Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçmiş olsun sevde cim kendine çok dikkat et yine tüp ile hamile kalan bir arkadaşımın da 4.5 aylıkken böyle kanaması oldu ona da doktor bebeğin plesentası rahim ağzına yakın o kanama yapar demiş. Ara sıra doğuma kadar olabilir kanama korkma demiş. Pruloton depot sanırım öyle bir iğne verdi haftada 1 vuruluyor düşüğe karşı çok etkiliymiş. Sana ilaç verdiler mi?

Bebeğin seninle kendine dikkat et bu tüp bebekler böyle hassas oluyor işte. Bakalım benim başıma neler gelicek? Yarın transferim var sevde cim benim için dua et. Bu seferki bebeğim bana sıkı sıkı tutunsun. Ben de progestan iğnesine başladım 3 gündür vuruluyorum test gününe kadar da kullanıcam.

canım yarın allahın izni ile alcan meleğini yanına hep senle kalcak bu defa inşalalhh dualrım seninle canım:16::16::16:

canım biz 3 yıl önce bir dr tavsiyesi üzerine kaan aydosa gittik o zaman kaan bey ankara üni idi bizde o zaman 200 tl para yatırdık muane olmak için eşim muan oldu muane sonrası eşimde hiç siperm çıkmadı bunun üzerine kaan hoca eşime sudafet diye bi ilaç yazdı bu ilaç normalde soğuk algınlığı için ama yan etkisi eşiminde şöyle oldu eşime dedi bunu kullan 7 gün sonra gel gittik eşim siperm verdi 230.000,00 milyon çıktı bunun %24 de ileri hızlı çıktı eşim o ilacı içmezse sipermleri idrar yolu ile dışarı atıyo çok ilginç demi çok şaşırmıştık bunu öğrendiğimizde yani biizm normal yolla çocuk sahibi olmamız için eşimin o ilacı ayda en az 15 gün içmesi lazım bende vucuduna zarer veriri diye istedim çok içsin hani 1 ay içse hemen hamile olsam iç derim normal çiftlerin bile 1 yıl içinde olurmuş o yüzden bizde aşılamaya karar verdik olmadı sonra tüp derken en son gittiğimde hemşireler dediki çok ilgililer benide çok seviyolar saolsunlar siz resmen korunuyosunuz eşin ilacı içmezse bizde bi taraftan aşılama bi taraftan tüp bebk yapıyoz size oysaki senin son tüp bebeğinde hamile kalabildiğini gördük siz noral yolla çocuk sahibi daha kolay olursunuz dedi o yüzden bundan sonra eşin ayda 15 gün yumurlamadan 5 gün önce içsin sudafeti siz çalışmalra başlayın olur dediler bizede çok mantıklı geldi o yüzden eşimden siperm istediler eğerki değerleri iyi çıkmaz ise ilaç yazarız dediler çünkü her ay değişirmiş erkeğin siprm değerleri dün çıkmış sonucumuz toplamde 75.000,00 milyon ama ileri hızlısı 0 yerinde ileri hızlısı 9.000,00 milyon bende bugün kaan hocayı aradım ibni sinada şuan oda gel ilaç yazalım dedi değerler iyi ama hızlı haretliside olsun ki doğal yolla daha kolay hamile kalırsın dedi şuan işteyim öğleden sonra gidecem ilaç yazacak kaan hoca bizde çalışmara başlıcaz allahın izni ile biizm hikayemiz bu canımm :16::16::16: Sende belirtilere takılma canım bendede hiç belirti yoktu hatta biliyosun test günümde gitmedim kan vermeye ben inannıyorum allahın izni ile senin meleğin şaun senle annesi:16::16::16:

Bebeskoo anlattiklarin banada cok mantikli geldii sizin cok yuksek o zaman sansiniz yuksek..dogal yolla kalabilirsinn.gitte yaxdir ilacini cnm ben hala ankara tip fakultesinde diye biliyodum kagan beyi ne ara ibnisina gecmiss;-);-)CNM PİHTİLASMA VE GENETİK TESTLERİNİZDE YAPİLDİMİ.BAK BENDE PİHTİLASMA CİKTİ TRANSFER SONRASİ VE HAMİLE KALİRSAM SUREKLİ İGNE KULLANİCAM.BİDE YAPMİYOLARDİ DOKTOLAR

Yarin bi kelebek karnina konucak umarim cok hareketli bi kizin olur son aylarinda sana kanatlariyla ucar gelir rabbim yarfimcin olsun elcefim sende kurtulirsun bu derteenn..sende 2013annelerii arasina girersinnn

bebeskoo anlattiklarin banada cok mantikli geldii sizin cok yuksek o zaman sansiniz yuksek..dogal yolla kalabilirsinn.gitte yaxdir ilacini cnm ben hala ankara tip fakultesinde diye biliyodum kagan beyi ne ara ibnisina gecmiss;-);-)cnm pihtilasma ve genetik testlerinizde yapildimi.bak bende pihtilasma cikti transfer sonrasi ve hamile kalirsam surekli igne kullanicam.bide yapmiyolardi doktolar

evet canım banada mantıklı geldiği için daha umutluyum normal yolla gebe kalmacama inanıyorum inşalalhh .testler yapılmadı canımm

Biraz geç oldu biliyorum ama cansucum transferin hayırlı olsun .. moralini yüksek tut ve rahat olmaya çalış canım .. Güzel haberlerini bekliyorum .. Ercelfim cumartesi transferin umarım son kez olur.. Çok çektin sende ama umuyorum ki her zahmette bir rahmet var .. Sonu güzel olacak inş. beni hiç sorma önce ağır grip ve sinüzitten yattım evde sonrası daha kötü geçen gece kanamam oldu apar topar hastaneye yatırdılar .. Şimdilik bebeğimde sorun yok ama korkuyorum , bebeğin eşi rahim ağzındaymış o da kanama yaparmış :((( kontrol altındayım ...3 ayı bitirdik derin bi nefes alayım derken bu oldu şimdide .. Bi şeyi ne kadar istersen o kadar zor oluyor :((

sevde öncelikle çok geçmiş olsun.benimde kanamam olmuşt doktorum bana proluton depot vermişti taoplam 5 kez vuruldum.çok etkili bir ilaç sanırım sende onu kullanıyorsun sakın ihmal etme.inşallah sağ sağlimkucağına alırsınsende bebeğini...

ercelf canım yarın transferin varmış.umarım çok rahat geçer ve sonucunda da yüzün güer.dualarım seninle olacak...

Sewdecimm inanmiyorummm uc aymi zaman ne cabuk geciyoo..Allahima bebeklerimiz gelsinnn zaman geciyoo ve anne olamamak yakiyoo icimi.cok sagoll canim insallahh elcefinde benimde son olurr...kendine cokkkk dikkatt ettt canimmm zor buldun kiymetini bil agir is yapma karda kista gide gele ne zor gunler gecirdinnn.durumlardan haber verr cnmm

geçmiş olsun sevde cim kendine çok dikkat et yine tüp ile hamile kalan bir arkadaşımın da 4.5 aylıkken böyle kanaması oldu ona da doktor bebeğin plesentası rahim ağzına yakın o kanama yapar demiş. ara sıra doğuma kadar olabilir kanama korkma demiş. pruloton depot sanırım öyle bir iğne verdi haftada 1 vuruluyor düşüğe karşı çok etkiliymiş. sana ilaç verdiler mi?

bebeğin seninle kendine dikkat et bu tüp bebekler böyle hassas oluyor işte. bakalım benim başıma neler gelicek? yarın transferim var sevde cim benim için dua et. bu seferki bebeğim bana sıkı sıkı tutunsun. ben de progestan iğnesine başladım 3 gündür vuruluyorum test gününe kadar da kullanıcam.

sevde öncelikle çok geçmiş olsun.benimde kanamam olmuşt doktorum bana proluton depot vermişti taoplam 5 kez vuruldum.çok etkili bir ilaç sanırım sende onu kullanıyorsun sakın ihmal etme.inşallah sağ sağlimkucağına alırsınsende bebeğini...
Teşekkürler hepinize canım arkadaşlarım...proluton deport vermedi , iki gün progestan iğnesi vurdular hastanede bugün eve çıktım tabi istirahat şartıyla 10 gün rapor verdi , evdede progestan hapından günde 2 kez alacağım , bol bol serum verdiler çok şükür kanama yok şimdilik umarım olmaz yine..
Ercelfiim canım hayırlısıyla al bebeğini inşallah , sıkı sıkı tutunsun kıymetlimiz , hiçde ayrılmasın umarım .. Gönlüm dualarım seninle öpüyorum..

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. bugün saat 16.30 da transferim var. korkuyorum. şuan sadece hayırlısıyla transferim yapılsın istiyorum. benim için dua edin. bu benim yeni opu lu deneme öncesi son şansım:( umarım annesini daha fazla uğraştırmaz....

arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. bugün saat 16.30 da transferim var. korkuyorum. şuan sadece hayırlısıyla transferim yapılsın istiyorum. benim için dua edin. bu benim yeni opu lu deneme öncesi son şansım:( umarım annesini daha fazla uğraştırmaz....

canım içini ferah tut rabbime bol bol dua et verecek tek kişi o bunu unutma dualarımız senle :16::16::16:

günaydın canım nasıl gidiyo hamişlik :16::16::16::16: inşalalh görrüz canımm benim istememle yaparmı devlet hastanesi canımmm

Bildim kadariyla bi dondurulmus bide dondurmadan drek birinci kalite embrio transferin oldu tutmadi bunu one surebilirsin bide kardeslerimde pihtilasma nedeniyle dusuk oldu de.. ben oyle dedimde yaptilarr..diasardada genetik testleri yapturdik..

Bildim kadariyla bi dondurulmus bide dondurmadan drek birinci kalite embrio transferin oldu tutmadi bunu one surebilirsin bide kardeslerimde pihtilasma nedeniyle dusuk oldu de.. ben oyle dedimde yaptilarr..diasardada genetik testleri yapturdik..
.

Senin dondurulmusta birinci kalitemiydi.guzelim 5adet ikinci kalite embriomu dondurmadilarr..sinir oldum kolaydi sanki onlari bu hale getirmekk...ikinci kalite olsa bile..sonucta Allah bilir onun tutup tutmuycani..neymis illa birinci kalite olcakmiss:-(:-(

bildim kadariyla bi dondurulmus bide dondurmadan drek birinci kalite embrio transferin oldu tutmadi bunu one surebilirsin bide kardeslerimde pihtilasma nedeniyle dusuk oldu de.. Ben oyle dedimde yaptilarr..diasardada genetik testleri yapturdik..

.

Senin dondurulmusta birinci kalitemiydi.guzelim 5adet ikinci kalite embriomu dondurmadilarr..sinir oldum kolaydi sanki onlari bu hale getirmekk...ikinci kalite olsa bile..sonucta allah bilir onun tutup tutmuycani..neymis illa birinci kalite olcakmiss:-(:-(

canım benim ilk 15 yumurtam toplandı bunlarda 12 si döllendi 7 si 1.kalite 5 gün beriyosu oldu kalan 5 de 3.gün embriyosu idi onlarıda çöp etmişler mesala ilkinde 3.gün beryolarını bana trasfer edebilirlerdi 7 ad kalan 5.gün beriyosu yani 1.kalite olanlarıda dondururlardı benim en son 6ad 1.kalite emriyomun hepsini çözdürdüler 3nü tranfer ettiler diğer 3 de çöp oldu demekki 1.kalitede olsa çözülürken zarar görüyo .o dediğin terleri nasıl yapıyolar canım kanlamı bakıyolar dışarda yaptırdığın geneteik test nasıl onu nerde yaptırdın ne kadar verdin

canım benim ilk 15 yumurtam toplandı bunlarda 12 si döllendi 7 si 1.kalite 5 gün beriyosu oldu kalan 5 de 3.gün embriyosu idi onlarıda çöp etmişler mesala ilkinde 3.gün beryolarını bana trasfer edebilirlerdi 7 ad kalan 5.gün beriyosu yani 1.kalite olanlarıda dondururlardı benim en son 6ad 1.kalite emriyomun hepsini çözdürdüler 3nü tranfer ettiler diğer 3 de çöp oldu demekki 1.kalitede olsa çözülürken zarar görüyo .o dediğin terleri nasıl yapıyolar canım kanlamı bakıyolar dışarda yaptırdığın geneteik test nasıl onu nerde yaptırdın ne kadar verdin

Ewet cnmm senden bi tup kan aliniyo hastanenin genetik bolumunde inceleniyo.hastanedeki doktor uc sonra cikar genetik test dedi en iyisi disarda yaptir dedi duzen labartuvarda tunalida yaptirdik turkiyedeki en guvenilir labarotuvar aklinda bulunsun. 150kusur verdim sanirim.sonra hastanedekizla konustuk kiz bebegini bi aylikken kaybetmiss..ve pihtilasmaymis banada o akil verdi iykide verdi bende kardeslerimde hep pihtilasma var bende kaybetmek istemem simdiden yapalim dedim oda yine uzun surer disarda yaptir dedi bende uzun sursun beklerim dedim.tabi mahsus dedi uxun surer diye on besgunde ciktini biliyodum ve bingo pihtilas.ma varmiss igne kullaniyorum suann yani bilincli olcaksin yoksa doktorlardan fayda yok olsa dusucekti..boyle inanabilcem sirtimi dayabilcem bi doktorum olmasini cok isterdimm..cok sanssisiz;-);-)

Bebeskoo resmen senin embriolarda. Cope gitmiss be guzel kaliteli .kismet
.bu arada karakedii yokkkk ortalarda napiyoo acabaa

kızlar transferim yapıldı çok şükür sorunsuz bir şekilde herşey yolunda gitti. artık göbeğimde bebeciğim :) 28 mart test günüm. benim için dua edin.

kızlar transferim yapıldı çok şükür sorunsuz bir şekilde herşey yolunda gitti. artık göbeğimde bebeciğim :) 28 mart test günüm. benim için dua edin.

Hayırlı olsun ercelf, Allah pozitif sonucu göstersin inşallah.Kendine çok dikkat et bu süreçte.sanırım 27-28 i gibi benim oğlum doğmuş olur.O yüzden güzel haberlerini biraz gecikmeli alırım:) Hamileliğimin son günlerinde dualarım seninle.Allah sanada sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Amin...

Back
X