kızlar transferim yapıldı çok şükür sorunsuz bir şekilde herşey yolunda gitti. artık göbeğimde bebeciğim :) 28 mart test günüm. benim için dua edin.
transferin hayırlı olsun canım inşallah bu defa yüzün güler bebeğine kavuşursun dualarım seninle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar transferim yapıldı çok şükür sorunsuz bir şekilde herşey yolunda gitti. artık göbeğimde bebeciğim :) 28 mart test günüm. benim için dua edin.
Hayırlı olsun ercelf, Allah pozitif sonucu göstersin inşallah.Kendine çok dikkat et bu süreçte.sanırım 27-28 i gibi benim oğlum doğmuş olur.O yüzden güzel haberlerini biraz gecikmeli alırım:) Hamileliğimin son günlerinde dualarım seninle.Allah sanada sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Amin...
canım az kalmış doğumuna ne güzel..allahım sağlıkla oğlunu kucağına almanı nasip etsin inşallah..
Hayırlı olsun ercelf, Allah pozitif sonucu göstersin inşallah.Kendine çok dikkat et bu süreçte.sanırım 27-28 i gibi benim oğlum doğmuş olur.O yüzden güzel haberlerini biraz gecikmeli alırım:) Hamileliğimin son günlerinde dualarım seninle.Allah sanada sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Amin...
Kızlar olmadı, tutmadı aşılamam bugün sabah hasta oldum, çok ağladım, hala ağlıyorum,işyerindeyindee, gelen gidene de bişey diyemiyorum, 2 aşılamam da tutmadı, tüp bebeğe geçeceğiz nasip olursa, kızlar biz tüp bebeği temmuzda istanbul da yaptırmayı düşünüyoruz, kardeşim orda iznimide o ara kullanabilirim, nolur memnun olan bize tüp bebek merkezi önerisi versin, nereye gideceğimizi hiç bilmiyoruz, yaptıran, tutan, memnun olan, nolur bize akıl versin, önceki sayfalarda muhakkak vardır ama inanın hiç takatim yok onlaır okumaya umutsuz haberlerle karşılaşmaktan korkuyorum artık, hamile arkadaşlarımız hepiniz sağ selamet kucaklarınıza alın inşallah bebişlerinizi, onun için cok mücadele verdiniz...
Canım geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır böyle düşün. Ben istanbul anadolu yakasındaki eurofertil tüp bebek merkezini tavsiye ederim kendi merkezim ve çok memnunum güzel ilgileniyolar. Umut tüp bebeği hiç tavsiye etmem gidenler de memnun değil. Birde taksim de istanbul tüp bebek giden ler genelde memnun.
Canım benim çok teşekkür ederim cevap verdiğin için, senide takip ediyorum, inşallah bebişlerin tutunur, bize güzel haberi verir bize umut olursun inşallah, seninkini ve istanbul tüp bebek merkezini okudum sabahtır araştırma yapıyorum:)Evet genelde memnunlar inşallah sendende olumlu sonucu alırsak bende ona giderim, hepimiz için hayırlısı olsun, ben iki aşılamamı özelde yaptırdım, öyle olunca tüp bebek raporu vermezler demi, rapor almak için illa üniversitedemi aşılama yaptırmak gerekli bir bilgin varmı?
Canım özelde yapılan aşılamalar sayılmıyor. Heleki ilaç raporu çıkartıp almadıysan ilaçlarını yani cebinden ödediysen hiçç sayılmıyor. Özel tüp bebek en uygunu 4000 tl den başlar 8000 e kadar yolu var eğer yaşın genç ise devlete geç bence 2 aşılamanı yaptır tüp raporunu al sonra istediğin yerde tüp yaptırırsın.Canım benim çok teşekkür ederim cevap verdiğin için, senide takip ediyorum, inşallah bebişlerin tutunur, bize güzel haberi verir bize umut olursun inşallah, seninkini ve istanbul tüp bebek merkezini okudum sabahtır araştırma yapıyorum:)Evet genelde memnunlar inşallah sendende olumlu sonucu alırsak bende ona giderim, hepimiz için hayırlısı olsun, ben iki aşılamamı özelde yaptırdım, öyle olunca tüp bebek raporu vermezler demi, rapor almak için illa üniversitedemi aşılama yaptırmak gerekli bir bilgin varmı?
Sağol canımmm valla herşey çok kolay oldu cumartesi akşamüstü oldu bende hala belirti yok bebiş daha ısınamadı galiba:) bugün hafif hafif kasık batması ve kalçamda ağı var o kadar ilkinde de 4 ve 5. Günlerde çok bel ağrım olmuştu sonradan canlanıyor sanki :) inşallah tutar yine ve bu sefer bırakmaz annesini he gün progestan iğneye ve coraspin e devam :)Ercelf'cimm almışsın bebişinii hadi hayırlı olsun şimdidenn. Sımsıkı tutunsun bırakmasın üzmesin annesinii inş :)
Hestiaa çok az kalmış bebişe çok heyecanlı olsa gerekkk. Bizde o günleri görelim inşşş. Darısı bizimde başımıza olsunn :)
cansucum senin sonuç noldu benmi kaçırdım :26:
Cansu cum dua ediyorum senin için canım inşallah pozitif sonuç alırsın.Melekcim ben beklemedeyimm yarin adet. gunnuummm.
İnsallahh olmam
Kız ne tez canlılığı alemsinkaç gündür girmedim topiğe maşallah ercelf bebişini almış biletez canlı hatun nede olsa
rabbim bu kez nasip etsin inşallah ,,,ama çok ümitliyim sanki içimde öyle bi his var rabbim yardımcınız olsun inşallah
![]()
Bebeskoo resmen senin embriolarda. Cope gitmiss be guzel kaliteli .kismet
.bu arada karakedii yokkkk ortalarda napiyoo acabaa
Kızlar olmadı, tutmadı aşılamam bugün sabah hasta oldum, çok ağladım, hala ağlıyorum,işyerindeyindee, gelen gidene de bişey diyemiyorum, 2 aşılamam da tutmadı, tüp bebeğe geçeceğiz nasip olursa, kızlar biz tüp bebeği temmuzda istanbul da yaptırmayı düşünüyoruz, kardeşim orda iznimide o ara kullanabilirim, nolur memnun olan bize tüp bebek merkezi önerisi versin, nereye gideceğimizi hiç bilmiyoruz, yaptıran, tutan, memnun olan, nolur bize akıl versin, önceki sayfalarda muhakkak vardır ama inanın hiç takatim yok onlaır okumaya umutsuz haberlerle karşılaşmaktan korkuyorum artık, hamile arkadaşlarımız hepiniz sağ selamet kucaklarınıza alın inşallah bebişlerinizi, onun için cok mücadele verdiniz...
Melekcim ben beklemedeyimm yarin adet. gunnuummm.
İnsallahh olmam
bitanem buralardayım girip girip bakınıyorum arada..iş arama telaşına düştüm ben bu ara baktım stressiz oluncada tutmuyor en iyisi dedim işe gireyimde biraz kafam dagılsın hemde azıcık maddi olarak düzelelim..iş görüşmelerine fln gidiyorum sürekli bir koşturmacadayım anlayacagın..sen napıosun bakalım sonuc tarihin ne zaman canım benim?
canım hayırlı ugurlu olsun inşallah bu sefer meleğin seni hiç bırakmıyacak..dualarımız seninle bitanem..
cannım rabbim hayırlısyla kucagına almayı nasip etsin inşallah cok az kalmış kuzucuguna kavusmaya...rabbim hayırlı dogumlar nasip eylesin inşallah...
canım ben de ercelfle aynı merkezde yaptırdım bende eurofertilden cok memnunum sadece benim tek sıkıntı yasadıgım konu dondurulmuşlarda yine tek embriyo transfer ediyorlar eger yas olarak 35 üstü değilsenn ve ilk denemense malesef koymuyorlar ama istanbul tüp bebek merkezi ilk denemende olsa dondurulmuşlarda esniyor canım..benim tek tek dondurulan 2 yumurtam kaldı şimdi onların transferini yaptırıcam ama sanırım istanbul tüp bebek merkezine aldırıp orada yaptıracagım cünkü eurofertil koymama konusunda malesef ısrarcı..bu konuda seni bilgilendirmek istedim canım..
canım inşallah sen pozitif sonucu görüceksin..sabırsızlıkla test gününü bekliyorum..takipteyim canım seni..
günaydınlarrrrrrrrrrrrr![]()