Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar dün 10. günümdü bütün gün uzandım bir damla bile leke gelmedi tuvalet kağıdı hep temizdi her wc de oturuşumda ama akiam saat 7 gibi kırmızı kan geldi açık renkte ama kırmızıydı :( adet oluyorum dedim yattım uzandım birsonraki wc ziyaretinde kalmamıştı kahverengiye çevirmişti bu sabah yine kahverengi. devamı gelmedi kırmızının. ben artık neye yoracağımı şaşırdım hiç bişey hissetmiyorum iyice ruhsuzlaştım adet ağrılarım kasık batmalarım var. belki de ilaçlardan dolayı sökülemiyor bir türlü adetim. bugün son bekleyiş günü. evde test var ama inanın yapmaya gücüm yok 1 gün daha sürsün en azından umudum negatif çıkarsa bugünden yıkılmak istemiyorum nasılsa yarın ağlamakla geçicek. Allahtan umut kesilmez ama yüksek ihtimalle tutmadı ve ben adet olucam. artık embriyom da kalmadı.....

kıyamam sana.. içinde kopan fırtınaları tahmin etmek zor değil..hepimiz yaşadık..yaşıyoruz da...normal bir adet durumu değil diye düşünüyorum canım..her durumdan kaynaklanabilir...beraber çalıştığım arkadaşımda bizzat 2 gün önce yaşadık aynı durumu...hamile kalmak için uğraşırken adet günü zamanında kanaması oldu..bende her gün soruyordum bişey varmı diye..yok dedi yine olmadı..ama bir gün sürmüş adeti...sonrasında kahveye çevirip kesimiş..bir günlük yada yarım günlük bir şey...sonrasında da bi daha baktırmadı nasılsa bişey yoktur diye..dün zorladım git bi tahlil yaptır diye..değeri 15000 çıktı.. şaşırdık kaldık..demekki olabiliyor her durum..yerleşmemiydi üstüne görme miydi bilemem ama sonuçta kıpkırmızı kanama oldu..senin durumda da benzer bir durum söz konusu çanım...kahveye dönmesi bunun kesilmesi anlamına geliyor..hamile olduğun kanatindeyim ama işte maalesef kan tahliline kadar bunlar hep olası öngörüler...yüzünün gülmesini ve bunun son olmasını o kadar çok istiyorum ki...idrar tahlilini yapsan keşke...en azından tam netice vermesede ihtimali kuvvetlendirir...bende bir gün önce yapmıştım biliyorsun...biliyorum zor ama gerçekle yüzleşmen lazım canım....inşallah şöyle güzel bir kan değeriyle sevinirsin ve sevindirirsin bizleride...
bende iyiyim canım..işe başladım..dünki kontrollerde durumun iyi olduğunu söyledi doktorum...inşallah tekrar olmaz...bu arada da kıza benzediğini söyledi...net olmasada...:1:

nasıl bildin benim olduğumu :1:

canım bana attığın özel msj görmeden faceye baktım isteğini kabul ettim bu su perim dedim mavi olsa dedim çınar bebenin resimleri olurdu dedim :16::16::16: Allahın izniyle biizmde bebişlerimizle resimlerimiz olcakk :49::49: Tez zamanda hemdeee

kıyamam sana.. içinde kopan fırtınaları tahmin etmek zor değil..hepimiz yaşadık..yaşıyoruz da...normal bir adet durumu değil diye düşünüyorum canım..her durumdan kaynaklanabilir...beraber çalıştığım arkadaşımda bizzat 2 gün önce yaşadık aynı durumu...hamile kalmak için uğraşırken adet günü zamanında kanaması oldu..bende her gün soruyordum bişey varmı diye..yok dedi yine olmadı..ama bir gün sürmüş adeti...sonrasında kahveye çevirip kesimiş..bir günlük yada yarım günlük bir şey...sonrasında da bi daha baktırmadı nasılsa bişey yoktur diye..dün zorladım git bi tahlil yaptır diye..değeri 15000 çıktı.. şaşırdık kaldık..demekki olabiliyor her durum..yerleşmemiydi üstüne görme miydi bilemem ama sonuçta kıpkırmızı kanama oldu..senin durumda da benzer bir durum söz konusu çanım...kahveye dönmesi bunun kesilmesi anlamına geliyor..hamile olduğun kanatindeyim ama işte maalesef kan tahliline kadar bunlar hep olası öngörüler...yüzünün gülmesini ve bunun son olmasını o kadar çok istiyorum ki...idrar tahlilini yapsan keşke...en azından tam netice vermesede ihtimali kuvvetlendirir...bende bir gün önce yapmıştım biliyorsun...biliyorum zor ama gerçekle yüzleşmen lazım canım....inşallah şöyle güzel bir kan değeriyle sevinirsin ve sevindirirsin bizleride...
bende iyiyim canım..işe başladım..dünki kontrollerde durumun iyi olduğunu söyledi doktorum...inşallah tekrar olmaz...bu arada da kıza benzediğini söyledi...net olmasada...:1:

valla sevde sabahtan beri o kadar su içtim ki ilaçlarla falan yani idrarımda bir damla hormon kalmamıştır ama içimden gelmiyor yarın sabah yapıcam idrar tesini de sonra da kan vermeye gidicem. benden gelen peçeteye 1-2 damla açık kırmızı kan dı damla halinde böyle pıhtı ve koyu kırmızı değildi. ama devamı da gelmedi anlam veremiyorum adet olsa sökülür böyle ara ara gelmesi bugün de hiçbişey yok kahverengi çok az bazen de tertemiz :( ben anlamadım bu işi dalga geçiyor bu bebek benimle. yada tutunmak için savaş veriyor. günlerdir kımıldamadan yatıyorum herşeyimden vazgeçebilirim onun için yeterki bana tutunsun. evdeyim bugün son gün. yarın iyi yada kötü saat 11 de belli olur sevde cim Allah hayırlısını nasip etsin inşallah yanıltır bizi de yerleşme kanamasıdır. dua et benim için.
kız bebeğin de hayırlı olsun inşallah değişmez oğlandan sonra kızı da tadarsın :)

valla sevde sabahtan beri o kadar su içtim ki ilaçlarla falan yani idrarımda bir damla hormon kalmamıştır ama içimden gelmiyor yarın sabah yapıcam idrar tesini de sonra da kan vermeye gidicem. benden gelen peçeteye 1-2 damla açık kırmızı kan dı damla halinde böyle pıhtı ve koyu kırmızı değildi. ama devamı da gelmedi anlam veremiyorum adet olsa sökülür böyle ara ara gelmesi bugün de hiçbişey yok kahverengi çok az bazen de tertemiz :( ben anlamadım bu işi dalga geçiyor bu bebek benimle. yada tutunmak için savaş veriyor. günlerdir kımıldamadan yatıyorum herşeyimden vazgeçebilirim onun için yeterki bana tutunsun. evdeyim bugün son gün. yarın iyi yada kötü saat 11 de belli olur sevde cim Allah hayırlısını nasip etsin inşallah yanıltır bizi de yerleşme kanamasıdır. dua et benim için.
kız bebeğin de hayırlı olsun inşallah değişmez oğlandan sonra kızı da tadarsın :)

ercelf içimden bir ses hamilesin diyor.inşallah da öyledir.umarım her şey önlünce olur...

kız bebeğin de hayırlı olsun inşallah bi değişmez oğlandan sonra kızı da tadarsın :)

Elcefimmm bu tutuma sureci oyle degisik bi durumkii..yanii kan gelmesi iyimi kotumu vi turlu cozemedikkk..dolayisiyla neye sewincemiİde bilemiyoruzz..aAllahimm insallahhh bebisinn tutunuyodurrr .ne olur hamile olsumm elcefff ne olurrr...

arkadaşlar 2. yani son aşılamamı 9 şubatta oldum ama malesef tutmadı doktorumla ortak karar alarak mayıs gibi tüp bebeğe başlamaya karar verdik.ben normalde progestan hapı kullanıyordum pko ve adet düzensizliği yüzünden.tüp bebeğa kadar ilaç kullanımımıda kestik vücut dinlensin diye.ve benim şubat reglim 22 siydi normalde bikaç gün gecikmeyle oluyorum ilaç içmeyince yani adetimi geçeli 3 gün olmuştu kan verdim 0,1 yani negatif çıktı ama hala regl olmadım açıksası benim hasta olmadan 2 3 gün evvelden başlar karın ağrısı vs. bu sefer hiç öyle durumlarımda yok ne yapmalıyım sizce 34 gün oldu regl olmayalı doktorumu arasam tekrar kan ister ve söktürücü verir ama karar veremiyorum kanda 2 günlük hamilelik bile çıkar diyorlarya o yüzden umudum da yok...

Elcefimmm bu tutuma sureci oyle degisik bi durumkii..yanii kan gelmesi iyimi kotumu vi turlu cozemedikkk..dolayisiyla neye sewincemiİde bilemiyoruzz..aAllahimm insallahhh bebisinn tutunuyodurrr .ne olur hamile olsumm elcefff ne olurrr...

canım özelden msj attım sana geldmi ?

canım bana attığın özel msj görmeden faceye baktım isteğini kabul ettim bu su perim dedim mavi olsa dedim çınar bebenin resimleri olurdu dedim :16::16::16: Allahın izniyle biizmde bebişlerimizle resimlerimiz olcakk :49::49: Tez zamanda hemdeee

inşallah canım bizde o güzel günleri görücez en kısa zamanda :16:

Cnm yaa benimde içimden gecen sen hamilesin ama hadi bakalim hayirlisi . Benimde gebelik testinden 1 hafta 10 gun sonra açık kırmızı kan geldi bende dedim kesin gitti bebek. Benim bebe yerini değiştirip damarın üzerine yerleştirdiği icin kanatmis sonrasindada hiç bisey gelmedi. İns. Seninkide kendine damarın üzerinde bol kanlı bir yer bulduğu icin üzmüştür seni ;) Yarin guzel haberlerini bekliyoruz :16:

Ayy hadi bakalimm kiz bebisi mı geliyor sanaadaa :) öncelikle sağlıklı olsun tabiki dileğimiz o ama Allah isteyin vereyim demiş. İstemekte sınır yok hem sağlıklı hem kiz olsun fena olmaz :1:

Hestiacimm su an doğurmuş bebisine kavusmussundurr. Bugünüde atlattın mı hersey daha kolay olacaktır kesin :) Ablaminda bugun bebisi oldu cok tatlı bisey aklıma sen geldin sende kavusmussundurr bebisine ne guzel dedim. En kısa zamanda uzun uzun anlatmanı bekliyorumm. Hamile haberini aldığımız gun sanki dün gibi zaman nasılda cabuk geçiyor. Bende artık 3 aydan geri saymaya başladım. Hepimiz sag salim alalım kucağımıza ins. :16:

merhaba arkadaşlar iyi akşamlar hepinize ben ilk aşılaması yapılmış bi anne adayıyım bunu sölemek bile güzel 7. günüm bugün dr um sürekli yatmamı söyledi ilk 3 gün sadece yemek ve lavabo için diğer günlerde ağır iş yapmamak kaydıyla sürekli yatmamı söyledi hiç rahatım yok kasıklarımda sanki fıldır fıldır bişeyler dönüyo bıçak saplanır gbi ani ağrılar batmalar hele göğüsler şiştiler mubarek sızım sızım sızlıyolar bel ağrısıda çok fazla bunca zahmete eziyete inşallah sevindirir rabbim aşılama yaptıranlar bu belirtiler normal mi aşılamnn 15. günü kan vermemi istedi dr rabbim herkesin yardımcısı olsun hz zekeriyya nın mucizesinden nasip etsin inşallah :40:

bende istiyorum bebiş ya :43: rabbim tedavide olanların ellerini bos cevirmesinn inşallah...tez zamanda hamile haberlerini alırız herkesin :49: :16:

selam kızlar .ercelf canım sık giremiyorum ama haberlerinizi okuyorum . yarın büyük gün. inşallah bekleyişin sona erer ve bebiş haberlerini alırız canım dualarım seninle. sevde 3 ayını doldurmuşsun güzelim zaman ne kadar çabuk geçiyor kıza benzetmiş dr. oglandan sonra bir prenses çok güzel olur . ben iyiyim herhangi bir gelişme yok. çok öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın .

Hislerinizde hiçbiriniz yanılmadınız. İdrar testim pozitif ama ben sevinemiyorum:( 9 da kan vermek için gidicem kanda güzel bir değer görsem bile iki gün sonrasına artacak mı endişesi var:( korkuyorum çok hala inanamıyoum içim boşalmış gibi yine kimyasal olmasın rabbim alacaksa hiç vermesin:( benim için dua edin kalp atışına kadar kendime bile itiraf edemicem sanırım..
O kırmızı kan birdaha gelmedi
Sadece 1 kere geldi ama kafamda kuşku yaratıyor. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. 3 aşılama 2 tüp bebek yoruldum artık benim de yüzüm gülsün. Amin.

Hislerinizde hiçbiriniz yanılmadınız. İdrar testim pozitif ama ben sevinemiyorum:( 9 da kan vermek için gidicem kanda güzel bir değer görsem bile iki gün sonrasına artacak mı endişesi var:( korkuyorum çok hala inanamıyoum içim boşalmış gibi yine kimyasal olmasın rabbim alacaksa hiç vermesin:( benim için dua edin kalp atışına kadar kendime bile itiraf edemicem sanırım..
Sadece 1 kere geldi ama kafamda kuşku yaratıyor. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. 3 aşılama 2 tüp bebek yoruldum artık benim de yüzüm gülsün. Amin.

Elcefcimm dualarimizz seninleehe insallahh guzelll sonuclarlaa gelirsinnnn...haklisin hepimiz yorgunuz ama bugunku pozitifinhepimizee i gelicekk...simdi kalp atisi falan dusunme ilk deger ciksin normal bazda sonra dger asamalara geceriZ...haberini bekliyozz veriyosun suan kanini sanirimm

Günaydınnn cnmm bu sefer hiç korkma kimyasallarda idrar testinde değerler çok yüksek olmadığı için pek çıkmıyor 2. çizgi. Bu sefer bebişin senine benimde 2 kez başıma geldi kimyasal biliyosun 3.'de buldum bebeğimi. 2. gün sonrada artıcak değerin inşallah. Bebeğin seni kanattıysa sağlam ve besleneceği bir yere yerleşti böyle düşün :16: Çokkk güzell değerler bekliyoruz bugün senden :)

canım güzel haberini merakla bekliyorum değerin çok güzel çıkıcak emin ol bebişin seninle bu sefer..

Back
X