Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol canımm allah razı olsunnn rabbim tez zamanda sanada meleğini nasip etsin inşalalh tez zamanda inşalalhhh 4 yıl sonra halen inananmıyorum aslında rabbime şükürler olsunn :16::16::16:

amin inşallah tekrar o duyguyu yaşarım bende..artık yarın kan değerinle dahada çok seviniriz..

Canımm sen kesin hasta oldunmu şimdi canım geldimi kırmızılarr bende halen inanamıyorumm yarın kan sonucundan sonra inancam inşalalhh meleklerim benledir allahın izniyle

oldum cnm yaa benim umudum yok artık..inşallah sen hamilesin bitanem...

benimde daha önceleri düzensizlik vardı 1,5-2 ay ama adetim geldiğinde 5-6 gün sürüyodu normaldi yani..kilon fazla mı var canım?insülin direnci için ilaç kullanmıyomusun peki?bak ben 14kg verdim pcoya inat..ve o şekilde kendiliğimden hamile kaldım..bende yumurta tembelliği varmı bilmiyorum :26:

valla canım aslında kilomda cok fazla yok yani tabiyki fazla ama asırı tombiş bişi değilim...boyum 1.60 kilom da 66-67 arası işte..bende şimdi rejime ve spora başlıycam bu 1 aylık dinlenme süresinde biraz vermeye calısıcam belki etkisi vardıor kilonunda..insülinle ilgili bir sıkıntım yok cnm şeker çıkmadı bende..sadece tiroidim var oda başlangıc seviyesinde..en son kan verdiğimde oda düşmüştü ilaç kullanmamama ragmen..

oldum cnm yaa benim umudum yok artık..inşallah sen hamilesin bitanem...

valla canım aslında kilomda cok fazla yok yani tabiyki fazla ama asırı tombiş bişi değilim...boyum 1.60 kilom da 66-67 arası işte..bende şimdi rejime ve spora başlıycam bu 1 aylık dinlenme süresinde biraz vermeye calısıcam belki etkisi vardıor kilonunda..insülinle ilgili bir sıkıntım yok cnm şeker çıkmadı bende..sadece tiroidim var oda başlangıc seviyesinde..en son kan verdiğimde oda düşmüştü ilaç kullanmamama ragmen..

bendede şeker yok canım ama genellikle pcoluların insüline karşı dirençleri var o yüzden doktorlar hep bu ilacı veriyolar ondan sordum sana..bu ilaç hem kilo vermeyi sağlıyo hemde yumurtlamayı kolaylaştırıyo bizim için..senin fazla yokmuş kilon ne güzel..bizim kilo almaya meyilimimiz var normal insanlara göre o yüzden hep dikkat etmek lazım malesef..kilonun kesinlikle etkisi var bizim için doktorlar hep kilo verin hamile kalmanız kolaylaşır derlerdi de inanmazdım ama doğruymuş o yüzden hala diyettetim kilo vermeye uğraşıyorum..

bendede şeker yok canım ama genellikle pcoluların insüline karşı dirençleri var o yüzden doktorlar hep bu ilacı veriyolar ondan sordum sana..bu ilaç hem kilo vermeyi sağlıyo hemde yumurtlamayı kolaylaştırıyo bizim için..senin fazla yokmuş kilon ne güzel..bizim kilo almaya meyilimimiz var normal insanlara göre o yüzden hep dikkat etmek lazım malesef..kilonun kesinlikle etkisi var bizim için doktorlar hep kilo verin hamile kalmanız kolaylaşır derlerdi de inanmazdım ama doğruymuş o yüzden hala diyettetim kilo vermeye uğraşıyorum..

bana vermediler canım öyle bir ilaç yaa..sadece tiroid için selenyum takviyesi vermişti okadar..acaba nie vermediler ki bana?bende başladım valla cnm bu 1 ayda 2-3 kilo versem bile yeter bir kardır..belki daha kolaylaştırır dediğin gibi hamile kalmayı

sabah kalktım test yaptım 2.çizgi pembemsi çıktı ilk çizgi kadar koyu değil ya eşim halen inanmıyor ama ben 4 yıldır yapıyorum bu testi hiç çıkmıyodu 2.çizgi sizce ben hamilemiyim kızlar eşim öyle yapınca bende karamsar kaldım :16::16::16:

inan çok sevindim bebesko.idrarda çıktıysa hamilesndir.kan testinde de kesinleşecektir.inşallah bir problem olmaz.kendine çok dikkat et...

inan çok sevindim bebesko.idrarda çıktıysa hamilesndir.kan testinde de kesinleşecektir.inşallah bir problem olmaz.kendine çok dikkat et...

inşallah yarın kan sonucu ile kesinleşecek canım bende senin gibi evladımı kucağıma almayı nasip edecek rabbim .rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin inşalalhh dualarım hep böyle :16::16:

amin inşallah tekrar o duyguyu yaşarım bende..artık yarın kan değerinle dahada çok seviniriz..

rabbim bu defa sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canımmm.biliyosun geçen yıl şubatın 20 de başlamıştık beraber ilk aşılamaya tam 1 yıl olmuş 1 yılda 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırmışım rabbim 2.de yüzümü güldürüdü inşallah canımm bugün zaman hiç geçmez artık bana bi kan sonucumu alaydım :16::16::16:

bana vermediler canım öyle bir ilaç yaa..sadece tiroid için selenyum takviyesi vermişti okadar..acaba nie vermediler ki bana?bende başladım valla cnm bu 1 ayda 2-3 kilo versem bile yeter bir kardır..belki daha kolaylaştırır dediğin gibi hamile kalmayı

bu defa olmadıysa bile olcak allahın izniyle ben tedaviye başlıyalı tam 1 yıl oldu canım 1 yılda 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım pes etmedim fazlada ara vermedim rabbim nasip etti inşalalh bu defa meleklerim benledir.sen kaç defa aşılama kaç defa tüp bebek yaptırmıştın canım.dondurulmuş bebeğin tutanacak sana allahın izniyle hem dondurulmuş tedavi çok basit hiç yorulmıyosun maddi manevi kolay canımm:16::16::16:

sabah kalktım test yaptım 2.çizgi pembemsi çıktı ilk çizgi kadar koyu değil ya eşim halen inanmıyor ama ben 4 yıldır yapıyorum bu testi hiç çıkmıyodu 2.çizgi sizce ben hamilemiyim kızlar eşim öyle yapınca bende karamsar kaldım :16::16::16:

tebrikler canım inşaallah rabbim tamamına erdirsin.idrarda çıktıysa değer 70 'in üstündedir demekki çünkü benim 70 kan bile belirsiz di ikinci çizgi. bak göreceksin yarın çok yüksek bir değer le karşılaşacaksın Allah'ın izniyle.

tebrikler canım inşaallah rabbim tamamına erdirsin.idrarda çıktıysa değer 70 'in üstündedir demekki çünkü benim 70 kan bile belirsiz di ikinci çizgi. Bak göreceksin yarın çok yüksek bir değer le karşılaşacaksın allah'ın izniyle.

teşekkür ederim canımm kanla doğrulanmadan inanamıyorum nedense bakalım yarın kan değerim kaç çıkacak :16::16::16: Bu duygu bile çok güzel yarın kanada çıkarasa nasıl olcak çok heyecanlıyımmm

karakedi metanetini koru umudunu yitirme ki bu arada gelecek olan bebegin sansi yukselsin olucak insallah:)

bebeskooooo umarim kan degerin mujdeli olur hepimizi sabra zorladin:) yarin haberleri bekliyoruz insallah sevincin de degerin de katlanir

bu defa olmadıysa bile olcak allahın izniyle ben tedaviye başlıyalı tam 1 yıl oldu canım 1 yılda 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım pes etmedim fazlada ara vermedim rabbim nasip etti inşalalh bu defa meleklerim benledir.sen kaç defa aşılama kaç defa tüp bebek yaptırmıştın canım.dondurulmuş bebeğin tutanacak sana allahın izniyle hem dondurulmuş tedavi çok basit hiç yorulmıyosun maddi manevi kolay canımm:16::16::16:

canım benimde 3 aşılama 1 tüp bebek arada ilk başladıgımda yaptırdıgım boşuna iğne yediğim yumurta takiplerimde var..benimde ilk aşılamam gecen sene nisanda yapılmıştı..galiba bende senin gibi 1 yılı devirip öyle kavusagım meleğime..evet cnm daha kolaymış dondurulmuş gerci ben özelde yaptırdıgım için yine maddi biraz fazla ödiycez ama napalım yeterki bebişim gelsin.son kurusuma kadar akıtmaya razıyım ben.

karakedi metanetini koru umudunu yitirme ki bu arada gelecek olan bebegin sansi yukselsin olucak insallah:)

bebeskooooo umarim kan degerin mujdeli olur hepimizi sabra zorladin:) yarin haberleri bekliyoruz insallah sevincin de degerin de katlanir

inşallah bitanem..inşallah birgün bu mutlulugu bizde tadacagız..

Selam kızlar test gunlerı yaklastı heycanlar artı degılmı karakedı sanırım adet oluyosun tabıkı uzuluceksın ama azmıne hayran kaldım daha negatıfı almadan planların hazır kafanda ınsanlar plan yaparken Rabbım gulermıs Ben sızın kaderınızı cızdım dıye ınsallah kaderınde saglıkla bebegını kucagına almak vardır benımde gecen nısanda oldu asılamam necabuk gecıyo zaman ogun ben asılamamı olurken bırısı bebegını aldırmak zorunda kalmıstı ve karı koca hungur hungur aglıyodu bende cok dua etmıstım boyle olması olmamısından daha kotu cunku sevınememıstım bıle asılamam oldu dıye Rabbım kımseye tasıyamıyacagı yuku vermesın bebesko bende kuzumda sılık ıkıncı cızgıyı gormustum hala saklıyorum o testı ertesı gunde pozıtıfı gordum ınsallah senınde oyle olur canım saglıkla alırsın kucagına ben yetrdende cok umıtlıyım ıcımden bıhıs onunda tutucak dıyo ama bakallım hayırlısı ınsallah neyse cenem dustu kızlar kendınıze ıyı bakın

Karakedicim adet olmuşun sanırımm. Okuduğumuz dualar ins. bir bahaki bebisine gidecek. Dua elbet yerini bulur ;) Sakın moralini bozma bir cogumuz burda bir cok denemelerden sonra kavuştuk bebislerimize. Seninkide bir dahaki sere gelicek inss:16: Yılmak yok bir dahaki aya al hemen dondurulmus bebeni ;)

Bebeskocummm sabrına hayran kaldım varya bu bebek gelmeseymis sen yılmadan 30 kere daha tup bebek yaptirirmissin bunu anladimmm :)) Bu arada bende ilk olumsuz asilama sonucumu Ekim'de almıştım. Bu yıl Ekim'e kadar benimde 3 asilama ve 2 tup bebek oldu. Bu Ekim'de yani tam 1 . Yılda kavuştum minikime. :)) Yarin Sabirsizlikla kansonucunu bekliyoruzz. Artık bu kadar beklettin bizi söyle yüksek yüksek sonuclar bildir bize :)

canım benimde 3 aşılama 1 tüp bebek arada ilk başladıgımda yaptırdıgım boşuna iğne yediğim yumurta takiplerimde var..benimde ilk aşılamam gecen sene nisanda yapılmıştı..galiba bende senin gibi 1 yılı devirip öyle kavusagım meleğime..evet cnm daha kolaymış dondurulmuş gerci ben özelde yaptırdıgım için yine maddi biraz fazla ödiycez ama napalım yeterki bebişim gelsin.son kurusuma kadar akıtmaya razıyım ben.

Inşallah bitanem..inşallah birgün bu mutlulugu bizde tadacagız..

selam kızlar test gunlerı yaklastı heycanlar artı degılmı karakedı sanırım adet oluyosun tabıkı uzuluceksın ama azmıne hayran kaldım daha negatıfı almadan planların hazır kafanda ınsanlar plan yaparken rabbım gulermıs ben sızın kaderınızı cızdım dıye ınsallah kaderınde saglıkla bebegını kucagına almak vardır benımde gecen nısanda oldu asılamam necabuk gecıyo zaman ogun ben asılamamı olurken bırısı bebegını aldırmak zorunda kalmıstı ve karı koca hungur hungur aglıyodu bende cok dua etmıstım boyle olması olmamısından daha kotu cunku sevınememıstım bıle asılamam oldu dıye rabbım kımseye tasıyamıyacagı yuku vermesın bebesko bende kuzumda sılık ıkıncı cızgıyı gormustum hala saklıyorum o testı ertesı gunde pozıtıfı gordum ınsallah senınde oyle olur canım saglıkla alırsın kucagına ben yetrdende cok umıtlıyım ıcımden bıhıs onunda tutucak dıyo ama bakallım hayırlısı ınsallah neyse cenem dustu kızlar kendınıze ıyı bakın

karakedicim adet olmuşun sanırımm. Okuduğumuz dualar ins. Bir bahaki bebisine gidecek. Dua elbet yerini bulur ;) sakın moralini bozma bir cogumuz burda bir cok denemelerden sonra kavuştuk bebislerimize. Seninkide bir dahaki sere gelicek inss:16: Yılmak yok bir dahaki aya al hemen dondurulmus bebeni ;)

bebeskocummm sabrına hayran kaldım varya bu bebek gelmeseymis sen yılmadan 30 kere daha tup bebek yaptirirmissin bunu anladimmm :)) bu arada bende ilk olumsuz asilama sonucumu ekim'de almıştım. Bu yıl ekim'e kadar benimde 3 asilama ve 2 tup bebek oldu. Bu ekim'de yani tam 1 . Yılda kavuştum minikime. :)) yarin sabirsizlikla kansonucunu bekliyoruzz. Artık bu kadar beklettin bizi söyle yüksek yüksek sonuclar bildir bize :)

bütün mesajlarınızı okudum bu tedavi süresince beni en iyi anlayan sizler oldunuz acımıda paylaştınız bugünde mutluluğumu allah hepinizden razı olsunn tek tek hamile olanlara sağlıklı bir şekilde kucaklarına alsınlar olmayanlarda tez zamanda hamiş olsunlar inşalalhhh dualarınızı eksik etmeyin benimde dualrım sizinleee yarın inşallahh kan değerim tavan yapmıştır yarın 14.günüm çünkü :16::16:

Nerdesin rukiyeeee tlf çalıyo ev açan yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:37::37::37:

Selam kızlar test gunlerı yaklastı heycanlar artı degılmı karakedı sanırım adet oluyosun tabıkı uzuluceksın ama azmıne hayran kaldım daha negatıfı almadan planların hazır kafanda ınsanlar plan yaparken Rabbım gulermıs Ben sızın kaderınızı cızdım dıye ınsallah kaderınde saglıkla bebegını kucagına almak vardır benımde gecen nısanda oldu asılamam necabuk gecıyo zaman ogun ben asılamamı olurken bırısı bebegını aldırmak zorunda kalmıstı ve karı koca hungur hungur aglıyodu bende cok dua etmıstım boyle olması olmamısından daha kotu cunku sevınememıstım bıle asılamam oldu dıye Rabbım kımseye tasıyamıyacagı yuku vermesın bebesko bende kuzumda sılık ıkıncı cızgıyı gormustum hala saklıyorum o testı ertesı gunde pozıtıfı gordum ınsallah senınde oyle olur canım saglıkla alırsın kucagına ben yetrdende cok umıtlıyım ıcımden bıhıs onunda tutucak dıyo ama bakallım hayırlısı ınsallah neyse cenem dustu kızlar kendınıze ıyı bakın

napalım cnm bu yolda azimli olmazsak eger mükafatını alamayız biz caba harcıycazki rabbim bize mükafatını versin..

Karakedicim adet olmuşun sanırımm. Okuduğumuz dualar ins. bir bahaki bebisine gidecek. Dua elbet yerini bulur ;) Sakın moralini bozma bir cogumuz burda bir cok denemelerden sonra kavuştuk bebislerimize. Seninkide bir dahaki sere gelicek inss:16: Yılmak yok bir dahaki aya al hemen dondurulmus bebeni ;)

Bebeskocummm sabrına hayran kaldım varya bu bebek gelmeseymis sen yılmadan 30 kere daha tup bebek yaptirirmissin bunu anladimmm :)) Bu arada bende ilk olumsuz asilama sonucumu Ekim'de almıştım. Bu yıl Ekim'e kadar benimde 3 asilama ve 2 tup bebek oldu. Bu Ekim'de yani tam 1 . Yılda kavuştum minikime. :)) Yarin Sabirsizlikla kansonucunu bekliyoruzz. Artık bu kadar beklettin bizi söyle yüksek yüksek sonuclar bildir bize :)

biliyorum bitanem hepimiz zorlu süreclerden gecerek geldik bu günlere benimde az olmadı aşılama tüp derken sırada donmuş var bakalım..ama gördüğüm kadarıyla sanki donmuşlar daha iyi tutunuyor gibi senin öyle oldu bebeşkonunda öyle oldu bakalım inşallah benimde öyle olur..

napalım cnm bu yolda azimli olmazsak eger mükafatını alamayız biz caba harcıycazki rabbim bize mükafatını versin..

biliyorum bitanem hepimiz zorlu süreclerden gecerek geldik bu günlere benimde az olmadı aşılama tüp derken sırada donmuş var bakalım..ama gördüğüm kadarıyla sanki donmuşlar daha iyi tutunuyor gibi senin öyle oldu bebeşkonunda öyle oldu bakalım inşallah benimde öyle olur..

bende duymuştum dondurulmuşlar daha iyi tutuyo diye allahın izniyle sende meleğine dondurulmuşunla kovuşucaksın inşalalhh canımmm yılmak yok yola devamm sende benim gibi güçlüsün ara vermiyosun vermede zaten :16::16:

bebeskoooooo. ben sana cuma yap demedimmi silik cikarsa git kan ver tek cizgi varsa gitme demedimmi lafima geldin dimii bak bendee cokk heyecanlandimmmm yaaa hatta inanirmisin agladimm yaa.rabbim.insallahhhh olduuh bu iss.bende uc yildirrr o testlerden yaparin kocaman tek cizgi karsima cikar hic silik rastlamadim kesinn hamilesinnn yarin ben doktorda olucam aksam ogrenirim haberi...cnmmm cokkkk sewindimmmmmmmmmmnmmmmm ....

canimmm yarin insalllahh bi mucize yada bi suprizz olur insallahh olumludurr sanada ediyom.dualarimmiii.planlarini yapp yikilmadik ayaktayizzxxx..canimmmnn

Back
X