- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah maşallah canıııııııııım ay elif bekleyişin sona erdi güzelim . ne güzel bir deger 238 allahım katbe kat artarak devam eder inşallah çok sevindim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin çok öptümDeğerim 238 çok şükür kızlar hepinize desteğiniz için teşekkürler hala şoktayım çok yüksek geldi gözüme bu seferde:) inşallah iki gün sonra da katlanarak artar o zaman daha çok seviniriz hep birlikte..
cok sevindim seni gördüğüme..iyi olduğuna sevindim...sende kendine iyi bak...arada da olsa biri iki satır bişe yaz burda olduğunu bilelim...erçcelfin yeni haberine sevinçten ağlayacam nerdeyse....yavrum öyle cok uğraştıki...sonuçta rabbim nasip etti..sonuç da çok güzel..bende iyiyim...bi düşük tehdidi atlattık..umarım bir daha olmaz..hamile kalsanda gebelik korkularla geçiyor ama napalım...nasip..kucağımıza alana kadar bitmeyecek bu korku...evet kıza benzetti doktorum ama 3 hafta sonra netleşir heralde..sağlıkla tamamlasın sürecide kız olsun oğlan oluşun..yeterki sağlıklı bir bebek olsun:))))
Değerim 238 çok şükür kızlar hepinize desteğiniz için teşekkürler hala şoktayım çok yüksek geldi gözüme bu seferde:) inşallah iki gün sonra da katlanarak artar o zaman daha çok seviniriz hep birlikte..
Sağol ayae cim daha sevinemiyorum inşallah değerim katlanır senin cinsiyetin belli mi tatlım?CANIM GOZUN AYDIN OLSUN
RABBIM KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN INS
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOKK SEVINDIM YAAA
DARISI TUM ARKADAŞLARIMIZIN BASINA INS ..
Sağol canım ya devamı gelir inşallah şoktayım hala sen hiç bahsetmiyosun dikiş atıldı mı bana tavsiyelerin varmı?canmmmmmmmmmmmmmmmmm çoooooooooook sevindim. bayram bugün yaaaaa
yaaa şu halay çeken ikonu bulsam ekleyecem halay çekecemde bulamadım. çok şükür rabbime. çok emek verdin. geliyor nazlı bebişin.
maşallah maşallah canıııııııııım ay elif bekleyişin sona erdi güzelim . ne güzel bir deger 238 allahım katbe kat artarak devam eder inşallah çok sevindim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin çok öptüm
ay sevde elifte sana katıldı bak ne güzel aynı senenin anneleri olacaksınız savaşçı annelerin mutlaka güçlü ve güzel bebişleri olacak inşallah. benim facede demos kayıtlı onunda güzel kızı 1 yaşını doldurdu sıpa çok tatlı kömür gibi gözleri var. bizde evi satmaktan vaz geçtik son bahara nasipse tüp deneyecegiz ihtimal yüzde 1 ama olsun allahtan ümit kesilmiyor . şimdi geriye bakıyorumda onca sene klomenlerle geçen acıyorum vallahi. düşük tehlikesini atlatmışsın canım allah bir daha yaşatmasın yigenlerime iyi bakın sende elifte çoooook öptüm yine yazarım.![]()
sağol ayae cim daha sevinemiyorum inşallah değerim katlanır senin cinsiyetin belli mi tatlım?
Sağol canım ya devamı gelir inşallah şoktayım hala sen hiç bahsetmiyosun dikiş atıldı mı bana tavsiyelerin varmı?
Sevo cummmm canım darısı sana olsun allahtan ümit kesilmez canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hala korkularım var bakalım daha yolun çok başındayız sevgilerimle kendşne çok iyi bak.
Sağol canım valla yol çok uzun daha çok başındayım sevinemiyorum senin bebiş ne kadarlık oldu?canım beni hatırladın mı bilmiyorum ama ben sizleri unutmadım.ara ara girip okuyordum yazdıklarınızı.dün akşam da bugün test günün olduğunu okudum.bebişten fırsat bulup bi bakayım istedim merak ettim seni.Rabbime şükürler olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah bu kez.çok sevindim inan ki.
Hepsi zor ecrin cim yeni bir süreç hamilelik Allah miadında kucağıma almayı nasip etsin uzanıyorum hep çok zor elde ettim elimden geleni yapıcam Allahın da izni ile önce değerim katlansın sonra da kese kalp sırasıyla her mutluluğu yaşatsın.ercelcim rabbim tamamamına erdirsin bu sevincini inşaallah.dikkat et kendine yat uyu boşver herşeyi, bebişine ve kendine çok iyi bak .sakın stres yapma sen zoru atlattın herşey çok daha güzel olacak bundan sonra senin için canım.
Elcefim dualarimiz bosaa cikmadiii....cokk sukurr Rabbimm imdadinaa yetisti..cokkk sewindimmm harikaaaaaaaa sonunda bi pozitif gorduk cok sukurrrr.....
amanında amanın minnak ercelfimiz yola çıktı geliyooorrrrdeğerine koskocaman bi boncuk konduruyorum çok şükür sabrın ve azmin sonu minnak bi beebik oldu
şimdi boşver ağrıları ben kalp atışlarını duyduğum halde adet sancıları çekiyodum rabbimin izni ile hiç bişey olmiycak
kolay değil kazı çalışması var içeride
ay bu yazıyı yazana kadar kızım fena tepindioda hissetti herhalde minnak arkadaşaları çoğalıyor
darısı bekleyen ve emek veren herkesin başına olsun inşallah
![]()
Superim artık sıra sende ben inanıyorum sen bu azminle doğal yollarla kavuşacaksın meleğine rabbim tez zamanda evlat bekleyen herkesin kıcağını doldursun hamilelere sağlıkla kucağına almayı bana da hayırlı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin.Ercelf canım gözünaydın çok sevindim sonunda güzel haberini aldık..buz bebeğin bu sefer yanıltmadı seni artık rahat nefes alabilirsin bebeğin seninledeğerinde çok güzel allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
ıns degerın katlanacak buna yurekten ınanıyorum
kacıncı gunku test sonucun bu canım ?
2gun once kontrolum vardı bebıs bacak bacak uzerıne atmıs gostermedı cınsıyetını çok merak edıyorum
ama saglıklı dogsunda tek ıstegım bu rabbımden
Değerim 238 çok şükür kızlar hepinize desteğiniz için teşekkürler hala şoktayım çok yüksek geldi gözüme bu seferde:) inşallah iki gün sonra da katlanarak artar o zaman daha çok seviniriz hep birlikte..
Sağol canım valla yol çok uzun daha çok başındayım sevinemiyorum senin bebiş ne kadarlık oldu?
Hepsi zor ecrin cim yeni bir süreç hamilelik Allah miadında kucağıma almayı nasip etsin uzanıyorum hep çok zor elde ettim elimden geleni yapıcam Allahın da izni ile önce değerim katlansın sonra da kese kalp sırasıyla her mutluluğu yaşatsın.
Cansu cum darısı sana olsun yılmak yok canım dualarını ve umutlarını hiç eksik etme rabbimden iste çok ara vermeden yeniden dene Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu?
Maşallah kızına doğacak artık sabırsızlanıyor iyi dileklerin için sağol canım daha çok erken sevinemiyorum devamı gelsin tek temennim..
Superim artık sıra sende ben inanıyorum sen bu azminle doğal yollarla kavuşacaksın meleğine rabbim tez zamanda evlat bekleyen herkesin kıcağını doldursun hamilelere sağlıkla kucağına almayı bana da hayırlı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin.
Ercelfcim, tebrik ederim.Sağlıkla kucağına al inşallah.Bende 27 martta sabah 7.30 da oğlumu dünyaya getirdim.Allah sana da diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah.Çok güzel bir duygu.İlk günler biraz zor geçiyor ama herşey yoluna girecek inşallah.Senin sonucunu merak ettiğim için girdim bu saatte:) Güzel haberlerinin devamını bekliyorum.
İnşallah canım evet aralık bebişi olucak ama korkuyorum lekelenmeler moralimi bozuyor hiç kalkmadan yatıyorum bir de uyku 8.30 da uyudum dün akşam:) daha sevinemiyorum inşallah keseyi kalbini görelim o zaman biraz rahatlarım. Leke olunca coraspin i kesti doktor hapa ve iğneye devam.Ayyy Kuzucumm demiştik sanaa bebisin cok guzel bir yere yerleşti emin ol sağlama aldı o kendini sorunsuz bir hamilelik geçireceksin simdiSeninki daha ilk haftada yerleşmeye karar verip hormonunu salgilanmaya başlamış degerin o yüzden güzel cnmm hiç aklına kotu bisey getirme artık anın tadını cikar . Bu senenin son bebislerinden Aralık miniği olucak senin kuzunda . Bu ay bir kac guzel haber daha alıp 2013 bebelerini çoğalmalıyız :)
Evet iğneler çok önemli kesin istirahat verdi doktor da hala inanamıyorum daha yok gibi hissediyorum görmeden içim rahatlamicak:)maşallah subanallah okuyunca gerimde zıpladım inanki hadiiiiii darısı isteyen herkese
sana yerleşme kanamasıdır dedik kurban oldugum Allahım utandırmadı şimdi hiç yerinden kalkmıyosun igneni saatinde oluyosun bebiş iyice yerleşsin
Etmezmiyim canım benim ayrıca ben 41 meryem okudum 41 gece kalkıp gece namazı kıldım Allah a yalvardım 41. Gün bitti ertesi gün leke geldi bem adet oluyorum sanarken rabbim yerleştiriyomuş meleğimi.inşallah canım ardından bende hepimiz geliriz..dualarını bekliyorum artık sende hamilesin senin duan kabul olur eksik etme..
Sağol canım Allah isteyen herkesin kıcağını doldursun.canım hayırlı olsun mutluluğun daim olsun darısı diğer bekleyenlerin başına
Maşallah paşa ya hamilelik bizler için keyifli değil malesef korku dolu ve zahmetli ama buna şükür olsun barsın yatalım sağlıkla kucağımıza alalım da..canım benim bebiş 3 aylık oldu.ben de bebişimi büyük zorluklarla kucağıma aldım biliyorsun.zorlu bir 9 ay geçirdim.ama rabbime şükürler olsun ki bugünleri gördüm.emin ol geçen bu zor günlerin mükafatını göreceksin sen de.şimdi oğluma baktıkça çektiğim her şeye değer diyorum.sen ve bekleyen diğer tüm arkadaşların yüzü güler inşallah.
Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah canım sıra bize de gelir dua et bütün hamilelere Allah kıcaklarına almayı nasip etsin senin gibi. Sen nasılsın normal mi oldu sezeryan mı? Bebişten fırsat bulunca yaz birazErcelfcim, tebrik ederim.Sağlıkla kucağına al inşallah.Bende 27 martta sabah 7.30 da oğlumu dünyaya getirdim.Allah sana da diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah.Çok güzel bir duygu.İlk günler biraz zor geçiyor ama herşey yoluna girecek inşallah.Senin sonucunu merak ettiğim için girdim bu saatte:) Güzel haberlerinin devamını bekliyorum.
maşallah, Rabbim tamamına erdirsin arkadaşım, çok sevindim.
Ercelfcim, tebrik ederim.Sağlıkla kucağına al inşallah.Bende 27 martta sabah 7.30 da oğlumu dünyaya getirdim.Allah sana da diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah.Çok güzel bir duygu.İlk günler biraz zor geçiyor ama herşey yoluna girecek inşallah.Senin sonucunu merak ettiğim için girdim bu saatte:) Güzel haberlerinin devamını bekliyorum.
eisen ilaçlar adet düzenini etkiliyordur.bir haftaya kadar sapma olması normal.daha sonrasında doktoruna haber verirsin.Allah yardımcın olsunarkadaşlar 2. yani son aşılamamı 9 şubatta oldum ama malesef tutmadı doktorumla ortak karar alarak mayıs gibi tüp bebeğe başlamaya karar verdik.ben normalde progestan hapı kullanıyordum pko ve adet düzensizliği yüzünden.tüp bebeğa kadar ilaç kullanımımıda kestik vücut dinlensin diye.ve benim şubat reglim 22 siydi normalde bikaç gün gecikmeyle oluyorum ilaç içmeyince yani adetimi geçeli 3 gün olmuştu kan verdim 0,1 yani negatif çıktı ama hala regl olmadım açıksası benim hasta olmadan 2 3 gün evvelden başlar karın ağrısı vs. bu sefer hiç öyle durumlarımda yok ne yapmalıyım sizce 34 gün oldu regl olmayalı doktorumu arasam tekrar kan ister ve söktürücü verir ama karar veremiyorum kanda 2 günlük hamilelik bile çıkar diyorlarya o yüzden umudum da yok...
aşılama sonucu 15.gün kan testinde belli olur.bazı ağrılar e göğüslerdeki hassasiyet,acı hep ilaçlar yüzünden oluyor.umarım saonucun pozitif olur.merhaba arkadaşlar iyi akşamlar hepinize ben ilk aşılaması yapılmış bi anne adayıyım bunu sölemek bile güzel 7. günüm bugün dr um sürekli yatmamı söyledi ilk 3 gün sadece yemek ve lavabo için diğer günlerde ağır iş yapmamak kaydıyla sürekli yatmamı söyledi hiç rahatım yok kasıklarımda sanki fıldır fıldır bişeyler dönüyo bıçak saplanır gbi ani ağrılar batmalar hele göğüsler şiştiler mubarek sızım sızım sızlıyolar bel ağrısıda çok fazla bunca zahmete eziyete inşallah sevindirir rabbim aşılama yaptıranlar bu belirtiler normal mi aşılamnn 15. günü kan vermemi istedi dr rabbim herkesin yardımcısı olsun hz zekeriyya nın mucizesinden nasip etsin inşallah![]()
Hislerinizde hiçbiriniz yanılmadınız. İdrar testim pozitif ama ben sevinemiyorum9 da kan vermek için gidicem kanda güzel bir değer görsem bile iki gün sonrasına artacak mı endişesi var
korkuyorum çok hala inanamıyoum içim boşalmış gibi yine kimyasal olmasın rabbim alacaksa hiç vermesin
benim için dua edin kalp atışına kadar kendime bile itiraf edemicem sanırım..
O kırmızı kan birdaha gelmedi
Sadece 1 kere geldi ama kafamda kuşku yaratıyor. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. 3 aşılama 2 tüp bebek yoruldum artık benim de yüzüm gülsün. Amin.