elcefcim suan senin dondurulmus yok dimi.
var canım 1 tane daha. ilk opu lu tedavimde 2 embriyom oldu benim geçen sefer birisini aldık 1 tane duruyordu şimdi de onu alacağız. eğer bu da olmazsa malesef yeni bir opulu deneme

Ben iyiyim canım kilo vermeye devam kendimi iyice diyete ve spora verdim 5 kg daha gitti.doğal yoldan denemeye devam bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu 2 gün önce adet oldum hamilelik şüphem vardı ama malesef.normal yollardan olsun istiyorum ama ne zaman olacağı belli değil tabi doktorumda bana sana 1 yıl boyunca hiçbişey yapmıcam dedi aşılama tüp falan yani. Normal yoldan kalacaksın diyo tekrar bende yapmam gerekenleri yapıyorum olsun diye.ama sabrım ne zaman biter ne zamana kadar beklerim bilmiyorum.kg verdiğim için adetler düzene girdi bu ay ovülasyon testi denicem bakalım hayırlısı.bizlerde kavuşalım artık bebeklerimize inşallah.önce hayırlı haberi senden alıcaz inanıyorum canım
en iyisini yapıyosun canım bence tedaviye hiç gerek yok bence de sen 1 sene içinde kendin hamile kalacaksın yine kendine ve vücuduna zaman ver en güzeli doğal yoldan olması tabi. biz yapamadık artık bizimkini doktorlar yapacak :) ama yine de Allahtan ümit kesilmez benim de dinlendiğim aylarda umudum oluyor. kilo verdikçe adetin de düzene girer. ovulasyon testi kullan malum günlerde birlikte ol çok fazla kafana takma akışına bırak ama düzenli ilişki şart. o da oluyorsa ben senden çok ümitliyim bence kendiliğinden nasıl kaldın? yine kalacaksın canım.