Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cansu sonucuna üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır.Allah çok daha hayırlı bir zamanda verecek bebeğini bence buna yürekten inanıyorum.Hakkında hayırlısı olsun.
Bu arada benim doğum tarihim de belli oldu. 27 mart çarşamba günü sezeryanım olacak inşallah. Tarih belli olunca daha da çok heyecanlandım sanki.Dualarınızı esirgemeyin benden de...

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı doğumlar cnm..

gercekten cok pahali dimii ankarada tup bebek merkezleri...istanbuldaki gibi. Kampanyali bi yer bulursak dedim 1000olsun cepten verelim cok cok embrio konsun istemistim.benimde hep akrabalar orda ama hber wermek istemiyom senin gibi. Kendi ewin varmis orda kalip yaptir bol bol embrio koydur olmazmi.akrabalarmi duyar

canımm benim annemlerde bilmediği için nasıl yaptırıcam :( sıkıntım o benimm yoksa ne güzel gider yaptırrıdım

Canım sonuç için çok üzgünüm maşallah çabuk toparlanıyorsun Rabbim yardımcın olsun tabiki savaşmaya devam yılmak yok.. Umarım bi sonrakinde bebeğin seninle olsun..

Canım sonuç için çok üzgünüm maşallah çabuk toparlanıyorsun Rabbim yardımcın olsun tabiki savaşmaya devam yılmak yok.. Umarım bi sonrakinde bebeğin seninle olsun..[/QUOT

insallahh canim biliyosun hamilelerin duasi cokk onemliii..bop bol duani bekliyoruz..guclu olmak zorundayiz baska cikar yol yok.aglasakta sizlasakta yine basliyoruzz...

iyi pazarlar kızlar :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16

Elceffffcim bugun kacinci gununnn...nerelerdesin bu topige niye kimse yazmiyoo..

Hu kizlar illa tedavide olmaniza gerek yok ne yaptiniz bigun onu anlatin barii

Canım sonuç için çok üzgünüm maşallah çabuk toparlanıyorsun Rabbim yardımcın olsun tabiki savaşmaya devam yılmak yok.. Umarım bi sonrakinde bebeğin seninle olsun..[/QUOT

insallahh canim biliyosun hamilelerin duasi cokk onemliii..bop bol duani bekliyoruz..guclu olmak zorundayiz baska cikar yol yok.aglasakta sizlasakta yine basliyoruzz...

canımm napıyosun nasıl gidiyor .bende şimdi kendime incir kaynatıcamm :52::52:

canımm napıyosun nasıl gidiyor .bende şimdi kendime incir kaynatıcamm :52::52:

Herkess yine ayni telasta desene hepimiz tedavisiz zamanda bile zamanimizi degerlendirme pesindeyiz;-);-) AFİYET OLSUN.BENDE SARACOGLUNUN ARİ BALİ POLEN KARİSİMİNİ ALİCAM..SAMPUANLARİNİ KULLANİYORUZ COK MEMNUNUM DOKULMEM COK AZALDİ ..

Jolly sende bayagi bii badireler atlatmissin.suan kac aylik oldu bebis ne zaman geliyo.insallah senin gibi bizde kavusuruz meleklerimize

6 ay bu hafta bittiyor cnm . Kısmetse haziran 25-26 gibi dr amca elimize vericek kızımızı tam 3 ayımız kaldı :16: Bir sürü badireler atlattık ama inan hepsi unutuluyor. Sanki bebeğim tüp bebek değilde doğal yoldan gelmiş gibi. çok yakındır sizinde gelicek minik bebiklerinizz :16:

6 ay bu hafta bittiyor cnm . Kısmetse haziran 25-26 gibi dr amca elimize vericek kızımızı tam 3 ayımız kaldı :16: Bir sürü badireler atlattık ama inan hepsi unutuluyor. Sanki bebeğim tüp bebek değilde doğal yoldan gelmiş gibi. çok yakındır sizinde gelicek minik bebiklerinizz :16:

ne güzelll bi duygu rabbim tez zamanda bizede yaşatsın inşalahh dualarını eksik etme bizdende canımm.bende işi bırakmayı düşünüyorum 12 yıldır çalışıyorum şuanki firmamda 4 yılım eşim istemiyo artık çalışma diyo ben çok sitrese giriyorum işyerimde biizm bebeğimiz senin sitresin çalışman yüzünden olmuyo diyo :( bende karar verdim 3 ay sonra bırakıcam işi

Canım napıyosun nasılsın nasıl gidiyo işe başladın galiba bugün hayırlı olsun :49::49::49:

Günaydın kızlar dün akşam lekelenmem oldu pembe :( 8. Günümdü çok da ağrılarım oldu hiç kalkmadan yattım istirahat ettim bu sabah kahverengi geldi ve bitti gibi hala kasıklarım ve belim ağrıyo daha erken değil mi adet olmak için? Göğüslerim çok acıyo hevesim kırıldı ama umudumu da kaybetmek istemiyorum lekelenince coraspin i içmedim dün akşam doktorumla görüşücem bugün o mu yaptı lekelenmeyi? Moralim bozuldu zor geçecek günler teste kadar :(

Günaydın kızlar dün akşam lekelenmem oldu pembe :( 8. Günümdü çok da ağrılarım oldu hiç kalkmadan yattım istirahat ettim bu sabah kahverengi geldi ve bitti gibi hala kasıklarım ve belim ağrıyo daha erken değil mi adet olmak için? Göğüslerim çok acıyo hevesim kırıldı ama umudumu da kaybetmek istemiyorum lekelenince coraspin i içmedim dün akşam doktorumla görüşücem bugün o mu yaptı lekelenmeyi? Moralim bozuldu zor geçecek günler teste kadar :(

Günaydınnn cnmm hemen moralini bozma tam yerleşme kanaması günlerindesinn. Bu kadar erken adet olacağını hiç zannetmiyorum çünkü. Dr 'una sor hemen belki progestan iğnenin dozunu felan arttırır dinlen felanda diyebilir.. Hemşire bana o günlerde kanamanın olabileceğini hiçkesmeden ilaçlarımı kullanmam gerektiğini söylemişti çok normal yerleşme kanaması çoğu tüp bebekte oluyor demişti. İnş. seninkide öyledirrr:16:

ne güzelll bi duygu rabbim tez zamanda bizede yaşatsın inşalahh dualarını eksik etme bizdende canımm.bende işi bırakmayı düşünüyorum 12 yıldır çalışıyorum şuanki firmamda 4 yılım eşim istemiyo artık çalışma diyo ben çok sitrese giriyorum işyerimde biizm bebeğimiz senin sitresin çalışman yüzünden olmuyo diyo :( bende karar verdim 3 ay sonra bırakıcam işi

Aminn inş. en kısa zamanda sizlerinde başına olucakkk :16: Eğer işin stresliyse ayrıl gitsin tabiki. Gerçi en güzeli hamile kalıcaksın doğum iznindeki ücretli maaşınıda alıp sonra işe dönmeyeceksin buda aklında olsun hamilelik döneminde işi zaen pek sallamadığın için rahat geçiyor :1:

günaydınnn cnmm hemen moralini bozma tam yerleşme kanaması günlerindesinn. Bu kadar erken adet olacağını hiç zannetmiyorum çünkü. Dr 'una sor hemen belki progestan iğnenin dozunu felan arttırır dinlen felanda diyebilir.. Hemşire bana o günlerde kanamanın olabileceğini hiçkesmeden ilaçlarımı kullanmam gerektiğini söylemişti çok normal yerleşme kanaması çoğu tüp bebekte oluyor demişti. Inş. Seninkide öyledirrr:16:

aminn inş. En kısa zamanda sizlerinde başına olucakkk :16: Eğer işin stresliyse ayrıl gitsin tabiki. Gerçi en güzeli hamile kalıcaksın doğum iznindeki ücretli maaşınıda alıp sonra işe dönmeyeceksin buda aklında olsun hamilelik döneminde işi zaen pek sallamadığın için rahat geçiyor :1:

evet canım hamile olup çıksam 6 ay devletten maaş alcam daha rahat ederim çok dua ediyorum inşalalh işten çıkmadan hamile kalırım zaten hamile kalırsam işten çıkmam hemen ayrılmam doğum iznine kadar dediğin gibi rahata çıkarım zaten eleman alırlar hemen yerime o yetişir ben dolanırım ortada iş yapıyomuş gibi :36::36: Inşalalh çıkmadan hamile olurum:16::16::16:

günaydın kızlar dün akşam lekelenmem oldu pembe :( 8. Günümdü çok da ağrılarım oldu hiç kalkmadan yattım istirahat ettim bu sabah kahverengi geldi ve bitti gibi hala kasıklarım ve belim ağrıyo daha erken değil mi adet olmak için? Göğüslerim çok acıyo hevesim kırıldı ama umudumu da kaybetmek istemiyorum lekelenince coraspin i içmedim dün akşam doktorumla görüşücem bugün o mu yaptı lekelenmeyi? Moralim bozuldu zor geçecek günler teste kadar :(

canımm inşalalh yerleşme kanamasıdır ve bebeğin senledir şimdi normalde rengli tarihin ne zaman canım senin eğer ki zaten rengli olmuş olsaydın devamı gelirdi diye düşünüyorumm:49::49::49:

Günaydınnn cnmm hemen moralini bozma tam yerleşme kanaması günlerindesinn. Bu kadar erken adet olacağını hiç zannetmiyorum çünkü. Dr 'una sor hemen belki progestan iğnenin dozunu felan arttırır dinlen felanda diyebilir.. Hemşire bana o günlerde kanamanın olabileceğini hiçkesmeden ilaçlarımı kullanmam gerektiğini söylemişti çok normal yerleşme kanaması çoğu tüp bebekte oluyor demişti. İnş. seninkide öyledirrr:16:

Aminn inş. en kısa zamanda sizlerinde başına olucakkk :16: Eğer işin stresliyse ayrıl gitsin tabiki. Gerçi en güzeli hamile kalıcaksın doğum iznindeki ücretli maaşınıda alıp sonra işe dönmeyeceksin buda aklında olsun hamilelik döneminde işi zaen pek sallamadığın için rahat geçiyor :1:

konuştum jolly cim ilaçlarımı kesmeden devam etmemi söylediler coraspinden kaynaklanmaz dedi ondan olsaydı başından beri kanardınız bu günlerde özellikle yapmaz dedi. dün akşam korkudan almadım :8 bugün iç dedi. progestan iğne oluyorum zaten teste kadar beklicez istirahat işte. yatınca geçiyor farkettim ki. kahverengi geliyor arada ama az az. dün akşamki sancılar beni korkuttu. kalçamı belimi sanki birisi matkapla oyuyor gibiydi. bacağıma bile vurdu hareketsiz kaldım. inşallah yerleşiyodur ne diyelim. teste 3 gün kaldı moralimi bozmak istemiyorum rabbim ne yazdıysa onu yaşicaz.
bu arada progestan iğne ve estrofem kullanırken adet in gelmesi mümkün mü? genelde geciktirirdi beni.

canımm inşalalh yerleşme kanamasıdır ve bebeğin senledir şimdi normalde rengli tarihin ne zaman canım senin eğer ki zaten rengli olmuş olsaydın devamı gelirdi diye düşünüyorumm:49::49::49:

test günümle aynı 28 mart. adetim ilaç kullanırken bu kadar erken gelmez diye tahmin ediyorum inşallah tutunmadır bebesko cum. ikinci bir yıkımı kaldıramam. ama rabbim alacaksa da vermesin hiç.. negatifi alayım böylesi daha iyi. hakkımda hayırlı olanı istiyorum rabbimden.

konuştum jolly cim ilaçlarımı kesmeden devam etmemi söylediler coraspinden kaynaklanmaz dedi ondan olsaydı başından beri kanardınız bu günlerde özellikle yapmaz dedi. dün akşam korkudan almadım :8 bugün iç dedi. progestan iğne oluyorum zaten teste kadar beklicez istirahat işte. yatınca geçiyor farkettim ki. kahverengi geliyor arada ama az az. dün akşamki sancılar beni korkuttu. kalçamı belimi sanki birisi matkapla oyuyor gibiydi. bacağıma bile vurdu hareketsiz kaldım. inşallah yerleşiyodur ne diyelim. teste 3 gün kaldı moralimi bozmak istemiyorum rabbim ne yazdıysa onu yaşicaz.
bu arada progestan iğne ve estrofem kullanırken adet in gelmesi mümkün mü? genelde geciktirirdi beni.

Valla cnm benim progestan kullandığım sürece adeti 1 ay bile geciktirebilirim. Onu kullandığım sürece bende adet olmuyorum. Negatiff olan aşılamalarımda da ilacı kestikten ancak 1 hafta sonra teşrif edebildi adet. O yüzden seninde normal adet değildir diye tahmin ediyorum. Yerleşme kanamasıdır o bence. Başlarda düşük tehditi yaşayan arkadaşlardada illaki bu durumlar olabiliyor. Dinlen bol bol. İnş. bebeğin seninledir. :16:

canım öncelikle:nazar: kızın hayırlı olsun:nazar: bizimde haziran başı sanki banada tüp gibi gelmiyo doktorun asistanı transfer tarihini sorunca şok oldum hatırlamam uzun sürdü evet sanki ogünler hiç yaşanmamış gibi geliyo Allahahıma şükürler olsun oglumun gelmesine az kaldı:nazar:

test günümle aynı 28 mart. adetim ilaç kullanırken bu kadar erken gelmez diye tahmin ediyorum inşallah tutunmadır bebesko cum. ikinci bir yıkımı kaldıramam. ama rabbim alacaksa da vermesin hiç.. negatifi alayım böylesi daha iyi. hakkımda hayırlı olanı istiyorum rabbimden.

canım inşallah bebeğin yerleşiyodur iyi düşün iyi olsun bol bol yat dinlen 3 gün sonra güzel haberini alırız inşallah..

canım benimde teste üçgün kala lekelenmem olmuştu hemen merkezi ardım kullandıgın ilaçlarla imkansız adet olamassın dediler ama ben jel kullanıyordun ama igne daha etkili daha önce kullanmıştım testi birgün önce yaptır dediler bende umutsuz hastaneye gittim ama sonuç dualarla Allahın izniyle bu günlere geldim inşallah seninde yerleşme kanamasıdır ama yat dinlen

Back
X