Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akgunnn gec olsunda guc olmasin sonu hayirli olsun
bebesko icin girdim ama haber yok hala![]()
bu gün dr daydım muayene oldum rahim kalınlığı ilaç kullandığım halde dahada düşmüş yarın sabah gidip tahlil verecem yeniden hormon beklemek çok zor bebişlerim beni bekliyolar ne zaman bana kavuşacaklar bilmem sabırr rabbim sabır![]()
nerdesin canım ya dün testi tekrarlıcaktın sesin çıkmadı öldük meraktan burda yaa..inşallah değerin tavan yapmıştırda sevinçten bize haber verememişsindir..
canım dün kan verdim kan değerim 1 düşmüş zaten akşamada rengli oldumHemşireler normal yolla daha kolay olur artık sizin dedi hamile kalabildiğini öğrendik dedi buda başarı dedi o yüzden 3-4 ay siz sıkı bi çalışma yapın olcak inşallah dedi.içim çok yandı ama toparlandım inanıyorum ki tez zamanda rabbim meleğimi normal yolla nasip edecek inşallah dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim ne olurr
![]()
bu gün dr daydım muayene oldum rahim kalınlığı ilaç kullandığım halde dahada düşmüş yarın sabah gidip tahlil verecem yeniden hormon beklemek çok zor bebişlerim beni bekliyolar ne zaman bana kavuşacaklar bilmem sabırr rabbim sabır![]()
Elbette canimm hemsireler dogru solemiss...bi kere kaldinmi gerisi gelecektir..Allahin izniyle.bide su prengle jelle ovulasyon testi al cok isini gorur ewde ona gore iliski girin.inaniyorum cok yakin bi zamanda gelicek
şok oldum kuzucum değerinin düştüğğünü görünce:26::26: Rabbimin bi bildiği var demekki en kısa zamanda bebişin kendiliğinden gelsin inşallah![]()
bizlerde olmadı allahın izni ile senle mutlu olcaz meleğini nasip edecek rabbim opun cuma günüymüş hadi hayırlısı bütün yumoşun sana bebek olarak dönsün inşalahhcanım prengle jelle ne benim evde ovulasyon testim vardı dünde çörekotu yağı sipariş verdik bugün gelcek eşimde bende kullanıcam bide preseed jel aldım kadınlar kulubunden okudum çok faydasını gören olmuş bu jeli ilişkiden 15 önce rahme sıkıyomuşun o jel sipermlerin daha kolay gitmesini ve daha uzun yaşamasını sağlıyomuş bu ayda bunları denicem bakalım allahın izni ile meleğim normal yolla olcak inşalalhh
![]()
beni yine çok merak etmişiniz haklarınızı hellal edin kan değerim 1 e düşmüş şimdi tekrar muane için dr gidecem gelince yazarım![]()
canım dün kan verdim kan değerim 1 düşmüş zaten akşamada rengli oldumHemşireler normal yolla daha kolay olur artık sizin dedi hamile kalabildiğini öğrendik dedi buda başarı dedi o yüzden 3-4 ay siz sıkı bi çalışma yapın olcak inşallah dedi.içim çok yandı ama toparlandım inanıyorum ki tez zamanda rabbim meleğimi normal yolla nasip edecek inşallah dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim ne olurr
![]()
Kizlarr yumurtalarim cuma gunu toplaniyooo..bugun catlatma ignesi vurulcam 7bucukta.kizlar hepinizin duasina ihtiyacimmm varrrr...insallahh kalitelidir.rabbim transferide gosterir insallahh..
Corek otu yag ne ise yariyoi bak onu duymadim canimm
Opu icin bugun yatiyorum yarin sabah opu giriyorumm ve cokkk korkuyorummmm canlarimm..dualarinizi bekliyorum.
çok üzüldüm bebesko cum inan demekki seninki de kimyasal gebelikmiş ama üzülme gerçekten kimyasalın ın arkası gebelik derler ben de jolly den öğrendim artık kaç ay sonrası bilemiyorum ama bana nasip olmadı ben başladım tekrardan. inşallah 2. denemem tutar ve devam ederi.
canım opu ya girecekmişsin hiç korkma uyuyosun ve uyanıyosun çok basit bir işlem inşallah herşey istediğin gibi olur canım. dualarımız seninle.
canım bebesko nun da öyle olmuştu ama ilaçlarla yükselttiler tekrardan belki öyle yapabilirler senin de. ama eğer olmuyorsa da fazla zorlama iptal edilsin belki hayırlısı böyledir canım rabbim vereceği zamanı biliyor da biz kullar çok sabırsızız işte![]()
canım çörek otu normalde balla karıştırp yersen yumuşlara çok iyi çörek otu yağı ile çok hamiş kalan olmuş kayınvaldem aylardır diyo kadıncaz tv izliyomuş hamiş kalanlar anlatıyomuş bu ayda biz kullanamlım dedil 500gr mı 148 tl 1ay gidiyomuş karı koca içersen biz 3-4 ay içmeyi düşünüyoz bakalım hayırlsıı
canım sen niye bugün yatıyosun hastaneye onu anlamadım[/QUOTE
hemsire aradi doktorumuz talimat verdi. burda olun sabah erken saatte alalim dedi zaten sabah6:30gircektim...boyle da iyi oldu biz bi gruptup beskisilik hepimizi cagirmislar yarin bu saatler hersey bitmis olucak.insallah kaliteli cikarlar.bu tup bebekte cile bitmiyo anacimm herseyin sonunda yine bi soru isareti taa kii hamile kaldim diyene kadarki bu seferde ikinci tura basliyon ppuyorumm
canım çörek otu normalde balla karıştırp yersen yumuşlara çok iyi çörek otu yağı ile çok hamiş kalan olmuş kayınvaldem aylardır diyo kadıncaz tv izliyomuş hamiş kalanlar anlatıyomuş bu ayda biz kullanamlım dedil 500gr mı 148 tl 1ay gidiyomuş karı koca içersen biz 3-4 ay içmeyi düşünüyoz bakalım hayırlsıı
canım sen niye bugün yatıyosun hastaneye onu anlamadım[/QUOTE
hemsire aradi doktorumuz talimat verdi. burda olun sabah erken saatte alalim dedi zaten sabah6:30gircektim...boyle da iyi oldu biz bi gruptup beskisilik hepimizi cagirmislar yarin bu saatler hersey bitmis olucak.insallah kaliteli cikarlar.bu tup bebekte cile bitmiyo anacimm herseyin sonunda yine bi soru isareti taa kii hamile kaldim diyene kadarki bu seferde ikinci tura basliyon ppuyorumm
hamile olmaklada bitmiyo bacım bak ben hamile oldum ama devamı gelmedi rabbim sana nasip edecek bu tüp bebek demenende inşalalh kucağına almayı banadan normal yolla gebe kalmayı allaha emanet olun![]()