Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hislerinizde hiçbiriniz yanılmadınız. İdrar testim pozitif ama ben sevinemiyorum:( 9 da kan vermek için gidicem kanda güzel bir değer görsem bile iki gün sonrasına artacak mı endişesi var:( korkuyorum çok hala inanamıyoum içim boşalmış gibi yine kimyasal olmasın rabbim alacaksa hiç vermesin:( benim için dua edin kalp atışına kadar kendime bile itiraf edemicem sanırım..
O kırmızı kan birdaha gelmedi
Sadece 1 kere geldi ama kafamda kuşku yaratıyor. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. 3 aşılama 2 tüp bebek yoruldum artık benim de yüzüm gülsün. Amin.

erceft bu haber çok güzel. inşallah herşey yolunda gidecek canım. iyi düşünelim lütfen. çok heycanlandım. allahım çok şükür.

günaydın arkdaşlar nasılsınız benim psikolojim allak bullak oldu diğer bi topikteki arkadaş korkuttu kafayı yemek üzereyim kasık ağrımı yazmıştı yumurtalık dönmesi olabilir ddi yumurtalar aşırı büyüyümce oluyomuş arkadaşın verdiği cevap bu:

"canım merhaba aynısını bende yasadım sonra doktora gıttım meger yumurtalıklarım sırı buyudugu ıcın bunlar oluyomus bu ıgnelerın etkısı asılama bıle yapılsa devam edıyo senı korkutmak ıstemem muhakkak doktora gıt derım cunku yumurta buyumesıde ıyı bısı degılmıs doktor baktıgında yumurtan buyudu dedıgınde 1 hafta rapor verdı kesınlıkle hareket etmıyceksın yatıcaksın dedı cok tehlıkelıymıs gercı benımkıler asırı buyumustu ama yınede doktora gıt cıddı bısı olabılır BU DURUMDA OLAN ARKADASLAR İLAÇTANDIR DEYİP İHMAL ETMEYİN MUTLAKA DOKTORA GÖRÜNÜN eger ben doktara gıtmemıs olsaydım agır ıs yapsaytım yumurtalıgımı dondurucekmıs bu buyuk yumurtalar ve yumurtalık buyudugundede amılyat oluyosun ya yumurtalıgını alıyor yada yumurtalıgı yıne ters cevırıp dıkıyolarmıs ıhmal etmeyın benden sıze tavsiye" diyo bu yazğını yaşayan yada başına gelen var mı çok korkuyorum

Aldimm canim kaydettim seni bebesko diye;-);-)
Hafta sonlaridami calisuyosun

canım cumartesi 9 da açıyorum 14 de kapatıyorum :))) beklerim hafta içide çok müsaid oluyorum canım ben bende hafta içi gel senn

Hislerinizde hiçbiriniz yanılmadınız. İdrar testim pozitif ama ben sevinemiyorum:( 9 da kan vermek için gidicem kanda güzel bir değer görsem bile iki gün sonrasına artacak mı endişesi var:( korkuyorum çok hala inanamıyoum içim boşalmış gibi yine kimyasal olmasın rabbim alacaksa hiç vermesin:( benim için dua edin kalp atışına kadar kendime bile itiraf edemicem sanırım..
O kırmızı kan birdaha gelmedi
Sadece 1 kere geldi ama kafamda kuşku yaratıyor. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. 3 aşılama 2 tüp bebek yoruldum artık benim de yüzüm gülsün. Amin.

ercelff canımmmm çok sevindimmm :52::52::52::52: bu daha inşaşal bebeğin seni hiç bırakmıcaz güzel kan değerleini bekliyorum canımmm:16::16:

Siteye girmekten işimi yapamıyorum gel artıkkkkkk :52::52::52::52::52:

Kızlar kanımı biraz geç verebildim o yüzden öğlenden sonraya kaldı sanırım ben de merakla bekliyorum. Doktorda daha çok yeni yerleşiyor ağrılar ve leke çok normal dedi içim rahatladı biraz ama yine de şöyle güzel bir değer olur inşallah. İğnemi oldum ilaçlarımı içtim yatıyorum kolumu bile kıpırdatmicam kendime sözüm var.

maşallah canım zaman ne çabuk geçmiş öyle test zamanı gelmiş bile:nazar: senin değerini en az 100 ün üzerinde bekliyoruz rabbim bu kez nasip etsin inşallah :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

cansucum canım negatif olmuş sonucun :50:daha yeni yazabiliyorum kuzucumm kusura bakma:54: rabbim yardımcın olsun herzaman dualarımdasınız:16:

Değerim 238 çok şükür kızlar hepinize desteğiniz için teşekkürler hala şoktayım çok yüksek geldi gözüme bu seferde:) inşallah iki gün sonra da katlanarak artar o zaman daha çok seviniriz hep birlikte..

canım çok sevindim rabbim daim etsin inşllah kucağına alana kadar güzel haberler versin haftaya bugünde ebnim test günüm rabbim senin gibi benide sevindirsin

Değerim 238 çok şükür kızlar hepinize desteğiniz için teşekkürler hala şoktayım çok yüksek geldi gözüme bu seferde:) inşallah iki gün sonra da katlanarak artar o zaman daha çok seviniriz hep birlikte..

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn:52::52: Harika bir değer....harika bir sonuç:nazar::nazar: Allahın izniyle katlanarak artacak bunda şüphe yok...canım cok tebrik ederim ...cok sevindim.....ya hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Maşalahhhhhhhhhhh:nazar::nazar::49::49:

selam kızlar .ercelf canım sık giremiyorum ama haberlerinizi okuyorum . yarın büyük gün. inşallah bekleyişin sona erer ve bebiş haberlerini alırız canım dualarım seninle. sevde 3 ayını doldurmuşsun güzelim zaman ne kadar çabuk geçiyor kıza benzetmiş dr. oglandan sonra bir prenses çok güzel olur . ben iyiyim herhangi bir gelişme yok. çok öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın .

cok sevindim seni gördüğüme..iyi olduğuna sevindim...sende kendine iyi bak...arada da olsa biri iki satır bişe yaz burda olduğunu bilelim...erçcelfin yeni haberine sevinçten ağlayacam nerdeyse....yavrum öyle cok uğraştıki...sonuçta rabbim nasip etti..sonuç da çok güzel..bende iyiyim...bi düşük tehdidi atlattık..umarım bir daha olmaz..hamile kalsanda gebelik korkularla geçiyor ama napalım...nasip..kucağımıza alana kadar bitmeyecek bu korku...evet kıza benzetti doktorum ama 3 hafta sonra netleşir heralde..sağlıkla tamamlasın sürecide kız olsun oğlan oluşun..yeterki sağlıklı bir bebek olsun:))))

değerim 238 çok şükür kızlar hepinize desteğiniz için teşekkürler hala şoktayım çok yüksek geldi gözüme bu seferde:) inşallah iki gün sonra da katlanarak artar o zaman daha çok seviniriz hep birlikte..

çok sevindim canımm gözlerim doldu inan değerin çok güzel hayırlı olsun benimde beraber sonuç alan kıznda 258 çıkmıştı 2 gün sonra 750 çıktı seninkide yükselece bu defa innanıyorum buz bebeğin utandırmadı seni beim oda kalmadı :14::14::14:

Elcefim dualarimiz bosaa cikmadiii....cokk sukurr Rabbimm imdadinaa yetisti..cokkk sewindimmm harikaaaaaaaa sonunda bi pozitif gorduk cok sukurrrr.....

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn:52::52: Harika bir değer....harika bir sonuç:nazar::nazar: Allahın izniyle katlanarak artacak bunda şüphe yok...canım cok tebrik ederim ...cok sevindim.....ya hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Maşalahhhhhhhhhhh:nazar::nazar::49::49:
Kader arkadaşım benim ne kadar içten sevinmişsin canım benim Allah razı olsun lekelenmeler ve ağrılar devam ediyor doktor normal diyor ama ben korkuyorum:( kucağımıza alana kadar rahat yok Allah nasip etsin bu sefer iki gün sonra düşmez inşallah:)

ercelcim rabbim tamamamına erdirsin bu sevincini inşaallah.dikkat et kendine yat uyu boşver herşeyi, bebişine ve kendine çok iyi bak .sakın stres yapma sen zoru atlattın herşey çok daha güzel olacak bundan sonra senin için canım.

canım beni hatırladın mı bilmiyorum ama ben sizleri unutmadım.ara ara girip okuyordum yazdıklarınızı.dün akşam da bugün test günün olduğunu okudum.bebişten fırsat bulup bi bakayım istedim merak ettim seni.Rabbime şükürler olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah bu kez.çok sevindim inan ki.

amanında amanın minnak ercelfimiz yola çıktı geliyooorrrr:10::nazar::nazar::nazar:değerine koskocaman bi boncuk konduruyorum çok şükür sabrın ve azmin sonu minnak bi beebik oldu :32::32::32::32::32::32::32::32::32:şimdi boşver ağrıları ben kalp atışlarını duyduğum halde adet sancıları çekiyodum rabbimin izni ile hiç bişey olmiycak:16::16:kolay değil kazı çalışması var içeride:34:

ay bu yazıyı yazana kadar kızım fena tepindi:emir_bebek: oda hissetti herhalde minnak arkadaşaları çoğalıyor:1: darısı bekleyen ve emek veren herkesin başına olsun inşallah :16::16:

Ercelf canım gözünaydın çok sevindim sonunda güzel haberini aldık..buz bebeğin bu sefer yanıltmadı seni artık rahat nefes alabilirsin bebeğin seninle :16: değerinde çok güzel allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:CANIM GOZUN AYDIN OLSUN :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
RABBIM KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN INS:49::49::49::49::49::49::49:
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOKK SEVINDIM YAAA
DARISI TUM ARKADAŞLARIMIZIN BASINA INS ..

Back
X