavas seninde geliyor vaktin..inşallah hersey yolunda gidicek sonunda bebişini kucagına alıcaksın...

bende pazartesi günü doktordaydım bu defa üniversite hastanesine gittim yani doktorumu değiştirdim şunu anladım ki üniversite hastaneleri daha kalabalık ve daha sabırlı olmak gerekiyor sabah 8:30 da girdim 12:30 da anca çıkabildim adetimin 16. günüydü ve sol tarafta 16 mm bi yumurtam oluşmuştu doktorumuz 10 gün boyunca gün aşırı birliktelik yapın adet olursan da bu tetkikleri yaptır getir aşılamanı başlatalım dedi.pazartesi 16 mm idi yani yumurtam ve şu 5 günlük zaman diliminde salı gecesi ve perşembe gecesi birliktelik yaşadık inş tutturabilmişizdir gerçi daha 5 gün var doktorun dediğine göre ama bugünde yani biraz önce sok tarafımda hafif bi ağrı oldu sizce bu çatlama ağrısı mı yoksa eğer tuttutabildiysek bebeğin yerleşme ağrısı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar yardım bekliyorum...

ayy inşallah bitanem inşallah bende bebeşko gibi hamileyim die bagıra bagıra söylemek istiyorum buraya kocaman harflerle yazmak istiyorum..hadi bakalım cnm bence onlar catlama agrıların akıntın var mı yumurta akı kıvamında yogun o akıntının geldiği zaman ilişkiyi sakın kaçırma o gün çok önemli..

canım benim kuzenim günü gecince heyecandan dayanamayıp gecenin bir yarısı devlet hastanesinin aciline gidip yaptırdı..1 saat içinde cıktı sonucu istersen sende devletine aciline git yaparlar bence..

gozumden uyku akiyo amaa yazmadan gecemiycemm..cnm al bi idrar testi yap silikte ciktiysa hamilesinn..hastane mastane ugrasma.pazartesiye kadar dedim yani.yoksa pazartesi gider kanini verirsin tekte ciksa ciftte ciksa dimiiu...

Back
X