- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
gunaydinnn yetercimmmm nasilsinnnnn..
sağol canımmmmm bu gün daha iyiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydinnn yetercimmmm nasilsinnnnn..
ay rabbim yardımcın olsun inşallah ahyırlı sonuç alırsın güzel haberlerini bekliyoruzMelekcim ben beklemedeyimm yarin adet. gunnuummm.
İnsallahh olmam
Kız ne tez canlılığı alemsinekim de opu oldum bebeğimi alamadan transferim 2 ay ertelendi. Sonra aldım be kimyasal gebelik oldu 2 adet dönemi yine bekledim ve aldım bebeğimi yeniden toplamda bakarsan uzun bir süreç ama olsun vardır bunda da bir hayı sonu güzel olsun inşallah. Senin de az kalmış doğuma maşallah..
ay rabbim yardımcın olsun inşallah ahyırlı sonuç alırsın güzel haberlerini bekliyoruz
bebeşim seni sürekli takip ediyorumbu seferki süreçte rahim kalınlaşması sorun çıkarmadı güzel güzel gelişti
sonuda böyle güzel olsun inşallah
bu kez gelsin nazlı beben
sen ve cansu için meryem suresi ve yasin okudum ..rabbim kızımın hatiirına kabul eder inşallah
bizdede son 8 hafta heyecan dorukta
![]()
ay rabbim yardımcın olsun inşallah ahyırlı sonuç alırsın güzel haberlerini bekliyoruz
bebeşim seni sürekli takip ediyorumbu seferki süreçte rahim kalınlaşması sorun çıkarmadı güzel güzel gelişti
sonuda böyle güzel olsun inşallah
bu kez gelsin nazlı beben
sen ve cansu için meryem suresi ve yasin okudum ..rabbim kızımın hatiirına kabul eder inşallah
bizdede son 8 hafta heyecan dorukta
![]()
Kızlar verdiğiniz cevaplar için hepinizden Allah razı olsun, gerçekten bu sıkıntıları çekmeyen bizim derdimizden anlamıyor, yaşım 28 valla geçmi erkenmi bilmiyorum ama bir arkadaşımda 3 aşılama tutmazsa yumurtalar işlevini kaybediyormuş dedi o yüzden korkuyorum, birde bende aşılama cok zor oluyor catım darmış çok acı çekiyorum, ama yinede bir üniversite hastahanesi danışayım, hepimiz için hayırlısı olsun, yumurta 1 tane koymaları benimde canımı cıkıyor o zaman kararımı verdim, direk tüp bebeğe gidelim dersek istanbul tüp bebek merkezine gideyim.Tekrar tekrar sağolun.
hestia canım senin pipilinde yola çıktı geliyor deseneay çok heyecanlı
rabbim sağ sağlim kavuştursun yavruna
![]()
Kızlar olmadı, tutmadı aşılamam bugün sabah hasta oldum, çok ağladım, hala ağlıyorum,işyerindeyindee, gelen gidene de bişey diyemiyorum, 2 aşılamam da tutmadı, tüp bebeğe geçeceğiz nasip olursa, kızlar biz tüp bebeği temmuzda istanbul da yaptırmayı düşünüyoruz, kardeşim orda iznimide o ara kullanabilirim, nolur memnun olan bize tüp bebek merkezi önerisi versin, nereye gideceğimizi hiç bilmiyoruz, yaptıran, tutan, memnun olan, nolur bize akıl versin, önceki sayfalarda muhakkak vardır ama inanın hiç takatim yok onlaır okumaya umutsuz haberlerle karşılaşmaktan korkuyorum artık, hamile arkadaşlarımız hepiniz sağ selamet kucaklarınıza alın inşallah bebişlerinizi, onun için cok mücadele verdiniz...
Canım maşallah cinsiyeti belli değil mi daha? Ağızdan alıyosan progestanı çok uyku yapar sen transferden sonra iğne kullanıyodun neden bıraktırdılar kanaman olunca yeniden ona başlasaydın daha etkiliydi. Raporlu olman da güzel hiçbişey bebeden önemli değil görev de az kaldı sanırım ne zaman yeni tayin? Ben çok tedirginim 4. Gün bugün geçen sefer tuttu diye bu seferde tutacak anlamına gelmiyor o yüzden çok korkuyorum Allah emeklerimi boşa çıkarmaz inşallah. 28 mart perşembe büyük gün.Ercelfim canım transferin yapılmış çok şükür , hayırlısıyla tutunur bebeğin bu sefer inşallah artık .. sabırla ve huzurla gerilmeden geçirirsin inş bu süreyi..
Cansucum yarın güzel haberini bekliyorum ..
Bende iyiyim evde raporluyum şükür kanama yok , progestan 200 lük kullanıyorum acayip uyku yapıyor .. 14+ 0 olduk bugün , umarım bi daha olmaz kanama v.s. Öpüyorum sizi ..
Benim 28 mart perşembe canım cansu nun bugündü sanırım ama girmedi halaKızlar nasılsınız test günleriniz ne zaman kızlar heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı inşalah ikinizde hamilesiniz hergün açıp bakıyorum takip ediyorum ama yazacak bişeyim olmayınca çıkıyorum ama takip ediyorum sizleri dualarım sizinle![]()
Canımm seni çok merak ediyorummmm inşalalh hamişsin ve bizi unuttun demi mutluluktan![]()
Canımm seni çok merak ediyorummmm inşalalh hamişsin ve bizi unuttun demi mutluluktan[/Qbebesko bugün cansunun test günümü ne kadar çabuk geçmiş
canım görüşemez olduk napıyosun nasılsınnn geçen aramışın duymamımışm![]()
aradım canım evet ama zahmet edip bi aramadın bile şaka şaka iyim canım sen nasılsın
aslında pekte iyi değilim çünkü adet olmak üzereyim
bende iyim canımm ne olsun çalışmalara devam canımm valla bu ay eşimde bende çörek otu yağı içiyoruz eşime hayatdan çakşır otu getirdim orda yetişiyomuş buralardada varda ben ordan olsun dedim yetiştiği yerden sonra eşim evikap kulanıyo e vitamini bende hergün kendime incir kürü yapıyorum bide aldığım jel vardıya preseed jel onuda deniyorum bakalım hayırlısı artıkk 3-4 ay böyle devam edicezrabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın inşaşalh sende adet olmasızsında hamişşsndirrr
![]()
beslenmenin çok faydası var canım mutlaka faydasını görürsünüz.allah yardımcımız olsun.benim eşimde bi ara zinko kullanıyodu.